Καλημέρα σε όλους!

Καθώς διαβάζαμε την επικαιρότητα και συζητούσαμε για διάφορα θέματα πέσαμε πάνω σε μια ανάρτηση ενός blog πολιτικού χαρακτήρα την οποία θα θέλαμε να αναρτήσουμε εδώ και να την συζητήσουμε. Πριν από λίγες μέρες μας αποκαλέσατε μισαλλόδοξους και φασίστες, πλούσια παιδάκια που το παίζουν αριστεροί κ.α. Επειδή δυστυχώς σιγά σιγά και ύπουλα γεννιούνται και μεγαλώνουν οι δικτατορίες, διαβάστε με προσοχή το παρακάτω…(και απευθύνομαστε κυρίως στον "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", "Babylon5", κι άλλους ανώνυμους!

.

.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

ΧΤΥΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

.

.

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 07, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 10:28 μμ

.

.

Μπλοκ πίσω από την εκκλησία του Άγιου Παντελεήμονα έχουν συγκροτήσει περίπου 15 μέλη της Χρυσής Αυγής και της «Ομάδας Αγανακτισμένων Πολιτών», οι οποίοι με σίδερα και ξύλα επιτίθενται κατά μεταναστών που τυχαίνει να περνούν από την περιοχή. Ήδη, 2 άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν από περίπου μία ώρα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα περιπολικό, το οποίο περιμάζεψε τους τραυματίες.


Ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου, μέλος της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Ρατσιστική Απειλή, ο οποίος ενημερώθηκε για τα γεγονότα από Αφγανούς που δέχτηκαν επίθεση δηλώνει πως πρόκειται «για το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου και οι γνωστές φασιστικές ομάδες επιλέγουν να παίξουν το ρατσιστικό χαρτί τους. Η αστυνομία δίνει κάλυψη στα γεγονότα, αφού αφήνει εδώ και 1 ώρα την ομάδα να βρίσκεται με ξύλα και σίδερα στα χέρια, ενώ οργανώνει περιπολίες για να κλείνει μαγαζιά και καταστήματα».

ΑΘΛΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ (ΕΙΡΩΝΕΙΑ), ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ... ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ...
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2009


http://prezatv.blogspot.com/2009/09/blog-post_6210.html

.

.

date Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

33 χωριατάκια to “Πού είναι η Δημοκρατία?”

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:50 μ.μ.

    Ka8olou api8ano to skiniko auto pou perigrafetai akribos apo pano.etsi ginetai panta.oi fasistes dernoun metanastes.akougetai asteio.poli asteio.ti mas kanei i koinonia,ta mme.ti na po.exei tixei kai i astinomia na dernei me xrisaugites mazi metanastes.opote arketes fores xrisaugi-astinomia kai laos pane mazi.

    EKSO OI FASISTES APO TIN ELLADA

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:07 μ.μ.

    me tous fasistes tou strymonikou ti tha gini?

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:10 μ.μ.

    Kai dimokratia dn exoume.gia auto dn prepei na anarotiomaste pou einai i dimokratia

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:20 μ.μ.

    ego pistevo oti ehoume dimokratia alla me tromazi oti psifizoun tosi poli ton karatzaferi ke milane poli ashima gia tous metanastes.
    na min xehname edo sto stavro oti ki papoudes mas metanastes itane kapote.

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:55 μ.μ.

    οταν θα ερθουν αυτοι να σου γαμησουν μανα αδερφη σπιτι οικογενια και εσενα μαζι τοτε θα εισαι και εσυ φασιστας βλακα στενομυαλε

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:59 μ.μ.

    o παππους ηταν ελληνας της ελληνικης μικρας ασιας.και δεν ηρθε λαθραια και ουτε ηρθε να καταστρεψει τα παντα στο διαβα του.αν τους αγαπατε τοσο πολυ να τους παρετε στα σπιτια σας..
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΡΤΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:05 μ.μ.

    to problima oi metanastes einai e?bravo ti na po.anti na asxoli8oume me sobarotera problimata asxoloumaste me tous metanastes.kateu8inomeno einai.katalabete to.i ugeia,i paidia kai ola ta sinafi siga siga ginontai idiotika.na itan mono auto.tosa polla problimata uparxoun sto kosmo re.
    sinexizete na psifizete karatzaferi.ti na po.makari na to katalabete oti oi ekloges diepontai apo taksiki sineidisi.an proteimate to kefalaio.bravo sas.

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:24 μ.μ.

    Ο Έλληνας παππούς της Μικράς Ασίας πήγε μετανάστης και στην Αμερική και στην Γερμανία και ένα σωρό άλλα μέρη. Επειδή του φέρθηκαν άσχημα εκεί κάποιοι φασίστες σαν κι εσάς, πάτε τώρα να βγάλετε τα σπασμένα?

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:29 μ.μ.

    Giati den rotas ke kanenan paliotero pou thimate an ke pos irthe o papous sou edo. Mipos na pas se parakato anartisi na diavasis gia otan irthan i papoudes sas edo ke piran ktimata ke periousies dikes mas? Kanis den sas edioxe oute sas ferthike ashima. Tha eprepe na drepeste na lete i na grafete tetia sinthimata. Pios sou ipe oti o Strimonikos Kolpos theli na stigmatizete apo fasistes ke ratsistes?

