Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και το Tango Day & Night Bar (Ασπροβάλτα) και οι Transit, σας περιμένουν σε μία Rock live βραδιά μετά τις 22:00.
.
.
Καλεσμένος, πρωταγωνιστής έκπληξη από το Χ-Factor...

date Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

53 χωριατάκια to “Tango Day & Night Bar (Ασπροβάλτα)”

  1. STAZI
    7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:20 μ.μ.

    Θα ειναι και ο ΠΡΩΗΝ εκει?

  1. ck
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 π.μ.

    Θα είναι σίγουρα μια φοβερή βραδιά με το καλύτερο ροκ συγκρότημα, στο καλύτερο μπαρ της περιοχής. Τώρα αν είναι του πρώην ή του επόμενου, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως πρέπει να ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες των μουσικών της περιοχής μας όπως οι tranzit και να νιώθουμε τυχεροί που μας δίνεται η ευκαιρία να τους απολαύσουμε. Μπράβο στους επιχειρηματίες που τους στηρίζουν. ...ck

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:56 π.μ.

    s euxaristw polu gia to sxoliasmo sou sxetika me to event pou tha ginei me tous tranzit..thelw na kanw mia paratirisi pou exei na kanei me to oti to magazi anoikei se kapion prwin...to magazi exei idioktiti kai den exei kamia sxesi me prwin h epomenous dimarxous!kai palu s euxristw polu ck gia ta kala sou logia.

  1. o mustikosymvoulos tou psinaki
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:56 π.μ.

    stis protaseis gia ti nyxterini zoi tis rentinas eiste 8ees!

  1. Village's News
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:24 π.μ.

    Δυστυχώς αγαπητέ μυστικοσύμβουλε του Ψινάκη δεν καταλαβαίνουμε αν το σχόλιο σου είναι ειρωνικό ή όχι.
    Αν λοιπόν εννοείς ότι πραγματικά είμαστε θεές, τότε ok, το αποδεχόμαστε και σε ευχαριστούμε.
    Αν πάλι το γράφεις ειρωνικά και εννοείς την Ρεντίνα σαν χωριό, τότε δυστυχώς να σου πούμε ότι δεν γνωρίζουμε να γίνετε κάτι στην νυχτερινή ζωή της Ρεντίνας. Αν γνωρίζεις εσύ θα θέλαμε να γίνεις και δικός μας μυστικοσύμβουλος!

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:21 π.μ.

    αν μου επιτρέπετε μια διόρθωση,
    το όνομα του group ειναι TRANSIT και όχι tranzit.
    Το live που ακολουθεί σημαίνει ζωντανά και όχι playback και δεν είναι μέρος του ονόματος του σχήματος.
    Ευχαριστώ

  1. Village's News
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 π.μ.

    Ευχαριστούμε γαι την παρατήρηση. Έγινε η διόρθωση

  1. prwin mystikosymvoulos tou psinaki
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:17 μ.μ.

    gia na ginw dikos sas mystikosymvoulos exw kai kapoia tarifa. den to kanw gia tin psixi tis manas mou. vevaia twra pou o ilias den 8a katevei vouleftis isws na sas kanw mia kali timi

  1. Village's News
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:56 π.μ.

    Εμείς πάλι το κάνουμε για την ψυχή της μάνας μας και επειδή το γουστάρουμε. Ταρίφες αλλού!

  1. prwin mystikosymvoulos tou psinaki nyn tis bokota
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:31 π.μ.

    Entaxei paidia, kali tyxi. Twra vrika nea pelatakia!

  1. Ανώνυμος
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:42 μ.μ.

    E...8A EINAI "PATATA" TO PARTY TWN STOITSIDWN...8A KSENERWSETE ME TON YPOTI8EMENO "PRWTAGWNISTH" TOU X-FACTOR...

    PROIDOPOIW!!!

  1. ck
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 μ.μ.

    1ον ....Δεν πρόκειται καν για ΠΑΡΤΥ. Πρόκειται γiα LIVE ενός rock συγκροτήματος με καταπληκτικούς μουσικούς και επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ανθρώπους και όχι σε ...γίδια.

    2ον ... Δεν θα παίξουν μουσική οι Στοϊτσιδες αλλά οι TRANSIT και θα παίξουν για ανθρώπους και όχι για γίδια.

