Πόσα χρόνια θα περιμένουν ακόμα οι κάτοικοι του Σταυρού για έναν αξιοπρεπή πεζόδρομο (βλ. Ασπροβάλτας), όπως κάθε 4ετία υπόσχονται οι "κύριοι Δήμαρχοι"?

date Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

27 χωριατάκια to “Ο Σταυρός θα αποκτήσει ποτέ πεζόδρομο?”

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 8:37 μ.μ.

    ΤΟΥΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΑ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΟ ΞΕΧΕΡΣΩΜΑ ΔΑΣΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;
    ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ

  1. KGB
    23 Αυγούστου 2009 στις 8:55 μ.μ.

    ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ
    AN KAI ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΧΘΕΙ.

    ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕ "ΑΔΩΝΙΣ ΕΩΣ ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΟΜΑΣΚ ΕΩΣ ΣΤΑΣΗ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
    ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ (ΡΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ)ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ.ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΗΣΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΟΦΗ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΙ Η ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΕΧΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ EXTREME ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΡΑΜΠΑ ΕΩΣ ΤΟ INFOKISK AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ..

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 8:59 μ.μ.

    23 Αυγ 2009
    Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης

    Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγες ημέρες πραγματοποιούνται συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά συνελήφθησαν ένας 26χρονος και μία 23χρονη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 230 γραμμάρια χασίς. Σε μία ακόμα περίπτωση, πάλι στην Ασπροβάλτα, συνελήφθη ένας...άνδρας και αυτός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς. Ο συλληφθείς, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς πέταξε άγνωστης ποσότητας ναρκωτική ουσία, πιθανότατα LSD, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα περίπου 6 γραμμαρίων χασίς.(newsblog)

    Αναρτήθηκε από newsblog.gr στις 1:09:00 μμ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 9:33 μ.μ.

    μας τα πρηξες ρε φιλε με την ασπροβαλτα σου!πανε να μεινεις εκει αφου δε σ αρεσει.ειπαμε να συζηταμε τα προβληματα του τοπου μας οχι να προβαινουμε σε συνεχεις και επαναλαμβανομενες συγκρισεις!!!!

  1. Village's News
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:33 μ.μ.

    Αν δεν σας αρέσουν οι συγκρίσεις με την Ασπροβάλτα μπορούμε άνετοτατα να μιλήσουμε για τις πολλές συλήψεις για ναρκωτικά στον Σταυρό.
    Εκεί φαντάζομαι είναι το μόνο που δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε, ξεπερνάμε κάθε όριο.
    Όταν γίνετε κα΄τι καλό δεν υπάρχει λόγος να μην το αναφέρουμε και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συγκρίνουμε τα 2 μέρη. ¨οσο για τους κάδους και τα υπολοιπα που αναφέρετε, μήπως κάνατε καμιά βόλτα στον Σταυρό τελευταία? Οι δικοί μας είναι καθαροί? τα πεζοδρόμια ελευθερα? κτλ κτλ
    εμείς τα στραβά μας τα έχουμε ανοιχτά, πολύ ανοιχτά. Εσείς?

  1. ck
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:57 μ.μ.

    Τι απέγινε εκείνο το αντικειμενικά φανταστικό
    "μακέτο" του τέως; Το θυμάστε; Πόσο είχαν κοστίσει εκείνες οι μελέτες; Ποιοι πλήρώσαν εκείνα τα ποσά; έχω ένα αντίγραφο στο σπίτι μου.Θα ψάξω και αν το βρω θα το αναρτησω. Οι νυν έχουν κάποιο όραμα στο μυαλό τους για το πώς θα ήθελαν να είναι η εικόνα του Σταυρού τα επόμενα χρόνια; Τα εγγόνια μας θα μιλάνε ακόμη για τα πάρκα του Μπουρμπουντάνου; (καλή του ώρα, νάναι καλά) ...ck

  1. Ευτυχισμενη
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:29 π.μ.

    Aνωνυμε των 8,37 ξεχασες να ανφερεις αν ειδε τον βιολογικο αν ειδε τον ζωωλογικο τους κηπο αν ειδε το αμφιθεατρο τους αν ειδε το παραλιακο τους γηπεδο για το βολευ αν ειδε τον πεζοδρομο τους απο τα βρασνα μεχρι την ασπροβαλτα αν ειδε τις καλοκαιρινες τους εκδηλωσεις αν ειδε τα σεμιναρια που κανουν τον χειμωνα ολλοι οι επαγγελματιες και οι ξενοδοχοι αν αν αν αν αν αν αν αν αν . Γιατι μας πειραζει ρε παιδια?
    Στο κατω κατω η λογικη λεει οτι απο τα λαθη των αλλων μαθαινουμε και προφυλαγομαστε και απο τα σωστα διδασκομαστε και προχωραμε. Συμφωνω με τον ck και αναρωτιεμε και γω αν υπαρχει καποιο οραμα καποιο σχεδιο κατι τελος παντων.

