Καλημέρα σας,


Σκεφτήκαμε να απαντήσουμε ξεχωριστά σε μερικά σχόλια τα οποία ήταν απαξιωτικά για εμάς αλλά καταλήξαμε στο να κάνουμε αυτήν την ανάρτηση για να απαντήσουμε σε όλα.


Δεν ξέρουμε τι περίμενε ο καθένας από αυτό το blog αλλά εμείς το ξεκινήσαμε γιατί βαρεθήκαμε απλά να συζητάμε στον καφέ για διάφορα που μας ενοχλούν στην περιοχή και οι απόψεις να μένουν εκεί στην κάθε καφετέρια. Θέλαμε να δώσουμε ένα βήμα σε κάθε έναν που ήθελε να πει την γνώμη του και αυτή η γνώμη να μην ακουστεί σε 3-4 άτομα άλλα σε πολύ περισσότερα και μέσα από αυτό να κάνουμε μια μεγάλη συζήτηση. Να βρούμε τα καλά αλλά και τα κακά, να προτείνουμε λύσεις.

Μας στενοχώρησαν ελαφρώς τα σχόλια κάποιον όσον αφορά την γρήγορη ενημέρωση και το γεγονός ότι κάποιο πολιτικό γεγονός όπως η παραίτηση κάποιου δημοτικού συμβούλου δεν αποτέλεσε για εμάς το γεγονός της χρονιάς. Μας αποκαλέσατε άνθρακες ενώ μας θεωρήσατε αρχικά θησαυρό. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι και το διαμάντι άνθρακάς είναι. Προτιμούμε να είμαστε λοιπόν άνθρακές για εσάς παρά μαριονέτες σε πολιτικά παιχνίδια.


Όσον αφορά την ενημέρωση μέσα από το blog μας, εμείς έχουμε τα @@ να ζητήσουμε συγνώμη αν κάποιος μας προτίμησε κι εμείς τον απογοητεύσαμε. Είναι πολύ σημαντικό όμως να ξεχωρίσουμε το blog μας από το CNN. Δεν είμαστε το ίδιο ούτε προσπαθούμε να γίνουμε. Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα των διακοπών. Τις τελευταίες μέρες λείπουμε από την περιοχή παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στην ροή των γεγονότων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Δεν ξέρουμε (ή μάλλον ξέρουμε αλλά θέλουμε να μας το πουν οι ίδιοι) γιατί κάποιοι νομίζουν ότι θα κάναμε την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Ρεντίνας σημαία σε αγώνα κατά του Δημάρχου. Αυτό που από την αρχή εξηγούμε αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλετε κάποιοι να καταλάβετε είναι ότι δεν είμαστε αντιπολιτευτικό κόμμα ούτε έχουμε προσωπικά προβλήματα με τον δήμαρχο Ρεντίνας. Υποδεικνύουμε προβλήματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέσω του blog μας, όχι για να θίξουμε το γόητρο του δημάρχου ούτε για να στηρίξουμε άλλη υποψηφιότητα. Το κάνουμε για να δώσουμε μια ώθηση για να βρεθούν λύσεις. Αυτό μας ενδιαφέρει για την περιοχή μας. Οι λύσεις.

Πολλά από αυτά που γράφει στην επιστολή του ο παραιτηθείς μας βρίσκει σύμφωνους. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε γιατί περίμενε τόσο πολύ. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν δήμαρχος ο Λιάμας Διαμαντής? Από ότι θυμόμαστε και διορθώστε μας αν κάνουμε λάθη τίποτα από αυτά για τα οποία διαμαρτύρεται δεν άλλαξαν ούτε επί δημαρχίας του κ. Λιάμα. Στηρίζουμε λοιπόν τις θέσεις του αποχωρήσαντα και τα αναγνωρίζουμε κι εμείς ως προβλήματα τα οποία ζητούν λύσεις δεν θα κάνουμε όμως την χάρη σε κανέναν να παίξουμε σε πολιτικά παιχνίδια.


Εμείς συνεχίζουμε ακόμα πιο ανεξάρτητοι και με διάθεση να ακούμε την γνώμη σας, τις ανησυχίες σας και τα νέα σας.


Με εκτίμηση

Villages News

date Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

42 χωριατάκια to “Καλημέρα!!! Εμείς συνεχίζουμε να σας γουστάρουμε. Εσείς?”

