Hey mr. DJ put the record on, I wanna dance with my babe......

Και κάπου εκεί γίνετε η αλλαγή με Έφη Θώδη, το babe ξενερώνει και εσύ βρίζεις τον dj.
Όλοι βρεθήκαμε σε αυτήν την θέση!

Έχουν περάσει μερικές μέρες από τότε που ανεβάσαμε την ψηφοφορία για τον
dj που προτιμάτε.

Προσέξαμε μέσα από τα σχόλιά σας ότι υπάρχουν διάφορες γνώμες για τους
dj's της περιοχής. Σας δίνουμε λοιπόν τον χώρο εδώ για να κάνουμε μια συζήτηση για τους dj's.

Τι είναι αυτό που
ζητάμε από αυτούς? Τι μουσική προτιμάμε να ακούμε? Τι μουσική δεν μας αρέσει κι όμως την ακούμε συνέχεια? Ποιο τραγούδι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε γιατί το ακούτε όταν βγαίνετε έξω για να διασκεδάσετε? Πείτε μας ένα ή περισσότερα party όπου περάσατε πολύ καλά και νομίζετε ότι ο dj έπαιξε μεγάλο ρόλο!

Γνωρίζοντας ότι κάποιοι από τους σχολιαστές μας κι αναγνώστες μας δεν κρατούν τους τύπους και ίσως προσβάλουν προσωπικά κάποια άτομα, θα παρακαλούσαμε να είστε προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε γιατί τα γράφουμε για φίλους, γείτονες και συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τα σχόλιά σας!

.
.

date Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

118 χωριατάκια to “Last night a dj saved my life!”

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 π.μ.

    εγω προσωπικα (και πιστευω και πολλοι αλλοι) εχω βαρεθεί τα ελληνικά. όπου και αν πάω παίζει ελληνικά κατά βάση.σαν ροκ τύπος που είμαι δεν υπάρχει ένα μαγαζί που να ξέρω ότι δε θα παίξει ελληνικά καθόλου! δε λέω να παίζει μόνο ροκ, μπορεί να παίζει διάφορα ,ρέγκε,dance,pop και γιατί όχι και ροκ! αυτό το πράμα με τα ελληνικά το χω σιχαθεί.το χειμώνα βγαίνω ελάχιστες φορές και ο λόγος είναι αυτός!απο τα 5 μαγαζιά πχ που διαθέτει το χωριό ας παίζουνε τα 4 ελληνικά και ας είναι ένα τουλάχιστον που να μην παίζει καθόλου!να χουμε κ μεις ενα μέρος να πάμε και να ξέρουμε ότι θα περάσουμε καλά!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 π.μ.

    Mia eponimi kata8esi apo tous RED ALERT.
    Bravo sta paidia stous dj tis perioxis pou prospa8oun na proballoun tin agapimeni tous mousiki.emas prosopika otan bgainoume mas aresei na akoume eite rock eite entexni mousiki.ta ellinika kourazoun poli.simfono.alla anyway.
    kalo 8a itan pantos san villagenews na grapsete ena ar8ro gia to oti dn uparxoun mousika sigkrotimata sti perioxi.eimaste emeis kai oi transit mono stin ousia.8a 8elame para poli na dimiourgi8oun kai alles mpantes gia na min akoun oi katoikoi tis perioxis mono emas.na mporoun na uparksoun polles mpantes kai na kanoume mia sinaulia oloi mazi oi staurinoi.
    na poume pantos ena megalo bravo ston OMASK gia ti rock bradia me Transit kai Red Alert.itan poli oraia bradia.

    auta eixame na poume.opoios 8elei na sizitisoume eimaste anoixtoi gia opoiadipote koubenta gia mousika 8emata
    to sigkrotima
    RED ALERT

  1. Nikos
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 π.μ.

    Το θεμα της μουσικης ειναι πολυ δυσκολο για ενα μαγαζι!! Οταν μεσα σε ενα μαγαζι ενα Σαββατο βραδυ (ειδικα τον χειμωνα που βγαινει ο κοσμος μονο Σαββατο κατα κυριο λογο) θα εχεις για παραδειγμα 200 ατομα τα οποια ολα μεταξυ τους θα ακουν διαφορετικο ειδος μουσικης,ειναι πολυ δυσκολο να τους ικανοποιησεις ολους.Το θεμα ειναι να ειναι λιγο και πιο ανοιχτομυαλος ο κοσμος και να μπορει να διασκεδασει με οποιοδηποτε ειδος μουσικης και οχι μονο με αυτο που γουσταρει,γιατι πολλοι ειναι και αυτοι που μολις παιξει καποιο αλλο ειδος μουσικης απο αυτο που γουσταρουν κατευθειαν ξενερωνουν!

    Μεγαλο επισης λαθος κανουν και οι ιδιοι οι Dj που αντι να παιξουν την μουσικη που γουσταρει ο κοσμος πολλες φορες παιζουν την μουσικη που γουσταρουν οι ιδιοι,λες και ειναι μονοι τους στο μαγαζι ή λες και τους πληρωνουν για να παιξουν για την παρτη τους!!

    Αρκετοι Dj της περιοχης μας ειναι πιτσιρικαδες που ενω θα μπορουσαν τωρα ειδικα με το internet να εχουν στην διαθεση τους οτι θελουν απο μουσικη και τσαμπα,αυτοι περιοριζονται μονο στα κομματια που παιζει το ραδιοφωνο.Τι να πουν και οι παλιοι που πηγαιναν και αγοραζαν δισκους καθε εβδομαδα και εδιναν και ενα σωρο λεφτα?

    Προσωπικα για μενα ο Dj θα πρεπει να παιζει τα παντα και να κανει ενα κυκλο απο ολα τα ειδη της μουσικης μεσα στη βραδια!Ποιος αλλωστε θα εχει παραπονο αν βγει ενα βραδυ εξω και ακουσει και ξενα beat και ελληνικα και ροκ και disco και hip hop? Στο παρελθον ετσι γινοταν αν θυμαστε καλα και δεν ειχε κανενας παραπονο! Οσο για αυτο που λενε καποιοι οτι καποια μαγαζια θα επρεπε να εχουν ενα συγκεκριμενο στυλ μουσικης να παιζουν στο Σταυρο,εχω να πω μονο το οτι ειναι ηδη πολυ μικρο το νουμερο των ανθρωπων που βγαινουν εδω στο Σταυρο,πως να μπορεσει ενα μαγαζι να συντηρηθει και να τα βγαζει περα με μια συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων πχ αυτους που ακουν ροκ ή αυτους που ακουν reggae? Εδω σε ολοκληρη Θεσσαλονικη και δεν μπορουν να το κανουν αυτο πλεον!!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:37 μ.μ.

    ela?

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:42 μ.μ.

    ti mas les?

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:47 μ.μ.

    giati ti exei h efi thodh?makari oloi na pezane efara.efi kai kara.mono.afou mono afto ksesikoni tn kosmo.

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:55 μ.μ.

    den tous xesikoni olous re filaraki. kapious tous xeneroni.

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:22 μ.μ.

    gi;afto sikonoun oloi ta xeria kai xoreyoyn molis tin akoysoyn?

  1. kOuRaSmEnOs
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:31 μ.μ.

    HIROTERO INE TO POTE TIN VAZOUN TIN tHODI KE TIN KATHE tHODI. DEN LEO OTI DEN EHO HOREPSI ME THODI ALLA OtAN TIN VAZOUN ALLAGI AS POUME META APO kAPOIO bEAT TOTE INE MARTIRIO.
    DILADI aFTO POU GINOTAN STIS KIKLADES TA PERISOTERA SaVATA ITAN KALO? EmENA MOU ESPAGE TA NEVRA O dj. KE TO IDIO KANI KE O dIKA O OPIOS OHI MONO KANI KATI TETIES DOLOFONIKES ALLAGES ALLa DEN ALLaZI KATHOlOU TIN sIRA TOn TRAGOUDION

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:36 μ.μ.

    kali piotiki mousiki se pikilia atfia barisia mousiki ktlp ktlp tha mas prosferei mono to people me dj taso k...DJ tsourali...alla kai dimo barbarioti apo ton anw stavro ....

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 μ.μ.

    pite re paidia ston avramidi ton mousika asxeto na min psifizei sinexeia ton ayato tou ektos kai an to block to episkeptontai oi skilades thamones tou kozi kai psifizoun autoi

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 π.μ.

    to blog einai tou kozi?
    xaxaxaxaxaxax
    gelaei o kosmos provata.............

  1. Κ. Αβραμίδης
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:22 π.μ.

    ...άκουσες πολλές φορές σκυλάδικα στο ΚΟΖΙ και από τον Αβραμίδη; το διασκεδάζω αφάνταστα, ευχαριστώ για την διαφήμιση, πρέπει κάποιοι να πόνεσαν πολύ.
    Μπορεί να έχεις πρόβλημα μαζί μου, και ναλες ότι θέλεις, το ΤΑΜΕΙΟ του ΚΟΖΙ όμως, άλλα απέδειξε το καλοκαίρι που πέρασε. Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Μην σταματήσετε, γιατί θα μου λείψετε, το διασκεδάζω.

    Εγώ πάντως θα ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όσους με τίμησαν όπου κι αν έπαιξα και μιας και το αναφέρατε , όλους όσους γεμίζανε το ΚΟΖΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όλο το καλοκαίρι, όσους με ψήφισαν και όσους θα με τιμήσουν το επόμενο διάστημα εκεί που θα παίζω.
    Ευχαριστώ και εσένα που πονάς, για την διαφήμιση που μου κάνεις.

    μ'άρεσε η αναφορά σου για σκυλάδικα :-)

    Κ. Αβραμίδης.

  1. Κ. Αβραμίδης
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:26 π.μ.

    Μην σταματάς να αναφέρεις το όνομά μου, είμαι υπερήφανος για αυτό σε αντίθεση με εσένα που μάλλον ντρέπεσαι ;-)

    Κ. Αβραμίδης

  1. Κ. Αβραμίδης
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:30 π.μ.

    Αν πραγματικά με γνωρίζεις, θα μπορούσες να καταλάβεις από ποιους και από ποιες προέρχονται οι ψήφοι μου, βλέπεις εγώ δεν γεννήθηκα χθες.

    Ευχαριστώ πολύ που υπάρχεις "ανώνυμε" ή όπως αλλιώς μπαίνεις και γράφεις.


    Κ. Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:50 π.μ.

    ψωναρα!!!!!!!

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 π.μ.

