Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Ρεντίνας πρόκειτο να υλοποιηθούν τα εξής έργα πνοής για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δ.Δ. Σταυρού :


- Ανέγερση 6/θ δημοτικού σχολείου στο Δ.Δ Σταυρού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ
- Προσθήκη αιθουσών στο 1ο δημοτικό σχολείο Σταυρού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ρεντίνας κ. Στοΐτσας Αντώνιος τα παραπάνω έργα εντάθηκαν στο πρόγραμμα "Σχολική Στέγη" του Νομού Θεσσαλονίκης ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής αρχής και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που ξεκίνησαν εδώ και ενάμιση χρόνο.

Τα έργα είναι ήδη προς δημοπράτηση και περιμένουμε όλοι την υλοποίηση τους για την αρτιότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, αφού θα μειωθεί και ο αριθμός των μαθητών μέσα στις τάξεις με αποτέλεσμα την καλύτερη διδασκαλία αυτών.
...
www.strymonikos.net

date Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

12 χωριατάκια to “Ανέγερση 6/θ δημοτικού σχολείου στο Δ.Δ. Σταυρού και προσθήκη αιθουσών στο 1ο Δ.Σ. Σταυρού”

  1. Ευτυχισμενη
    20 Αυγούστου 2009 στις 11:12 μ.μ.

    Ας γράψω ελληνικά.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
    Οσα μπράβο καί νά πώ είναι λίγα.
    Μπράβο ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ καί όποιος άλλος συνετέλεσε νά γίνει τό σχολείο.
    ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ.
    ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  1. Ανώνυμος
    21 Αυγούστου 2009 στις 12:06 π.μ.

    OTAN υλοποιηθουνε τα ξαναλεμε !!

  1. Ευτυχισμενη
    21 Αυγούστου 2009 στις 12:17 π.μ.

    koιταξε ανωνυμε το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειμαστε καλοπιστοι και να επιβραβευουμε παντα τα καλα πραγματα.σιγουρα θα τα ξαναπουμε οταν υλοποιηθουν.μεχρι τοτε ομως οφειλουμε να περιμενουμε.παντως ειναι μεγαλη υποθεση να γινει τριτο δημοτικο.τι να σας πω ρε παιδια μεγαλο προβλημα και χαρηκα παρα πολυ τωρα που διαβασα οτι εξξαγγελθηκε.μπραβο παντα τετοια να ακουμε.

  1. Ανώνυμος
    21 Αυγούστου 2009 στις 1:10 π.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΙΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

  1. Village's News
    21 Αυγούστου 2009 στις 10:21 π.μ.

    Θα συμφωνήσω με την ευτυχισμένη ότι πρέπει να επιβραβέυουμε κάθε κίνηση που είναι καλή για τον τόπο. Είμαστε πιστέυω σε τέτοιο σημείο αυτήν την στιγμή που δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ποιός έκανε τι αλλα τί εκανε. Το γεγονός είναι που έχει σημασία κι όχι το ποιός το έκανε.

  1. Ανώνυμος
    21 Αυγούστου 2009 στις 7:43 μ.μ.

    τι να επιβραβευσουμε ρε παιδια ??? τα λόγια ?? ΟΤΑΝ και ΑΜΑ καποτε υλοποιηθεί το εργο τοτε ναι,οχι επιβραβευση αλλα και κωλοτουμπες θα κανουμε.αλλα μεχρι τοτε τι?να χαιρομαι με μια ανακοινωση? δελτία τύπου κλεισμενα στα συρταρια υπαρχουνε παρα πολλα.αυτο που εχω να πω εγω ειναι μακαρι να γινει πραξη η αποφαση αυτη κ να μη μεινει σε γραφειοκρατικες (και αλλες) διαδικασιες!

  1. Ανώνυμος
    21 Αυγούστου 2009 στις 7:59 μ.μ.

    Σύλληψη στην Ασπροβάλτα για ναρκωτικά

    190 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας LSD σε υγρή μορφή προσπάθησε να πουλήσει 30χρονος Γάλλος υπήκοος σε αστυνομικό, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος πελάτης. Ο συλληφθείς βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Ασπροβάλτα και διαμένει σε κάμπινγκ της περιοχής.
    Περισσότερα/More...
    Αναρτήθηκε από newsblog.gr στις 10:24:00 πμ 0 σχόλια
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

  1. KGB
    21 Αυγούστου 2009 στις 8:22 μ.μ.

    ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΠΡΑΜΑ" ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ( ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ) ΚΑΙ ΚΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ??? ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ...
    ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝ ???
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

  1. KGB
    21 Αυγούστου 2009 στις 8:36 μ.μ.

    Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ "ΤΑ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΣΑΡΙ".
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ....
    ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΕΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
    Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΟΚΟΤΕΣΤ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΝΟΥΝΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΩΦΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΜΙΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΥΠΡΟΠΙΤΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ... ΚΑΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΟΝΑΧΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ...
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΑΣ ΠΧ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ Ή ΠΑΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ !!! ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΣΥΜΒΑΝΤΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...
    ΑΜ ΔΕ.

    ΒΑΛΕ ΡΕ VILLAGE ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΡΓΗΣΑΑΑΑ :)

  1. Ανώνυμος
    21 Αυγούστου 2009 στις 8:46 μ.μ.

    agapite/h village news
    giati epimeneis na vazeis san pigi ton eidiseon to strymonikos.net poy pairnei tis eidiseis apo tin episimi istioselida toy dimoy mas ( www.dimosrentinas.gr )kai apla den grafei tin pigi toy kai ta oikoiopieitai ?
    den tin ikseres ?
    anyway ksero oti akoygetai san kakia alla den einai apla to paratirisa kai sto anafero giati etsi sinithizetai sta blogs diladi na grafoyn tin pragmatiki pigi des troktiko ktl kai tha me nioseis..
    filika

  1. VILLAGE NEWS
    21 Αυγούστου 2009 στις 9:02 μ.μ.

    Anwnime twn 8kai 46
    Mallon de diavases oti to keimeno 3ekina grafontas Symfwna me deltio tipoy toy Dimou Rentinas... E3alloy an diavaseis kai ta dio tha katalaveis oti exoun diafores
    filika

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 11:48 π.μ.

    tora kala nomizontas oti koroideyeis ton eyato soy nomizeis oti korideyeis kai mas ???
    ase kala mas epeises
    kali synexeia kai opos stroneis etsi tha koimitheis apo pleyras aksiopistias.
    oxi tipota allo alla stin arxi se pirame kai gia sovaro kai ameroplipto blog poy epitelos fanike ston stavro alla telika kala soy eipane kai alloi se sxolia oti eisai "anthrakes o thisayros"

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share