  1. KGB
    17 Αυγούστου 2009 στις 1:36 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ 3ΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΤΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤ Τ ΑΛΛΑ ΝΕΚΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ "KGB" ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.
    1) ΤΟ ΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.
    2) ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ/Α ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΑΙΖΟΝ ΕΞΥΜΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    3) ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ-ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
    4) ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΩ ΟΤΙ : Μ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ-ΜΟΝΟΝ-ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ.
    5) ΟΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ..
    6) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΣΑΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ".
    7) ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΕΞΥΠΝΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ" ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ-ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ-ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΜΩΣ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ..ΚΟΛΠΟ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
    8) ΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΤΗΝ ΕΙΠΕ"
    9) ΤΟ COUNTER ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ "ΗΙΤς" ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠ ΟΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΟΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ "SITES" ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ COUNTER ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ +500 EΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΚΟΣΜΟ..
    10) ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΩ-OTI "BLOGGARETE" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..

    Υ.Γ: ΕΓΩ ΤΟ "KEEP COMMENTING" ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ KGB ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΥΘΕΩΣ: ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ..ΟΥΤΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΩΟΜΕ Ε???

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 2:25 μ.μ.

    Αγαπητέ blogger
    τελικά εκτός από άσχετος, ούτε καν διαβάζεις αυτά που δημοσιεύεις.
    1. Ο δημοτικός σύμβουλος δεν παραιτήθηκε αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε.
    2. Αυτή την κίνηση δεν μπορούσε να την κάνει όσο ήταν Δήμαρχος ο Λιάμας γιατί πολύ απλά τότε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!!!
    Το αναφέρει στην πρώτη παράγραφο της επιστολής του. Οταν παραιτήθηκε ο Λιάμας τότε μπήκε στο συμβούλιο ο Τσουραλάκης.
    Ξύπνα και διάβαζε καλά αυτά που δημοσιεύεις αλλιώς μη τα δημοσιεύεις.

    Ευχαριστώ

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 2:34 μ.μ.

    Σχετικά με το σχόλιο του KGB παραπάνω θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι όντως η αφισοκόλληση απαγορεύεται με νόμο του κράτους, αλλά οι ίδιοι που τώρα "τηρούν τους νόμους", και κατεβάζουν τις αφίσες, του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουν γεμίσει τον τόπο με δικές τους αφίσες λόγω των δημοτικών εκλογών.
    Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...

  1. STAZI
    17 Αυγούστου 2009 στις 3:20 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 3:35 μ.μ.

    ΣΤΑΖΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ 5-6 ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ 5-6 ΚΟΛΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!
    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΒΡΑΣΝΑ Η ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!
    ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΑΣ...

  1. KGB
    17 Αυγούστου 2009 στις 3:57 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΩΝ 2.34 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ-ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΡΑΞΕΙ Ο BLOGGER ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΦΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ..

  1. Village's News
    17 Αυγούστου 2009 στις 4:01 μ.μ.

    Αγαπητοί αναγνώστες ανώνυμοι και μη,

    Πραγματικά κουραστήκαμε να λέμε και να ξαναλέμε ότι κι εμείς αυτό που θέλουμε είναι το καλό του τόπου κι όχι να κάνουμε κακό σε κάποιον. Είναι φανερό πια μετά από έναν μήνα που υπάρχει αυτό το blog ότι κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτά που λέμε ενώ κάποιοι άλλοι συμφωνούν.
    Εύκολα θα μπορούσαμε κι εμείς να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς για εσάς, πράγμα που κάνετε εσείς κατά κόρον. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί δεν βοηθάει την συζήτηση. Θα μπορούσαμε επίσης να μιλάμε για άλλα θέματα, για τον καρό, την φύση κι άλλα που δεν ενοχλούν κανέναν. Εμείς όμως προτιμάμε να μιλάμε για όλα αυτά που ενοχλούν εμάς. Χαιρόμαστε πολύ που υπάρχουν επιχειρηματίες που μας διαβάζουν και μας ενημερώνουν ότι οι επιχειρήσεις τους πάνε πολύ καλά. Αυτό θέλουμε, όχι όμως για 2-3 επιχειρήσεις αλλά για το όσο το δυνατόν περισσότερες.
    Το ότι το μέρος δεν έχει κόσμο δεν φταίμε εμείς και είναι πολύ φτηνό το επιχείρημα αυτό. Οι επιχειρηματίες και οι αρχές του τόπου πρέπει να αναρωτηθούν τι δεν κάνουν σωστά και ο κόσμος δεν τους προτιμάει.
    Σας καλούμε εμείς οι ίδιοι να σχολιάσετε και θα θέλαμε να το συνεχίσετε. Το ζήτημα δεν είναι αν εσείς θα γίνετε κακοί και είρωνες απέναντί μας. Το ζήτημα είναι να διορθωθούν τα λάθη όλων και να υπάρξουν ενέργειες που θα πείσουν τον κόσμο να έρθει στον Σταυρό.
    Μας αποκαλείτε μεταξύ άλλων, άσχετους, δολιοφθορείς, κακόβουλους θύτες ανούσιους και στημένους. Εμείς λοιπόν που είμαστε όλα αυτά καταφέραμε να σας κάνουμε επιτέλους να μιλάτε για τα προβλήματα της περιοχής σχεδόν καθημερινά. Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθείτε γιατί το ζούμε καθημερινά κι εμείς παίρνοντας μέρος σε τέτοιες συζητήσεις. Το σημαντικό είναι ότι συζητάτε ασχέτως αν συμφωνείται ή όχι. Το επόμενο βήμα ελπίζουμε και θα θέλαμε να είναι να ασκηθεί πίεση στις αρχές του τόπου για έργα. Υποσχέσεις ακούμε πάνω από 15 χρόνια και τα έργα είναι πολύ λίγα. Αν θέλετε και σας βολεύει μερικούς, κατηγορήστε εμάς για την κατάντια του Σταυρού. Εμείς όμως δεν υπήρχαμε πέρυσι κι από ότι θυμόμαστε τα πράγματα δεν ήταν και φοβερά καλύτερα.
    Αυτό που ζητάμε είναι να μας πείτε κι εσείς τι θεωρείται σημαντικό να αναφερθεί. KGB εμείς δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάποια αντιπαράθεση μαζί σου και θα θέλαμε πολύ αν δεν έχεις αντίρρηση να μας υποδείξεις κάποιο θέμα που θα ήθελες να αναφέρουμε.
    Δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε μόνο εμείς. Θέλουμε το blog μας να είναι χώρος ανοιχτός για τον καθένα να αναφέρει αυτό που θεωρεί σημαντικό θέμα για την περιοχή.

