Τις τελευταίες μέρες παρατηρήσαμε ότι υπάρχει μεγάλη ποσότητα διχτυών και ψαροκασελών στο λιμάνι και στην μαρίνα, στην περιοχή μπροστά από το λιμεναρχείο. Τα δίχτυα και οι ψαροκασέλες βρίσκονται απλωμένα στον χώρο και μας κίνησαν την περιέργεια. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει αν όλα αυτά βρίσκονται σε εκείνο τον χώρο επειδή γίνετε κάποιο είδος προετοιμασίας από τους ψαράδες ή απλά χρησιμοποιούν το μέρος ως αποθηκευτικό χώρο κάποιοι ψαράδες.





Αν ο λόγος είναι η προετοιμασία για το ψάρεμα τότε το σεβόμαστε και το στηρίζουμε. Αν όμως τα δίχτυα και οι ψαροκασέλες είναι αφημένα εκεί για άγνωστο χρονικό διάστημα αναρωτιέμαι αν κάποιος αρμόδιος θα ενεργήσει ώστε να μαζευτούν.








Μην ξεχνάμε ότι ο χώρος βρίσκετε δίπλα σε πάρκο και luna park όπου κυκλοφορούν και παίζουν παιδιά και επίσης είναι δρόμος από όπου περνάνε αμάξια και τα δίχτυα και οι ψαροκασέλες μπορεί να είναι απλά εμπόδιο ή επικίνδυνο παιχνίδι για τα παιδιά.
.
.

date Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

11 χωριατάκια to “Δίχτυα και ψαροκασέλες”

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 5:20 μ.μ.

    vale mori vromopoystra to onoma soy kai meta mila koloaderfara
    merokamata vgazoyme gamo to spiti soy ki an matho poios eisai tha soy gamiso oti exeis kai den exeis kolopoystra
    an eisai andras ki exeis arxidia pes to onoma soy kolotempelxana ki ela na soy po ego ti kanoyne ekei ta dyxtia skatovromiari

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 5:54 μ.μ.

    "Αν ο λόγος είναι η προετοιμασία για το ψάρεμα τότε το σεβόμαστε και το στηρίζουμε"

    γκαβαδι των 5.20 διαβασε καλα! και αν τολμας πες κ συ το ονομα σου!γιατι σχολιαζεις ανωνυμα???

  1. Village's News
    27 Αυγούστου 2009 στις 6:07 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε,
    Είναι εμφανές νομίζω σε όλους ο πλούτος του λεξιλογίου σου και η ακατανίκητη επιχειρηματολογία σου. Μας ανησυχεί λίγο η εμμονή σου με την ομοφυλοφιλία και η επιμονή σου να συνευρεθείς μαζί μας. Να ξέρεις πάντως ότι δεν είναι ντροπή και δεν επηρεάζει καθόλου την αξία σου σαν ψαρά.

    Πέρα από την πλάκα διευκρινίσαμε ότι θα θέλαμε να μάθουμε τον λόγο που βρίσκονται εκεί τα δίχτυα. Δεν επιτέθηκε κανείς στον κάδο των ψαράδων, ούτε σε εσένα προσωπικά. Σεβόμαστε και στηρίζουμε την εργασία και τους εργαζόμενους.

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 6:43 μ.μ.

    ανωνυμε των 5.20 ξερω που θα βρεις αυτο που ψαχνεις. θεσ/κη στην περιοχη ΒΙΛΚΑ κανουνε πιατσα.κανε μια βολτα κατα κει να ξεχαρμανιασεις!! χαχαχα

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 11:46 μ.μ.

    Μερκαματο οι ψαραδες βγαζουν οταν εχουν τα δυχτια τους μεσα στην βαρκα πανε τα ριχνουν στην θαλασσα τα σηκωνουν και πουλαν την ψαρια τους. Τωρα επειδη το ψαρεμα εχει τις εποχες του και επειδη καθε ψαρι θελλει και το δυχτι του και υπαρχουν πολλα ειδη δυχτιων(γαριδοδυχτα-μπαρμπουνοδυχτα-μπακαλιαροδυχτα κ.α.)για να μην τα κουβαλανε απο την αποθηκη τους τα εχουν πανω στο λιμανι. αυτο ομως δεν ειναι καλο γιατι περα απο της αισθητικης αποψεως υπαρχει και μεγαλο προβλημα βρωμιας. αν δειτε το τι ποντικια και αρουραιους μαζευουν τα δυχτια ειλικρινα θα τρομαξετε.
    κι ολλα αυτα γιατι? Γ ια να μην τα κουβαλανε απο την αποθηκη τους. Οσο για σενα ανωνυμε ντιντικο των 5,20 αν εχεις @@ που μαλλον εχεις απλα δεν ξερεις την χρηση τους βγες και πες οτι δεν ειναι ετσι οπως τα γραφω.Καποια στιγμη σ αυτον τον τοπο πρεπει να μαθουμε να ζουμε και να δουλευουμε χωρις να επιβαρυνουμε τους αλλους. Και ειδικα οταν εχει να κανει με θεματα δημοσιας υγειας.
    Μπραβο villages απο τα σοβαροτερα θεματα που εχεισ βαλει εωσ τωρα.

  1. Village's News
    27 Αυγούστου 2009 στις 11:54 μ.μ.

    ευχαριστούμε πολύ. πραγματικά φοβόμασταν μήπως παρεξηγηθεί το θέμα και δεν θέλαμε κάτι τέτοιο.

  1. Ευτυχισμενη
    28 Αυγούστου 2009 στις 10:16 π.μ.

    Ο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΥΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΟΛΟ.ΓΙΑΤΙ?ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΧΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ.

  1. Village's News
    28 Αυγούστου 2009 στις 1:30 μ.μ.

    Μας πληροφόρησαν αγαπητη Ευτυχισμένη ότι υπάρχει ένα ακόμα blog το οποίο με φοβερούς και τρομερούς επιθετικούς προσδιορισμούς εξυμνεί το έργο των 2 δημάρχων και δυστυχώς μας δίνει την εντύπωση ότι ούτε αυτός που γράφει, πιθανότατα ούτε οι 2 δήμαρχοι, κατάλαβαν ότι πιάσαμε πάτο. Ότι σε λίγο θα αρχίσουν τα μαγαζιά μας να κλείνουν, ότι μπορεί να κάνουν διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου αλλά δεν θα υπάρχουν σε λίγο αμάξια τουριστών για να τον περάσουν, ότι κανείς δεν σέβεται τον διπλανό του και όλα αυτά με την ανοχή της δημαρχίας.

  1. Ανώνυμος
    28 Αυγούστου 2009 στις 2:15 μ.μ.

    ti egine den pigame syntagma simera ?
    ki epsaxna na to vro to poylman na ertho mazi to proi

  1. Village's News
    28 Αυγούστου 2009 στις 2:58 μ.μ.

    ήταν στο τέλος του πεζόδρομου και σε περίμενε. Κρίμα

  1. KGB
    28 Αυγούστου 2009 στις 6:42 μ.μ.

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΛΙ 100%

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share