Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, κυρίως μετά από σχόλια κάποιων αναγνωστών μας, ότι καμιά ευθύνη δεν φέρουμε για τα σχόλια και τις απόψεις των άλλων παρά μόνο για αυτά που γράφονται από εμάς.

Δυστυχώς υπάρχουν και σχόλια τα οποία είναι υβριστικά και προσβλητικά. Δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε ούτε μπορούμε να κάνουμε μαθήματα διαγωγής σε κανέναν.

H διαπαιδαγώγηση, ο χαρακτήρας και η διαγωγή του καθενός παίρνει μορφή και γαλουχείται από το σπίτι και όχι από κάποιο blog!

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή με όσο το δυνατόν λιγότερα προσβλητικά σχόλια.

« Πάντων εστί δυσχερέστατον το πολλοίς αρέσκειν ».
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
(Το πιο δύσκολο από όλα είναι να αρέσεις στους πολλούς).
.
.

date Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

3 χωριατάκια to “Προσβολές και ύβρεις!!!”

  1. ck
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:04 μ.μ.

    Είναι δύσκολο να αρέσεις στους πολλούς και ακόμη δυσκολότερο να αρέσεις σε όλους. Είναι όμως εύκολο να επιλέγεις τους κριτές σου και σε ποιους θα πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον και φυσικά να απαντήσεις στην κριτική τους.

    Εμείς θα είμαστε εδώ και θα κρατάμε αυτό το blog ζωντανό και πρώτο. Πέρα από μετρητές, υπάρχει και η έξω από το ιντερνετ συζήτηση στην κοινωνία του Σταυρού. Το ότι το blog αυτό έγινε αιτία συζήτησης και προβληματισμού στην μικρή μας κοινωνία, είναι αναμφισβήτητο πλέον. Ακόμη και αν έγινε μερικές φορές αιτία διαμάχης και διαφωνιών. Αλλοίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα.
    Με το θάρρος και την σιγουριά της γνώμης, θα είμαστε εδώ. ...ck

  1. Ανώνυμος
    14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:24 μ.μ.

    Oti na'nai!! Afto exw na pw mono!! Ase pou twra exw psofisei sto gelio blepontas tous psifous gia kalytero Dj ths perioxhs! O Avramidis einai prwtos? Fantasou poioi psifizoun 'h ti pousties mporei na exoun ginei prokeimenou na einai aftos prwtos!!! Dj pou paizei mono me laptop,den exei idea apo mousiki alla kai pws legontai ta kommatia pou paizei,kai pou thn Megali Pempti to pasxa pou mas perase (afto den tha to ksexasw me tipota) epaize tsita,enw den eixe poly kosmo to magazi,progressive trance sto De cafe!! Eleos reeeee!!

  1. Ανώνυμος
    15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:38 μ.μ.

    symfwnw

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share