  1. Babylon5
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:04 μ.μ.

    Πολύ ωράια...δεν μπορείτε να παραδεχθείτε απο πρηγούμενο post σας (που βάλατε εσείς οι φιλελέυθεροι όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εκτός του Καρατζαφέρη) ότι κάνατε πατάτα και δείξατε σε μας ότι είστε καραταυτισμένοι με έναν χώρο, και τώρα ανεβάζετε ένα άρθρο το οποίο εγώ πρώτος απο σας το καταδικάζω...

    Επειδή καταλαβαίνω ότι σας κρυφοαρέσει να κάνετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας στριμώχνουν (αυτό άλλωστε μπορεί να σας κάνει και καλύτερους) θα "τσιμπήσω" και θα σηκώσω το γάντι..

    Δεν μου λέτε Αριστερούληδες τον Δεκέμβριο που μας πέρασε τον θυμάστε??? Θέλετε να σας θυμίσω το τί έγινε στην Αθήνα όταν απο μια άνανδρη δολοφονία ενός παιδιού, ξεσαλλώσατε και καψατε την Αθήνα??? Θυμάστε μήπως πόσοι αλλοδαποί ακολουθούσαν τους "ευγενείς" αγώνες σας κλέβοντας τον ΓΕΡΜΑΝΟ και πουλώντας κινητά και iphones στην Αλβανία???\
    Θυμάστε που κλείσατε τα σχολεία-Πανεπιστήμια για ένα μήνα και κάνατε καταστροφές δισεκατομμυρίων σε αθώους επαγελματίες??? Τα θυμάστε όλα αυτά???

    Ξεχνάτε το 6μηνο κλείσιμο των Πανεπιστημίων πρις 2 χρόνια, με τις ανυπολόγιστες υλικές και οικονομικές ζημιές??? Τις δεκαδες σημαίες που κάψατε τα προηγούμενα χρόνια??? και αν έχετε εσείς και οι όμοιοι σας το θάρρος, γιατί δεν βγάζετε τις κουκούλες??? Ανανδρα αριστεράκια της πλάκας, που το παίζεται επανάσταση μπας και βρείτε καμια γυναίκα στα τραπεζάκια στο Πανεπιστήμιο???

    Σιγά μην φάμε πρόλογο απο τα παιδάκια της NOVA, Connxtv, iphone, και άλλων καπιταλιστικών συμβόλων...ρε σείς πάρτε το χαμπάρι...το ότι αφήνετα μαλλί και μούσι δεν σας κάνει επαναστάτες...μπορεί να σας κάνει γραφικούς αλλά όχι επαναστάτες...αυτά που λέτε σας κατατάσουν ώς επαναστατική γενιά...και σεις απέχετε πολύ απο αυτό....

    Ρε δε πάτε να κάνετε καμιά βόλτα, αριστεράκια της πλάκας...που την είδατε και Τσε Γκεβάρα επειδή φοράτε την μπλούζα του....

    Και πετάξατε εδώ ενα άρθρο για να πείτε τι??? Ολοι καταδικάζουν τέτοια περιστατικά..εσείς όμως πότε κατηγορήσατε μιά, έστω μιά, πορεία που κατέληξε σε επεισόδεια, πότε κάνατε διαδήλωση υπέρ του Αστυνομικού των 700 ευρώ που σκοτώνεται σε ώρα καθήκοντος???

    Πότε γράψατε ή είπατε ότι είναι ντροπή να υπάρχει Πανεπιστημιακό Άσυλο, όταν αυτό αφορά την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, και όχι το να γίνονται οι σχολές μας άντρο αναρχικών και αντιεξουσιαστών???

    Οταν θα μπορέσετε να δώσετε έστω και μια σοβαρή απάντηση σε αυτά...τότε θα συνεχίζουμε να συζητάμε μαζί...

    Μέχρι τότε σκεφτείτε, προβληματιστείτε και διαβάστε λίγο για να δείτε ότι το ΛΑΟΣ δεν διαφέρει και πολύ σε ακρότητα απο τον ΣΥΡΙΖΑ...