    3ον ... Η αναφορά στο X-FACTOR έχει να κάνει με χιούμορ κάτι που δεν διαθέτουν τα γίδια.

    4ον ... Πατάτα και μάλιστα σάπια, έχεις στο κεφάλι σου, εκεί που μάλλον θα έπρεπε να είχες μυαλό. Αλλά δεν έχουν μυαλό τα γίδια κι αν έχουν, δεν το χρησιμοποιούν.

    Γίδι.

    ....ck

  1. Ανώνυμος
    12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:16 μ.μ.

    mpravo sta paidia opws kai na legonte pou exoun kanei ena magazi toso wraio stin perioxi mas..ekanan tin upervasi kai efiaxan kati toso kalo... einai adiko na tous katigoroun etsi..kanonika auto vlameno den prepei na milaei etsi gia epoixiriseis pou kostisan poles xiliades evrw..giati an den itan to tango edw..den prokeite na ton afoinan na mpei allou se tetoio xwro toso komplexikos pou einai..

  1. Ανώνυμος
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:12 π.μ.

    loipon malaka epoidi twra anakalipsa autin tin selida pou ginontai sxoleia kai malista onomastika..sou lew gamw tin mana sou tin kariola pws an xan anafereis to onoma to diko mou kai tis oikogeneias mou...tha sou gamisw oloi tin xeftilismeni oikogeneia sou..palioaderfi esu xereis pou eimai an foras pantelonia ela na mou peis tis malakies sou mprosta mou...alla eisai kota opws i poutana pou se genise..an kariola pote katalavw pia eisai tha deis pws gamousa tin kareiola tin mana sou poutanas gie!!an theleis mila kai tha ta poume...ante gamo to spiti sou twra,mexri na to vrw kai na to gamisw...

  1. Ανώνυμος
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:35 π.μ.

    aaa!poutanas gie kane mou tin xari kai ela na me vreis...tha se perimenw..fere kai tin mana sou mazi!!aderfi...

  1. Ανώνυμος
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:30 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 8:16 ΜΗΝ ΞΕΠΕΥΤΕΙΣ ΤΟΣΟ,ΑΞΙΕΠΕΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ TRANSIT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΘΟΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ....
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ...

  1. ck
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:47 μ.μ.

    ποιος είπε πως ο ανώνυμος που βρίζει είναι οι ιδιοκτήτες του εν λόγω μαγαζιού; εμένα πιο πολύ για προβοκάτσια μου φαίνεται και για πλάκα ενός ανόητου θρασύδειλου. Επειδή γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες, δεν πιστεύω πως θα εκφραζόταν έτσι, άλλωστε δεν υπάρχει και κανένας λόγος. Χρειάζεται πάντα σε blogs να υπάρχουν και τέτοιοι που να κάνουν την διαφορά και το κερασάκι. Εγώ τους χαίρομαι. ...ck

  1. no_name
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:05 μ.μ.

    μπραβο ρε Στοιτσα, ωραια συμπεριφορά και λέγειν έχεις! διαθέτεις μια επιχείρηση που θέλεις ο κόσμος να επισκεφτεί,και δείχνεις τέτοιο επίπεδο?? στη θέση που είσαι θα έπρεπε να είσαι πιο διπλωμάτης και να κρατάς ένα επίπεδο στη συμπεριφορά σου. όταν βρίζεις τόσο άσχημα και μιλάς έτσι πώς περιμένεις ο κόσμος να σε προτιμήσει?? απ ότι δείχνεις αυτό είναι το επίπεδό σου αλλά τουλάχιστο σαν επιχειρηματίας δεν θα πρεπε να το βγάζεις προς τα έξω..εκτός και άμα .. τα πιασες τα λεφτά σου και πλέον δε σε νοιάζει να βγάζεις όλο το τοπίο της φρίκης του χαρακτήρα σου ..