  1. KGB
    17 Αυγούστου 2009 στις 4:02 μ.μ.

    STAZI: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΚΡΑΧΤΟΥΝ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ E-MAIL ΜΑΣ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΡΑΨΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ ΜΑΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ?
    ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ...
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.

  1. KGB
    17 Αυγούστου 2009 στις 4:26 μ.μ.

    VILLAGENEWS:
    1) ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLΟG ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑ.
    2) ΘΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ή ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ ?
    3) ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ "ΟΧΙ" ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ" ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    4) ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
    5) ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΖΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η "ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ" ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ "ΓΛΥΤΣΙΑΖΩ" ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ..

    ΑΝΤΕ ΒΥΕ ΚΑΙ "KEEP ON BLOGGING" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥ BLOGGING.

  1. STAZI
    17 Αυγούστου 2009 στις 5:05 μ.μ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.............

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ KGB?

  1. KGB (fake) :P
    17 Αυγούστου 2009 στις 6:03 μ.μ.

    KGB sygentrosou...kai esi o idios mporei na eisai o diaxeiristis...to an sou grafo anonyma kai den bazo ena KGB mia CIA i ena LAPD den leei apolitos tpt...Mporo na arxiso na apantao kai os KGB...Opote to proto sou sxolio bgainei akyro...

    Esy filtate KGB na keep commenting but not deriding

    kai kleinontas tha ithela na paratiriso pos mporei na eisai filos tou ygious kai ameroliptou blogging alla eisai poly kakoproeretos...kai viastikes na krineis (mallon na katakrineis) pos to sygekrimeno blog einai kateythinomeno....

    Anyway Keep Commenting KGB (se kano poly kefi...)

  1. eytyxismenh
    17 Αυγούστου 2009 στις 6:36 μ.μ.

    tria poylakia petajan panv apo ta keramydia.
    telika moy fenete oti oloi einai efxaristhmenh se afton ton topo kai den yparxei kanena apolytws problhma.ola kyloyn omala kai oi katoikoi toy dhmoy einai eftyxismenoi kai xaroymenoi.kai pws na mhn einai?ola leitoyrgoyn apsoga.ta vytia twn vo8ron adeiazoyn 2-2 kai olh thn hmera.nai akomh kai to meshmeri. jerete aytoi oi toyristes poy exoyme den koimoyntai ta meshmeria.oyte trvne na toys enoxlei h myrodia.to limani opoy na nai gemizei me ekeina ta omorfa karavakia toys oraioys kai rshloys geranoys ta omorfa klark kai etsi ua janaparei kai pali zwh o topos.e afoy den exoyme toyristes as exoyme karavia.kai mhn nomizete oti ua anoiksi 1 septemvrioy!!!!!!!!!!!!
    kanonika opws anoige ua anoiksi kai as legane sthn mesh toy xeimvna oti ekleise alles eikosi meres xaxaxaxaxaxa. olla pane prima. o pezodromos klini stis efta me keina ta kokkina ta paloykakia(ti omorfa poy einai!!!!!)ta nera trexoyn meta tis 11 kai ola kala ola vraia.ti ueloyme allo bre paidia?