    Δεν επαιζε στο ΚΟΖΙ σκυλαδικα? Εσυ θα μας τρελανεις μου φαινεται μεγαλε!! Αφου ολοι νομιζαν οτι ανοιξαν καινουρια μπουζουκια σε εκεινο το μερος!!

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:31 π.μ.

    Exw psofisei sto gelio blepontas tous psifous gia kalytero Dj ths perioxhs! O Avramidis einai prwtos? Fantasou poioi psifizoun 'h ti pousties mporei na exoun ginei prokeimenou na einai aftos prwtos!!! Dj pou paizei mono me laptop,den exei idea apo mousiki alla kai pws legontai ta kommatia pou paizei,kai pou thn Megali Pempti to pasxa pou mas perase (afto den tha to ksexasw me tipota) epaize tsita,enw den eixe poly kosmo to magazi,progressive trance sto De cafe!! Eleos reeeee!!!

  1. Κ. Αβραμίδης
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:07 μ.μ.

    δεν έχω καμία όρεξη να ακολουθήσω την τακτική ενός πληγωμένου ανθρώπου που κρύβεται πίσω από πολλά nicknames. Αν θέλει όποιοσδήποτε να του απαντησω, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Αλλωστε το τηλέφωνό μου, είναι πρώτο στην λίστα του.

    Λοιπόν:
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Ποιο μαγαζί είχε την μεγαλύτερη ανοδική πορεία και ήταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γεμάτο στον ΣΤΑΥΡΟ το καλοκαίρι που μας πέρασε; Ποιο μαγαζί έκανε καλύτερο ταμείο; Ποιο μαγαζί έκλεινε τελευταίο; Ποιος έπαιζε μουσική σε αυτό το μαγαζί; Τι μουσική έπαιζε; τι ηλικίες μάζευε; Αν αυτά τα ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν, είναι και η απάντησή μου, μαζί με το όνομά μου.

    Είναι κρίμα να καταστρέφεται η προσπάθεια του διαχειριστή του blog και αντί να συζητάμε για το θέμα, ξεφεύγουμε γιατί κάποιος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να απαντώ σε αυτές τις ηλίθιες ανώνυμες μπούρδες και ζητώ συγνώμη από το blog, αλλά θα συνεχίσω να εκθέτω τις απόψεις μου επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης, χωρίς να προσβάλω κανέναν προσωπικά, καταδικάζοντας όμως συμπεριφορές και αντιλήψεις. Δεν έχω να υπερασπιστώ τίποτα απολύτως και κανέναν.

    Τώρα για το θέμα μας που είναι και το πιο σημαντικό:

    Πιστεύω, πως το να παίζει κάποιος μουσική σε έναν χώρο, σημαίνει πως το κάνει γιατί το γουστάρει. Όποιος από τους φίλους dj's μας διαβάζει, γνωρίζει πολύ καλά πως η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τον κόσμο, είναι αυτή που σου δίνει την δύναμη να συνεχίσεις. Πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους αρέσεις για πολλούς λόγους. Άλλους γιατί ακούν διαφορετικό είδος μουσικής, άλλους γιατί απλώς δεν γουστάρουν την φάτσα σου και άλλους γιατί δυστυχώς για αυτούς, τους πήρες το "ψωμί". Η μαγκιά για έναν dj είναι να νιώθει τον κόσμο και να μπορεί να ελιχθεί ανάλογα με την περίπτωση. Να μπορεί να επιλέγει το αντίστοιχο στυλ μουσικής ανάλογα με την ώρα, τους πελάτες, καθώς και τον στόχο του μαγαζιού γιατί μην ξεχνάμε πως η μουσική είναι ένα από τα 2-3 προϊόντα που προσφέρει ένα bar ή club στους πελάτες του με σκοπό φυσικά το κέρδος. Για παράδειγμα, εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι και από νωρίς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζεις δυνατά τα hits του καλοκαιριού, αλλά κάτι πιο ακουστικό, όπως επίσης πιστεύω, πως είναι πολύ κουραστικό να παίζεις το ίδιο πρόγραμμα κάθε ημέρα. Πιστεύω πως χορευτικά κομμάτια παίζεις μόνο όταν βλέπεις κάποιους να χορεύουν ή να είναι τουλάχιστον ορεξάτοι να το κάνουν. Ένας dj που σέβεται τον εαυτό του και τους πελάτες του μαγαζιού, πρέπει να είναι έτοιμος πάντα και να έχει επενδύσει σε τεχνολογία και χρόνο για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του έργου του, σεβόμενος πάντα τον ιδιοκτήτη του club που τον εμπιστεύεται και τους πελάτες.

    Όσον αφορά τον τρόπο παιξίματος της μουσικής επειδή αναφέρθηκε από τον/την φίλο/η μου πιο πάνω, αν είναι από laptop ή από cd, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αυτό που κρίνει τελικά το πιο από τα δύο κατά περίπτωση είναι καλύτερο, είναι ο κόσμος που θα μείνει ή όχι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Επίσης εγώ προσωπικά, όταν παίζω μουσική, χρησιμοποιώ και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ζωντανά, προκειμένου να παίξω κάποιο κομμάτι που μπορεί να μην το έχω εκείνη την στιγμή και πιστεύω πως θα ικανοποιήσει κάποιους από αυτούς που υπάρχουν στον χώρο. Για αυτό και είναι «ιντερνετικά» εξοπλισμένα τα μαγαζιά που έχω παίξει. Αυτό βέβαια, απαιτεί κόπο, χρόνο και γνώσεις διαφορετικές από τον παλιό τρόπο με τα cd. Αναρωτιέμαι μόνο, πόσα κομμάτια μπορεί να έχει κάποιος μέσα σε μια τσάντα με cd, σε σχέση με τα 2 TB που κουβαλάω εγώ στο τσαντάκι μου. Θα χρειαζόταν μερικά φορτηγάκια για να κουβαλάνε τις τσάντες.

    Το να μπορεί ένας dj να παίζει διαφορετικά είδη μουσικής, νομίζω πως είναι στα πλεονεκτήματά του και στην συνέχεια γίνεται πλεονέκτημα του μαγαζιού.

    Τέλος, είμαι εδώ για να λύσω όποιες απορίες έχει κάποιος σχετικά με το λογισμικό ή τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να παίξει μουσική, μιας και εμένα μου έφαγε αρκετά χρόνια για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το έχω κάνει ήδη με αρκετούς που έχουν έρθει και ζητήσαν την βοήθειά μου.


    Κ. Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:45 μ.μ.

    1) που ξερεις τι ταμειο εκαναν τα αλλα μαγαζια και λες με σιγουρια οτι εκαναν τα περισσοτερα?

    2)"Να μπορεί να επιλέγει το αντίστοιχο στυλ μουσικής ανάλογα με την ώρα, τους πελάτες...." Σε χαλαρη καθημερινη (χωρις πολυ κοσμο εννοω) και Μεγαλη Πεμπτη κιολας το να βαρας 11 το βραδυ τσιτα Trance ηταν σωστη επιλογη?

    3) Αν επαιζες απο μικρος μουσικη γιατι εισαι και καποιας ηλικιας που θα ειχες προλαβει και το βυνιλιο θα ηξερες και τι μουσικη να παρεις μαζι σου και δεν θα χρειαζοσουν να τα κουβαλας ολα αφου ουτως 'η αλλος απο τα 2 ΤΒ που εχεις παιζεις ολο το βραδυ 500 ΜΒ.Αλλα τοτε δεν επαιζες,στα γεραματα θυμηθηκες να γινεις ξαφνικα Dj γιατι εχεις ενα laptop και ενα προγραμμα μιξης για να παιζεις που στην ουσια τα κανουν ολα αυτα απο μονα τους,εσυ απλα επιλεγεις τα κομματια (πολυ δυσκολο τι να πω).

    4) Ο πραγματικος dj ειναι αυτος που κανει ο ιδιος τις μιξεις των κομματιων και ο οχι ενα προγραμμα.Απο τοτε που βγηκε ο ορος dj αυτο εννοουσε.

    5) Για το ιντερνετ που αναφερεις οτι το χρησιμοποιεις εκεινη την ωρα αν χρειαστει εχω να πω οτι ειναι μεγαλη ξεφτιλα να βαλεις το youtube να παιζει και να κοπει και το κομματι στη μεση γιατι δεν εχει φορτωσει ολο λογω συνδεσης οπως εχει γινει κιολας.Και μεγαλυτερη ξεφτιλα κιολας ειναι το να εχεις 2 ΤΒ μουσικη και να μην εχεις το κομματι που θα σου ζητησουν! τι θα σου ζητησουν πια να παιξεις και δεν θα το εχεις?

    Αυτα εχω να πω,ο καθενας ας βγαλει συμπερασματα μονος του.

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:58 μ.μ.

    THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:15 μ.μ.

    καταρχήν όντως αρκετές μέρες ο αβραμιδης στο ακτιο επαιζε ξένα bit κ ετσι.καλο προγραμμα σε γενικες γραμμές αλλά πάντα το ίδιο.απο ένα σημείο και μετά ήτανε προβλέψιμο πλέον το πρόγραμμα.αλλά το μέγα σπάσιμο ήτανε το "πάμε γερά" ανα 2 min !!! μη το κανεις ρε αβραμίδη άλλο, αηδία κατάντησε πια !!

  1. Κ.Αβραμίδης
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:00 μ.μ.

    Μια διόρθωση: Δεν έπαιζα στο ΑΚΤΙΟ, εκεί έπαιζε ο καθόλα έμπειρος και άξιος dj Μάνος. Εγώ έπαιζα το καλοκαίρι στο ΚΟΖΙ ενώ τον χειμώνα στο decafe.

    Ευχαριστώ πολύ για την κριτική και θα την λάβω υπ'οψη μου για να γίνω ακόμη καλύτερος. Επίσης θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους (?) όσους αναφέρονται στο όνομά μου, κάνοντάς με πρώτο στις συζητήσεις του blog. Θα το ξαναγράψω, είμαι υπερήφανος για το όνομά μου και χαίρομαι πολύ να το βλέπω συνέχεια. Σκέφτομαι στις επόμενες δημοτικές εκλογές να υποκύψω στις προτάσεις και να κατέβω για Αντιδήμαρχος!!!
    Εγώ θα συνεχίσω να εκθέτω τις απόψεις μου όπως έκανα πάντα, επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης μου.

    Τώρα για να επανέλθουμε στο θέμα, πιστεύω πως θα πρέπει αν θέλουνε και οι ίδιοι, να εκφράσουν τις απόψεις τους για την μουσική και τον τρόπο που παίζουν και οι υπόλοιποι dj's της λίστας.

