Νέα νίκη για το Στρατώνι εκτός έδρας

Με νέα εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Δρυμού συνέχισε το Στρατώνι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το Στρατώνι αφού στο 15' ήταν πίσω στο σκορ με 29-19 αλλά στα 5' που απέμεναν για την ολοκλήρωση του ημιχρόνου οι αθλητές μας έκαναν ένα σερί 2-16 και έκλεισαν το ημίχρονο στο +4 (31-35). Στο 2ο ημίχρονο οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην επίθεση και έφτασαν στη νίκη σε ένα γήπεδο που η Δόξα Δρυμού ήταν αήττητη επί 1,5 χρόνο. Επόμενος αγώνας με τον Θερμαϊκό Φλογητών στο Κλειστό της Ιερισσού την Κυριακή.



ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ - "ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0-0

Τα "Μ.Κ" Στρατωνίου σε έναν αγώνα εκτός έδρας, στο γήπεδο του Αγ.Νικολάου, έφεραν το τελικό σκορ 0-0. Η ομάδα μας έχασε άπειρες ευκαιρίες για γκολ και δεν κατάφερε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα να κάνει το 0-1.


Παρότι η ομάδα του Αγ.Νικολάου βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από εμάς, μετά το 0-0 εκτός έδρας, το μόνο που χρειάζεται η ομάδα μας είναι μία εντός έδρας νίκη στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος, για να ανεβεί στην πρώτη θέση της κατηγορίας. Η ομάδα μας στην επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό.


Ο επόμενος αγώνας (7η αγωνιστική) είναι εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Αρναίας στο γήπεδο της Αρναίας.


Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/


date Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Στρατώνι)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share