  1. KGB
    17 Αυγούστου 2009 στις 11:03 μ.μ.

    STAZI : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.
    FAKE : ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ 1 ΠΟΥ ΛΕΝΕ..ΛΕΩ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ 4-5 ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΕΣ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Ή ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΙΑΡΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ...

    ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ : ΑΡΙΣΤΑ 10 ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

  1. eytyxismenh
    17 Αυγούστου 2009 στις 11:20 μ.μ.

    nai re KGB alla den prepei na ta anadykneioyme ayta ta pragmata se megala 8emata opws allwste einai mpas kai vre8ei kapote kapoios dhmarxos ΠΑΛΙΚΑΡΙ kai ta lysei? kai ante me toys vo8roys einai ligo dyskolo? alla to limani? allwste to exoyn tajei kai ston kosmo poy toys pshfise nomizw?

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 11:21 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΕΥΤΥΧΕΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ 1-7-09 ΕΩΣ 31-8-09.

  1. eytyxismenh
    17 Αυγούστου 2009 στις 11:24 μ.μ.

    tote re anwnyme eksypne giati doyleye 01-07-2009 kai ksefortvnan marmara mexri to vrady? mallon den soy ta pane kala.

  1. Nikos
    18 Αυγούστου 2009 στις 11:19 π.μ.

    Egw afto pou exw katalabei paidia einai oti o kathenas se afto to xwrio kanei oti tou kapnisei kai opote thelei!! O kathenas koitaei thn party tou kai exei kai apopsi meta gia to poio einai to kalo tou topou afou prwta bebaia exei kanei malakies kai exei symbalei sth stadiakh ptwsh aftou tou xwriou!!

    Prepei na allaksoun opwsdipote kapoioi myalla kai symperifores kai eidika aftoi pou briskontai stis hlikies 35 me 70 giati aftoi einai pou eftasan afto to topo se afto to xali! Me tis synthritikes tous idees,me thn nootropia pou exoun oloi "na doulepsw 3 mines to kalokairi kai na kathomai olo to xeimwna" kanontas etsi arpaxtes stous touristes les kai einai xazoi aftoi kai den katalabainoun,me thn ilithia symperifora pou exoun kapoioi epixeirhmaties pou an den doulebei to magazi tous den koitane na diorthwsoun kapoia pragmata wste na arxisei na doulebei para pane kai kanoun kataggelies etsi wste na min doulebei kai kanenas allos, ktlp ktlp!!

    Otan ola afta tha arxisoun na ginontai kai na allazei h symperifora twn perissoterwn se afto to xwrio tote tha deite poso pio omorfa tha eimaste kai poso pio kala kai wraia tha einai ola sto xwrio!! Synergasia olwn twn katoikwn thelei!! Ama koitaei o kathenas thn party tou tha synexisoume na ginomaste xrono me to xrono kai pio athlioi!!

  1. Ελπιδα
    18 Αυγούστου 2009 στις 2:49 μ.μ.

    ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΩΣΕΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

  1. Ανώνυμος
    19 Αυγούστου 2009 στις 9:05 π.μ.

    λοιπόν από ότι βλέπω έχει πολλούς αρχάριους εδώ μέσα. Θα παρακαλέσω τον διαχειριστή του blog να βάλει στην πρώτη σελίδα τους ελάχιστους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάποιος που θέλει να κοινοποιήσει την άποψή του. Οπως το να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες μιας και το blog αποτελεί ελληνικού ενδιαφέροντος στοιχείο, και έλεος πια με τα κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζει κάποιος και είναι πολύ κουραστικό με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαβάσεις αυτό που γράφει ο συντάκτης. Συγχαρητήρια στον δημιουργό για την δουλειά που κάνει και καλή συνέχεια....ck

  1. KGB
    19 Αυγούστου 2009 στις 10:13 π.μ.

    AN TO BLOG ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΑΡΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 9.05:
    1) ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΝΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ BLOGS ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    2) ΤΑ GREEKLISH ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ???!!!
    3) ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ "ΕΝΤΟΝΗ ΦΩΝΗ" ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΤΥΠΑ ΣΕ CHATS, ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΣΑΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ
    4)ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ??? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΩ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ε??
    5) ΟΙ ΟΞΕΙΕΣ ΚΤΛ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΓΩ)
    6) ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ??? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ FORUM" ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    7) ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...
    8) ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ BLOG ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ-ΕΚΦΡΑΣΗΣ-ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΣΤΑ BLOG ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

  1. KGB
    19 Αυγούστου 2009 στις 10:15 π.μ.

    XAXAXA ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ...