  1. Village's News
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:05 μ.μ.

    αγαπητέ ανώνυμε,
    φαντάζομαι ότι πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης του Tango. Ελπίζουμε οι χαρακτηρισμοί που έγραψες να μην απευθύνονται σε εμάς, τους ιδιοκτήτες του blog. Ονομαστικά αναφέρονται μέλη της οικογένειάς σου τα οποία όμως είναι δημόσια πρόσωπα στην περιοχή και αυτό από μόνο του επιτρέπει την συζήτηση σε θέματα που αφορούν την περιοχή και του δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
    Όσον αφορά το Tango, συνεχίζουμε και τώρα το χειμώνα να αναρτούμε κάθε εκδήλωση και κάθε party που γίνετε στην περιοχή και μας γνωστοποιείται. Συνεπώς απλά διαφημίζουμε τα μαγαζιά της περιοχής, όπως είναι πια αντιληπτό από όλους, χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα και το ίδιο κάναμε και με το Tango.
    Καταδικάζουμε κάθε αρνητικό σχόλιο από οποιονδήποτε κυρίως όταν εκφράζετε με τον τρόπο με τον οποίο εσύ απευθύνθηκες στο σχόλιο σου. Ο καθένας κρίνετε όμως από τα γραπτά του τα οποία μένουν και δεν χάνονται και είναι στην διάθεση όλων . Εμείς ζητάμε μόνο να γίνετε συζήτηση για διάφορα θέματα και δυστυχώς υπάρχουν και κακεντρεχείς άνθρωποι ανάμεσα στους αναγνώστες μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ζητήσουμε συγνώμη εκ μέρους τους μιας και οι ίδιοι προτιμούν άλλους τρόπους για να εκφραστούν. Θεωρούμε ότι το σχόλιο σου ήταν ένα λάθος πάνω στα νεύρα σου, σε όλους συμβαίνει άλλωστε, και ότι θα επανορθώσεις.
    Θα χαρούμε πολύ να μας ενημερώνεις για τις εκδηλώσεις της επιχείρησής σου και εμείς να συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας.

  1. no_name
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:09 μ.μ.

    όσο για το ..... (black) χιούμορ με τον πρωταγωνιστή του x-factor δεν είδα να γέλασε κανένας.πιο πολύ σαν κοροιδία το πήρανε οι περισσότεροι..φάνηκε και απο την προσέλευση του κόσμου ..

  1. ck
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:32 μ.μ.

    για το αν παίξανε καλά οι μουσικοί έχεις να μας πεις κάτι; γιατί και εμείς εκεί ήμασταν και οι transit για μια ακόμη φορά τα σπάσανε τελείως ...ck

  1. ck
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:35 μ.μ.

    στο καλύτερο μαγαζί της περιοχής ...ck

  1. no_name
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:46 μ.μ.

    η επιτυχία του συγκροτήματος ειναι πλέον δεδομένη,δεν χρειαζεται να πω τίποτα.εχουνε καθιερωθεί στο χώρο εδώ και πολύ καιρό, και η εποχή της αξιολόγησής τους είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν.ξέρουμε οτι είναι τέλειοι,και οτι όπου και να παίζουνε ο κόσμος περνάει καλά. γι αυτό και υποστηρίζω ότι δεν χρειαζόντουσαν τέτοιου είδους ... "τεχνάσματα" για να προσελκύσουνε άτομα.λειτούργησε περισσότερο αρνητικά παρά θετικά ..φάνηκε (όπως είπα και παραπάνω) απο την προσεύλεση ..

  1. Ανώνυμος
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:01 μ.μ.

    ck μη γλυφεις τοσο, 8α στεγνωσει η γλωσσα σου ! τι φοβασαι, μη σου ριξει καμια χοντρή ο στοιτσας? μην εκδηλώνεσαι τοσο φανατικα, αποκαλυπτεσαι .. ;)

  1. Ανώνυμος
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:11 μ.μ.

    koitate se ena karagkiozi re paidia pou pame kai afhnoume ta lefta mas! pragmatika emeina ekplhktos apo auth th sumperifora!! ouuuu re. den ksanapataw sto magazi sou!!

  1. ck
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:11 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχα καλό!!!!!

    τα blogs ξέρουμε όλοι πως είναι χώρος που χωράει τους πάντες ακόμη και αυτούς που όταν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη θυμώνουν για αυτό που βλέπουν και πρέπει κάπου να ξεσπάσουν. Ακόμη και αυτούς που έχουν προβλήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς. Αυτούς που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας, τους δειλούς, αυτούς που δεν ξεκαθάρισαν ακόμη τις προτιμήσεις τους στο φύλλο και κάθε λογής βλάκα που έχει ψυχολογικά προβλήματα. Θα είμαστε εδώ για να σας καμαρώνουμε ανόητα ανθρωπάκια που εκδηλώνετε με τον πιο φωναχτό τρόπο την νοητική σας ηλικία. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι χώροι γα να οδηγήσετε την ανοησία σας.