  1. Village's News
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:28 μ.μ.

    Αγαπητέ Babylon5,

    Και σε αποκαλούμε αγαπητό γιατί απλά καταλαβαίνουμε από αυτά που γράφεις ότι δεν ανήκεις στην ομάδα αυτών των απαίδευτων φασιστών. Θα θέλαμε αρχικά να σου πούμε ότι δεν σου πετάξαμε το γάντι και δεν ήταν αυτός ο λόγος που αναφέραμε στην ανάρτηση μας το όνομά σου.
    Χωρίς να μας γνωρίζεις μας αποκαλείς και μας κατατάσσεις σε ομάδες και υποκουλτούρες που δεν μας εκφράζουν και δεν ανήκαμε ποτέ. Μας κάνεις πολλές ερωτήσεις και εμείς μπορούμε για όλες να σου δώσουμε μία απάντηση. Πάντα.
    Μιλάμε για τον εαυτό μας και όχι για αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι και συμφωνούμε 100% με τις ερωτήσεις που κάνεις.
    Δεν ξέρω τι περίμενες να ακούσεις από εμάς, ούτε τι θεωρείς σοβαρή απάντηση. Εμείς σου απαντάμε ειλικρινά όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά δεν μας γνωρίζεις και δεν σε γνωρίζουμε κι έτσι δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να σου πούμε ψέματα ή να κρυφτούμε από σένα.
    Θα χαρούμε πολύ να ξαναδούμε σχόλια σου στις αναρτήσεις μας, όχι γιατί πιστεύεις ότι σου ρίξαμε το γάντι και πρέπει να το σηκώσεις αλλά επειδή εσύ θέλεις να πεις την γνώμη σου.

  1. Babylon5
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:50 μ.μ.

    Αυτό είναι λοιπόν...εσείς δεν ανήκετε σε καμιά ομάδα, άσχετα με τις απόψεις σας σε προηγούμενο αλλά και σε άλλα posts...

    Εφόσον με τιμάτε με το να με διαχωρίζετε απο άλλους, γιατι στο αρχικό σας ποστ με αναφέρατε???

    Και στο φινάλε φινάλε, απάντηση δεν βλέπω σε τίποτα, γαργάρα κοινώς, όταν σε άλλο μήνυμα ήσασταν λαλίστατοι ως προς το τι είναι φασιστικό και τί όχι, τι δέχεστε στο σαιτ σας και τί όχι...

    Ας το δεχτώ αυτό, και ας πώ ότι σας κατέταξα κακώς στον χώρο των αριστερούληδων...τι έχετε να πείτε σε αυτά που ροιν σας έγραψα...ποιά η άποψη σας ώς προς το τι είναι άκρο και τί δεν είναι??

    Το να γράφετε 2-3 παραγράφους με ήρεμο τρόπο, το να συμφωνείτε γενικά και αόριστα, δεν δείχνει ψυχραιμία...δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων...τα οποία αν δεν έχετε, καλύτερα να τα βρείτε και να γράψετε και εσείς τις απόψεις σας...

    Και παρεπιπτόντως...έχετε πέσει με τα μούτρα στο village news και παρατήσατε το έτερον site σας με παλιά μυνήματα...

    Εγώ τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης και σας λέω τα κακώς κείμενα σε πράγματα που παραλείπετε σκοπίμως ή όχι...εσείς πότε θα το βρείτε να απαντήσετε επι της ουσίας, παράγραφο παράγραφο σε αυτά που σας λέω??..όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να επιβεβαιώσετε ότι κακώς σας κατατάσσω στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς (Συριζα και συνιστώσες και λοιποί του 0,0000001 %)....απαντήσεις δεν βλέπω...

    Αν συνεχίσετε να απαντάτε σε ολοκληρωμένα posts με "ναι, συμφωνούμε κ.α. τέτοια" σας ταιριάζει τότε το "τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται"....

  1. Village's News
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:01 μ.μ.

    Αγαπητέ Babylon5,

    Παρατηρούμε μια εμπάθεια την οποία δεν καταλαβαίνουμε μιας και δεν γνωριζόμαστε. Δικαίωμα σου βέβαια.
    Να σου απαντήσουμε λοιπόν αν και νομίζουμε ότι μάλλον δεν προσέχεις τι γράφουμε. Δεν έχουμε κατέβει ποτέ σε πορεία για κανένα θέμα χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη για τα πράγματα.
    Θυμόμαστε πολύ καλά αυτά που έγιναν πέρυσι το χειμώνα και το θεωρούμε απαίσιο και το καταδικάζουμε. Είναι κρίμα κάποιοι να εκμεταλλεύονται διάφορα λυπηρά γεγονότα για να προκαλούν καταστροφές, να κλέβουν και να λεηλατούν.
    Καταδικάζουμε επίσης τις καταλήψεις των πανεπιστημίων και αν και μας λυπεί συμφωνούμε ότι το πανεπιστημιακό άσυλο δεν μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί άσυλο ναρκομανών, αναρχικών και άλλων εξωτικών φρούτων.
    Όσον αφορά το αν θεωρούμε ακραία την αριστερή πολιτική, θα σε παραπέμψω σε παλιότερο σχόλιό μας που εξαιτίας του χαρακτηριστήκαμε ως αντικομουνιστές, όπου αναφέραμε σε φίλο αναγνώστη ότι δεν βρίσκουμε διαφορές σε χαρακτηρισμένα δικτατορικά καθεστώτα και στο αριστερό καθεστώς της ΕΣΣΔ.
    Θα θέλαμε να σταματήσει αυτό με το άλλο blog που θεωρείς ότι είναι δικό μας. Δείχνεις μια εμμονή και με αυτό το θέμα και αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι δικό μας λοιπόν και δεν μας ενδιαφέρει το πόσο πίσω έμεινε. Το ίδιο έμεινε κι ένα 3 αλλά δεν βλέπω να αναφέρεσαι και σε εκείνο. Εμείς γράφουμε και στηρίζουμε το Village’s News και κανέναν άλλο.