  1. Village's News
    19 Αυγούστου 2009 στις 10:30 π.μ.

    Ευχαριστούμαι πολύ για την πρότασή σου για κανόνες στο blog μας αλλά ο KGB με κάλυψε και με το παραπάνω για τον τρόπο με τον οποίο μας αρέσει να λειτουργεί.
    Θα δανειστουμε την έκφρασή του και θα δηλώσουμε κι εμείς χωριατάκια. Θέλουμε απλά να γράφει ο κόσμος τα σχόλια του όχι να σκέφτετε αν αυτό που έγραψε το έγραψε με τον σωστό τρόπο.
    KGB θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι έχεις μένος απέναντι στην ελληνική γλώσσα. Όχι από αυτό το σχόλιο που είναι γεματο ορθογραφικά αλλα και απο όλα τα άλλα σχόλια σου. Δεν σου κρύβουμε ότι μας κάνει εντύπωση ο τρόπος που γράφεις, μας αρέσει το τόσο πλούσιο λεξιλόγιο σου και μας εντυπωσιάζει κιόλας. Συνέχισε να σχολιάζεις λοιπόν με ή χωρίς ορθογραφία. Η άποψη μετράει όλα τα άλλα είναι για τους φιλολογους. :)

  1. KGB
    19 Αυγούστου 2009 στις 11:12 π.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ
    ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΟΛΛΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ.
    ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΌΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΕΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ...
    ΤΕΣΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ..

  1. Ανώνυμος
    19 Αυγούστου 2009 στις 11:44 π.μ.

    Να που αρχίζουν να φυτρώνουν σα τα μανιτάρια… rentina.blogspot.com

  1. KGB
    19 Αυγούστου 2009 στις 1:01 μ.μ.

    XM...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ..

  1. Ανώνυμος
    19 Αυγούστου 2009 στις 2:58 μ.μ.

    ego tha kanos ena mousikou periexomenou
    xoriatakia mathate k apo blogs....
    na sas matho ligo apo mousiki
    anonimia rules!!!!!!reee
    ime gia tn .....sympliroste esis....xaxaxaxaxax

  1. Nikos
    20 Αυγούστου 2009 στις 12:48 μ.μ.

    Diladi Elpida an exeis epitages na plirwseis to xeimwna kai exoun kaei ta mpatzakia sou alla den doulebei to magazi sou,tote pas na kaneis kataggelia ston allo gia na min doulebei kai o allos 'h gia erthei kanenas pelaths tou se sena? giati afto ginetai synexeia edw!! Symfwnw mazi sou sta xronia problimata aftou tou topou kai sta logia ta megala kai ta paxia pou tazoun alla afta iparxoun edw kai 20 toulaxiston xronia,to xwrio omws exei pesei para polu ta teleftaia 4 xronia!! Giati?? Den einai mono apo ta megala provlimata!! Einai kai apo ta mikra!! Kai to an exw magazi 'h doulebw se kapoio afto den to ksereis!! Kai sigoura den simainei oti prepei na milane mono aftoi pou exoun magazia!! Giati exoume dei kai kapoious pws ta douleboun ta magazia tous!!

  1. Ανώνυμος
    20 Αυγούστου 2009 στις 6:51 μ.μ.

    anonime ante ma8e mas ligo apo mousiki re.ti akous trance?

  1. Ανώνυμος
    20 Αυγούστου 2009 στις 9:38 μ.μ.

    anonime 6 k 51...akouo ta panta ektos apo trance,death /black metal...k skyladika(kseris apo afta p akous esy...)
    se kalipsa?...k min m peis ta gnosta ma mou...goustaro kali elliniki mousiki...oxi skoupidia mias xrisis k malista idi masimena gia na ta katapinete pio efkola...afta...tha xaro poly na apantisis...alla me epixirimata mono...alios salta k pida mesa stin prasini ksakousti limni tou akratou k zileftou touristikou mas topou...ante akoma ?...thelo omos kati logiko k ipomeno apo enilika ..k oxi kamia m@l@ki@ typou ..ti ipes re sy?tha se g@miso re!,ego o magkas p katouraei apo eki p pinei dn sikono tetia,ime arketa magkas ego re flore p derno tin gineka m gia tin plaka m...k alla tetia eksoxa k oiktra kaloudia p otan ta akouo k ta vlepo stin praksi m rxete na kano emmeto san na efaga stifado,profiterol,krepa me antzougies,piza me anana k garides k ligmeno vromiko loukaniko apo kantina!!...ante reeeeeeeee...

  1. Ανώνυμος
    20 Αυγούστου 2009 στις 10:29 μ.μ.