    Ξέρω πως αυτό που σας απασχολεί είναι ο λόγος που γεννηθήκατε έτσι. Κοιτάξτε πρώτα την αιμομιξία. :-)

    Πάντως να είστε καλά μας κάνετε και γελάμε.

    Εγώ γιατί είμαι σίγουρος πως ο ανώνυμος των 9.11 είναι ο ίδιος με τον ανώνυμο των 8.16 ;

    χχαχαχαχα

    Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και περνάει ευχαριστα η ζωή μας :-)

    Τέλος, οι TRANSIT είναι οι καλύτεροι και τους ακολουθούν από πίσω οι νεότεροι RED ALERT αξιοι συνεχιστες. Εμεις θα είμαστε πάντα κοντά τους και θα τους χειροκροτάμε όταν παίζουν στο καλύτερο μαγαζί της περιοχής, ή όπουδήποτε αλλού.

    ...ck

  1. ck
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:13 μ.μ.

    το ω σε κάρφωσε (w) ...ck

  1. ck
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 μ.μ.

    noname καλό είναι να γραφεις πάντα με το ίδιο nickname!!!!!! χαχαχαχαχα

    σε λίγο θα βγαλω το ίχνος σας για να δω πόσο πλάκα έχετε. :-)

    δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κανει η τεχνολογια.

    χαχαχαχαχαχαχαα

    αν είσαι χθεσινός, την πατάς.
    ...ck

  1. Ανώνυμος
    13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 μ.μ.

    ck eisai gia TA MPAZA entelws! eisai kai mentioum twra?parousiazeis duo mhnumata me diaforetikh apopsh oti einai apo ton idio xrhsth? esu pou kaneis autes tis skepseis kai upo8eseis esu ta kaneis mallon auta kai nomizeis oti ta kanoune alloi!vasizesai se upo8eseis kai ikasies pou vgazeis apo to mualo sou ..tpt ousiastiko dhladh ..de kaneis kamia tainia me tosh fantasia pou dia8eteis?eksupnakia ths dekaras!gnwrizeis gia ixnh,gia klepsies episkepsewn .. mhpws esu ta kaneis ola telika?giati ola ta stoixeia ekei odhgoun!ESY KRYVESAI PISW APO OLA!

  1. ck
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:02 π.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχα πανικός ε;

    την άλλη φορά που θα κάνεις μαλακιούλες, πρόσεχε γιατί φαίνεσαι.

    ...ck

  1. ST
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 π.μ.

    Λοιπόν ck, επειδή εγώ είμαι γνώστης της τεχνολογίας και πόσο μάλλον στη λειτουργία αυτών των blog, τις μαλακίες τις λες εσύ. Είσαι μεγάλος ντέντεκτιβ που ανακάλυψες το μοναδικό άτομο που χρησιμοποιεί το (w) για ωμέγα όταν γράφει greeklish, κάνε καμιά βόλτα σε κάνα forum να δεις πόσοι το χρησιμοποιούν και μετά πες την εξυπνάδα σου. Το ότι θες με οποιοδήποτε τρόπο να υπερασπιστείς τους ιδιοκτήτες αυτού του μαγαζιού είναι δικό σου θέμα, αυτοί είπαν την άποψή τους γι ‘αυτό το blog στα μηνύματα τους παραπάνω, έδειξαν το επίπεδό τους και να ξέρεις πολύ καλά, μετά από αυτό συμφωνώ με τον no_name ότι είναι καραγκιόζηδες και με τον τρόπο τους θα διώξουν τους πελάτες τους. Κρίμα γιατί πρέπει να έριξαν πολλά λεφτά για το μαγαζί. ST…

  1. ck
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:34 μ.μ.

    ...ναι το χρησιμοποιούν αυτοί που έχουν εμπειρία στα greeklish όχι αυτοί που μπαίνουν πρώτη φορά σε blog. Αλλά για να καταλάβω γιατί τόσος πόνος για το θέμα; Ποιον πονάει αυτή η ιστορία; Αναγνώρισε κανείς τον εαυτό του σε ότι περιέγραψα παραπάνω, τόσο πολύ σε πόνεσε;

    Τέλος πάντων, είναι ορισμένα πράγματα που δεν αλλάζουν. Σε αφήνω στον πόνο σου και στην κακή σου διάθεση να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.

