ΠΑΟΚ Σταυρού - Αστραπή Νικομηδινού 3-0
Πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή! Άνετη επικράτηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Οι βροχές των προηγούμενων ημερών μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, παρόλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία εύκολη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Σταυρού να προηγείται 2-0 με δύο τέρματα του Τσιρέκα στο 28΄ και στο 43΄ . Το 3-0 έγινε στο 75΄ από τον Βαγενά. Με την νίκη αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού έφτασε τους 18 βαθμούς και είναι πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τους δύο ισόβαθμους πρωτοπόρους, και υποδέχεται την επόμενη Κυριακή πάλι στο Σταυρό την ομάδα του Αγίου Βασιλείου με την οποία συγκατοικεί στη δεύτερη θέση.

"Διγενής" Κρυονερίου - "ΑΕΤΟΣ" Άνω Σταυρού

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο "ΑΕΤΟΣ" ήταν άτυχος και δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο του Κρυονερίου.


Αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του "ΑΕΤΟΥ" που αφήνει πολλές ελπίδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.





http://www.masaetos.gr/
http://www.dimosrentinas.gr/


date Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Δήμου Ρεντίνας)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share