    Τέλος σου αφιερώνουμε ένα τραγουδάκι που αναρτήσαμε πριν από λίγο καιρό και ελπίζουμε να σε ξαναδιαβάζουμε στις συζητήσεις μας.

    http://villagesnews.blogspot.com/2009/08/blog-post_5468.html

  1. ck
    8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 μ.μ.

    κι όλα αυτά γιατί δεν βάλατε μια @@@@μένη φωτογραφία του @@@@@κα.

    Σε λίγο θα προκαλέσουμε και εθνικό διχασμό για τον Έλληνα πολιτικό που ονειρεύεται να γίνει Μπερλουσκόνι. Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και το μόνο που βλέπω πως κερδίσαμε είναι έναν καλό συνομιλητή που ίσως να έχει άποψη και για θέματα που είναι πιο ενδιαφέροντα για την καθημερινότητά μας .Τον καλωσορίζουμε στην παρέα.

    Ας μην παρασυρόμαστε από το κλίμα των ημερών. Εδώ μέχρι και τα μεγάλα κόμματα βάλανε τους πιο γλυκούληδες που έχουν για εκπροσώπους για να πάνε σε μια ήπια προεκλογική περίοδο και εμείς εδώ προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποιος είναι πιο φασίστας διεκδικώντας το αλάνθαστο ο καθένας για τον εαυτό του.

    Μια μικρή φαρμακερή παρατήρηση villagesnews, ποτέ δεν φοβήθηκα τους απαίδευτους φασίστες. Αυτοί δεν γνωρίζουν τι ποιούν.
    Τους άλλους φοβάμαι και τρομάζω όταν τους σκέφτομαι.

    Επίσης, δεν ξεχνώ πως ο φασισμός δεν έχει χρώμα, ηλικία, θρησκεία,ύψος,βάρος και όποια άλλη διάκριση. Φασίστες είναι αυτοί που συνήθως ξεχνούν πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα και θεωρούν εαυτόν ανώτερο των άλλων. Αυτό μπορείς να το συναντήσεις στην καθημερινή ζωή παντού. Στο σχολείο, στην δουλειά, στον στρατό, στην οικογένεια, παντού. Όπως αισθάνεται ο κακός Αστυνομικός ανώτερος από τον νεαρό που συλαμβάνει, έτσι ανώτερος αισθάνεται πως είναι και ο κουκουλοφόρος που ρημάζει και καίει. Σαφώς αυτοννόητο είναι πως όσοι βρίσκονται εδώ μέσα και συνομιλούν, καταδικάζουν όλες τις μορφές φασισμού, όπως τον ρατσισμό, την θρησκευτική διάκριση, την κομματική τύφλα και ότι άλλο κακό βγαίνει από αυτό.

    Πέρα από αστείες παρεμβάσεις, πιστεύω πως εδώ μέσα στην παρέα μας, υπάρχει αρκετή ποσότητα λογικής για να καταννοούμε ο ένας τον άλλον. ...ck

  1. Ανώνυμος
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:06 μ.μ.

    ο babylon τα λεει πολυ καλα οντως τα πραματα ετσι ειναι δεν ειναι καλο πραγμα οι ακρεες θεσεις,απλα οτι γινετε για καλο της ελλαδας και των ελληνων ειναι φασιστικο και εθνικιστικο.

    ο φασισμος και ο εθνικισμος των ξενων κατα της ελλαδας δεν κατηγοριθηκε ποτε......μου φενετε οτι δεν αγαπατε αυτον τον τοπο.

    σε ποιο πανω μυνημα αναφερατε οτι χρυση αυγη και αστυνομια ειναι το ιδιο.
    λυπαμαι που θα σας στεναχωρισω αλλα στα επισοδια του δεκεμβρη ο κολητος μου ηταν καθε μερα ΜΑΤ εξω απο το πολυτεχνειο ,ασχετε που πηρε 2 φορες φωτια απο τους απλυτους,στις 4 ωρα την νυχτα ερχοτανε διαταγη απο την ΓΑΔΑ ανοιξτε την πορεια να φυγουν τα παιδια..


    οι απλυτοι ποτε δεν ενοιμερωνουν στους δημους για τυχον πορειες και δεν τους ενοχλει κανεις
    εν τουτοις οταν οι χρυση αυγη κανει ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεια χωρις τα διαφορα εμπριστικα παρελκομενα οι διαταγες απο την ΓΑΔΑ ειναι....τσαλαπατηστε τους διαληστε τους

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:39 μ.μ.