    Ένα θέμα δηλαδή όπου θα ήταν χρήσιμες οι απόψεις πολλών και θα συμφωνήσουν όλοι είμαι σίγουρος, είναι οι λεγόμενες "παραγγελιές". Οι οποίες αν είναι στο είδος της μουσικής που παίζεις εκείνη την ώρα, είναι και μαγκιά σου να το κάνεις το χατήρι. Τι γίνεται όμως όταν την ώρα που παίζεις house έρχεται κάποιος ή κάποια μυστήριος/α και σου ζητάει να παίξεις το "βρεγμένος ως το κόκκαλο" του Καρρά; Τι κάνεις; Εδώ τι ρόλο μπορεί να παίξει η στόχευση του target group του μαγαζιού; Πως πρέπει να αντιδράσει ένας ιδιοκτήτης σε κάτι τέτοιο;
    Κρατάς χαρακτήρα στο μαγαζί, ή σκέφτεσαι μη χάσεις τα δυο ποτά που θα πιει ο πελάτης;
    Δεν μιλάω για βραδιές ΠΑΡΤΥ ή happenings αλλά φυσικά μιλάω για αυτό που γίνεται καθημερινά.Τι γίνεται όταν ενώ παίζεις τα καλύτερα hits ξαφνικά ανακαλύπτεις πως το μισό μαγαζί είναι π.χ.μέλη της δικής μας Ο.Μ.Α.Σ.Κ. και ξέρεις ότι θα διασκεδάζανε με επιτυχίες rock; Δεν πρέπει να είσαι έτοιμος να ελιχθείς; να αλλάξεις;
    Τι γίνεται όταν εκεί που παίζεις rock και heavy metal σου ζητάει κάποιος το ALEXANDER THE GREAT και γουστάρεις και εσύ να το παίξεις αλλά δεν το έχεις; Με τα παραπάνω, θέλω να τονίσω πως πραγματικά είναι δύσκολος ο ρόλος του dj στην περιοχή μας ακριβώς γιατί πρέπει να μπορείς να ελιχθείς μέσα σε διάφορα μουσικά είδη λόγω της ποικιλίας του γούστου των πελατών. Γιατί ναι μεν η μουσική είναι ένα από τα 2-3 πράγματα που προσφέρει ένα μαγαζί, αλλά ο πελάτης έρχεται σε αυτό και για άλλους λόγους, π.χ. την ποιότητα και την ποσότητα του ποτού, ή την τοποθεσία.
    Το να παίζει κάποιος το ίδιο πρόγραμμα κάθε βράδυ ή το ίδιο είδος μουσικής, πραγματικά είναι λιγότερο δύσκολο, αλλά ίσως κουράσει τους πελάτες και στο τέλος τους διώξει. Δική μου άποψη, μπορεί να είναι και λάθος, αλλά εγώ αυτό θα ακολουθώ.

    Θα περιμένω και άλλες απόψεις στο θέμα που συζητάμε και θα είμαι εδώ για να συνεχίσουμε την συζήτηση.

    Κ. Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:21 μ.μ.

    ανωνυμος των 4.15
    οντως λογω κεκτημένης ταχύτητας και παρασυρόμενος απο το τελευταιο μηνυμα που αναφερθηκε το ακτιο εγραψα λαθος.ΚΟΖΙ ηθελα να πω.
    "Σκέφτομαι στις επόμενες δημοτικές εκλογές να υποκύψω στις προτάσεις και να κατέβω για Αντιδήμαρχος!!!"
    Θες να πεις δηλαδή ότι σου έγινε επίσημη πρόταση και το ακόμα χειρότερο ελπίζεις να βγεις?? Τι σχέση έχει ενας ερασιτέχνης dj κ προπονητής με τα δημοτικά!και επειδη ξέρω ότι στο .. αστείο θα το ρίξεις (γιατί όλες οι κοτσάνες στο .. χιούμορ φορτώνονται) σου λεω ότι είναι πολύ black(χιουμορ)!!

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:42 μ.μ.

    afiste re na kanei o ka8enas oti 8elei kai sti sigkekrimeni periptosi na einai dj.ti sas noiazei o ka8enas ti kanei?kai sti teliki an dn 8elete na akousete tis epiloges tou,pigainete allou i ka8iste spitia sas.na do o ka8enas apo esas an 8a itan sti 8esi tou dj ti 8a ekane.to eidate oloi pantognostes.
    sti sigkekrimeni periptosi oute emena m aresei to stil tou kozi alla gousta einai auta.opoios 8elei as paei na piei poto.ola na ta krinete poia.dn bare8ikate?

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:06 μ.μ.

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 8:42!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ DJ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ BARMAN, ΑΣ ΕΙΝΑΙ SERVIS ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΤΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ, ΜΙΛΗΣΕΤΑΙ Η ΟΧΙ!!!
    ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗ, Μ.ΤΕΡΕΖΑΚΗ, ΚΑΝΕΝΑΝ Μ.ΣΤΟΙΤΣΑ, Γ.ΠΑΡΔΑΛΗ, ΚΤΛ.
    ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:19 μ.μ.

    "FIREMAN" είμαστε μαζί σου!
    Συνέχισε, μην ξενερώνεις...

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 μ.μ.

    Κ. Αβραμίδης
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!
    ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ DJ !!!!!
    KAI OXI MONO
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ....
    ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ DJ???
    OK
    ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΞΟΒΥΖΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ...

    ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    ΤΕΛΟΣ
    ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ DJ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΕ(ΜΟΥΣΙΚΑ) Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΥΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΑΘΙΑΣ

  1. Κ. Αβραμίδης
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 μ.μ.

    Ποιός ξενέρωσε εγώ:!! Αφού με ξέρετε!!! Έχω αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτό το παιχνίδι που έχει αρχίσει και μ'αρέσει.
    το ξέρω ότι είστε μαζί μου, θα συνεχίσετε να είστε!!!!! και για αυτό συνεχίζω!!!!
    Όσο κι αν πονάει κάποιος, έχω μάθει να βοηθάω τους ανθρώπους και όλη μου η διαδρομή είναι τέτοια που με κάνει να είμαι υπερήφανος για το όνομά μου σε αντίθεση με αυτόν που ντρέπεται για αυτό. Μπορώ να υπερασπιστώ τις απόψεις μου και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα. Από ότι φαίνεται τα καταφέρνω μια χαρά. Αρκεί μια ανάγνωση των δικών μου κειμένων για να καταλάβουν όλοι τι εννοώ. Ακόμη και με ανώνυμα μπαρμπαδάκια, ανώνυμα τίποτα, μπορώ και έχω διάλογο και να το διασκεδάζω αφάνταστα. Τέλος, ευχαριστώ το blog που μου δίνει την δυνατότητα για όλα τα παραπάνω.

    Ελπίζω να υπάρξουν κάποιες σοβαρές κουβέντες για τα θέματα που άνοιξαν πιο πάνω σχετικά με την μουσική που παίζεται στα clubs και στα bar . Θα περιμένω με αγωνία και τις απόψεις των υπολοίπων, όχι κατ'ανάγκη για να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε αλλά απλά για να ανταλλάξουμε απόψεις μιας και όταν βρισκόμαστε με άλλους dj's είναι δύσκολο να συζητήσουμε λόγω φόρτου εργασίας.

    Θα συνεχίσω να είμαι εδώ :-)

    Κ. Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 μ.μ.

    merikes erotisis k diorthosis...
    1.apo pote asxolite o kirios os dj?
    2.posa xronia empirias exi stin palti tou?
    3.se posa bar/club exi peksi?
    4.exi peksi os resident i os guest se bar/club ektos stavrou k perixoron?
    5.oso pio polla tb(!!!) mousikis exis toso pio kalos dj ise?
    6.den mprois me tin magkia sou,tin eveliksia sou os empiros dj k ton katalliolo tropo na dimiourgisis mia roh mousikis k na ton kanis ton allon apla na apolafsi tin mousiki sou k na min se prizi me paraggelies?
    7.ti programma xrisimopoieis sto laptopo?mipos to virtual dj?poly erasitexniko k aploiko...dokimase alla pio epaggelmatika k vevea dokimase ta gnisia k oxi spasmena!!!
    8.to poll eine gia djs pou goustaroume na akoume...to dexome afto k fenete oti polloi goustaroun na akoun ton fireman.kalws pros aftoden antilego,dikeoma tou kathenos na psifisi....ALLA....
    8.mipos mperdevoume ta pragmata me ton oro dj???
    9.mipos tha eprepe o blogger na datyposi ton titlo os pion epilogea mousikis goustarete perissotero?
    10.mipos i ennoia tou dj exi xasei tin arxiki simasia tis(eidika stin eparxia)
    11.mipos tha eprepe na analogistoume tin ellinopoihsh tou epaggelmatos tou dj?
    12.mipos den yparxi afto katheafto epaggelma stin Ellada os dj?(para mono elaxistes periptosis p eine k paragogoi electronic musikis)
    13.mipos to epaggelma tou dj akoma den mpori na theorithi os pragmatiko epaggelma giati den exi apodixthi akoma xronologika toulaxiston k istorika(oi djs yparxoun apo ta teli 70's m vinilia,kasetes,cds k mp3 simera)se sxesi me to epaggelma p.x toy giatrou,oikodomou,emporou pou yparxoun dekades os k ekatontades xronia os epaggelmata?
    14.mipos tha eprepe na gieni kapio allo gallop tou typou ti eidos mousikis sas aresi perissotero,(opou kata synepeia eki tha mporouse na apodixthi o kalos dj k enimeromenos)?
    15.mipos den tha eprepe na sygkrinoume tou mikrous se ilikia djs tou xoriou mas me ton kirio?(afou tin simeron imera o kathenas mpori na katevasi ta panta me poly efkolo tropo)k mipos tha eprepe na analogistoume ton tropo pou diloni o kirios oti exo 2 TB mousikis?(e k ti egine?se mia nixta den tha peksis to poly 800 mb k polla leo!!!!!)
    16.mipos tha eprepe na yparxi stis epiloges mas k o dj baltakis tou cross club?)afou ine sxedon to monadiko club tou stavrou opou pragmatika xorevi o kosmos(edo fantazome tha exi polla sxolia,ola kalodexoumena!! :) )
    17.mipos naginoume oloi mas djs?(giati afto m vgazi afto to thema emena,me to intrnet tin simeron imera o kathenas ine dj sto domatio tou(o legomenos bedroom dj)kathos k oti me ena laptop ginese k pio efkola dj afou den tha xriazete n agrafis cd k na mixaris ta kommatia...
    18.mipos den tha eprepe na milame gia pragmatikous djs me tin ennoia tou psagmenou k mprosta apo to playlist tis kathe epoxis stin perioxi mas?
    19.to people tha kanei tin diafora telika?(toulaxiston mousika giati se kati allo den mpori na tin kani,min zitame k megaleiodi pragmata tora ksekinane ta pedia!!)
    20.mia diorthosi....sto aktio epeze k o karpouzis tasos mousiki(mono ksena k pote ellinika opote tixene na ton akouso eno o allos dj epeze syxna pykna k ellinika)
    21.mipos den tha eprepe na pezoun kommatia apo to ftoxo se piotita(kbs) youtube?exi megali diafora apo tina anaparagogi enos cd...
    22.mipos o villagenews areskete telika se ksena akousmata? ;)
    23.mipos to parakana simera k egrapsa parapano apo oti mpori na diavasi enas mesos anagnostis blog(eidika enos village blog!!!),mipos??!! :)
    23.mipos ime poli periergos na do antidrasis/sxolia apo tous filous sygxorianous?
    24.mipos tha eprepe na mpoun k alla themata ektos apo to gossip sto xorio?(mousiki enimerosi,mousiki protasi,mousiki pedia(past,present k future) k genika na dosoume se olous na katalavoun oti me to internet mporis na mathis k na dievrinis tous mousikous sou orizontes poly efkola k efxarista.
    aftaaaaaaaa xxaxaxaxaxax thelo ta sxolia na ftasoun toulaxiston ta 40!!!!