    Εγώ όπως έχω ξαναγράψει, δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω ή να διώξω την ανωνυμία γιατί μπορώ να υπερασπιστώ τις απόψεις μου. Αντιθέτως κάποιοι άλλοι θα έχουν πρόβλημα αν μάθουν ποιος είμαι.

    Χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο χώρος και θα τον υποστηρίξω όσο μπορώ.

    Επίσης θα υποστηρίξω ότι πιστεύω και μπορώ να αποδείξω πως είναι σωστό. Μακριά από μικροτητες και ανόητες εξυπνάδες.

    ...ck

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:52 μ.μ.

    αυτο ακριβως, υποστηριζεις ότι πιστεύεις όχι ότι ισχύει,κοινώς ζεις στον κόσμο σου.και όσο και αν προσπαθεις να το αποφυγεις τοσο θα υποπεφτεις σε μικροτητες και ανόητες εξυπναδες.εγω σε προκαλώ,αν μπορεις να βρεις ποιος είμαι θα σε παραδεχτώ!ΚΑΝΤΟ αν μπορεις.όχι μλκίες και δήθεν απειλές.να προβείς σε ενέργεις αν σου βαστάει όχι να παραμένεις σε λογια μόνο!!

    παρεπιπτόντως χέστηκα πάνω μου απο το φόβο μου και το έχω ρίξει σε βαριά ηρεμιστικά για να κατευνάσω τον πανικό μου!!!

    για κοίτα ρε κάτι άτομα που κυκλοφορούνε,εχει γεμίσει ο τόπος απο εξυπνάκηδες και ξερόλες !!αποκαλύψου ρε αν έχεις τα κότσια,διαφορετικά για όλα αυτά που κατηγορείς εμένα,αντιπροσωπεύουνε εσενα,γι αυτό και τα γράφεις τόσο καλά,παρουσιάζεις ουσιαστικά τα δικά σου προβλήματα!

  1. Village's News
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:07 μ.μ.

    Πιστεύουμε ότι η αντιπαράθεση αυτή δεν έχει κανένα νόημα. Το blog δεν είναι του ck και συνεπώς δεν αποφασίζει αυτός για την ανωνυμία ή μη των αναγνωστών και σχολιαστών. Ο ck από την πρώτη φορά που σχολίασε στο blog μας, μας συστήθηκε με το όνομά του και το έκανε δημόσια στο profile μας στο facebook.
    Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν ποιος είναι ο καθένας παρά μόνο αν ο ίδιος / ίδια θέλει να συστηθεί στους υπόλοιπους. Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η επίδειξη δυνάμεων και γνώσεων γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει το ποιος την έχει πιο μεγάλη.
    Θα χαιρόμασταν πολύ αντί να αναλώνεστε σε διαμάχες, να πάρετε μέρος στην συλλογή φωτογραφιών, στην έκφραση του προβλήματος σας στο email villagesnews@yahoo.gr, στο facebook Villagesnews Strimonikos kolpos ή σαν σχόλιο στο blog μας.

  1. ck
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:22 μ.μ.

    :-)

    οκ villagesnews, έχεις δίκιο πάω πάσο. Δεν έχει νόημα, άλλωστε η ανωνυμία είναι πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αυτό όπως είπα κάποια άλλη στιγμή, το αποδεχόμαστε και συνεχίζουμε ...ck

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:32 μ.μ.

    εσυ δηλαδη ck μιλας επωνυμα ?? πας καλα ρε ?? κατηγορεις εμένα που είμαι πίσω απο την ανωνυμία λες και εσυ δεν είσαι ? δεν πας καθόλου καλά, έχεις πρόβλημα φιλαράκι,κοίταξέ το !

