Είναι πολύ θετικό να υπάρχουν πολλές απόψεις και αν ακούγονται και είμαστε σαφώς υπέρ αυτού.
.
Έχουμε όμως ένα κακό εμείς οι Έλληνες. Μόλις δούμε κάτι θέλουμε αμέσως να κάνουμε κι εμείς το ίδιο πιστεύοντας ότι εμείς το κάνουμε καλύτερα.


Δεν μας ενοχλεί καθόλου που ένα αντίστοιχο blog με το δικό μας παρουσιάστηκε μερικές μέρες μετά την γέννηση του δικού μας. Αντιθέτως στηρίζουμε κινήσεις σαν κι αυτήν. Μας φαίνετε ωστόσο αστείο η εμφάνιση αναρτήσεων ίδιες με τις δικές μας με καθυστέρηση μερικών ωρών. Επιπλέον είναι ακόμα πιο αστείο η χρήση links που έχουμε προτείνει, η εναντίωση για τα μάτια του κόσμου και η χρήση ιδεών και προτάσεων από σχόλια αναγνωστών μας.


Δεν μας ενδιαφέρει και δεν επιθυμούμε την online αντιπαράθεση με κανέναν. Εμείς ξέρουμε τι μας φταίει ή τι μας αρέσει και το συζητάμε μαζί σας.


Οποιος θέλει να μας πει την γνώμη του μπορεί να το κάνει γράφωντας το σχόλιο του ή στέλνωντας το κείμενο του με email ή με μηνυμα στο facebook ζητώντας να το αναρτήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπεί στον κόπο να δημιουργήσει νεο blog, Πόσοι είμαστε άλλωστε, 4000? Φαντάζεστε 4000 blogs με τα ίδια θέματα?

.

date Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

5 χωριατάκια to “Cross Blogs”

  1. o geitonas tou xwriati
    26 Αυγούστου 2009 στις 3:29 μ.μ.

    Ores einai na mas peite oti sas antigrafoun kiolas. to allo me ton toto to xereis xwriataki?

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 3:37 μ.μ.

    Πιστέψτε με είμαι από τους πρώτους αναγνώστες του δικού σας blog και συνεχίζω να είμαι, απλά έτρεφα πολλές ελπίδες για μια ουσιαστική συζήτηση των προβλημάτων του τόπου μας, του Δήμου Ρεντίνας. Από ότι είδα όμως εσείς ενδιαφέρεστε και για πολλά άλλα εκτός των πραγματικών προβλημάτων, καθώς και για το τι γίνετε σε όλο τον Στρυμονικό, δίνατε περισσότερο βάρος στο θέμα διασκέδαση προβάλλοντας το κάθε event που θα γινόταν στη περιοχή παραμερίζοντας προβλήματα. Η δημιουργία του blog έγινε για την ανάδειξη και το σχολιασμό των προβλημάτων και μόνο του Δήμου Ρεντίνας. Λόγω του ότι εγώ δεν είμαι μια παρέα φίλων και λειτουργό μόνος μου, αντλώ τα θέματα από αυτά που βλέπω στον τόπο μου, έστω και από αυτά που γράφονται για τον τόπο μου ακόμα και από το blog σας. Στο κάτω-κάτω και δικό σας post δημοσιεύτηκε με διαφορά λίγων ωρών με θέμα που είχα απλά προλάβει να δημοσιεύσω πρώτος. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το πει πρώτος, αρκεί να το πει. Αναφέρεστε παράδειγμα στο post για το δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου, που εσείς απλά το αναφέρατε, ενώ για μένα είναι ένα κωμικοτραγικό νέο που δυστυχώς δυσφημίζει τον τόπο μας και ήθελα να αναρτηθεί σε μέρος όπου θα μπουν άνθρωποι που θέλουν να διαβάσουν μόνο για τα προβλήματα του τόπου τους και όχι να ψάχνουν τα προβλήματα ανάμεσα στις ανακοινώσεις των πάρτι. Προς θεού δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας, ούτε να σας πίσω να αλλάξετε το ύφος σας, στόχος μου είναι να ακουστούν όσες περισσότερες φωνές μέσα από τα blog, μπας και ταρακουνηθούν λίγο αυτοί που μας διοικούν και γίνει τίποτα. Τώρα εάν εσείς θεωρείτε περιττό το δικό μου blog είναι σεβαστή η άποψή σας, αλλά νομίζω ότι εξήγησα τον λόγω δημιουργίας του. Θέλω να συνεχίζεται με όλη την όρεξη που φαίνεται ότι διαθέτετε, να γίνεστε τσιμπούρι σε μερικούς που το χρειάζονται, έχετε την στήριξη όλων ακόμη και τη δική μου. Μη διστάσετε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για τον ίδιο σκοπό παλεύουμε. Ευχαριστώ. Φιλικά Stavrosnews.

  1. Village's News
    26 Αυγούστου 2009 στις 3:52 μ.μ.

    Αγαπητέ Stavrosnews,

    Δεν σου κρύβω ότι ενοχληθήκαμε λίγο από τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ανάρτησή σου. Σεβόμαστε το δικαίωμα σου όμως να κάνεις αναρτήσεις, να εκθέτεις την άποψή σου για τα πράγματα και σε ευχαριστούμε που είσαι αναγνώστης μας.

    Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε ούτε εμείς να αντιπαρατεθούμε ειδικά όταν από ότι φαίνετε τελικά και το επιβεβαιώνεις κι εσύ με τα λεγόμενα σου το μόνο που θέλουμε είναι το καλό του τόπου.

    Καλή συνέχεια

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 10:27 μ.μ.

    αντε ρε παλικαρια να σας δουμε δημαρχους.Μηπως μεσα απο τα blogs σωσεταικαι τον τοπο.

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 10:30 μ.μ.

    anre ta vlimata poy arxisan na malonoyne kai poios egrapse ta megala nea protos
    xaxaxaxaxxa

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share