    Ας κατεβεί ρε παιδία ένας από εσάς που τα λέτε πολλά για δήμαρχος να δω τι θα κάνετε.Και σαν πολύ κουραστικό κατάντησε το θέμα ο δήμαρχος της Ασπροβάλτας έκανε εκείνο ο δήμαρχος Σταυρόυ τι έκανε? αμάν πια έχουμε κάνει τον Σταυρό να μοιάζει σαν την τελευταία τρύπα του ζουρνά.....ήμαρτον!!

  1. Ελπιδα
    21 Αυγούστου 2009 στις 10:08 μ.μ.

    ακου να δεις φιλε νικο .δεν ειπα εγω οτι ζοριζονται και πρεπει να μιλανε οσοι εχουν μαγαζια.αλλα πρεπει να ξερεις οτι ολλα αρχιζουν και ολλα τελειωνουν απο κει πανω.
    και γω δεν εχω ακουσει για καταγκελιες μπορει ομως και να υπαρχουν δεν ξερω.
    χαιδεματα ομως και μεροληψιες απο πλευρας δημου στους επαγκελματιες υπαρχουν.και αφου λες οτι εχεις η δουλευεις σε μαγαζι το ξερεις πολυ καλα.και ακουστε και ενα που γινετε στον δημο μας και αναγκαστικα θα πρεπει να το συγκρινω με την ασπροβαλατα.για σου δωσει αδεια ο δημος ρεντινας να βγαλεις ομπρελες και ξαπλωστρες στην παραλια πρεπει το μαγαζι σου να ειναι λεει πρωτη σειρα στο κυμα.αλλιως δεν σου δινει.δηλαδη εσυ που εχεις μαγαζι στην δευτερη τριτη κοκ εισαι δημοτης δευτερης κατηγοριας.και η αρχη του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?δεν ισχυει για τον δημο ρεντινας.μπορει να μου απαντησει κανενας το ΓΙΑΤΙ?
    τωρα στην ασπροβαλτα οπου μα οπου και να χεις μαγαζι κανεις μια αιτηση και σου δινουν αδεια
    αυτοι ειναι μαγκες?
    ΟΧΙ.
    απλα αυτο ειναι το σωστο.πηρε λεει αποφαση το Δ.Σ. του δημου ρεντινας να μη δινει αδειες στους πισω.γιατι κυριοι?
    οι πισω ειναι πολιτες δευτερης κατηγοριας?
    ειμαστε για ΓΕΛΙΑ τελικα.

  1. Kostas
    22 Αυγούστου 2009 στις 12:58 π.μ.

    Ελπίδα νομίζω ότι δεν το σκέφτεσαι σωστά το πράμα. Δηλαδή σ' αρέσει αυτό που γίνεται στην Ασπροβάλτα? Να έχει κάποιος μαγαζί ακόμα και ΠΑΝΩ από τον κεντρικό δρόμο και να έχει παραλία? Να κουβαλάει καφέδες με μηχανάκι μέσα στη σκόνη και τη βρώμα? Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου σωστό. Ισα ίσα που μου φαίνεται γελοίο.
    Ασε που αν είναι έτσι, ας πάμε όλοι να νοικιάσουμε μια τρύπα σε κανά στενό μέσα στο χωριό με εξεφτελιστικό ενοίκιο και μετά να πάμε να απλώσουμε ξαπλώστρες πρώτη μούρη παραλία. Να πάρουμε και από κανα δυο μηχανάκια και να αρχίσουμε να τρέχουμε στους δρόμους να σερβίρουμε. Αυτό το βρίσκεις λογικό?
    Και ο μαγαζάτορας που πληρώνει τρελλό ενοίκιο για να είναι μπροστά στη θάλασσα πως προστατεύεται? Σκέψου το λίγο και από αυτή την πλευρά. Είπαμε είναι σε πολλά η Ασπροβάλτα μπροστά από μας αλλά μη τρελλαθούμε και τα βλέπουμε όλα τέλεια εκεί.

  1. Nikos
    22 Αυγούστου 2009 στις 1:08 μ.μ.

    Dikio exei o kostas!! Tha to kanoume opws to bollero pou exei paralia sthn asprobalta?? Den ginontai afta ta pragmata!! To ekanan kai prin 2 kalokairia kapoioi sto Stavro kai kala ekanan kai tous to apagorefse o Dimos!! An itan etsi oloi tha doulebame stis paralies! Tha katebazame oloi ompreles sth paralia kai den tha eixe h paralia oute ena shmeio xwris omprela (ase pou kai twra etsi opws einai oi paralies,exoume gemisei stis ksaplwstres) kai tha tis doulebame!!

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 2:36 μ.μ.

