Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στον Σταυρό άλλαξε στέγη και βρίσκετε τώρα πια λίγο μακριά από το κέντρο.
.
Συγχρόνως το κατάστημα εκσυγχρονίστηκε κι έβαλε την καινούργια πόρτα ασφαλείας που βάζει η ΕΤΕ σε όλα τα νέα καταστήματα.
.
Aπό ότι μαθαίνουμε πολύ ηλικιωμένοι έχουν προβλήματα με την καινούργια αυτήν πόρτα που επιτρέπει την είσοδο σε ένα μόνο άτομο και αφού ελεγχθεί πρώτα από κάμερες. Η ταλαιπωρία αυτή λύνετε με την ύπαρξη κάποιου υπαλλήλου στην πόρτα ο οποίος ανοίγει με κλειδί την πόρτα. Πιστεύουμε βέβαια ότι θα ήταν καλύτερο να δείχνει τον τρόπο λειτουργίας της πόρτας στους ηλικιωμένους και όχι μόνο, πελάτες της τράπεζας αντί να ανοίγει την πόρτα.
.
Αυτό που μας ξενίζει και μας κάνει να αναρωτιόμαστε είναι ο λόγος αλλαγής στέγης της τράπεζας και τα προβλήματα τα οποία μπορεί να έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πελάτες της που δεν έχουν την δυνατότητα μεταφοράς εκεί με κάποιο μέσο.
.
.

date Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

7 χωριατάκια to “Εθνική (Ταλαιπωρία) Τράπεζα της Ελλάδος”

  1. Ανώνυμος
    3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:00 μ.μ.

    αυτοι που διαθετουνε αμαξι για να πανε που θα τα παρκαρουνε ?

  1. Ανώνυμος
    3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:09 μ.μ.

    και δεν ειναι μονο η Τραπεζα...
    το ΙΚΑ για να το βρει κάποιος θέλει χάρτη..
    το Ταχυδρομειο ,με δικό οικημα που θα `πρεπε να ειναι στολιδι, νοικιάζει σε ιδιωτη..και σε χάλια μερος.Ειναι παραξενο πως το λιμεναρχειο δεν το εκαναν στο "Αγναντι"...
    Απο την αλλη δυο οροφοι πανω απο την παλια(πλεον) τράπεζα μουχλιάζουν στην "Αρχηστία"

  1. Ανώνυμος
    3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:30 μ.μ.

    Μήπως εννοείτε πως φταίει ο Δήμος που μεταφέρθηκε η τράπεζα? Γιατί εκεί την πάτε τη συζήτηση. Ηδη το έχουν γράψει σε σχόλια κάποιοι. Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν φταίει για όλα ο Δήμος. Η τράπεζα έψαχνε πολύ καιρό νέο χώρο για να μεταφερθεί γιατί ο παλιός ήταν μικρός και δεν κάλυπτε τις ανάγκες της. Εξ αιτίας αυτού άλλωστε ο Δήμος είχε παραχωρήσει και χώρο επάνω στο κτήριο για βοηθητικούς χώρους.
    Αφού βρήκε χώρο, τον διαμόρφωσε όπως έπρεπε με όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας και μεταφέρθηκε. Η ταλαιπωρία στην οποία αναφέρεστε υπήρχε τις 2 πρώτες μέρες με τις συντάξεις που είχε πολύ κόσμο. Ηδη από σήμερα υπάρχει ειδικός υπάλληλος που όχι μόνο ανοίγει την πόρτα αλλά και εξηγεί αναλυτικά τον τρόπο εισόδου και εξόδου. Νομίζω ότι η πρόσκαιρη μικρή ταλαιπωρία κυρίως κάποιων ηλικιωμένων μέχρι να μάθουν τον τρόπο που πρέπει να μπαίνουν στην τράπεζα, είναι μικρή μπροστά στη διασφάλιση της ασφάλειας των υπαλλήλων και πελατών της τράπεζας.
    Ο κόσμος πάει μπροστά και εξυγχρονίζεται και τουλάχιστον εσείς θα έπρεπε να είστε υπέρμαχοι σε αυτό μια και χρησιμοποιείτε ένα σύγχρονο μέσο όπως το internet για να δημοσιοποιείτε τις απόψεις σας. Οσο για το πάρκινγκ είναι ίσως κάποιο πρόβλημα για αυτούς που μάθανε να παρκάρουνε ακριβώς έξω από το σπίτι ή τη δουλειά τους. Ας πάρουμε και κανά ποδήλατο, καλό κάνει!!

  1. Ανώνυμος
    3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:45 μ.μ.

    welcome to the future
    Δεν λέω οτι φταίει ο Δήμος...
    Οσο για το ποδηλατο εκεινος ο δρόμος ειναι ιδανικός για οδηγηση με ποδήλατο..ιδωμεν
    κουβεντα κανουμε...

  1. Village's News
    3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:47 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε, ελπίζουμε να καταλαβαίνεις ότι ούτε σε ένα σημείο δεν κατηγορούμε τον δήμο για την αλλαγή στέγης της Τράπεζας.
    Είμαστε υπέρ του εκσυγχρονισμού και χαιρόμαστε για το νέο κατάστημα. Επίσης συμφωνούμε ότι θα ήταν πολύ καλό και για το περιβάλλον αλλά και για εμάς τους ίδιους το περπάτημα ή η χρήση του ποδηλάτου.
    Όπως και να έχει όμως είναι λίγο ταλαιπωρία για τους παππούδες και τις γιαγιάδες από το κέντρο του χωριού να κάνουν μια τόσο μεγάλη απόσταση μέχρι το νέο κατάστημα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για αυτούς που δεν έμεναν κοντά στο κέντρο του χωριού πρωτύτερα...

  1. Ανώνυμος
    3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:53 μ.μ.

    Φιλε ανωνυμε των 3,30 την συχρονη τραπεζα ολλοι την θελουν.Απλα μπορουσε να γινει και εκει που ηταν.
    Κυκλοφορει ομως ευρεως δεξια και αριστερα οτι ο Δημος εκανε εξωση στην τραπεζα.
    Και λογικο ειναι οι δημοτες να θελουν να μαθουν το γιατι.

  1. Ανώνυμος
    4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:06 π.μ.

    Ενας βασικός λόγος που έφυγε η τράπεζα απο το ομολογουμένως κεντρικό και βολικό σημείο της είναι ότι έμπαζε νερά ο χώρος σε σημείο που να δημιουργεί πρόβλημα σε γραμμές online και άλλα...Το αν κυκλοφορεί δεξιά και αριστερά οτιδήποτε, αν αυτό δεν επιβεβαιώνεται απο κάπου επίσημα, τότε και εδώ κυκλοφορεί ετσι...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share