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 μ.μ.

    mipws eisai poly m@l@k@s kai prixtis???

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:42 μ.μ.

    POSA KILA MALAKAS EISAI POY DEN EISAI IKANOS NA SIZITISIS SOVARA???...KARAGIOZI

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 μ.μ.

    MIPOS EXIS POLY KAIRO NA GAMISIS ? MAS EPRIKSES MALAKA.

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 μ.μ.

    KARAGIOZI VLAKA EISAI POLY MALAKAS 40 SXOLIA THELIS E? 40 AR@@DIA THA PARIS

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:54 μ.μ.

    Πόσο πολύ πατριωτικά τη πήρατε αυτή τη ψηφοφορία για αυτο το''ανώνυμο''blog?αν είναι δυνατόν.παιδιά χαλαρώστε....
    αντέ γιατί μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ρε villagenews.κρύβεσε μπροστά σε ανωνυμίες και σπέρνεις περισσότερες διχόνειες.τι να σου πώ παραπάνω.μάζεξε ολους τους fun του blog σου και βρεθείτε απο κοντά αν θες να συζητείσετε.μαλλον είσαι πολύ κομπλεξικός villagenews να κρύβεσαι μπροστά σε ενα blog

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 π.μ.

    δεν μιλάω για όλους εσάς που συμμετέχετε στο blog κ συζητάτε.προσωπική επίθεση στον villagenews είναι.και αν μ πείς τώρα οτι μπορεί να λυθούν προβλήματα εδω μέσα πλανάσε ηκτρά.μάλλον μένεις στην αδράνεια περισσότερο

  1. ksekolo
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 π.μ.

    ante re karagiozi oreo tropo vrikes. kala arxizis malakoyli.pote exi egenia?

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 π.μ.

    MHPWS EINAI LIGO STHMENOS O ANWNYMOS 23:19 GIA NA DIAFHMISH OTI 8ELEI...

  1. ksekolo
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:24 π.μ.

    malakaaaa!!!!!

    THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.

  1. Village's News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:26 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 11.54,

    Αρχικά ας σημειώσουμε ότι κι εσύ κρύβεσαι στην ανωνυμία εκτός αν γράφει κάπου το όνομά σου και δεν το βλέπουμε.
    Εμείς δεν κρυβόμαστε «μπροστά» σε ανωνυμίες, κρατάμε την ανωνυμία μας γιατί δεν είμαστε ένα μόνο άτομο, και με αυτόν τον τρόπο κρατάμε την αντικειμενικότητα μας. Αν εσύ βλέπεις τα θέματα που συζητάμε όλοι μας στις καφετέριες σαν διχόνοιες τότε πρέπει να ψάξεις μέσα σου και να συλλογιστείς γιατί το κάνεις. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι το κάνεις κι εσύ. Όλοι οι fans του blog μας όπως φαίνεται είστε εδώ και συζητάμε άρα δεν χρειάζεται να βρεθούμε από κοντά. Είμαστε κοντά σας και είσαστε κοντά μας. Αν δεν θες να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις που πιστεύεις ότι σπέρνουν την διχόνοια θα μπορούσες να σχολιάσεις σε κάποιος άλλο θέμα, όπως αυτά για την ιστορία του μέρους, το λιμάνι, για κάποιο κέντρο διασκέδασης. Σου επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι δεν κρυβόμαστε «μπροστά» από ένα blog αλλά επειδή είμαστε κομπλεξικοί και δεν το κρύβουμε θα σου πούμε το εξής.
    Αν θες να την πεις σε κάποιον καλό θα ήταν να μπορείς να στηρίξεις τις θέσεις σου. Στα ελληνικά και σε όποια άλλη γνωστή γλώσσα, κρυβόμαστε «πίσω» από κάτι κι όχι «μπροστά». Έλεος, πόσο χωριατάκι πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να τα ξεχωρίσεις?
    Fun είναι η διασκέδαση στα αγγλικά κι όχι ο οπαδός. Ο οπαδός, έτσι για το κάνουμε και πιο ενημερωτικό το «ανώνυμο blog» μας, είναι fan ή partisan.
    Τέλος όσον αφορά τους όρχεις σου που εξαιτίας μας φούσκωσαν σαν τσουρέκια, μπορεί και να είναι καλό για σένα. Κρίμα δεν είναι να τα ψάχνει κάθε φορά η όποια καημένη κάνει το λάθος και φτάσει μέχρι το κρεβάτι σου?

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:14 π.μ.

    VILLAGE'S NEWS Δεν με ξέρεις και απο χτές για να μου πείς ποιές είναι οι αρχές μου.δν θέλω να στη πώ(όπως κατάλαβες)αλλά να κατακρίνω αυτό πού κάνεις.οτι έχω κάνει στη ζωή μου δν το γνωρίζεις και απο ότι βλέπω η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής σου είναι η κατοχή του συγκεκριμένου blog.θές να θεωρείσαι αυθεντία αλλα δν είσαι εδώ μέσα.
    την ανωνυμία τη κρατάω για να μην δημιουργηθούν διχόνειες.δν γουστάρω να με ξέρεις και και να με σχολιάζεις.εγώ να το πώ το όνομα μου.εσυ γιατι τι κρατάς ρε φίλε/φίλη?θα το πείς το όνομα σου?μάλλον οχι.σ αρέσει να κράζεις μπροστά απο μια οθόνη υπολογιστή και να χαίρεσαι.ότι έχω να πώ στη ζωή μου το λέω στα ίσα.

    όσον αφορά το fan δν σ πέρασε καν απο το μυαλό οτι ήταν απο κεκτημένη ταχύτητα ε?να βρείς κατι να πείς.φαίνεται οτι κατέχεις αρκετά κομπλεξ.δν μπορώ να κάνω και ούτε θέλω να κάνω κάτι

    και κάτι άλλο γιατι η σκέψη μου διαχέεται διάσπαρτη.αν είσαι αντρας μάλλον κοίτα καλύτερα εκει κάτω γιατί δν θα υπάρχει κατι αξιόλογο.αν είσαι γυναίκα μαλλον θα είσαι ανοργασμικιά γεμάτη νεύρα.

    θες να κάνουμε διαγωνισμό γνώσεων??δν θα το αντέξω?θα χάσω.....γιατί θα προσπαθήσεις να τη πείς τώρα.

    αν θές να το παίξεις ο παντογνώστης του trivial να απευθυνθείς σε άλλον.γιατί μάλλον στερείσαι βασικής νοημοσήνης.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:20 π.μ.

    σκέψου σκέψου τι θα γράψεις.καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο γενικά στη ζωή μας

  1. Village's News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:22 π.μ.

    Αγαπητό ksekolo,

    λείπουν αυτοί για τους οποίους δεν έχουμε γνώμη αφού δεν τους έχουμε ακούσει ποτέ να παίζουν μουσική.

  1. Village's News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:31 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε,

    ούτε εσύ μας γνωρίζεις κι όμως μας περιγράφεις με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
    Αυτή η στέρηση βασικής νομοσύνης είναι μάλλον αρκετή για να σε φέρει στο blog μας και να αναλωθείς βρίζωντας μας ενω θα μπορούσες κάλλιστα να γράψεις την γνώμη σου σε κάποια ανάρτηση.
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:39 π.μ.

    γεια.

    ο ανώνυμος.

    δν με πειράζει που διατηρείς το blog αλλά οτι όλο αυτό γίνεται ανώμυμα.δν το θέλω εγώ αυτό.νιώθω οτι μιλάω σε ένα ρομπότ και όχι οτι απευθύνομαι σε κάποιον άνθρωπο.μάλλον δν είμαι τόσο εξοικιωμένος με την ιδέα της τεχνολογίας.
    ελπίζω να έχουμε συζητήσει απο κοντά και να είχα σχηματίσει καλύτερη εντύπωση για σένα.θες να συζητήσουμε πιο σοβαρά?αν ναι δν έχω κανένα πρόβλημα.θα περιμένω απάντηση.

  1. Villages News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:51 π.μ.

    αγαπητέ ανώνυμε,

    ίσως και να έχουμε μιλήσει από κοντά, ίσως να είμαστε φίλοι, ίσως συγγενείς, ίσως πάλι να μην ταιριάζουμε. Θα χαρούμε πάντως πολύ να βάλεις κάποιο όνομα/nickname και να σχολιάσεις στις αναρτήσεις εκείνες που μπορεί να σε απασχολούν. προσπαθούμε να κάνουμε αναρτήσεις που να ενδιαφέρουν διάφορους ανθρώπους και συντοπίτες μας. Θα περιμένουμε με χαρά λοιπόν τα σχόλια σου και τις γνώσεις σου σε θέματα της περιοχής ώστε να προώθηθεί η σωστή συζήτηση.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:08 π.μ.