  1. Α.-Ω.
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:48 μ.μ.

    ck eisai megalos kologliftis !! grafis mlkies gia alla atoma

    "κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη θυμώνουν για αυτό που βλέπουν και πρέπει κάπου να ξεσπάσουν. Ακόμη και αυτούς που έχουν προβλήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς. Αυτούς που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας, τους δειλούς, αυτούς που δεν ξεκαθάρισαν ακόμη τις προτιμήσεις τους στο φύλλο και κάθε λογής βλάκα που έχει ψυχολογικά προβλήματα"

    gia to filaraki sou to stoitsa kai gia ton eauto sou ti exeis na peis.itane minima normal anthropou (tou stoitsa) kai ton iperaspizesai? ta psixologika provlimata esi k autos ta exete.eisai MEGA kologliftis.lipamai ta lefta pou edosa s auto to mpourdelo kolomagazo exasa pasa idea gia to atomo tou de prokitai na ksanapatiso.kologlifti ck,tou kaneis kales pipes tou stoitsa?

  1. Α.-Ω.
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:01 μ.μ.

    kai gia mi mpaineis sto kopo k psaxnis

    Α.- Ω. = anonymos twn 9.11 13 septevrioy

  1. ck
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:02 μ.μ.

    xaxaxaxaxa ζητω συγνώμη από τον διαχειριστή και θα βάλω τελεία, αλλά δεν αντέχω να μην μπω στον πειρασμό να σχολιάσω:

    Τόσο πολύ σε αντιπροσωπεύει η περιγραφή παραπάνω και εκνευρίστηκες τόσο "άγνωστε" ανώνυμε/η;
    χαχαχαχαχαχαχα

    απίστευτο !!!!! :-)))))))))

    όπως ξαναείπα, χαίρομαι και διασκεδάζω που έχω αντιπαράθεση με κάποιον σαν εσένα. Τα έχεις χάσει εντελώς. Χαίρομαι πραγματικά.

    Όσο πιο πολύ γράφεις, τόσο περισσότερο είμαι σίγουρος πως εδώ σε αυτό το post, γράφουμε μόνο εγώ και εσύ. Έχεις ακριβώς το ίδιο στυλ με αυτόν που κατονομάζεις παραπάνω και χρησιμοποιείς τις ίδιες λέξεις. Έχει πλάκα αυτό που κάνεις, αλλά ξεχνιέσαι.

    Να 'σαι καλά χωρίς εσένα θα ήμασταν θύματα της μονοτονίας μας.

    σορυ villagesnews, αλλά δεν άντεξα :-)

    ...ck

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:23 μ.μ.

    έτσι θα σε βόλευε,ναι.να μην βλέπουνε πολλοί τη ρόμπα που γίνεσαι αλλά μόνο ένας!οκ οτι πεις!

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:13 μ.μ.

    den eixa kamia amfivolia oti h zoh soy einai mia monotonia!mpravo ston ck pou to paradexete!

  1. ΣΤΑΖΙ
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:21 μ.μ.

    ck και λιγα σου λενε με τις βλακειες που καθεσε και λες.
    Περνας ολλους τους αλλους μειον και συ εισαι συν?
    Μηπως να το κοιταξεις λιγο?

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:58 μ.μ.

    τα πρώτα αποτελέσματα απο την ανάλυση του εαυτού του (ck) αυτά είναι

    όταν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη θυμώνουν για αυτό που βλέπουν και πρέπει κάπου να ξεσπάσουν. Ακόμη και αυτούς που έχουν προβλήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς. Αυτούς που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας, τους δειλούς, αυτούς που δεν ξεκαθάρισαν ακόμη τις προτιμήσεις τους στο φύλλο και κάθε λογής βλάκα που έχει ψυχολογικά προβλήματα

    είδες εμπειρία που απέκτησε? με πόσο επαγγελματισμό τα γράφει?

  1. Babylon5
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 μ.μ.

    ck> Μας τα έχεις ζαλίσει με την υπεράνω συμπεριφορά σου εδώ αλλά και σε άλλα θέματα του μπλογκ. Τελικά μήπως εσύ έχεις κάποια ορμονική διαταραχή, μιας και γενικά η παρουσία σου καθορίζεται απο εξυπνάδες της δεκάρας, ντετεκτιβίστικες τεχνικές, και ποτέ παραδοχή ότι μπορεί να έχεις κάνει λάθος κάποια φορά???

    Εσύ ο υπέρμαχος της υπεράνω συζήτησης καταδέχεσαι να βρίζουν κάποιοι έτσι (ανώνυμος που πιθανον να είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αυτού) και εσύ τα βάζεις με άλλους που γράφουν την άποψή τους, έστω και άκομψα????

