Στην 21η αγωνιστική της Κυριακής απέδειξε ο "ΑΕΤΟΣ" για ακόμα μία φορά ότι αγωνίζεται και στα 90 λεπτά του αγώνα για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην Β΄ κατηγορία.


Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΑΕΤΟΣ" αν και πίεζε για να ανοίξει το σκορ από μία άτυχη στιγμή δέχτηκε την μπάλα στα δίχτυα του και πήγε με το 0 - 1 στ' αποδυτήρια.




Στο δεύτερο οι προσπάθειες του "ΑΕΤΟΥ" απέδωσαν, ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού και διαμορφώθηκε το τελικό 1 - 1.

http://masaetos.blogspot.com/2010/03/1-1.html


date Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

2 χωριατάκια to “"ΑΕΤΟΣ" Άνω Σταυρού - "Διγενής" Κρυονερίου 1 - 1”

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    31 Μαρτίου 2010 στις 10:31 π.μ.

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

  1. Ανώνυμος
    31 Μαρτίου 2010 στις 2:42 μ.μ.

    Μπορείς να το δες και από άλλη οπτική γωνία, του αθλητισμού και όχι του πρωταθλητισμού.
    1 ομάδα ποδοσφαίρου της τάξεως των δικών μας πχ Σταυρού, Άνω Σταυρού, Μ. Βόλβης μπορεί να απορροφήσει περίπου 20 αθλητές, που να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια αλλά και την στιγμή που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν για προσωπικούς λόγους πχ επαγγελματικές υποχρεώσεις ,οικογενειακές κλπ. Οπότε, αφού υπάρχει και η δυνατότητα της συμμετοχής από τους κατοίκους του τόπου μας, 2 ομάδες μπορούν να απορροφήσουν περισσότερα από 30 άτομα, με αποτέλεσμα περισσότερη να συμμετέχουν ενεργά με τον αθλητισμό.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share