    Αγαπητε village θα δεχθω και γω την προκληση σου και θα σου απαντησω.
    Πρωτα απο ολλα θελλω να δηλωσω οτι καταδικαζω οποιαδηποτε μορφη βιας απο οπου και να προερχετε. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Ομως μετα λυπης μου διαπιστωνω και ενα αλλο ελλατωμα σου, Αυτο της ανεγκεφαλιας.
    Πονεσαν τα δαχτυλα μου να σου γραφω στην προηγουμενη αναρτηση σου οτι δεν τον παω τον καρατζαφερη απλα δεν μου εκατσε καλα γιατι δεν κρατησες τους τυπους.
    Εσυ το συνεχιζεις. Ας ειναι καπου μαλλον θα πονας.
    Τωρα οσον αφορα για τις δικτατοριες που λες οτι σιγα σιγα γεννιουντε και αθορυβα ερχονται εχω να σου πω οτι η ΕΛΛΑΔΑ αυτη η μικρη χωρα εχει τετοια ισχυρη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που δεν εχει να φοβηθει απολυτως τιποτα.
    Και ας φορανε καποιοι κουκουλες και καινε την σημαια της.
    Γι αυτο σου λεω φιλε village οσο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πηγαζει και ασκειτε απο τον λαο μην φοβασαι τιποτα.
    Εκτος και αν εχεις διαφορετικη αποψη.
    Και θα επειμεινω στην γνωμη μου οτι στην προηγουμενη
    αναρτηση εκανες λαθος με την φωτογραφια και τωρα πας να κανεις τι?
    ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ.
    ΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΙ ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΣΟΦΩΤΕΡΑΙ.
    Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Οσο για σενα ck ισχυει το¨
    ΠΛΕΞΑΝΤΕΣ ΜΗΡΟΙΣΙ ΠΕΡΙ ΜΗΡΟΥΣ.

    Υ.Γ. Σου το τονισα και την προηγουμενη φορα.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  1. Ανώνυμος
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:13 μ.μ.

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

  1. Ανώνυμος
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:22 μ.μ.

    αυτα ολα τα παραπανω δικαιωματα δεν τα δικαιουνται οι ελληνες που φορολογουνται για τα παντα ......
    αλλα μονο οι καλοι μας μεταναστουληδες.

  1. Ανώνυμος
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 μ.μ.

    Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα τα τελευταία χρόνια δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου, είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης των προβλημάτων που προέκυπταν επί σωρεία ετών και εσκεμμένα δεν έβρισκαν ή δεν μπορούσαν να βρουν λύση. Μία κατάσταση μη αναστρέψιμη, όπως και η προδιαγεγραμμένη πορεία των γεγονότων που οδήγησαν σε αυτή.

    Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της αδιαφορίας και της μετάθεσης των προβλημάτων που δημιουργούνται, για το μέλλον και γιατί όχι, για την επόμενη κυβέρνηση.
    Με κατά καιρούς κορώνες μιας ατελέσφορης ή μη επαρκούσης πολιτικής στο να αντιμετωπίσει στο κατ' ελάχιστο τα ήδη υπάρχοντα, πολλώ μάλλον τα διαφαινόμενα ή και άνευ αμφιβολίας τα μελλοντικά προβλήματα...

    Με πολιτικούς ανίκανους να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους. Πολιτικούς εγκλωβισμένους στα συμφέροντα που τους στηρίζουν και στα οποία οφείλουν την ύπαρξή τους και την ανάδειξή τους στα κοινά. Συμφέροντα πολλές φορές και κυρίως ανθελληνικά και μισελληνικά, που τους χρησιμοποιούν ως πάτημα για το εκτελεστικό όργανο που λέγεται κυβέρνηση, αφού στην ουσία αυτά είναι τα κέντρα λήψης των αποφάσεων...

  1. Ανώνυμος
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 μ.μ.

    Και οι πολιτικοί; Απλά ανδρείκελα, γραικύλοι, που ωσάν αχυράνθρωποι κουνούν το κεφάλι και οσφυοκαμπτούν πάντα με την πλάτη γυρισμένη στον άνθρωπο...
    Άλλωστε τι είναι ο άνθρωπος; Μία ψήφος... απλά μία ακόμη ψήφος...

    Ένα καλά σχεδιασμένο και προδιαγεγραμμένο σχέδιο αλλοίωσης της Εθνικής μας ταυτότητας με το "μπόλιασμα" του εισαγόμενου πολιτισμού των αλλοεθνών... Τίνος πολιτισμού; Αυτό καλείται ξυλοκόπημα και όχι μπόλιασμα!

    Ένα σχέδιο μετατροπής της γλώσσης μας σε υβρίδιο βαρβαρικών συμβόλων και ανουσίων λέξεων και ένα σχέδιο μείωσης συν τω χρόνω και των συνόρων μας...
    Όλα στο όνομα της διασφάλισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην αγάπη για τον συνάνθρωπό μας... αφού όλοι είμαστε ίσοι!

    Ίσοι απέναντι σε τι;
    Έχουμε την ίδια καταγωγή για να είμαστε ξαφνικά ίσοι;
    Δικαιώματα; Βεβαίως!!!
    Όσα ορίζει το Κράτος και οι Νόμοι που διέπουν το Σύνταγμα...

