Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απαγόρευσης ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στη λίμνη Βόλβη κατά τους μήνες Μάρτιο-Μάιο προκειμένου να προστατευθεί η αναπαραγωγή των ψαριών, η Διεύθυνση Αλιείας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης συγκαλεί σύσκεψη για το συντονισμό της φύλαξης της λίμνης κατά την αναπαραγωγική περίοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010, στο Δημοτικό Κατάστημα της Μαδύτου, στις 12:00' μ.μ., παρουσία της αρμόδιας Αντινομάρχη Ανθής Πορφυριάδου.



Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των αρμοδίων αστυνομικών τμημάτων, της Αγρονομίας, οι Δήμαρχοι, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης και οι αλιείς, με σκοπό την καλύτερη δυνατή φύλαξη-εποπτεία της λίμνης κατά την περίοδο απαγόρευσης της αλιείας.

Σημειώνεται ότι η φετινή περίοδος απαγόρευσης της αλιείας ξεκινά στις 29 Μαρτίου 2010 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαΐου 2010, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση (υπ’ αριθ.: 14/946/18-03-2010).


date Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

0 χωριατάκια to “Σύσκεψη φορέων για την προστασία της λίμνης Βόλβης κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου των ιχθύων”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share