Επισκέψεις σε πληγείσες περιοχές του νομού από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΛΑ.Ο.Σ. με επικεφαλής το βουλευτή Μαγνησίας Παύλο Μαρκάκη.


Η περιοδεία ξεκίνησε από το Στρατώνι όπου βρέθηκαν στα σημεία της καταστροφής και ενημερώθηκαν από το δήμαρχο Σταγείρων Ακάνθου Μιχάλη Βλαχόπουλο και τον πρόεδρο του Τ.Σ. Νίκο Ζαγοράκη για το μέγεθος της καταστροφής και τις προσπάθειες που γίνονται αυτήν την περίοδο.


Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. επεσήμανε ότι παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή αποζημιώσεων και στην εκστρατεία αποκατάστασης των υποδομών.


Ο κ. Μαρκάκης τόνισε ότι το κόμμα του θα ζητήσει από την κυβέρνηση να ισχύσει ότι και στην Εύβοια, να δοθούν δηλαδή, κάποιες μικρές οικονομικές ενισχύσεις άμεσα στους πληγέντες.


Στη συνέχεια τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. επισκέφθηκαν την περιοχή των κατολισθήσεων στο Βόθωνα για να εξετάσουν από κοντά το ύψος της ζημιάς.


Ο βουλευτής του Συναγερμού επεσήμανε ότι παρατηρείται αδικαιολόγητη καθυστέρηση και αδράνεια από την κυβέρνηση όσον αφορά στην αποκατάσταση του δρόμου με δραματικές συνέπειες για τον τουρισμό και τους επαγγελματίες της περιοχής.


Ο κ. Μαρκάκης διαβεβαίωσε παράλληλα ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα καταθέσει σχετικές ερωτήσεις στα αρμόδια υπουργεία για όποιο θέμα χρειαστεί.


Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/


date Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

0 χωριατάκια to “Επίσκεψη στελεχών του ΛΑΟΣ στο Στρατώνι”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share