  1. Νικος
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 μ.μ.

    θα ηθελα να θυμισω σε μερικους που ισως δεν το ξερουν ή το ξεχασαν οτι πρωτα ο Σταυρος ειχε σκεφτει να κανει πεζοδρομο τον κεντρικο δρομο της αγορας.Απλα εμεις δεν το υλοποιησαμε ενω οι αλλοι το υλοποιησαν!Και οσο για τα ναρκωτικα που κακος αναφερθηκε απο καποιον γιατι δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο θεμα,θα ηθελα να του θυμισω οτι αυτα γινονται στο συγκεκριμενο φεστιβαλ που γινεται καθε χρονο και που περυσι ειχαν συλλαβει 2 ατομα του Σταυρου και τους ειχαν γραψει και στις εφημεριδες.Οποτε μην ακουω μαλακιες!! Και στο κατω κατω δεν φταιει η Ασπροβαλτα ή ο Σταυρος αν ο Γαλλος που ηρθε εδω για το φεστιβαλ κουβαλαει ναρκωτικα πανω του!!

  1. ΤΟΝΙ
    24 Αυγούστου 2009 στις 6:26 μ.μ.

    ΡΕ ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ - ΑΝΤΙΡΙΟ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ?
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ?
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΛΗΚΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙΣΤΟΝ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ...

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 9:49 π.μ.

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚGB ΔΗΜΑΡΧΟ?
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ.

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 11:44 π.μ.

    Ελπίζουμε να μην κατηγορηθούμε και πάλι ότι κάνουμε τα στραβά μάτια και καταλαβαίνουμε μόνο ότι μας συμφέρει αλλά όταν λέτε ότι ο KGB θα ανέβει μονο μία σκάλα για την δημαρχεία τι εννοείται? τώρα που βρίσκεται δηλαδή? στο εισόγειο του δημαρχείου?
    ck δεν γνωρίζαμε για αυτήν την μακέτα. Θα χαρούμε πολύ να την δούμε κι εμείς. Αν η ιδέα είναι καλή...

  1. Νικος
    25 Αυγούστου 2009 στις 11:48 π.μ.

    Δικιο εχεις φιλε Τονι!! Δεν ηθελα να τονισω το γεγονος οτι το σκεφτηκαμε πρωτοι αλλα το γεγονος οτι δεν εχει υλοποιηθει μετα απο τοσα χρονια!!

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 5:49 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 9.49
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.

    VILLAGE :
    ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ
    ΕΧΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ 12 ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥ CK ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΣ ΠΑΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ...) !!!
    ΤΟ ΠΑΙΖΕΣ ΑΝΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ..ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ???
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΣ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΤΟΜΟΣ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...
    ΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

  1. KGB
    25 Αυγούστου 2009 στις 6:31 μ.μ.

    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 5.49 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟ KGB ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 6:38 μ.μ.

    λυπόμαστε πολύ KGB που παρεξήγησες αυτό που γράψαμε. Σαφώς και δεν εννοούσαμε αυτό που κατάλαβες. Η ερώτηση μας ήταν κυριολεκτική νομίζωντας ότι σε γνωρίζουν και θέλαμε να μάθουμε τι εννοούν. Γιατί να έχουμε κάποια εμπάθεια με σένα? Αρκετές φορές κάναμε ανάρτηση βάση των σχολίων σου και είναι τα δικά σου από τα σχόλια που περιμένουμε κάθε φορά να διαβάσουμε.

  1. KGB
    25 Αυγούστου 2009 στις 7:08 μ.μ.

    ΡΕ VILLAGE TI NA ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ?
    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ (ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ? ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΦΤΗΝΟ ΚΑΦΕ ?
    ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΠΑ ΕΜΠΑΘΗ ΚΑΘ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG...
    ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ...

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 12:04 π.μ.

    ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ KGB ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ.

  1. Ανώνυμος
    23 Ιουνίου 2010 στις 9:31 π.μ.

    NA TO KANOUME TI ????
    KAI TA MAGAZIA MAS POU NA TA PAME ???
    PEZODROMIA KANOUNE MONO STA TOURISTIKA MEROI!

  1. Ανώνυμος
    23 Ιουνίου 2010 στις 1:51 μ.μ.

    kante to limani pentaplasio anoikste to ergostasio xrusou kai pali me full epandrwsh na vroume douleies....o tourismos pethane....h varia viomhxania fernei lefta o tourismos fernei mono xartziliki,ksupnate!!!

