Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αρβανιτίδης μίλησε στην Ασπροβάλτα (18.00), τη Νέα Μάδυτο (19.00), το Σταυρό (21.30) και τα Βρασνά (22.00).

Τι είπε...?

Στη Νέα Μάδυτο...
Στη Νέα Μάδυτο αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αξιοποίησης της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και ανάπτυξης του οικοτουρισμού: "Ποδηλατικές διαδρομές, πεζοπορία, γνωριμία με τη φύση, η ίδρυση ενός αγροτικού μουσείου είναι ορισμένες μόνο από τις εναλλακτικές επιλογές που έχει η Νέα Μάδυτος για να ενισχύσει το εισόδημα του άλλοτε χωριού των οικοδόμων που έχει εγκαταλειφθεί παντελώς από την κρατική στήριξη".


Στο Σταυρό...
"Η χώρα μοιάζει με καράβι που μπάζει και πρέπει να κάνει επισκευές εν πλω, δεν υπάρχει χρόνος να γυρίσει πίσω στη στεριά», τόνισε ο Γιώργος Αρβανιτίδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Σταυρό Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ότι: «ο τουρισμός, η βαριά βιομηχανία της χώρας, απαξιώθηκε. Τη στιγμή που η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει 12 μήνες τουρισμό καταντήσαμε να έχουμε μαζικό τουρισμό δύο μήνες το χρόνο".

Στην Ασπροβάλτα...
Σε ομιλία του στην Ασπροβάλτα, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα ρήξης με το κάθε λογής κατεστημένο, ακόμα και σε αυτό της πολιτικής. Τόνισε χαρακτηριστικά: "Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να μην πετύχουμε. Το ΠΑΣΟΚ των βαρονιών δεν έχει τύχη, τα φέουδα τελειώνουν. Σε πρώτο πλάνο είναι μόνο ο λαός και ο πολίτης".

http://garvanitidis.blogspot.com/2009/09/20-2009.html
http://garvanitidis.blogspot.com/2009/09/blog-post_21.html
http://www.garvanitidis.gr/


date Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Το πράγραμμα του Γ. Αρβανιτίδη την Κυριακή 20 Σεπ. 2009”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share