    Αν είχαμε τις ίδιες υποχρεώσεις και την ίδια συνεισφορά στην κοινωνία και στον πολιτισμό, βεβαίως και να είχαμε τα ίδια δικαιώματα. Αλλά όχι να καταπατούνται τα δικά μου δικαιώματα για να τα υφαρπάξει ένας τυχάρπαστος που δε γνωρίζει κανείς από πού έρχεται και πού θα αποφασίσει να εγκατασταθεί αύριο και ποιου τα δικαιώματα θα θελήσει να αρπάξει τότε...
    Όχι να υποχρεούμαι εγώ απέναντι στα δικαιώματα αυτού και να μειώνεται τα μάλα η δική μου υπόσταση εντός της κοινωνίας μου επειδή αυτός παρεισέφρυσε και μάλιστα ακάλεστος ή και παράνομα...

    Αν υπήρχε χώρος, βεβαίως και να δίνονταν θέσεις στην κοινωνία και σε άλλους... αρκεί να ήταν χρήσιμοι και να ενστερνίζονταν πλήρως την έννοια της φιλοξενίας σε μία Πατρίδα με τέτοια ιστορία και συνεισφορά στην ανθρωπότητα. Μα εδώ μιλάμε για ανθρώπους που δε γνωρίζουν καν σε ποια χώρα βρίσκονται... και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά τους, την αναίδεια και την απωλεσθείσα αιδώ τους.

    Κάποτε κάποιος, που κάποιοι περιγελούσαν, μιλούσε για γύψο... και τελικά τα λόγια του έκαναν κύκλο! Τώρα όντως είμαστε στο γύψο.

    ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!
    ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ...
    Εισήλθε εντός του Δουρείου Ίππου... υπό τη μορφή των σωτήρων, των εθνοπατέρων, των εθναρχών, των αγωνιστών δια την "Δημοκρατία", που τελικά έβγαλε το προσωπείο της και μεταμορφώθηκε σε Δημοκράτηση... υπό τας ανοχάς και τας ευλογάς μας...

    Δε δύναται να κινηθεί τίποτε για να αντιστρέψει την κατάσταση... Μόνο ΕΜΕΙΣ δυνάμεθα... με την ψυχή και το σθένος που διέπει τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    Και αυτή τη φορά δε θα χρειαστούν Συνταγματαρχαίοι, ούτε άρματα στους δρόμους... γιατί είναι κοινή απαίτηση όλων να επέλθει η κάθαρσις... Αυτοί που δεν συμφωνούν είναι οι καπηλευτές της Δημοκρατίας, οι παγκοσμιοποιητές και τα πιόνια αυτών!!!

  1. Ανώνυμος
    9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:39 μ.μ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

  1. ck
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 π.μ.

    Οι απόψεις των φίλων παραπάνω, είναι κατ'αρχήν σεβαστές έστω κι αν δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Είναι καταπληκτικό το ότι συνθέτονται απόψεις διαφορετικές, αλλιώς δεν θα είχε κανένα νόημα να μιλούσαμε για ελευθερία λόγου.
    Μια παράκληση μόνο, για να μπορεί να υπάρξει η ελάχιστη μορφή διαλόγου για όποιον το επιθυμεί, χρησιμοποιείστε ένα nickname (ψευδώνυμο) για να μπορεί να υπάρξει απάντηση.

    Τέλος πάντων ανώνυμε των 10.35', πιστεύω πως έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις μόνο άφησε μου το δικαίωμα να πιστεύω πως υπάρχει και άλλη οπτική από αυτήν, που σκιαγραφείς παραπάνω κάνοντάς μου την τιμή να διαβάσεις τα παρακάτω.

    Η ιστορία, αδιάψευστος μάρτυρας, καταμαρτυρρεί πως οι μετακινήσεις λαών όποτε έγιναν και για όποιο λόγο έγιναν, κατ' αρχήν δεν έγιναν με ευθύνη των ιδίων που μετακινήθηκαν και στην συνέχεια αυτοί που πλήρωσαν ήταν πάντα οι μετακινούμενοι και όχι αυτοί που τις προκάλεσαν. Δεν μπορώ να φανταστώ πως υπάρχει κάποιος ευτυχισμένος Αφγανός (μιας και μιλάμε για λαθρομετανάστες) που να τραβάει λίγο πιο σκληρά από τα πάθη του Χριστού, να θέλει να αφήσει την ευτυχισμένη ζωή του στην χώρα του, να αφήσει την οικογένειά του, τους φίλους του την ζωή του ολόκληρη για έλθει σε μια χώρα που τον υποδέχεται βάζοντάς τον να γλύφει τις αρβύλες του Λιμενικού που τον "διέσωσε".

    Ως χώρα, δεν έχουμε μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις και μιας και είμαστε μια χώρα που με υπερηφάνεια λέμε πως είμαστε χώρα Ορθόδοξων Χριστιανών, χώρα της Παναγιάς, Χώρα που οι άνθρωποι της πιστεύουν στον Θεό και στους κανόνες της Χριστιανικής ζωής, είμαι σίγουρος πως πρέπει να έχουμε και ανάλογη στάση σε αυτά τα ζητήματα. Στην Κοιτίδα του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας όπως μας αρέσει να λέμε τιμώντας τους Αρχαίους προγόνους μας, οφείλουμε πλέον να έχουμε μια διαφορετική στάση ζωής απέναντι σε ανθρώπους που το μόνο συναίσθημα που φέρουν, είναι ο πόνος και η απελπισία.