  1. Ανώνυμος
    23 Ιουνίου 2010 στις 2:58 μ.μ.

    TI LES RE VLIMA ESI PALI? META APO ENA XRONO SOU SIKOTHIKE NA PEIS GIA TON PEZODROMO? O STAYROS DEN INE TOURISTIKO MEROS?? KOPSE TIN PROINI RE VLIMA! OI ASPROVALTIANOI POU TA PIGAN TA MAGAZIA TOUS STON KOLO SOU?

  1. Ανώνυμος
    24 Ιουνίου 2010 στις 8:55 π.μ.

    Ανώνυμος
    23 Ιουνίου 2010 2:58 μ.μ.

    mori fteru Asprovaltianoi ine Ellhnes ke doulevoune Ellhnika.
    Esis isaste Tourkakia ap to KATIRLI, fenete ap tis malakies p kanete.
    des ola t xouria girous ke vgal simperasma. mlk mogole.
    Am isoun Ellinas teties mlks thakans ??
    Rmaksate tou kaliterou merous tis Elladas.
    Ante pan na pihs toun kafes prin peras ou vouthroskataristiras.

  1. Ανώνυμος
    24 Ιουνίου 2010 στις 2:47 μ.μ.

    to sumperasma:
    1.mhn kanete xrhsh kai emporia narkwtikwn gt to mellon sas diagrafete adokso kai sthn psirou
    2.pshfiste kapoion sto stavro pou nomizete oti tha kanei kati gia ton tourismo
    3.poioi tourkoi kai ti xaza leei o twn 2:58? :O zoun akoma tetoioi anthrwpoi?
    4.mou aresei para polu h idea tou 1:51 kai milaw eilikrina
    5.ta paidia me kleistous orizontes pou den vghkan pote apo ta oria tou staurou kai twn gurw perioxwn na pane na zhsoun allou monoi tous xwris mamak mpampa kai thn volepsia tous kai den spoudasan tpt kai emeinan sta koloxwria pisw na fulane ta moularia,ta kaikia kai na douleuoun sta super market kai sthn douleia tou mpampa apo thn kleisoura kai thn ania xwris na kseroun na psaksoun to swsto kai to wraio,psaxnontai me mlkies k narkwtika!!!!k oxi gt exoun provlhmata apla den kseroun pou na ksedwsoun,den uparxei tpt ston topo pou na tous diegeirei arketa wste na exoun anoixta muala,kanoun mikrh zwh san na leme...den uparxei tpt kalutero apo to na xairese thn zwh sou nhfalios k katharos apo tetoies ahdies,vgeite,fugete,trekste makrua h zwh einai ekei eksw kai einai to kalutero narkwtiko!!!!
    "anwnumos nhfalios exthros tou anathematismenou autou blog"

  1. Ανώνυμος
    24 Ιουνίου 2010 στις 2:52 μ.μ.

    ti lesvre tsompani agramato moshari??? pas na kaneis ton eksipno k eisai enas vodaros k misos!! oi katoikoi tis asprovaltas irthan apo to ρενκιοι¨tis mikras asias kata tin mikrasiatiki katastrofi. to emathes tora re vodi me rouha??

  1. Ανώνυμος
    24 Ιουνίου 2010 στις 3:01 μ.μ.

    vre koloalvane tha mas peis esi ti eimaste k ti den eimaste?

  1. Ανώνυμος
    24 Ιουνίου 2010 στις 9:39 μ.μ.

    ne ego Albano den milai kalo elliniko. Esi megalo malaka giati megaloni mesa skata ke vromia.
    Akoma kanenas tourista den ksanagirizi, Oloi pigenoune N vrasna ke
    Asprovala. ine pio katharo.
    Albania ine pio katharo apo Stavro.

  1. Ανώνυμος
    25 Ιουνίου 2010 στις 3:15 μ.μ.

    PIGENE STO ALBANIA TOTE VROMIARI ALBANO.. IRTHATE STIN ELLADA K GINATE ANTHROPOI MILATE KIOLAS. OUTE TOUALETA DEN EIXATE NA XESETE PANATHEMA SAS!!

  1. Ανώνυμος
    25 Ιουνίου 2010 στις 5:38 μ.μ.

    Ανώνυμος
    25 Ιουνίου 2010 3:15 μ.μ.

    Afto ine apantisi? Albania den mirizi dromo skata, edo mirizi kate mera.
    oli turistas figi ke den girizi.
    ke ego figi piso Albania. den anteho alo na troo ke na mirizi ekzo kate mera skata. Albania pio ktaro apo Stavro.

    koz.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share