Η COSMOTE ενημερώνει ότι από 08/11/2009 τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία ταυτοποίησης των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας, όπως προβλέπεται από το νόμο (Ν.3783/2009).








Όλοι οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής COSMOΚΑΡΤΑ, WHAT’S UP, FROG και CIAO θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία ταυτότητας τους προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους.


Οι υφιστάμενοι συνδρομητές καρτοκινητής COSMOTE, που έχουν ενεργοποιήσει τη σύνδεσή τους μέχρι και 07/11/2009, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2010, προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το καρτοκινητό τους.


Η δήλωση των στοιχείων πραγματοποιείται εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και εντελώς δωρεάν στα καταστήματα COSMOTE, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα OTEshops και σε όλα τα σημεία του δικτύου αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.


Για να πραγματοποιήσει την ταυτοποίηση του καρτοκινητού του, ο συνδρομητής πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και την SIM κάρτα ή τον 20-ψήφιο αριθμό που αναγράφεται πάνω σε αυτήν. Η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται με την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των στοιχείων και είναι κοινή για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές καρτοκινητής.


Εάν χρήστης της σύνδεσης καρτοκινητής είναι διαφορετικό πρόσωπο, ο συνδρομητής θα πρέπει να δηλώσει και τα στοιχεία ταυτότητας του χρήστη. Σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητής έχει περισσότερες από μία συνδέσεις καρτοκινητής, μπορεί να τις δηλώσει όλες χωρίς κανέναν περιορισμό.


Τέλος, η COSMOTE επισημαίνει τα ακόλουθα:

  • Η διαδικασία της ταυτοποίησης αφορά μόνο στην καρτοκινητή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές των προγραμμάτων συμβολαίου της εταιρείας δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν νέα δήλωση των στοιχείων τους.
  • Για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, η διαδικασία της ταυτοποίησης πρέπει να γίνει από ενήλικα.
  • Η εγγραφή των συνδρομητών στους τηλεφωνικούς καταλόγους είναι προαιρετική. Αν οι συνδρομητές δεν επιθυμούν τα στοιχεία τους να καταχωρηθούν σε τηλεφωνικούς καταλόγους θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης.
  • Σε περίπτωση που αλλάξει στοιχεία ο συνδρομητής ή ο χρήστης, ο συνδρομητής θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα την εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απώλειας ή κλοπής της SIM κάρτας, η οποία πρέπει να δηλώνεται προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.

date Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

6 χωριατάκια to “Ξεκινά τη Δευτέρα η ταυτοποίηση των καρτοκινητών της Cosmote”

  1. Ανώνυμος
    8 Νοεμβρίου 2009 στις 2:49 μ.μ.

    Ti diafimisi einai ayti pali? Mono i Cosmote kanei taytopoiisi stoixeiwn? Mipws na mas peite kai se poio katastima na pame gia na dilwsoume ta stoixeia mas?
    OLES oi etairies dexontai dilwseis stoixeiwn kartokinitis tilefwnias kai den exartatai apo aytes i imerominia. einai nomos toy kratoys.
    Etsi oloi oi katoxoi kartokinitou Cosmote, Vodafone, Wind, mporeite na dilwsete ta stoixeia sas mexri telos Iouliou 2010.
    As eiste ligo pio prosektikoi stis anartiseis sas giati mporei kapoios na ypothesei oti skopima proothite tin sygekrimeni etairia.
    Mporei lew...

  1. Ανώνυμος
    8 Νοεμβρίου 2009 στις 6:27 μ.μ.

    ti ennoeis file?uponoeis kati?

  1. Ανώνυμος
    8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 μ.μ.

    Den yponow tipota. Lew xekathara oti enw yparxei enas nomos ton opoio anaferpoyn stin anartisi, o opoios ypoxrewnei OLOYS toys syndromites na dilwsoyn ta stoixeia twn kartokinitwn toys, i anartisi anaferete mono stin Cosmote les kai moni tis xekinaei tin taytopoiisi kartokinitwn. H eidisi afora olous toys syndromites kartokinitis poy einai kyriws neoi anthrwpoi ara en dynamei anagnwstes toy blog. Giati den anaferthikan se olous alla mono se aytoys poy exoyn Cosmote? Kai malista me ena anlytikotato arthro poy omws den anaferei katholou alles etairies?
    Mporw na ypothesw polloys logoys gia toys opoioys egine etsi alla den prokeitai na asxolithw me ypotheseis. De me endiaferei ayto allwste. Apla episimana oti ayto isxyei gia olous toys syndromites wste na enimervthei kai kapoios poy exei kinito Vodafone i Wind.
    Se genikes grammes pantws kai epeidi eimai apo toys taktikoys anagnwstes toy blog, paratirw oti yparxei ena themataki antikeimenikotitas. Se palioteri anasrtisi i elleipsi tis foto enos politikou arxigoy, edw me tin elleipsi anaforas stis alles etairies, sti diaskedasi me ypervolikes anafores se kapoia magazia kai katholoy i sxedon katholoy se alla, sta dimotika me empatheis anafores se kapoioys kai apothewtikes se kapoioys alloys klp.
    De nomizw pws einai i idea moy alla thewrw kai elpizw pws de ginetai skopima alla ek paradromis.