    Δύσκολος ο δρόμος της Αρετής. Να τον τραβάμε όμως όχι να τον υμνούμε. ...ck

  1. zaxos
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:34 μ.μ.

    ?

  1. zaxos
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:35 μ.μ.

    Την Πατρίδα μου την βάλαν υποθήκη,
    θα ΄λθει μέρα που στους ξένους θα ανήκει,
    μετανάστης στην δική μου την Πατρίδα,
    με πασπόρτ,με υπογραφή και με σφραγίδα.


    Με υποθήκευσαν κι εμένα και εσένα,
    δεν θα βρ...εις ανυποθήκευτο κανένα,
    πάρτυ κάνουν ανενόχλητοι οι λύκοι,
    στης Πατρίδας μου τ΄απέραντο τσιφλίκι....

  1. ΓΚΑΣ
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:40 μ.μ.

    Φιλε ck θελω να σου απαντησω στα σχολια σου αν μου επιτρεπεις.
    Με αφορμη αυτα που λες ανετρεξα λιγο πισω στο παρελθον και ειδα οτι οταν δεν ειχαν να φανε στην ευρωπη και αρχισαν πολλοι παρα την θεληση τους να μετακινουνται προς την δυση (ΑΜΕΡΙΚΗ) στο τελος δεν ηταν αυτοι που δεινοπαθησαν αλλα οι καημενοι οι ντοπιοι (γηγενης-ινδιανοι) με αποτελεσμα οχι μονο να τους παρουν την γη τους αλλα να τους εξαφανισουν και απο προσωπου γης.
    Ως χωρα ναι εχουμε και υποχρεωσεις αλλα δυστηχως μερικοι απο εμας θελουν να θυμουνται μονο αυτες και να ξεχασουμε τα δικαιωματα μας.
    Ναι ειμαστε χωρα ορθοδοξων αλλα μην ξεχνας οτι και ο χριστος πηρε το βουρδουλα οταν ειδε οτι εκαναν τον ναο μπαχαλο.
    Κοιτιδα πολιτισμου η ελλαδα δεν το αμφισβητει κανεις αλλα οταν ο παρης πηρε την γυναικα του μενελαου τοτε συσωμη ολλη η ελλαδα εξαφανισε την τροια απο τον χαρτη.
    Δεν αμφισβητει κανενας οτι ολλοι ειμαστε ανθρωποι του θεου και οτι οι λαθρομεταναστες φευγουν απο τον τοπο τους για ενα καλυτερο αυριο.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

  1. Village's News
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:17 π.μ.

    Αγαπητή Δημοκρατία,
    Για να είμαστε ειλικρινής δεν το περιμέναμε να χαρακτηριστούμε και ως ανεγκέφαλοι από σένα. Δεν κάνουμε πίσω στις θέσεις μας και δεν πιστεύουμε δυστυχώς ότι η δημοκρατία στην μικρή μας χώρα είναι τόσο ισχυρή όσο θέλουμε να λέμε.
    Η δημοκρατία φίλε μας πηγάζει και ασκείται από τον λαό αλλά το ίδιο και οι δικτατορίες.
    Δεν σε προκαλέσαμε πριν όπως είπα και στον φίλο Babylon5 αλλά βάλαμε μια ανάρτηση για να δείτε ότι δυστυχώς είναι πολύ αυτοί που υποστηρίζουν φασιστικά καθεστώτα στην περιοχή του Στρυμονικού. Δείτε τις απαντήσεις τους και τις απειλές και τα συνθήματα στον τοίχο μας στο facebook.
    Σου κάνουμε όμως ανοιχτή πρόταση για συνεργασία, σε θέματα και γεγονότα που θα ήθελες να θίξεις. Εμείς σου προσφέρουμε το χώρο, εσύ αρκεί να βρεις έναν τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί μας (το καλύτερο νομίζουμε ότι είναι το email).

    Περιμένουμε λοιπόν είτε σχόλια σου και στις αναρτήσεις μας, είτε όποια άλλη επικοινωνία μαζί μας.

  1. zaxos
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:34 μ.μ.

    καποιον απο εδω μεσα τον ενοχλουνε αυτα που γραφω και ξεκινησε προπαγανδα εναντιον μου!!!!!χαιρε δημοκρατια

  1. zaxos
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:40 μ.μ.

    village news
    οταν σε ρωτανε κατι να απαντας συγκεκριμενα,και οταν βλεπεις οτι πολλοι ανθρωποι,περισσοτεροι απο τους προοδευτικους φιλους σου και οτι το 80% της χωρας δεν τους θελει αυτους τους λαθραιους να μην επιμενεις.
    γιατι ξερεις τι σημενει οταν συμφωνουνε πολλοι και διαφωνουνε λιγοι?.......?

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:41 μ.μ.

