date Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

4 χωριατάκια to “Η χαμένη πόλη......”

  1. Ευτυχισμενη
    12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:21 μ.μ.

    Οταν κοιτας απο ψηλα
    μοιαζει ο Σταυρος με ζωγραφια
    μα οταν χαμηλωνεις
    μ αυτα που βλεπεις ξενερωνεις.

    Και οταν πατησεις πια στην γη
    σου ρχετε ταση για φυγη
    μα εσυ μενεις εκει
    και λες θα αλλαξω την ροη.

    Μα τι βλεπω εκεινη η ομορφη μυτουλα στο κεντρο του Σταυρου πω πω εχει δυο ομορφα καραβακια.
    Λιγο παλια βεβαια αλλα ωραια ομορφα και πιανουν ολλοι την μυτουλα.
    Για να δω απο κοντα τουριστες θα εχουν φερει.
    Μπα τωρα που πλησιασα μαλλον εμπορικα ειναι ναι ναι εμπορικα. Α να και οι ομορφοι γερανοι εδω εξω απο τον μολο καμαρωτοι καμαρωτοι αααααααα να και δυο μεγαλα μηχανηματα που θυμιζουν δεινοσαυρους.
    Μα τι ωραια που ειναι ολλα αυτα στο κεντρο του χωριου. Φανταζομαι οι τουριστες θα τα χαζευουν και θα βγαινουν και φωτογραφιες. Τωρα θα μου πειτε λιγο θα μπερδευονται και αυτοι γιατι σου λεει αφου εδω εμεις ηρθαμε για τουρισμο εδω τι δουλεια εχουν αυτα τα μηχανηματα και τα καραβια ενω θα επρεπε να εχει τουριστικα σκαφη αλλα τι να κανουμε οπως βολευετε κανεις. Αλλα για στασου εχει και ενα τουριστικο σκαφος αλλα για να δω καλα αααααααα αυτο ειναι εξω απο το νερο γιατι αραγε?
    Μαλλον θα ειναι νεας τεχνολογιας σκεφτηκα θα ειναι σκαφος στεριας. Ξερετε δεν ξερω και πολλα απο αυτα ειμαι και λιγο χαζουλα και........
    Α να και ενα σπιτακι ομορφο παραδιπλα μαλλον θα ειναι γραφειο πληροφοριων για τους τουριστες και τους λουομενους. Η ειναι για τιποτε αλλο δεν ξερω μαλλον εμεινα με την απορια.
    Να και μια παρεα παιδιων με τα ποδηλατα τους που κανουν την απογευματινη τους βολτα σιγααααααααααα
    παιδια προσεχετε εχει γερανους και μηχανηματα εδω και τωρα που σκοτεινιαζει ειναι επικυνδινα προσεχετε να μην χτυπησετε καλυτερα να πατε καπου αλλου την βολτα σας. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ.

  1. ck
    12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:36 μ.μ.

    Πρόταση:

    Όσοι από τους φίλους που μας παρακολουθούν ή συμμετέχουν στο blog και έχουν κάπου ξεχασμένες παλιές φωτογραφίες του Σταυρού, ας τις στείλουν στον villagesnews νακάνουμε μιά όμορφη συλλογή, όπου θα βλέπουμε πως ήταν παλιά οι άνθρωποι στον Σταυρό, γιατί στον ίδιο τον Σταυρό τα τελευταία 50 χρόνια δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα.

    villagesnews θα ήταν πολύ καλή η προσπάθεια να μαζευτούν οι παλιές φωτογραφίες του Σταυρού. Υπάρχουν πολλές.

    Για να δούμε ...ck

  1. ΚΑΡΦΙ
    12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:52 μ.μ.

    Και ομως εχει αλλαξει ck.
    H σκαλα εγινε λιμανι

  1. Villages News
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:30 μ.μ.

    Αγαπητέ ck

    η πρότασή σου είναι πολύ καλή. Θα χαρούμε πολύ να μαζέψουμε και να αναρτήσουμε παλιές φωτογραφίες από τον Σταυρό. Θα ψαξουμε κι εμείς να βρουμε κάποιες.
    όποιος αναγνώστης θέλει να βοηθήσει στην συλλογή αυτήν, ας στείλει τις φωτογραφίες στο email μας villagesnews@yahoo.gr και εμείς θα τις αναρτήσουμε.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share