Village’s News, ευχαριστώ κι εγώ...

Δυστυχώς ορισμένοι πραγματικά εκτιμούν τους τουρίστες κατά τη συχνότητα με ποια τρώνε στις ταβέρνες, γι αυτό νευριάζομαι καμιά φορά... λίγο :-/.

Μάλλον έτσι κι αλλιώς μιλάμε για το ίδιο πράγμα - για τη μελαγχολία που μας πιάνει, όταν βλέπουμε ορισμένα πράγματα...

Υπερθαυμάσια περιοχή σας είναι σα μια χρόνια παντρεμένη γυναίκα που λέει - αφού είμαι ήδη παντρεμένη, γιατί να προσέχω τον εαυτό μου...


Όταν με ρωτάνε οι δικοί σας, που είναι τουρίστες, αφού πάντα ερχότανε τόσοι, οτιδήποτε να πω, απάντηση είναι - Τι θέλουν, αφού δεν υπάρχουν αλλού τέτοιες παραλίες, ας κάνουν μπάνιο:-)!

Όμως οι τουρίστες είναι ευαίσθητο εμπόρευμα. Και τι τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν οι υπεύθυνοι, ότι π.χ. το κάστρο χωρίς χαμόδεντρα, Μακεδονικά Τέμπη σα μαγικό δάσος συν την είσοδο Αγίας Μαρίνας χωρίς σκουπίδια και σκ... από πρόβατα κτλ., θα ήταν λίγη δουλειά, αν σκεφτόμαστε την υποθετική αμοιβή - πιο πολλούς τουρίστες, που αρκετοί διψάνε μόνο για αυτά.

Και είναι σημαντικοί, ας είναι από που είναι. Ειδικά σε μέρη, που έφτασε ανεργία σε τρομερό αριθμό, έτσι δεν είναι; Αυτά όλα μόνο επειδή... με πονάνε. Όχι να σας ενοχλώ... Χαιρετισμούς από την Τσεχία!


…δεν ζω μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά μ' ενδιαφέρει, ειδικά η περιοχή σας που έρχομαι πολλά χρόνια. Χαιρετώ και εύχομαι καλή τύχη στον "πόλεμο με ανεμόμυλους" [πριν θα καταλάβουν οι τύποι όπως "ανώνυμος 3:54", τι είναι να κόβουν το ίδιο το κλαδί που κάθονται]. Αλλά άλλο κλαδί μάλλον τον βασανίζει, όπως βλέπω...

Χαιρετισμούς από την Τσεχία.


Ευχαριστούμε πολύ την φίλη του blog για το κείμενο


date Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

0 χωριατάκια to “Γράμμα από την Τσεχία”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share