    Ώραια.θέλω να προτείνω ένα galop για την αγαπημένη μουσική απο τους fan του blog ή π.χ τη πρόκειται να ψηφήσουν οι ψηφοφόροι του δήμου και γιατί ή κάτι παραπλήσιο.
    προτείνω κάποια θέματα εγω
    π.χ ένα γεγονός που θα φέρει κόσμο στο έρημο χωριό του σταυρού.
    και σαφώς παρουσίασει προτάσεων για τη λειτουργική και αισθητική βελτίωσει το σταυρού

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:11 π.μ.

    lipon eimai o anonimos pou egrapse to proto sxolio gia ton avramidi kai thelo na paradexto oti ekana ekana lathos diatiposi ton pragmaton 1 lathos mou o avramidis den paizei skiladika aplos anaferomoun stous thamones tou kozi oso gia ta tamia den antilego kata ti gnomi mou kirie avramidi ise enas old school dj i jockey xoris idiaiteri gnosi tis telefteas 5etias ....gia na min to sinexiso mou aresoyn ta rokakia pou paizeis alla sto soublaki party kai kapies alles wres se sxenetai i psixi mou aaaaaaa kai monos sou apedeixes oti psifizeis ton euato sou apo to stravoma kai ton komplexismo pou ebgales sta sxolia sou ....

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:31 π.μ.

    pali o anonimos pou egrapse to proto sxolio gia ton avramidi eimai einai i triti fora pou grafo kai den exo na kano ta parapano sxolia sxetika me to people to aktio ton dj taso k kai den simazebete den eimai dj den eimai katastimatarxis den eimai tipota apo ta parapano a kai mia erotisi sto xekolo ti problima exei me to aktio to people tok tasok spastike apo kati sigekrimeno an nai na mas anoixoi ta matia plzzzzzzz

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:41 π.μ.

    TO KSEKOLO EINAI GIA POLY POYTSO!!!
    KSEKOLO DEN EINAI...???
    ALLA POIOS 8A TO PIASEI NA TOY REIKSEI KANA DYO XERIA POYTSO DEN KSERW...

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:47 π.μ.

    ξεκολο ελα μπανανα (που λεει και ο λελος)...

    εχεις σπασει τ'αρχιαδια των αναγνωστων του blog (θα σε πιασουν και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις)
    με την μαλακια που γραφεις σε ολες τις αναρτησεις και νομιζεις οτι ανακαλυψες κατι κρυμμένο μέσα στο συγκεκριμενο κειμενο και ερωτησεις για το ακτιο και το people...

    σπασαρχιδι... ξεκολιαρη...

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:52 π.μ.

    ARE YOU TALKING TO ME???

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:55 π.μ.

    to ksekolo live apolapste tin http://www.youporn.com/watch/365486/pijpslet-patty02/

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:05 μ.μ.

    re paidia ti provlhma exei to ksekolo kai postarei epanalamvanomena to idio mhnuma ??

  1. Κ. Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:55 μ.μ.

    Απευθύνομαι μόνο προς τον ή τους διαχειριστές του blog:
    Από την πρώτη στιγμή που postάρησα, σας συστήθηκα δημόσια και μάλιστα στο προφίλ του facebook, όπως συνειδητά φαντάζομαι υπενθυμίσατε και εσείς σε προηγούμενο post. Αυτό το έκανα, γιατί δεν ντρέπομαι ούτε για τις απόψεις μου ούτε για το όνομά μου.
    Δέχτηκα μια επίθεση την οποία εγώ την χαρακτηρίζω λίαν επιεικώς αστεία, από ανώνυμο χρήστη που τα χαρακτηριστικά του είναι πιστεύω και είμαι σίγουρος αυτά που περιέγραψα. Προσπάθησα να κρατήσω την συζήτηση εκεί που πίστευα πως θα βοηθούσε το blog, αλλά και το θέμα γενικότερα.
    Μέχρις εδώ όλα καλά.

    Από το σημείο όμως που ο ανώνυμος " 16 Σεπτέμβριος 2009 10:52 μμ'' προσβάλει όχι εμένα, που είμαι εδώ για να απαντήσω, αλλά ένα ολόκληρο μαγαζί με το οποίο δεν έχω πλέον καμία σχέση, τους πελάτες του, αλλά κυρίως προσβάλει τα παιδιά που δουλεύανε εκεί, μέσα στο οποίο ήταν και ο γιος μου, αλλάζουν τα πράγματα. Τα παιδιά αυτά, αγόρια και κορίτσια, ήταν σχεδόν όλα από τον Σταυρό και το πιθανότερο είναι κάποιο από αυτά να είναι συγγενείς σας. Σε επόμενο post αν θέλετε, μπορώ να γράψω τα ονόματά των παιδιών που δουλεύανε εκεί, όπως και τα ονόματα όλων των παιδιών που ερχόταν στο μαγαζί σαν πελάτες όπου έπαιζα μουσική, για να δούμε αν μεν αυτοί και αυτές που δουλεύανε εκεί ήταν "ξέκολα" και αφ εταίρου αν οι πελάτες του μαγαζιού, που οι ηλικίες ξεκινούσαν από πολύ χαμηλά, ερχόταν για τα "ξέκολα" αυτά.
    Δεν ξέρω αν το κάνετε τελικά, αλλά σας παρακαλώ να παρέμβετε, προκειμένου να σταματήσει αυτή η ανοησία, που αν συνεχιστεί μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερα προβλήματα. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά το πως λειτουργεί ένα blog , θα σας πρότεινα χωρίς να θέλω να σας το επιβάλω, δικαίωμά σας είναι άλλωστε, να επαναλάβετε την κίνηση της διαγραφής των post που προσβάλουν πρώτα από όλους εσάς και βάζουν σε σκέψεις σε πολλούς, για πολλά.

    Είναι τουλάχιστον ύποπτη αυτή η εμμονή κάποιου εδώ μέσα, όπως είπατε και εσείς άλλωστε.
    Αν υπάρξει κάποιο σοβαρότερο θέμα στο blog σας που θα πιστεύω πως λόγω των ειδικών γνώσεων μου και εμπειριών σε πολλά επίπεδα και το γνωρίζεται αυτό, θα μπορώ να βοηθήσω στην ενημέρωση, θα έχετε την συμμετοχή μου και την αμέριστη συμπαράσταση, άλλωστε αυτός αν θυμάμαι καλά, ήταν και ο λόγος δημιουργίας του. Εγώ πίστευα και πιστεύω πως πρέπει να διαφυλάξουμε την ελευθερία των απόψεων, αλλά ταυτόχρονα να καταπολεμήσουμε την βλακεία που κυκλοφορεί ελεύθερα. Πιστεύω πως ο τελικός χαμένος σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι κάποιο πρόσωπο ή κάποιο μαγαζί, αλλά το ίδιο το blog .

    Φιλικά, Κ. Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:37 μ.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:42 μ.μ.

    re file an dn 8eleis mi pas sto magazi pou paizei o sigkekrimenos dj.as itan oti steki 8elei.kai ego dn pao ekei giati dn m aresei.kane kai esi to idio.ti kompleksikoi pou eimaste oi katourliotes.blepoume kapoion na douleuei to magazi tou kai kateu8eian na to fame.gia auto dn 8a pame pote mprosta san topos

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:48 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG
    ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ
    ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ INTERNET KAI OTI EXEI ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ,ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.....
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....
    ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ INTERNET
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ) ΓΝΩΣΕΙΣ???

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ.....

    Είναι τουλάχιστον ύποπτη αυτή η εμμονή κάποιου εδώ μέσα, όπως είπατε και εσείς άλλωστε.
    Αν υπάρξει κάποιο σοβαρότερο θέμα στο blog σας που θα πιστεύω πως λόγω των ειδικών γνώσεων μου και εμπειριών σε πολλά επίπεδα και το γνωρίζεται αυτό, θα μπορώ να βοηθήσω στην ενημέρωση, θα έχετε την συμμετοχή μου και την αμέριστη συμπαράσταση, άλλωστε αυτός αν θυμάμαι καλά, ήταν και ο λόγος δημιουργίας του. Εγώ πίστευα και πιστεύω πως πρέπει να διαφυλάξουμε την ελευθερία των απόψεων, αλλά ταυτόχρονα να καταπολεμήσουμε την βλακεία που κυκλοφορεί ελεύθερα.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:03 μ.μ.

    trava kamia malakia na xalarosis se megale o fireman einai protos kai tha einai panta an eisai magkas vges kai esy me to onoma sou palioaderfi

  1. Village's News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:10 μ.μ.

    Μετά από σχετικό σχόλιο του κ. Αβραμίδη θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι κι εμάς μας απασχόλησε το θέμα των χαρακτηρισμών των υπαλλήλων ενός μαγαζιού, όχι για την ποιότητα της εργασίας τους αλλά για το ήθος τους.
    Δεν αποτελεί αυτό το blog ούτε την Κόλαση ούτε το Καθαρτήριο κανενός. Η ηθική είναι υποκειμενική ανάλογα με το περιβάλλον από όπου προερχόμαστε και δεν μπορούμε να δεχτούμε να γίνετε τέτοια κριτική. Ειδικά όταν αυτό αφορά άτομα με τα οποία ζούμε στον ίδιο χώρο.
    Αν σε κάποιον δεν αρέσει ο χαρακτήρας κάποιων υπαλλήλων ή το ύφος του μαγαζιού θα μπορούσε να μην επισκέπτεται το συγκεκριμένο μαγαζί. Εφ όσον το επισκέπτεται σημαίνει ότι επικροτεί την λειτουργία του μαγαζιού και είναι τουλάχιστον ειρωνικό και υποκριτικό να κατηγορεί μετά κάποια άτομα που πιθανόν να είναι ανήλικα.
    Θα μπορούσαμε όλοι να είμαστε πιο διακριτικοί με κάποια θέματα, κυρίως όταν αφορούν και ανηλίκους.
    Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε τους δικηγόρους ενός μαγαζιού αλλά θα κάναμε το ίδιο σε κάθε περίπτωση.
    Δεν θα θέλαμε επίσης κ. Αβραμίδη να σταλεί το όνομα κανενός. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του και την ηθική του και είναι υπόλογος στον εαυτό του μόνο και σε κανέναν άλλον.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:12 μ.μ.

    oute mia trixa apo ta axridia tou den aksizeis palioloulou mas ta eprikses.ti egine toy ta rikses kai se aperipse palioaderfi?den se gamise?osoi doulepsame mazi tou kseroun poli kala pios ine.esy omos pios ise paliopoustraki?enia sou omos kai kati pou to kseroun 2 den meni mistiko.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:34 μ.μ.

    lipon eimai o prtos anonimos pou ekraxe ton avramidi kai thelo na tou doso sinxaritiria gia to epipedo pou kratise me ta apo to xespasma tou kai protino ston diaxiristi tou blog na teliosei edo to thema kai na min sinexisoume tin disfimisi tou kozi.aktio.djs.peploe .katairlioton.anw stavrinon.gay kai ta lipa.....ZITO SIGNOMI STON AVRAMIDI GIA TIN ANONIMI EPITHESI POU TOU EKANA KAI FISIKA NA TOU EFXITHO KALI SINEXEIA SE AFTO POU KANEI (SXETIKA ME TO DJLIKI TA ALLA DEN ME ENDIAFEROUN) KAI NA ANAGNORISO TA LATHI MOU KAI NA PO OTI KANENAS DEN EIPOXREOUTE NA PAEI STA MAGAZIA POU PAZEI KAI NA TON AKOUSEI SIGNOMI GIA TIN OLI ANASTATOSI POU PROKALESA ...

