Το συζητήσαμε πολύ τελευταία και ήρθε και στην γειτονιά μας.

Όπως μαθαίνουμε από το Troktiko, μικρός σεισμός έγινε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 3:45 εντάσεως 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ας ελπίσουμε ότι ήταν τυχαίο γεγονός...

date Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

2 χωριατάκια to “Σεισμός στην Θεσσαλονίκη”

  1. Ανώνυμος
    13 Μαρτίου 2010 στις 2:58 μ.μ.

    Ο πατέρας του Υφυπουργού Βούγια ήτανε εξόριστος μαζί με τον Γλέζο στη Μακρόνησο

    Ένα μικρό δείγμα, του ποιοι μας κυβερνάνε, είναι και η παρακάτω είδηση από αριστερό μπλόγκ (σας τη μεταφέρουμε συνοπτικά με δικά μας λόγια): Ο υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Βούγιας, του οποίου ο πατέρας ήτανε μαζί με τον Γλέζο στη Μακρόνησο το 1948, επισκέφτηκε τον Γλέζο μετά από το περιστατικό στο Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου και τον ρώτησε τι ήθελε να κάνει το κράτος για να… επανορθώσει. Ο Γλέζος απαίτησε να δει τον αστυνομικό που έριξε τα δακρυγόνα. Την άλλη μέρα, με υφυπουργική διαταγή (και τα σκυλιά δεμένα),

    - ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι του Γλέζου (στη λαϊκή συνοικία του Ψυχικού ασφαλώς) μαζί με τον διοικητή των ΜΑΤ!

    Εκεί ο ασφαλώς κατατρομαγμένος αστυνομικός ζήτησε εκατό φορές συγνώμη και κάποια στιγμή ο Γλέζος τον συγχώρεσε, και μετά έκανε κι ένα κήρυγμα στο διοικητή των ΜΑΤ, πώς να αντιμετωπίζει τους (αριστερούς εννοείται) διαδηλωτές (προφανώς με την… όπισθεν) και πήγαν στο καλό. Το επόμενο ραντεβού του «συμβόλου», «παλαίμαχου αγωνιστή», «κορυφαίου αντιστασιακού» κ.τ.λ. με την αστυνομία, κλείστηκε, πάλι με πρωτοβουλία του Βούγια: την 24η Μαρτίου, ο Γλέζος θα πάει ως τιμώμενο πρόσωπο στις σχολές της αστυνομίας και θα μιλήσει στους νεαρούς μαθητές για την «εθνική αντίσταση». Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα! Μην απορείτε, λοιπόν, για τις διώξεις που υφίσταται το εθνικιστικό κίνημα.

  1. Ανώνυμος
    13 Μαρτίου 2010 στις 4:03 μ.μ.

    Δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που στηρίζουν τα μέτρα της Κυβέρνησης.
    Ίσως να είναι αυτοί οι large συνταξιούχοι που προσφέρουν την σύνταξή τους για την πατρίδα... που αναφέρθηκε ο Τζέφρυ.

    Εγώ δεν στηρίζω κανένα μέτρο, μέχρι η δικαιοσύνη να τιμωρήσει αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο.

    Δεν ήμουν εγώ αυτός... και δεν θεωρώ υποχρέωσή μου να αποκαταστήσω την ζημιά. Γνωρίζω ότι μπορείτε να βρείτε ποιοί τα καταχράστηκαν και να τους τα ζητήσετετ πίσω.

    Προτιμάτε τον εύκολο δρόμο, αρμέγοντας τους ηλίθιους που σας ψήφιζαν τάζοντάς τους πα**ριές μετά ριγάνεως.

    Δεν τολμάτε να αγίξετε αυτούς που σας χρηματοδοτούν για να βρίσκεστε στην εξουσία, γιατί αυτοί σας χρηματοδοτούν για να βρίσκεστε στην θέση που βρίσκεστε.

    Δεν σας εμπιστεύομαι, θεωρώντας σας κατ΄ εξακολούθησιν ψεύτες και απατεώνες, που νέμεστε τον δημόσιο πλούτο.

    Είστε λαμόγια, τεχνικοί της εξουσίας, που η μόνη τέχνη που μάθατε να εξασκείτε, είναι αυτή της παραπλάνησης των πολιτών, η προστασία των προηγούμενων απατεώνων συντρόφων σας και η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

    Θα γκρεμιστείτε με πάταγο από τους θρόνους που βολευτήκατε.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share