Μπορεί να έβρεξε, μπορεί να συννέφιασε, μπορεί η θερμοκρασία να έπεσε λίγο αλλά εμείς επιμένουμε θερινά και ζούμε ακόμα το καλοκαίρι.



Επειδή όμως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και σιγά σιγά τα καλοκαιρινά μαγαζιά της περιοχής θα κλείσουν, περιμένουμε να μας πείτε που θα βγαίνουμε το φθινόπωρο 09 – χειμώνα 10. Ποια θα είναι τα μαγαζιά που θα μας διασκεδάζουν και θα περνάμε τις ώρες μας με τους φίλους μας? Σε ποια θα κάνουμε κοπάνες? Που θα χαλαρώνουμε με καφεδάκι και σε ποια θα τα σπάμε το βράδυ με ποτάκι?


Ποια θα είναι τα νέα μαγαζιά που θα ανοίξουν φέτος στην περιοχή Σταυρού – Ασπροβάλτας – Βρασνών – Ολυμπιάδας – Μικρής και Μεγάλης Βόλβης και Μαδύτου? Περιμένουμε τα νέα σας, την γνώμη σας για τα μαγαζιά, τις ενστάσεις σας από την περσινή σεζόν και ότι άλλο θέλετε εσείς να μας πείτε…

date Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

10 χωριατάκια to “Που θα την βγάλουμε φέτος?”

  1. ck
    26 Αυγούστου 2009 στις 2:34 μ.μ.

    Εγώ πάντως θα είμαι μόνιμος στο DECAFE και νομίζω πως εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι φέτος.... ck

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 9:43 μ.μ.

    gkoux gkoux

    episis epanenarksi tou paliou Havana(mpori kenourgio onoma),Carpe Diem(pio alternative k electronic mousiki),Kozi(?),Modjo(?), club Ftou(Olybiada), Lime(N.Madytos), Island, ....k ego den ksero ti!!! mpori kana free party me electronic music somewhere in Stavros....tha diksi...kefi,oreksi k symmetoxi na yparxi...k ola ginonte...

  1. Village's News
    26 Αυγούστου 2009 στις 11:25 μ.μ.

    Εμείς θα συμμετέχουμε σίγουρα αλλά θέλουμε κι άλλες πληροφορίες για τα εξής:
    το παλιό Havana θα είναι αλλαγμένο ή μόνο το όνομα θα είναι διαφορετικό?
    το club Ftou ποιό είναι? που βρίσκεται?
    το modjo ξανα ανοίγει? πάλι? δεν έκλεισε για πάντα?
    free party? πολύ ενδιαφέρον. Θέλουμε να τα ξέρουμε όλα

  1. Nikos
    27 Αυγούστου 2009 στις 11:50 π.μ.

    Το παλιο Havana εχει αλλαξει το εσωτερικο του και μαλλον θα αλλαξει και το ονομα εχει καινουριους ιδιοκτητες! La strada επισης δουλευει σαν καφε μπαρ το χειμωνα.Το mojo δεν ειναι ακομα σιγουρο τι θα γινει!Μαλλον θα ξανα ανοιξει! και το Cross θα παραμεινει φετος ανοιχτο και το χειμωνα!!

  1. ck
    27 Αυγούστου 2009 στις 1:12 μ.μ.

    κάτι ακούγεται και είναι πολύ πιθανό, να ανοίξει και το καζανι... ck

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 7:12 μ.μ.

    hello again!
    to club ftou to egrapsa gia plaka!!!ine klisto edo k 10-20 xronia,tha se gelaso...
    makari eki p den ixe bar/club na vgeis sto stavro, na aniksoun/epanalitourgisoun ola ta parapano(cross,kazani,modjo,).
    oso gia ta free party pou leo...tha diksi...analogos tis oreksis ton idioktiton...kathos k tous diathesimous xorous ston stavro...toulaxiston na ginei kati diaforetiko ...k oxi mi apo ta idia pali opos kathe xrono(apo apopsis mousikis)...k opos grafo parapano...vlepo na sysorevontai polla bar/club k na vgenoun oloi k na klegonte pali!!!xaxaxaxax....h den tha kseris p na vgis ston stavro h den tha xeis na vgis pouthena!!!!...klasiki stavrini periptosi!!!!...ante na doume...

