Σημαντική νίκη και ελπίζει…

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού το απόγευμα του Σαββάτου.

Στις δεδομένες απουσίες των Πασαλή και Τσίτσου που είχαν οι γηπεδούχοι πριν το παιχνίδι, ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί στη διάρκεια του αγώνα των Αντωνιάδη και Τσουραλάκη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 68΄ η ομάδα του Σταυρού έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της άδικης αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κίτσα.


Οι γηπεδούχοι όμως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν τη νίκη γιατί είχαν στη σύνθεσή τους ένα παίκτη που έπαιζε για όλους τους παραπάνω αλλά και για κάποιους άλλους που υπήρχαν μόνο σαν παρουσίες μέσα στο γήπεδο. Το όνομα αυτού: Γεράσιμος Καρακεχαγιάς.

Το 1-0 έγινε στο 26΄ με τον Κίτσα, στο 55΄ ο Ζησάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0, μείωσαν στο 80΄ οι φιλοξενούμενοι σε 2-1, για να σφραγίσει την νίκη της ομάδας του αλλά και την δική του εντυπωσιακή εμφάνιση ο Καρακεχαγιάς στο 90΄ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα κάνοντας το τελικό 3-1. Δοκάρι είχε για τους γηπεδούχους στο 85΄ ο Λιάμας σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού βρίσκεται πλέον μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τους δύο πρωτοπόρους και αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας την Αστραπή Νικομηδινού.



date Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

0 χωριατάκια to “ΠΑΟΚ Σταυρού - Α.Σ. Αρέθουσας 3 - 1”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share