  1. ΣΤΑΖΙ
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:01 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΑ.
    ΑΝΤΙΟ.

  1. Κ. Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:27 μ.μ.

    μόλις έλαβα το παραπάνω email απο το villagesnews:

    Villagesnews Strimonikos Kolpos 17 Σεπτεμβρίου στις 5:09 μ.μ. Reply
    ΠΑΙΔΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΑ KSEKOLO!
    κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΟΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ KSEKOLO!

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...



    χωρίς σχόλια....

    Κ. Αβραμίδης

  1. (s)
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:11 μ.μ.

    a re coach mono esy mporoyses na to kanis ayto!!!
    toys ekanes na kryftoyn vrikes to adynato shmio toys.giayto se agapame eisai monadikos olo to xorio simera milaei gia sena,synexise na eisai protos pantoy.se agapame.

    (s)

  1. Κ. Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:43 μ.μ.

    Αγαπητό μου blog,

    περιμένω ακόμη να σβήσεις τις προσβλητικές και υβριστικές αναφορές στους εργαζόμενους σε συγκεκριμένο μαγαζί. Λυπάμαι αλλά ο μόνος τρόπος για να αμυνθώ, είναι να αρχίσω να γράφω τα ονόματα των παιδιών που δουλεύανε εκεί και στην πλειοψηφία τους είναι από τον Σταυρό και στην συνέχεια τα ονόματα των πελατών που όπως αναφέρεται από "ανώνυμο" χρήστη, ερχόταν στο μαγαζί για "κονσομανσιόν".
    Επιφυλάσομαι για την συνέχεια ή όχι.

    Ελπίζω να κάνετε δεκτό το αίτημα και να ακολουθήσετε την ίδια πρακτική που χρησιμποιήσατε σε άλλο αντίστοιχο αίτημα του φίλου dj που σας το ζήτησε.

    Φιλικά.

    Κώστας Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:52 μ.μ.

    perimenis apantisi coach?

  1. Villages News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:05 μ.μ.

    Αγαπητέ κ. Αβραμίδη,
    Μας έχει στεναχωρήσει πολύ όλη η εξέλιξη του θέματος.
    Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, θα ήθελα να πούμε ότι το email δεν ήταν email αλλά μήνυμα στο facebook σε εσάς αλλά και όλους τους υπόλοιπους dj’s. Το σημαντικό είναι το πολύ θετικό μήνυμα που έστειλαν οι υπόλοιποι dj’s και όχι η δική μας συγνώμη για κάποιον ανεγκέφαλο που γράφει προσβλητικά σχόλια. Μας πετάτε ξαφνικά το γάντι, δεν γνωρίζουμε γιατί αλλά δεν θα το σηκώσουμε. Δεν επιτρέπουμε την αναγραφή των ονομάτων ειδικά όταν αυτά τα άτομα είναι ανήλικα.
    Καταδικάζουμε όλοι πιστεύω τις απόψεις του συγκεκριμένου σχολιαστή αλλά όπως δεν σβήσαμε τα σχόλια για τους εαυτούς μας και για όποιον άλλον αναφέρθηκε ονομαστικά, δεν θα τα σβήσουμε ούτε τώρα. Θεωρούμε το θέμα λήξαν και σας καλούμε να συνεχίσετε τον σχολιασμό σε άλλες αναρτήσεις ποιο σημαντικές από το ποιος έπαιξε μουσική και ποιος όχι.
    Αν θέλετε, και απευθύνομαι σε όλους ους αναγνώστες μας, να μαλώσετε να το κάνετε στους δρόμους. Δεν αποτελεί αυτό το blog παλαίστρα για κανέναν.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:07 μ.μ.

    ma pou pigan oloi?sta eggenia?

  1. Κ. Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:24 μ.μ.

    Δηλαδή δεν σβήσατε τα προσβλητικά σχόλια που αναφερόταν σε γνωστό dj και σε γνωστό μαγαζί?

    Αν θέλετε μπορώ στην συνέχεια να δημοσιεύσω το "μήνυμα στο facebook" που σας το ζητάει. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος λόγος ιδιαίτερης σχέσης για την διαφορετική αντιμετώπιση των δύο αιτημάτων. Από ότι καταλάβατε, δεν έχω κανενα λόγο να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου.

    Από όσο γνωρίζω, το εν λόγω ζήτημα, έγινε θέμα συζήτησης στο χωριό και φαντάζομαι το γνωρίζεται και εσείς.Και το υπόλοιπο χωριό έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για το ποιος "κρύβεται" πίσω από όλη αυτή την βλακεία.

    Επειδή όλοι κρινόμαστε κάποια στιγμή και ίσως να μην αργήσει και η δική σας, βλέπετε μικρό χωριό ο Σταυρός, θα επιμείνω στο αίτημά μου να σβήσετε τα προσβλητικά σχόλια που έγιναν για συγκεκριμένο μαγαζί και συγκεκριμένους ανήλικους εργαζόμενους, όπως ακριβώς κάνατε και για το άλλο μαγαζί που θα παίζει γνωστός dj. Ειδικά από την στιγμή που το συγκεριμένο κείμενο, δεν βοηθάει σε τίποτα τα όσα αναφέρατε ως αρχές σας στο προηγούμενο post σας. Τελικά αυτός που τα έβαλε μαζί μου πραγματικά δεν με γνωρίζει καλά.

    Φιλικά.
    Κ. Αβραμίδης

  1. Κ.Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:56 μ.μ.

    ...perimeno mia dimokratiki k akisokratiki kinisi/apantisi ek merous sou k na dosis ena telos se afto to thema pou opos egrapsa idi me perni k emena i mpala gia na to po k pio laika k na to kano liana! :)

  1. Village's News
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 μ.μ.

    Λυπούμαστε πολύ για την συμπεριφορά πολλών αναγνωστών και ακόμα περισσότερο για το ήθος τους. Τυγχάνει η φραστική βία να είναι το ταλέντο των Σταυρινών τελικά και μας έχει κουράσει ιδιαιτέρως αυτή η συζήτηση. Κι από ότι φαίνετε το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στον Σταυρό είναι το ποιος παίζει καλύτερα μουσική. Κρίμα
    Ελπίζω να ευχαριστήθηκες κ. Αβραμίδη για την διαγραφή του σχολίου. Όχι γιατί νιώσαμε απειλή αλλά γιατί κουραστήκαμε. Τα μηνύματα αυτά που αντιγράφεις μέσα στα σχόλια της ανάρτησης μας, τα έχουν και οι υπόλοιποι dj’s και δεν είσαι ο μόνος. Δεν έχουμε να ντραπούμε για τίποτα από όσα γράψαμε και προφανώς κανείς εκτός από εσένα δεν βρίσκει κάτι το μεμπτό.
    Ελπίζουμε να μην θιχτεί ο «άλλος» dj όπως αναφέρεις από το γεγονός ότι μια προσωπική μας συζήτηση δημοσιοποιείτε από εσένα.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

    RE VILLAGES AFOY EIPAME KAI EX8ES...
    KSEFTHLAS KAI ROYFIANOS O KWSTAS ABRAMIDHS!!!

    TWRA APEILEI KAI KOSMO, ETSI SOU EMA8AN STHN PYROSVESTIKH... MPRAVO KWSTA ABRAMIDH MPRABO!!!

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:39 μ.μ.

    paidia den exw idea poios ta grafei olla auta alla einai to teleutaio pou me noiazei. me enoxlhan ta sxolia pou akousa gia to proswpiko tou kozi giati sugekrimena egw douleva ekei sto bar,k xalasthka polu me oti lete! ta koritsia olla pou doulevame mono consomansion den kaname. antithetws,kaname oti borousame gia na anevasoume to magazi me kurio stoxo na perasoume kala oloi.k egw apo to stavro eimai k xerw ti htan to kozi...gia na milame swsta sigoura den htan mpourdelo k auto to xerete kala oloi.apo auth thn "retsinia" prospathisame na swsoume to magazi k htan h kaluterh xronia tou.telospantwn gia emena den trexei k tpt pou ta eida auta ta kakovoula sxolia,alla mhn prosvalete atoma pou den gnwrizetai.

  1. Ανώνυμος
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

    DJ
    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
    ΞΕΦΤΗΛΑΣ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕ!!!

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ???

    Υ.Γ.: VILLAGES ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ, ΙΚΕΤΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ...

  1. Κ. Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 μ.μ.

    Δεν είχα σκοπό να σας απειλήσω αγαπητό μου blog, όσοι διαβάζουν το blog και τις τελευταίες ημέρες είναι πολλοί, βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

    Όπως μου είπε και ένας φίλος το απόγευμα, ο καθένας επιλέγει τους εχθρούς του. Πιστεύω πως ο ¨ανώνυμος" (ξέρεις εσύ) 17 Σεπτέμβριος 2009 10:30 μμ, είναι πλέον εχθρός μου.

    Επιφυλάσομαι αγαπητό μου blog. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά δεν έχω φρένο.

    Τα μηνύματα στο facebook σαφώς τα έχουν και οι άλλοι, αλλά μάλλον από λάθος κοινοποιήθηκε σε όλους. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας.
    Το μήνυμα απλώς λέει πως έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τον λόγο τον ξέρεις εσύ.
    Δεν μου απάντησες όμως και φυσικά έχεις το απόλυτο δικαίωμα να το κάνεις, στην ερωτηση που σου έκανα.
    Σου πέταξα το γάντι, γιατί ένιωσα πως έχεις σχέση με αυτόν που ακολουθεί τα postarismata σου λίγα λεπτά μετά και με βρίζει προσωπικά. Όπως αυτός που είναι παραπάνω. Εύχομαι να κάνω λάθος.
    Σε βλέπω πολύ αυαίσθητο και χαίρομαι για το ότι δεν θέλεις να κοινοποιηθεί ένα μήνυμα όπως λες εσύ μιας προσωπικής συζήτησης. Μα από πότε οι προσωπικές συζητήσεις κοινοποιούνται μεταξύ 10 ανθρώπων;

    Διέκρινα μια διαφορά στις ευαισθησίες σου αγαπητό μου blog σε αντιστοιχες και πιο προσβλητικές αναφορές που αφορούσαν εμένα και συγκεκριμένο μαγαζί και συγκεκριμένους εργαζόμενους και πελάτες. Θα ήθελα πολύ να μάθω τον λόγο.