    DEN PEIRAZEI AS PLHRWNOYN TA PARALIAKA MAGAZIA THS ASPROVALTAS 100.000 EYRO ENOIKIO, TOSA VGAZOYN...
    (ASE POY PHRAN KAI TON KOSMO TOY STAVROY)

  1. Village's News
    22 Αυγούστου 2009 στις 3:53 μ.μ.

    και τον κόσμο του Σταυρού πήραν και τον κόσμο όλο πήραν. το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς για αυτό. το πρόβλημα δεν είναι αν τα μαγαζιά που είναι πιο πάνω θα έχουν ξαπλώστρες στην παραλία αλλά αυτά τα μαγαζιά που είναι μπροστά στο κύμα να μην είναι τόσο δευτεροκλασσάτα, κολλημένα σε μια 80's αισθητική και με προσωπικό που δεν γνωρίζει τον όρο σωστοί τρόποι συμπεριφοράς.
    αγαπητέ ανώνυμε (20 Αύγουστος 2009 9:38 μμ)μας φάνηκε ότι το σχόλιο σου απευθυνόταν στον ανώνυμο στον οποίο απαντάς και μας φάνηκε ότι τον κατηγορείς για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις. Η ανωνυμία σου δίνει την ευκαιρεία να το κάνει αλλά όχι το δικαίωμα. Αν κάνουμε λάθος ζητάμε συγνωμη. αν όχι όμως θα θέλαμε να διορθώσεις.

  1. Ελπίδα
    22 Αυγούστου 2009 στις 5:09 μ.μ.

    Μπορειτε να μου πειτε ενα νομο που να απαγορευει αυτο το πραγμα? Δηλαδη να κανει διαλογη πολιτων και επαγγελματιων.Επισης μπορειτε να μου πειτε για ποιο λογο δεν θελετε πολλες ξαπλωστρες στην παραλια που σημαινει και οργανωση και επιλογη και ανταγωνισμο.μπορειτε να μου πειτε τι σας πειραζει.οπως επισης μπορειτε να μου πειτε αν εχετε βγει εκτοσ οριων του χωριου σας? ευχομαι και ελπιζω να ειστε πανω απο εξηντα χρονων γιατι αν ειστε πιο μικροι με τα μυαλα που κουβαλατε τοτε πραγματικα ο τοπος μας δεν εχει καμμια Ε Λ Π Ι Δ Α.

    Υ.Γ. Δεν σχετιζομαι καν με επαγγελμα του τουρισμου.

  1. ck
    22 Αυγούστου 2009 στις 7:25 μ.μ.

    Δεν είμαι και πολύ ανώνυμος, υπογράφω και μάλιστα φωναχτά. αρκεί να δει στο τέlος της παραγράφου κάποιος την υπογραφή μου. Τέλος για τα μικρά και ελληνικά, ήταν πρόταση, για να μπορεί να διαβάζει κανείς ολόκληρα τα κείμενα του κάθε ενός πριν κουραστεί και τα παρατήσει όπως γίνεται όταν γραφει σε greeklish που ειναι για μικρές προτάσεiς όταν κανεις chat. Το αν έχω να πως κάτι για το μπλοκ, αρκει να διαβασει κάποιος τα υπογραφόμενα απο εμένα. Τέλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπογράφω και με το κανονικό μου όνομα. Ίσως αποκτήσουν όμως κάποιοι άλλοι. ...ck
    Καλό blogάρισμα σε όλους.

  1. Νικος
    23 Αυγούστου 2009 στις 1:46 μ.μ.

    Ελπιδα,την οργανωση που λες καταρχην δεν την εχει κανενας στο Σταυρο που δουλευει ξαπλωστρες!! Δευτερον,ειναι ηδη αρκετες αυτες που υπαρχουν ηδη στις παραλιες.Οχι δεν θελω και αλλους να βαλουν ξαπλωστρες στις παραλίες,εχουμε γεμισει φτανει!! Τριτον,και αυτοι που υπαρχουν τωρα και εχουν ξαπλωστρες τα 2/3 χτυπανε μυγες ολο το καλοκαιρι,οποτε καλυτερα καποιοι να κλεισουν!! Τεταρτον και τελευταιο ειπαμε οτι ολοι ψαχνουν να βγαλουν το ευκολο χρημα!Να δουλεψουν 3 μηνες το καλοκαιρι και να καθονται ολο τον υπολοιπο χρονο 'η να βγαλουν αρκετα χρηματα χωρις πολυ πολυ κουραση! Τι σημαινει αυτο? Ειδαν καποιοι οτι οι ξαπλωστρες αποφερουν καλα λεφτα και πιο ξεκουραστα απο αλλες δουλειες και ετρεξαν ολοι να αποκτησουν χωρο στις παραλιες!! Με αποτελεσμα να εχουμε γεμισει με ξαπλωστρες στις παραλιες τις οποιες κιολας τις δουλευουν ασχετοι και δεν ειναι και οργανωμενοι!!