    Aγαπητε village μιλησα για ανεγκεφαλια γιατι επεμεινες να με ταυτιζεις με τον καρατζαφερη.
    Γι αυτο και μονο τον λογο.
    Δεν σου ειπα εγω να αλλαξεις τις θεσεις σου ουτε και να κανεις πισω. Αλλωστε ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του πιστευω και την δικη του ιδεολογικη ταυτοτητα. Αρκει βεβαια να την εχει αποφασισει μονος του και οχι να του την εχουν επιβαλει με καποιο τροπο.
    Τωρα οσο για αυτο που λες οτι και οι δικτατοριες πηγαζουν και ασκουνται απο τον λαο διαφωνω και παλι μαζι σου και νομιζω οτι τα μπερδευεις λιγο.
    Η δικτατορια ειναι η απολυτη εξουσια συγκετρωμενη σε εναν ηγετη(δικτατορα) η σε μια ομαδα. Ο οποιος συγεντρωνει και την δικαστικη εξουσια και την νομοθετικη. Αυτη με λιγα λογια ειναι η δικτατορια.
    Εκτος και εαν εννοεις την δικτατορια του προλεταριατου στην οποια κανει κουμαντο η μαζα των εργατων δηλαδη ολη η εργατικη ταξη ΑΛΛΑ προς οφελος παντα ολου του λαου. Και φυσικα εναντια στην αστικη ταξη. Αυτη ναι πηγαζει και ασκειται απο τον λαο κατα καποιο τροπο.
    Βεβαια προσωπικο μου πιστευω ειναι οτι η δικτατορια ειναι ΜΙΑ απλα υπαρχουν φανερες δικτατοριες και κρυφες δικτατοριες.
    Δεν παυει ομως ποτε σε οποιαδηποτε μορφη της να ειναι εις βαρους του λαου.
    Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
    Οσο για αυτο που λες οτι υπαρχουν ανθρωποι πολλοι στον στρυμωνικο κολπο που υποστηριζουν φασιστικα καθεστωτα θα σου πω οτι ειναι δικαιωμα του απο την στιγμη που δεν βλαπτουν με τις πραξεις τους το κοινωνικο συνολο.Ειπαμε ο καθενας πιστευει οτι θελει.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
    Η φιλη σου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  1. Village's News
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:29 μ.μ.

    zaxos
    Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε σε ότι μας ρωτάνε. Την προστακτική να την χρησιμοποιείς όταν μιλάς με τους φίλους σου. Γιατί δεν μας λές λοιπόν, τι σημαίνει «όταν συμφωνούν πολλοί και διαφωνούν λίγοι?», μήπως πρέπει Δημοκρατικότατα να το βουλώσουμε?
    Όταν βάζεις «εθνικιστικά ποιηματάκια» να προσέχεις τουλάχιστον ο ποιητής να είναι κάτοικος Ελλάδος και όχι μετανάστης (Ο Γιώργος Κανλής ζει και εργάζεται στο Aachen, της Γερμανίας).

  1. Village's News
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:46 μ.μ.

    Αγαπητή Δημοκρατία
    Κανένας δεν σε ταύτισε με τον Καρατζαφέρη κι αν έτσι πιστεύεις, ίσως είναι καλό να το κοιτάξεις!
    Γνωρίζουμε πολύ καλά πολλούς υποστηρικτές της χούντας των Συνταγματαρχών, όπως επίσης και πολλούς υποστηρικτές της βασιλείας.
    Απ΄ ότι φάνηκε υπάρχουν και πολλοί υποστηρικτές της ανωτερότητας της Άριας φυλής της Ελληνικής φυλής και όποιας άλλης φυλής.
    Συνεπώς… έχουμε εν δυνάμει δικτατορίες που περιμένουν απλά την κατάλληλη στιγμή για να καταλύσουν την Δημοκρατία. Δικτατορίες που πηγάζουν από μέρος του λαού και ασκούνται από αυτόν. Συμφωνούμε απόλυτα και για την «Δικτατορία», όπως την ονομάζεις του προλεταριάτου.
    Δεν είναι καθόλου ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ το συμπέρασμά μου…
    Φάνηκε από τα σχόλιά τους. Και αφού πιάσαμε τα νύχια, να σου πούμε κι εμείς ότι, πολλές φορές φαίνονται ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ οι φασίστες.

    Και οι δικοί σου φίλοι Village’s News

  1. zaxos
    11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 μ.μ.

    αρα ολοι λοιπον village ειναι στραβοι εκτος απο τους σημερινους συμοριτες φιλους σου,,,
    ηδη εχετε αρχισει το παιδομαζωμα και κανετε την νεολεα συμοριτες πολεων

  1. Village's News
    12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:50 π.μ.

    τι λες μωρέ? μάλλον έχεις μπερδευτεί? με ποιούς νομίζεις ότι μιλάς? αυτό λέγετε μανία καταδίωξης. Μπορούμε να σου συστήσουμε κάποιον καλό ψυχολόγο αν θες.
    αφου δεν τα καταφέρνεις με την ορθογραφία γιατί δεν γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες?

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share