    Ελπίζω να τελειώσει αυτή η συζήτηση κάποια στιγμή, και αυτό θα εξαρτηθεί όχι από εμένα.

    Επιπλέον, μία από τις ιδιότητές μου είναι αυτή που ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφτεί ο γνωστός "ανώνυμος" φίλος μου.

    Κοίτα κάτι συμπτώσεις με την ώρα αποστολης των "μηνυμάτων" βρε !!!!!!

    Τέλος τώρα, γιατί θέλω να βγω έξω σε λίγο. Ξέρετε που θα πάω.

    Κ. Αβραμίδης

  1. K. Αβραμίδης
    17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 μ.μ.

    16 Σεπτέμβριος 2009 10:52 μμ

    αγαπητό μου blog, νομίζω πως κάτι ξέχασες. Κατά λάθος φαντάζομαι. Εσύ που καά περίπτωση έχεις τόσες ευαισθησίες σχετικά με τους άγραφους ή τους γραπτούς νόμους...

    Κάποιος θέλει να με δοκιμάσει ε; Ας ρωτήσει άλλους που πήγαν να το κάνουν.

    άντε ξεκίνα τώρα, ξέρεις εσύ.
    Κ. Αβραμίδης

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 π.μ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.... ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΑΙ ΣΤΑΥΡΙΝΟΙ ΜΟΥΛΑΡΑΔΕΣ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ... ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΣΕΝΙΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΑΙ ΚΟΛΟΧΩΡΙ..ΦΑΓΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟ...ΒΑΛΤΑΣ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ!!!!Υ.Γ. ΚΛΑΣΑΝ ΟΙ D.J.ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ D.J,S ΧΘΕΣΙΝΟΙ...ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΗΛ.ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ.
    ΑΠΟΡΙΑ...ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ???

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:04 π.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:21 π.μ.

    "Λυπάμαι αλλά ο μόνος τρόπος για να αμυνθώ, είναι να αρχίσω να γράφω τα ονόματα των παιδιών που δουλεύανε εκεί και στην πλειοψηφία τους είναι από τον Σταυρό και στην συνέχεια τα ονόματα των πελατών που όπως αναφέρεται από "ανώνυμο" χρήστη, ερχόταν στο μαγαζί για "κονσομανσιόν"."

    avramidi de nomizeis oti to xeis paraxesei pia me tis apeiles sou ?? exeis parei adeia apo auta ta paidia gia na dhmosieuseis ta onomata tous prokeimenou na vgeis esu apo mia katastash pou monos sou mplexthkes ?? me poio dikaiwma apofasizeis esu gi auta ta paidia ?? prosekse kala tis kinhseis sou giati meta se vlepw na kukloforeis eksw kai na sou rxontai diafora (ftusies,moutzes,giouxaismata,ntomates,) mh mplekeis atoma pou den exoune kamia sxesh me auto pou ginetai! ta paidia apla xartziliki vgazane! den exoune kamia upoxrewsh na se ksempleksoune apo thn katastash pou monos sou emplekses giati h8eles na dokimaseis th dhmotikothta sou!otan enas an8rwpos mpainei se mia tetoia diadikasia prepei na eisai proetoimasmenos gia ola!alla ontas pswnara esu nomizes oti oloi 8a se epeufhmousane! parta twra,h8eles ta polla exases kai ta liga!!

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:23 π.μ.

    Ρε Αβραμίδη δεν μας χέζεις λέω εγώ?
    Ρε μεγάλε άντε πάνε κανά μπάνιο που την ίδες και απειλέις τον κόσμο και το μπλογκ!
    Σιγά ρε συ, ποιός είσαι, τι νομίζεις ότι είσαι?

    Επειδή διαβάζω αυτή τη μαλακία απο την αρχή σχεδόν, είδα πως τους έγλειφες...
    Τώρα τί έγινε και στράβωσες?
    Σε έβαλαν οι φίλοι σου να λές μαλακίες για να καλυφθείς?
    Δεν πάνε με τα νερά σου?
    Δεν πήγαιναν στο μαγαζί που δούλευες?
    Δεν έχεις χειμερινό μαγαζί να δουλέψεις?
    Δεν σε θέλουν άλλο τα μαγαζιά?
    Δεν είναι αρκετά τα 2 Τέρα που έχεις στον σκληρό σου?
    Είσαι μαλάκας?
    Μας έχεις σπάσει τ΄αρχίδια με το Κ. Αβραμίδης είπε...?

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ...

    Άκου εκεί..., ποιός, ο Κ. Αβραμίδης είπε...
    Μεγάλε παράτατα... μόνο κακό σου κάνει!!!
    Έχεις καταντήσει αηδία με την υποστίριξη του Κόζι και του ονόματός σου...

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ...

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:25 π.μ.

    sunexeia anwnumou 2.21

    episis twra to 8umh8hka, os anafora kai onomata pelatwn,skefthkes oti dhmosieuontas diafora onomata mporei na dhmiourghseis provlhmata se kana spiti kai kamia oikogeneia?? pote de ksereis gi auto prosexe mh katalhkseis kai se kana dikasthrio etsi ?? ante na poume, ase tous an8rwpous (pelates-ergazomenous) hsuxous! monos sou mplexthkes monos na ta vgaleis pera!!!!!

  1. Village's News
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:27 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 2:04 ζητούμε συγνώμη που θα σβήσουμε το σχόλιο σου αλλά τα ξαναείπαμε και θα θέλαμε να λήξουμε το θέμα. Τα ίδια σκηνικά τα έχουμε δει και σε άλλα μαγαζιά εμείς στα Βρασνά και την ασπροβάλτα αλλά δεν είναι σκοπός μας να τα καταγράψουμε εδώ. Μας στεναχωρεί πολύ η πορεία που πήραν τα πράγματα και δεν είναι σωστό να θίγουμε πρόσωπα και άτομα που δεν γνωρίζουμε και δεν ξέρουμε αν είναι ανήλικα ή όχι.

    Αγαπητέ κ. Αβραμίδη,
    Από ανθρώπινο ενδιαφέρον και μόνο μας στεναχωρεί ότι προλογίζεσαι. Σε ευχαριστούνε που μας γνωστοποιείς ότι δεν έχεις φρένα αλλά αυτό λέγεται φρενοβλάβεια και χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.
    Η συζήτηση ήταν μεταξύ του Village’s News και των dj’s. Ήταν μεταξύ όλων γιατί έτσι επιλέχτηκε αρχικά από εμάς κι εσείς απλά το συνεχίσατε. Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι εσύ τα λίγα μηνύματα που ανταλλάχτηκαν αλλά μάλλον κάνεις λάθος.

    Θεωρούμε το θέμα λήξαν.

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:28 π.μ.

    village news arxisate k th logokrisia twra?? wraia dhmokratia kai eleu8eria logou!! ta blogspot auto to moto exoune,molis to paraviasate!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:05 π.μ.

    APO TIN STIGMI POY SVISETE ESTO KAI ENA GRAMMA EISTE APARADEKTOI KAI KAKOS EXETE SIKOSI BLOG STO INTERNET
    EDO MESA DEN IPARXI LOGOKRISIA
    AFTO POU ITHELE PANTOS O R.....OS AVRAMIDIS TO PETIXE
    TZAMPA MAGES EISTE

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:52 π.μ.

    bravo re fireman kala tous gamises

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:57 π.μ.

    telika den einai kai toso anonimoi exeis dikio tora poy proseksa tis ores poy apantai o vilage news kai ayta pou akoloythoyn xaxaxaxaxaxaxa einai poly malakes. toys gamises.

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:14 π.μ.

    bravo re coach!!!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:16 π.μ.

    xaxaxaxa ana 2 lepta einai ta sxolia toy ilithiou poy nomizi pos krivete . eixes dikio telika. tous gamises. les na svisoun kai ayta ta sxolia? xaxaxaxa tous gamises!!!!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:21 π.μ.

    fireman eixes dikio:

    18 Σεπτέμβριος 2009 2:21 πμ
    18 Σεπτέμβριος 2009 2:23 πμ
    18 Σεπτέμβριος 2009 2:25 πμ
    18 Σεπτέμβριος 2009 2:27 πμ
    18 Σεπτέμβριος 2009 2:28 πμ
    kai to proi pou sikothike na paei sthn douleia:
    18 Σεπτέμβριος 2009 6:05 πμ

    kai na fantasteis pos apo tis
    17 Σεπτέμβριος 2009 11:34 μμ
    den eixe sxoliasei kaneis
    xaxaxaxaxaxaxa
    eixes dikio.
    bravo tous gamises gia ta kala
    les na svisoun kai ayto to sxolio ?

  1. Village's News
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:01 π.μ.

    Καλημέρα σε όλους τους έξυπνους του Σταυρού. Ευτυχώς για εμάς, λίγο μας ενοχλέι η γνώμη μερικών αφελών.
    Δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός και έχει καταντήσει κουραστικό. Σε αντίθεση με εσας, εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτό για το οποίο μας κατηγορείται. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Τα σχόλια βρίσκονται στο αρχείο μας και μπορούμε να τα επαναφέρουμε. Το ζήτημα είναι ότι θίγουν ανήλικα παιδιά. Τα παιδιά σας, τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους γείτονές σας.
    Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα ανεβάσουμε και πάλι. μαλιστα μπορούμε να το κάνουμε και με τα IP σας μαζί για να μπορει αν κάποιος ενοχληθεί κινηθεί νομικά αφού αποτελούν νομικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς.
    Επίσης μπορούμαι να κλείσουμε την δυνατότητα σχολιασμού και να γράφουμε κι εμείς ονόματα και καταστάσεις όπως απειληθήκαμ ότι θα κάνει κάποιος "κύριος". να δούμε πόσα σπίτια θα καταφέρουμε να κλείσουμε. Αυτό είναι που ζητάτε?
    Μάλλον ο ανώνυμος που είπε ότι είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Σταυρινοί αφού δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μουλαράδες να είχε δίκιο. Ή μάλλον έκανε ένα λάθος. Δεν είμαστε μουλαράδες, τα μουλάρια είμαστε!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 π.μ.

