Φέτος το καλοκαίρι μας φάγανε τα κουνούπια. Στο σπίτι, στην αγορά, στον καφέ, στην παραλία, στην βόλτα. Κουνούπια παντού και χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Μας ρούφηξαν το αίμα. Καταλαβαίνουμε ότι είναι καλοκαίρι και τα κουνουπάκια θέλουν κι αυτά να βγουν βόλτα και φαγοπότι αλλά δεν παλεύετε η κατάσταση. Είναι παντού και το χειρότερο είναι ότι βρίσκονται πάντα δίπλα στα αυτιά σου εκείνη την γλυκιά ώρα που πάει να σε πάρει ο ύπνος.

Και τις τελευταίες μέρες δεν είναι μόνο τα κουνουπάκια είναι και οι μυγούλες που είναι άπειρες, ενοχλητικές, επιθετικές και πολύ σκληρές για να πεθάνουν.

...

Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί κάνοντας ένα γρήγορο zapping στο site του δήμου Ρεντίνας βρήκαμε τη παρακάτω παραχώρηση και μας ψιλοενόχλησε…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κατά την φετινή περίοδο έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση των κουνουπιών λόγω των κλιματικών αλλαγών που ευνοούν τον πολλαπλασιασμό τους ώστε το πρόγραμμα καταπολέμησης των κοινών και ανωφελών κουνουπιών, τόσο για την περιστολή του παράγοντα όχλησης όσο και για την προφύλαξη από τον κίνδυνο ασθενειών στο νομό μας, να εφαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

Στοΐτσας.Θ. Αντώνιος

date Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

8 χωριατάκια to “zzzzzzzzzzzzzzzzzzz κουνούπια!!!”

  1. eytyxismenh
    18 Αυγούστου 2009 στις 3:06 μ.μ.

    ksereis ti pisteyw telika gia sena file villages oti den 8elis na anadixtoyn problhmata sovara toy stayroy kai rixnis staxth sta matia me ta mikra kai anoysia 8emata. me tis lampes poy mporei na kahke kamia me mia trypa sto xeimaro poy m ena tsoybali tsimento klini me thn antypirikh zvnh sto voyno poy sto kato kato einai doylia toy dasarxeioy me tis lhsteies poy einai doyleia ths astynomias me ton nomarxh poy trgoydaei les kai proth fora blepeis psonio sthn ellada kai tora me ta koynoypia les kai ftaiei o dhmarxos poy eixame fetos polles broxes pollh ygrasia kai pshles uermokrasies .oraia exei koynoypia e kai?
    perysi den eixe toy xronoy ua exei? poios kserei? ayta einai problhmata?exoyme problhma me to apoxeteytiko me to emporiko limani me ta egkataleleimena parka ta anyparkta pezodromia tis parathmenes paidikes xares ta ghpeda mpasket poy eginan parkin gia toy idiotes poy diafhmhzeis toys kadoys poy vromane kaue xrono tis anyparktes dhmosies toyaletes apo poy na arxisei kaneis kai poy na teleivsei. kai sy asxoleisai me trypes kai koynoypia? eleos. toylaxiston mh mas doyleyeis.

  1. Village's News
    18 Αυγούστου 2009 στις 3:18 μ.μ.

    Αγαπητή Ευτυχισμένη,


    Σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου αλλά θα ήθελα είσαι συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένη.
    Από την αρχή σας έχω ζητήσει να μου στείλετε προτάσεις και ιδέες. Να μου πείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και πιο νομίζετε ότι είναι το κύριο πρόβλημα του τόπου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναφέρουμε αυτά που εσύ μας υποδεικνύεις ως προβλήματα. Δεν είσαι μόνο εσύ που τα βλέπεις αυτά σαν πρόβλημα αφού κι εμείς που ζούμε στον ίδιο χώρο με εσένα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες εικόνες. Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς ελεύθερα όπως και όποιος άλλος θέλει να στείλει τις προτάσεις του έως και να γράψει το κείμενο του κι εμείς θα το αναρτήσουμε με το όνομα του συγγραφέα. Το email μας είναι villagesnews@yahoo.gr / village_news1@yahoo.gr και θα χαρούμε πολύ να δούμε email σας.

  1. eytyxismenh
    18 Αυγούστου 2009 στις 5:34 μ.μ.

    nai alla oyte kan anafereis tipota mono anoysia kai poly mpla mpla alla gia ta xronia kai sovara tipota koyventa.

  1. KGB
    19 Αυγούστου 2009 στις 9:11 π.μ.

    ΑΣΧΕΤΟ : VILLAGE
    ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ 2 GADGETS ΣΤΟ BLOG.
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΣ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "TEMPLATE" KANE ΔΕΞΙΑ "ΠΡΟΣΘΗΚΗ GADJET" ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ(GADJETS).
    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΟ GADJET "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΟΥ ...
    ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
    ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΣΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕNU ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΑ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ" ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ GADJET ME ONOMA "RECENT POSTS" ΚΑΙ Μ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΤΑ 30-50 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. Village's News
    19 Αυγούστου 2009 στις 11:32 π.μ.

    Thanks για τα tips KGB. Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα και μας αρέσει που μας βοηθάτε να κανουμε αυτό το blog έναν χώρο που θα είναι ευχρηστος για όλους.

  1. Village's News
    19 Αυγούστου 2009 στις 12:50 μ.μ.

    οι ετικέτες δεν μας άρεσαν από αισθητικής απόψεως... :)

  1. KGB
    19 Αυγούστου 2009 στις 12:59 μ.μ.

    ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΣΥΡΕΣ ΤΟ GADJET ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΧΟΝΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ -ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ- ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΟ GADJET ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΣΥΡΕΙΣ ΕΝΝΠΩ ΜΕ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ GADJET ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

  1. Ανώνυμος
    19 Αυγούστου 2009 στις 2:55 μ.μ.

    vale kamia anarthsh re!!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share