    Για δες τα όλα αυτά που σου λέω λίγο καλύτερα, γιατί εμένα μου φαίνεται ότι θα ήθελες πάρα πολύ να ήσουν "επώνυμος" - αναγνωρίσιμος, αλλά μάλλον σε έχουν χ.....ο όλοι....

    Φιλικά

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 μ.μ.

    παντως ακομα δεν μπήκε στον κόπο ο ck να μας απαντήσει για ποιο λόγο υπερασπίζεται το στοίτσα ο οποίος ανάρτησε ένα ανεκδιήγητο μήνυμα παρά μόνο αναλώνεται σε ψυχολογικές αναλύσεις και ντετεκτιβίστικες (κλεμμένο απο Babylon5) τεχνικές?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    κατάλαβε τη μ@λ@κι@ του και αφού αναλώθηκε σε ανώριμες και κουτές .. "εξυπνάδες" (οι οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά το πόσο βλ@κ@ς είναι) πήρε τα κουβαδάκια του και πήγε σε άλλη παραλία!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:49 π.μ.

    twra tha vgei na pei oti o anwnymos twn 11.56 kai o babylon5 einai to idio atomo epeidh xrhsimopoihsane kai oi duo ti leksi "ntetektivistikes" [(parolo pou o anwnumos dieukrinise (klemmeno apo babylon)].mexri ekei ftanei i nohmosunh tou!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:36 μ.μ.

    ck gidi eisai kai fainesai ! epeidh kapoioi den upokuptoune se fthna kolpa kai den antapokrinontai se hli8ia asteia (se anti8esh me sena) de shmainei oti einai gidia!! sapia patata esu exeis ston egkefalo sou kai enhmerwtika de vrexei, o stoitsas se ftunei!! trekse kai allo apo pisw tou malaka!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:03 μ.μ.

    OUUUU RE TSIRAKIA TOU NAOUM KAI TOY STOITSA ADERFES!!!!!!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:29 μ.μ.

    anwnume twn 4.03 eisai ektos 8ematos!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:41 μ.μ.

    den xerw ti paixnidi paizetai hs varos mou kai pios stelnei munimata isxirizomenos oti einai o stoitsas vrizontas kosmo..sas lew olous upeuthina oti egw o stoitsas den exw steilei pote kanena sxoleio edw.kalo einai epidei ginontai ta panta anonima na min protrexetai na vgalete sumperasmata gia kapion..na xeretai oti den tha kathomoun na asxolithw me ton kathena pou katigorei emena kai to magazi mou..zoume se eleutheri xwra kai mporei na ekfrasei o kathenas tin apopsi tou gia opiondipote opws kai gia mena..den simenei oti egw tha arxisw na epitithome me vomoloxies ston kathena..exw polu filikes sxeseis me ton kosmo..kai tous euxaristw polu pou me stirizoun auta ta duo xronia..den thelw na nomizoun oti autos pou perigrafoun eimai egw!!!sas euxaristw polu gia ton xronos sas.kai elpizw na luthei i parexigisi..

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 μ.μ.

    Μιχαλακη απο ποτε φλωρεψες και μιλας ετσι? μασας τα λογια σου και αλλαζεις τη συμπεριφορα σου!!

  1. Village's News
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:22 π.μ.

    Ο κ. Στοίτσας αναφέρει ότι δεν ήταν αυτός που έγραψε το μήνυμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τον πιστέψουμε. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι θεωρούν το ύφος του μηνύματος φλώρικο, αλλά το να αναλαμβάνεις κανείς ευθύνες και να ξεκαθαρίζεις την θέση σου μόνο φλώρικο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

  1. Ανώνυμος
    16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:24 μ.μ.

    kshmerwmata kuriakhs 7.12 kai meta 7.15,ustera apo savatovradu ergasia afou ekleises to magazi sou, sigoura 8a eixes piei kai kana pothraki parapanw ,ESTEILES to parapanw mhnuma kai mh to amfisvhteis!! ta or8ografika sou einai panoimoiotupa,opws kai o tropos grafhs antiproswpeuei to stul sou 100%. egw to teleutaio mhnuma sou to pairnw ws sugnwmh giati etsi 8a eprepe na einai !! oxi na prospa8hseis na to aparnh8eis!! parol auta estw kai etsi deixneis oti katalaves th malakia pou ekanes,einai ena vhma gia sena,mpravo sou !

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share