    Ρε μαλακα Αβραμιδη ενα @ρχιδι ξερεις απο τεχνολογια που θελεις να το παιξεις και χακερ και να μαθεις ποιος εχει γραψει το καθετι! Νομιζεις οτι εχεις να κανεις με βλαχους και λεγοντας τετοιες μαλακιες θα ψαρωσουνμε? Και στο κατω κατω τι λογοκρισια ειναι αυτη? Αν καποιος δεν το εγραφε εδω αλλα το ελεγε σε μια κουβεντα σε μια παρεα,τι θα εκανες? θα του ελεγες να το παρει πισω? 'η μηπως θα πλακωνοσασταν στο ξυλο? Την κοτα θα εκανες και θα ελεγες μετα απλα στον υπολοιπο κοσμο ποσο μαλακας ειναι!!

    Και αφου κοκορευεσαι τοσο πολυ οτι ανεβασες το ΚΟΖΙ και κανατε το καλυτερο ταμειο και ειχατε τον περισσοτερο κοσμο,γιατι δεν πας να δουλεψεις εκει και το χειμωνα να το ανεβασεις το μαγαζι που εχει προβλημα? Αλλα στα λογια ολοι μεγαλοι ειμαστε ε?

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:17 μ.μ.

    an anevhke to kozi o logos htane o avramidis i oi barwoman pou ntunontousan kounelia tou playboy, forousane ta foustania liga ekatosta katw apo ton kwlo kai xoreuane sta bar afhnontas olh th 8ea apo katw ekte8imenh !! ta sumperasmata dika sas ...

    u.g. pantws oi gnwstoi savourhdes tou xwriou (tous kseroume oloi pisteuw) ekei suxnazane olo to kalokairi!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:22 μ.μ.

    Tyxaia einai ola afta nomizeis??

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:30 μ.μ.

    esu twn 8.14 den eisai to idio atomo me 8.14, 8.16, 8.21 ??? pramata pou ESY kaneis mh kathgoreis oti ta kanoune alloi!! 8es pistepse to 8es mh to pisteueis sta @@ kiolas, o anwnumos twn 2.21 me ton 2.25 den einai to idio atomo.apla ton coach sas etsi 8a ton voleue!na mh ginetai rompa se pollous alla se ligous!!auto to m@l@k@ exete gia coach ? na ton xaireste!!na sai sigouros oti autos de g@mise kanenan, OI ALLOI ton g@mis@ne alla vevaia, se sas ti 8a lege !

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:01 μ.μ.

    Ο ΒΛΑΚΑΚΟΣ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG!

    ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
    ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ...ΣΑΝ ΤΟΝ DJ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ...

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ BLOG

    http://rentina.blogspot.com/2009/08/blog-post_23.html#comments

    ΠΟΙΟΣ? Ο ΒΛΑΚΑΚΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ!!!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:53 μ.μ.

    Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα ανεβάσουμε και πάλι. μαλιστα μπορούμε να το κάνουμε και με τα IP σας μαζί για να μπορει αν κάποιος ενοχληθεί κινηθεί νομικά αφού αποτελούν νομικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς.

    RE THA STAMATISETE NA LETE VLAKIES???
    NOMIZETE OLOI SAS OTI EIMASTE VLAKES????
    POIA IP THA VGALETE??EXEI KANENAS STATIKI IP ????KAI TI IP THA MAS PEITE OTI EXETE???APO TIN MALAISIA??
    I VLAKIA I DIKIA MAS EINAI OTI SAS DIAVAZOYME...

    EXETE MEGALI PLAKA ALLA KSEXASATE OTI MILATE GIA TON STAVRO
    KAKOMOIRIDES AAA KAKOMOIRIDES

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:34 μ.μ.

    anwnume twn 4.53 polu swsta ta les ! exeis tis gnwseis s auto to 8ema toulaxiston se anti8esh me tous trompes autous edw mesa pou otan anartoune mlkies de to psaxnoune toulaxiston gia na doune an ontws ginetai! sxedon kanenas den exei statiki IP (gi autous pou gnwrizoune ti shmainei auto).epishs ta blogspot DE dinoune tetoia stoixeia IP.alla as poume oti ginetai,ante kai apokalupseis noumera IP, gia na ma8eis poios thn eixe se sugkekrimenh wra prepei na vgei entalma to opoio meta prepei na zhth8oun proswpika stoixeia apo ton provider kati pou gia psilou phdhma de ginetai! kai siga mh riskarei o provider na dwsei stoixeia sth dhmosiothta kserontas meta oti 8a dextei kataggelies gia apokalupsh proswpikwn dedomenwn! trexa gureue dld!tetoia apokalupthria ginontai px se periptwseis paidikis pornografias,oxi se orismena atoma pou krazoune ena avramidi. gi auto otan 8a dhmosieuetai mlkies frontiste na ma8ete prwta.pleon oi perissoteroi kseroun pws leitourgei to susthma,den einai provata!!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:38 μ.μ.

    sunexeia anwnumou 6.34
    epishs einai pleon .. "moda" an moirazontai atoma internet,h kai to allo polloi eite apo agnoia eite h8elhmena afhnoune to internet eleu8ero me apotelesma na to xrhsimopoiei opoios to pianei kai 8elei.egw twra ama kanw mia anazhthsh 3 shmata 8a piasw sigoura! kai ante (leme twra,senario episthmonikhs fantasias) sou pei o provider oti h tade IP thn tade wra anhke sto x atomo.mporeis na ksereis oti to grapse to x atomo kai oxi kapoios pou pairnei apo to shma tou? gi auto mhn akouw mlkies!

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 μ.μ.

    gia ayto ante sto xorio sas giati erxontai pirates.

  1. Ανώνυμος
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:42 π.μ.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ Η ΜΟΥΛΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΠΟΥΤΟΥΡΙ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΓΗΓΕΝΗΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΥΣΗΧΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    "ΠΑΜΕ" ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟ?

  1. Ανώνυμος
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 μ.μ.

    avramidi panivlaka vale ta 2 tera sto kolo sou pou sta 40 sou egines kai dj tromara sou...........
    kathesai megalos anthrwpos kai asxoleisai me tetoies ahdies alla dixneis poso mikros kai amyalos eisai .
    kai mhn nomizeis oti o kosmos pistevei oti eisai prwtos sthn psifoforia
    mapa einai ola.
    afises tis manikes kai epiases ta laptop?
    nai ta laptop giati ta pioneer den ksereis ti einai .
    emathes na mixareis?
    ti mousikh paizeis?
    pou tha paizeis to xeimwna?
    me poio programma paizeis sto laptop sou?

  1. Ανώνυμος
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:58 μ.μ.

    Egw eipa to pio aplo (giati eipe kai megala logia o sigkekrimenos dj),as paei to xeimwna sto kozi na paiksei na doume ti tameio tha kanei to magazi kai poso kosmo tha mazepsei!!

  1. Ανώνυμος
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:33 μ.μ.

    maria ap tin spartiiiiii oreeeestiiiii ap to voloooo oi poutanes apo ton ano stavro einai poly xalia sto gay bar ekei apenanti apo to super mrket xalia sou leo.

  1. Ανώνυμος
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:02 μ.μ.

    theofile martiriariiiiiiiii

  1. Ανώνυμος
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:17 μ.μ.

    se poio bar anaferesai anwnume twn 2.33 ?

  1. Ανώνυμος
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:06 π.μ.

    ema gia na diaskedasi o stavrinos,anow stavrinos/asprobaltianos/vrasniotis ktlp ktlp xriazetai mia stani me duo trapezia... to kathe ena magazi me nootropia poli(se diakosmisi kai mousiki) exei patosei sto xwrio mas (blepe VOX opou kai afto kolise ti retsinia gay bar) kai to idio prospathoun na kanoun kapioi me to people ...sorry kirioi alla to diaforetiko enoxli kai lipame pragmatika gia to xwrio mou kathos ta paidia mou den tha exoun mellon edo idika an asxolithoun me ta touristika epagelmata SINXARITIRIA KIRIE STAVRINE POU AFISES ASPROVALTIANOUS NA PAROUN TO MONADIKO CLUB POU EXEI O STAVROS...ALLA BEBAIA POTE DEN THA ANOIGES ENA MAGAZI POU LIPEI APO TIN ALISIDA TIS STAVRINIS NIXTERINIS ZOIS ISA ISA TO ANTITHETO THA ANOIGES ENA CAFE BAR SAN TO de cAFE kai TO aisland gia na xtipiseis to apenanti-dipla magazi me AGAPI...... LIZARD KING

  1. Ανώνυμος
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:32 π.μ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ

    1,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΖΙ
    ΨΕΜΜΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ
    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΧΕΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ DJ TON ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΕΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ...ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΟ
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΑΙΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ(ΔΥΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)...

    2,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ
    ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΙΩ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ @@@ ΤΟΥ
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΠΑΡΕΑ (8 ΑΤΟΜΑ) ΦΥΓΑΝΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  1. KGB
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 π.μ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ.

  1. Ανώνυμος
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:18 π.μ.

    kgb o abramidis ti mana sou gamise kai vgikes esi paliomalaka .....arxidaki pou petiese san tin poutsa...astodialo re kolopedo

  1. KGB
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 π.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
  1. KGB
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:42 π.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΑΝΩΝΥΜΕ" των 07.32'

    vivodi ε?

  1. KGB
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 π.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
  1. KGB
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 π.μ.

    vre vre gia na doume poianoy mana gamise poios

  1. Village's News
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:10 μ.μ.

    KGB το ίδιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς για σενα. δεν είσαι ο έξυπνος. Την επόμενη φορά που θα βγάλεις κάποια IP θα μας βρεις απέναντί σου.
    Δεν μας νεδιαφέρει που μας βρίζετε αλλά δεν το επιτρέπουμε αυτό. όπως όταν απειλούσαν παλιότερα να αποκαλύψουν την δική σου ταυτότητα κι εμείς σε υποστηρίξαμε το ίδιο θα κάνουμε για όλους.

  1. Ανώνυμος
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:20 μ.μ.

    ta stoixeia auta de lene tipota!KGB den uparxei periptwsh na vreis poios einai autos pou vrizei parapanw.to oti xrhsimopoiei vivodi auto de leei apolutws tipota..ta parapanw stoixeia den upodhlwnoune kamia plhroforia!

  1. Ανώνυμος
    22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 μ.μ.

    EGW LEW NA PAEI O AVRAMIDHS NA SVISEI KAMMIA FWTIA KAI NA AFISEI TIS MOUSIKES GIA AUTOUS POU KSEROUN!FILAKIA

  1. Ανώνυμος
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 π.μ.

    fwties kserei na svhnei dld ?? h se kana grafeio ton exoune ?

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share