  1. Ελπιδα
    23 Αυγούστου 2009 στις 4:19 μ.μ.

    Κατα αρχην υπαρχουν οργανωμενα μαγαζια με ξαπλωστρες στον σταυρο και πολυ ανωτερα απο τις γυρω περιοχες.
    δεν μας λες ομως τον λογο γιατι δεν θελεις ξαπλωστρες. Τι παει να πει δεν θελω γεμισαμε φτανει.
    Δεν παει ετσι.Και συνεχεια μιλας για ευκολο χρημα.
    Και τι σε μελει εσενα αν ο αλλος μπορει να βγαζει ευκολο χρημα. Σε ελευθερη κοινωνια ζουμε.
    Αλλα μου φαινετε αυτο μας εχει φαει εδω στον τοπο μας.
    Παντα να κοιταμε τους αλλους και ποτε την παρτυ μας.δεν κοιταμε να προκοψουμε εμεις αλλα κοιταμε πως θα μπορεσουμε να πετυχουμε να μην προκοψει ο γειτονας.
    Εισαι ενα ζωντανο παραδειγμα σε αυτα που γραφει ο ck.
    Γι αυτο θα σου πω τουτο΄΄
    Ο κουτος ο ανθρωπος εχει την καρδια του στην γλωσσα ενω ο εξυπνος εχει την γλωσσα στην καρδια του.
    Καλο σου απογευμα.

  1. Νικος
    24 Αυγούστου 2009 στις 1:01 μ.μ.

    Δεν με νοιαζει το πως θα βγαλει καποιος χρηματα και ποσα θα βγαλει!! Μαγκια και χαρα του καθενος να κανει οτι θελει!! Δεν μ'αρεσει η κουτοπονηρια που εχουν μερικοι που κοιτανε να κανουν αρπαχτη καθε καλοκαιρι εις βαρος του τουριστα!! Φυσικα υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι ηταν απο τους πρωτους που ξεκινησαν με ξαπλωστρες και συνεχισαν ετσι και δουλευουν και σωστα αυτο το κομματι! Υπαρχουν ομως και αρκετοι που αφηνουν βρωμικες τις παραλιες που δουλευουν,που δεν εξυπηρετουν σωστα τον πελατη κτλπ κτλπ!! Και οσο για το οτι γεμισαμε φτανει που ειπα,ειμαι της αποψης οτι ηδη εχουμε παρα πολλες ξαπλωστρες στις παραλιες μας! Εσυ δηλαδη τι θελεις να βλεπεις τι παραλιες μας μια ενιαια ξαπλωστρα? Ασε να βλεπει και λιγο αμμο το ματακι μας γιατι ετσι οπως παμε θα σπρωχνουμε στο τελος τις ξαπλωστρες να δουμε την αμμο που θα εχει απο κατω!!

  1. Ελπιδα
    24 Αυγούστου 2009 στις 1:45 μ.μ.

    Αν γυρισουμε 10-12 χρονια πισω τοτε το ματακι μας εβλεπε πολυ αμμο και λιγο κοσμο. Σιγα σιγα γεμισαν οι παραλιες ξαπλωστρες και κοσμο οργανωθηκαν και καθαριστηκαν.Τωρα που βλεπεις εσυ την βρωμια εσυ θα ξερεις.Ο κοσμος προχωραει μπροστα και μαλιστα με γοργους ρυθμους.Οι πελατες δεν ειναι πλεον θυματα και ετσι οταν δεν εξυπηρετηθει καπου θα παει παραδιπλα.Τωρα αν θελεις εσυ να παιξεις τον ρολο της τουριστικης αστυνομιας ειναι δικη σου υποθεση.Οσο για τις αρπαχτες που λες οταν καποιος κανει ενα επαγγελμα που σχετιζετε με τον τουρισμο επομενο ειναι να δουλευει οσο εχει τουρισμο.εκεινο ομως που δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος με τις ξαπλωστρες?
    Δεν θελετε παραλιες οργανωμενες?
    Δεν θελετε να αυξηθει η τουριστικη κινηση στον σταυρο?
    Δεν καταλαβαινω??????????

  1. Νικος
    25 Αυγούστου 2009 στις 2:20 μ.μ.

    Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα πριν απο 10-12 χρονια που γραφεις το χωριο εδω βουλιαζε απο τουρισμο!! Και αφου δεν ειχαμε τοτε οργανωμενες παραλιες οπως λες γιατι γινοταν της τρελης απο κοσμο? και τωρα που εχουμε παραπανω οργανωμενες παραλιες δεν παταει ανθρωπος!! Αλλου ειναι το προβλημα και οχι στις οργανωμενες παραλιες!!!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share