Ακόμη μια νίκη, με το εντυπωσιακό 80-48 επί του Π.Κ. Ευκαρπίας, πέτυχαν οι κορασίδες του Αριστοτέλη Σταυρού, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.

Η αναμέτρηση ήταν η πρώτη, εφέτος, που δόθηκε στο κλειστό του Σταυρού, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του δαπέδου. Τα κορίτσια του Αριστοτέλη, δώσανε μάχη και κερδίσανε παρά τα πολλά λάθη τους, την ομάδα της Ευκαρπίας με άνεση, όπως φανερώνει το τελικό σκορ.

Καλύτερη για μια ακόμη φορά η Κική Καραγιώρα που σήμερα έπαιξε από 1 έως 5 σε όλες τις θέσεις και σκόραρε 41 πόντους, ενώ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με το ζευγάρι της πλέον, Σοφία Κουβαλακίδου.

Πολύ καλό παιχνίδι από την Σεμίνα Πεκρίδη, που αποβλήθηκε όμως νωρίς με 5 φαουλ και 9 πόντους. Το παιχνίδι έγινε σε ζεστή ατμόσφαιρα στις γεμάτες κερκίδες του γηπέδου όπου γονείς και φίλοι των κοριτσιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και χειροκρότησαν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια της ομάδας.

Η σύνθεση του Αριστοτέλη Σταυρού:

Προπονητής: Κώστας Αβραμίδης

Τσίντα Π. (6), Τσολάκη Σωτηρούλα (3), Καρακεχαγιά Τένια (6), Σοφία Κουβαλακίδου(5) , Πεκρίδη Σεμίνα(9), Αθηνά Τζανή, Σαλέπη Στέλλα (2), Τσολάκη Σωτηρία, Νεραντζάκη Μαρίνα(6), Κική Καραγιώρα(41)

http://www.strymonikos.net/news/news.php?xnewsaction=fullnews&newsarch=122009&newsid=16


date Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αριστοτέλης Σταυρού - Π.Κ. Ευκαρπίας 80-48”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share