  1. Village's News
    11 Νοεμβρίου 2009 στις 1:07 π.μ.

    Αγαπητέ Ανώνυμε 10:21,

    Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους αδυνατούσαμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σου αυτές τις ημέρες. Θα θέλαμε να σου πούμε ότι έχεις απόλυτο δίκιο ότι είναι νόμος του κράτους και όχι κάτι στο οποίο προβαίνει μόνο η Cosmote. Ωστόσο να σε ενημερώσουμε ότι η Wind και η Vodafone το εφαρμόζουν πιλοτικά εδώ και μερικούς μήνες και η Cosmote ξεκίνησε εκείνη την Δευτέρα που αναφέρετε στην ανάρτηση. Πιθανότατα λοιπόν να μοιάζει διαφήμιση αλλά δεν είναι και δεν είχαμε κανέναν σκοπό να διαφημίσουμε την Cosmote.
    Σε ευχαριστούμε που είσαι τακτικός αναγνώστης του blog μας και ακόμα περισσότερο που μας κάνεις κριτική ώστε να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ήταν λάθος που δεν αναφέρθηκαν οι εταιρίες Wind και Vodafone στην ανάρτηση και ελπίζω αυτό να σε καλύπτει.
    Όσον αφορά τα μαγαζιά που δεν αναφέρουμε και που είναι δημοτικά, παρακαλώ ενημέρωσέ μας ποια εννοείς και θα σου δώσουμε έτσι μια απάντηση που να στηρίζετε κάπου κι όχι υποθέτοντας απλά. Επίσης θα θέλαμε να μας πεις εσύ σε ποιους κάνουμε αποθεωτικές αναφορές και σε ποιους όχι γιατί πιθανότατα έτσι το λαμβάνετε εσείς που είστε τρίτοι αλλά εμείς που τα γράφουμε δεν μπορούμε να το δούμε αυτό.
    Όσον αφορά τον συγκεκριμένο αρχηγό που δεν βάλαμε την φωτογραφία του, όσο κι αν νευριάσουν κάποιοι μαζί μας, εμείς πάλι το ίδιο θα κάναμε. Δεν θέλω να το ξανασυζητήσουμε γιατί νομίζουμε ότι είναι όλα καταγεγραμμένα όμως, αν θες να μάθεις τους λόγους.

  1. Ανώνυμος
    11 Νοεμβρίου 2009 στις 1:55 π.μ.

    ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?
    ΤΟ ΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ.
    ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΣΝΑ.
    ΤΟ ΒΕΡΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ.

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΙΛΛΑΤΖ?

  1. Village's News
    11 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 π.μ.

    Αγαπητέ Ανώνυμε 1:55,

    Δεν ξέρουμε αν εσύ είσαι εκείνος που έγραψε το παραπάνω μεγάλο σχόλιο περί υποκειμενικότητας και προώθησης συγκεκριμένων μαγαζιών και επιχειρήσεων, αν είσαι όμως εσύ, οι ερωτήσεις μας ήταν πιο συγκεκριμένες από απλή αναφορά 4 μαγαζιών.

    Όσο για τα μαγαζιά που αναφέρεις, μάλλον είσαι άδικος μαζί μας. Θα θεωρήσουμε κι εμείς ότι δεν διαβάζεις το blog μας προσεχτικά κι όχι ότι βλέπεις κι εσύ τα πράγματα από την δικιά σου πλευρά.

    Αν προσέξεις λίγο παραπάνω θα δείς ότι το Versus δεν αναφέρεται πολλές φορές, το Κόζι επίσης και το Άκτιο ακόμα λιγότερες. Οι αναφορές δεν γίνονται ανάλογα με το πόσο όμορφο είναι το μαγαζί αλλά ανάλογα με τα events που διοργανώνει.
    Συνεπώς υπάρχουν πολλές αναφορές στο Yabanaki, στο Vice, στο La Strada και στο People. Αναλόγως αναφέρονται αρκετές φορές και το Soho αλλά και το Tango. Το Versus και οι Κυκλάδες σε αναλογία με τα events που διοργάνωναν μάλλον αδικήθηκαν.
    Να συμπληρώσουμε εδώ ότι για να γίνει αναφορά πρέπει να υπάρχει και πληροφόρηση. Πολλά μαγαζιά όχι μόνο δεν μας πληροφορούσαν αλλά ενοχλούνταν και από την αναφορά μας. Αν σου λείπει η αναφορά λοιπόν σε κάποιο μαγαζί ρώτα πρώτα τον ιδιοκτήτη του και μετά ρώτα εμάς.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share