  1. Village's News
    28 Αυγούστου 2009 στις 12:04 π.μ.

    Κρίμα για το ftou. Το συζητήσαμε κι εμείς εδώ αλλά κανείς δεν το ήξερε το μαγαζί. Μας ακούστηκε όνομα μαγαζιού της δεκαετίας του 80 και για αυτό μας τράβηξε το ενδιαφέρον :)
    Νομιζω ότι όλοι ξέρουμε το τι γίνετε με την μουσική στα μαγαζιά τον χειμώνα. Όλα παίζουν την ίδια μουσική και συνηθως οι dj's ή δεν γνωρίζουν ή βαριούνται με αποτέλεσμα να να μην έχει καμία σημασία που θα πας αφού όλα καταλήγουν το ίδιο. Εμείς θα θέλαμε να ανοίξουν και πάλι πολλά μαγαζιά και να μπορεί κανείς να κάνει μια βόλτα από νωρίς εκεί που θα επιλέξει. Η ελειψη επιλογών είναι χειρότερο.

  1. Νικος
    28 Αυγούστου 2009 στις 11:39 π.μ.

    Ναι αλλα μας εχει δειξει το παρελθον οτι οταν υπαρχουν πολλα μαγαζια,τα μισα δεν δουλευουν και αναγκαστικα κλεινουν!! Δεν μπορεις να εχεις τοσες επιλογες εδω λες και εισαι στην πολη!! Φετος θα δουλεψουν de cafe,aktio,kozi,la strada,cross,titilas,mojo(μπορει) και havana!! τοσα μαγαζια για λιγο κοσμο που βγαινει εξω μονο τα Σαββατα το χειμωνα!!

  1. Village's News
    28 Αυγούστου 2009 στις 1:21 μ.μ.

    Το πρόβλημα δεν είναι τα πολλά μαγαζιά αλλά το πόσο ίδια γίνανε όλα. Αν θυμηθείς αρκετά χρόνια πίσω υπήρχαν πολλά μαγαζιά και είχαν κόσμο που πήγαινε σε αυτά. Το ζήτημα είναι να κρατήσουν τον κόσμο στον Σταυρό.
    Σίγουρα ο κόσμος που βγαίνει τα Σάββατα είναι πιο λίγος αλλά είναι πολλά άτομα τα οποία φεύγουν Σάββατο βράδυ στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορεί αν τους κρατήσει στον Σταυρό.

  1. Νικος
    29 Αυγούστου 2009 στις 1:06 μ.μ.

    Ο ιδιος αριθμος μαγαζιων υπηρχε και παλιοτερα στις καλες φασεις του χωριου οπως ειπες,αλλα δουλευαν και τοτε τα μισα,γι'αυτο και καποια εκλεισαν μετα!! Απλα το μαγαζι που εκλεισε ο καθενας πιστευει οτι μπορει να το δουλεψει καλυτερα και παει και το παιρνει και το ξανα ανοιγει!! Καλα κανουν αλλα αν αριθμησεις για φετος το χειμωνα για παραδειγμα ποσα μαγαζια θα υπαρχουν και Σταυρο και Ασπροβαλτα και ποσος κοσμος βγαινει ενα Σαββατο θα δεις οτι δεν ειναι για να εχει η περιοχη τοσα μαγαζια!! 1000 ατομα ενα Σαββατο που θα βγουν γιατι παραπανω δεν βγαινουν το χειμωνα δεν μπορουν να κρατησουν 10 μαγαζια που θα υπαρχουν!!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share