Αναρτούμε το σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη στο θέμα



Τελικά ποιόν...... Δήμαρχο έχουμε?




και περιμένουμε τα δικά σας σχόλια, ερωτήσεις, απαντήσεις κι απόψεις!

Ανώνυμος είπε...

ma den exoyme dimarxo...
ola einai xyma pantoy kai oi dikaiologies periseyoyn apo dimotikoys "dithen" symvoyloys poy arkoyntai ston dimo toys i apostoli toy dimoy na einai to na vgainei kathe proi i skoypidiara (kai ayta misa) kai na to lene les kai mas kanoyne kai xari.
as pane na doyn tis paralies poy tis pnigei i vroma eno
exoyme akoma toyristes...
se poy exei akoma sikomenes tis galazies simaies kai pame gia oktovrio...
tha tis afisoyn arage ekei eos ton dekemvrio poy erxetai kamia fora group gia mpanio ???!!!

einai oloi toys eleos doloplokoi anorganotoi kai eleimatikoi pantoy ki otan leo oloi ennoo oloi kai vazo kai ton xontroyli "proin" poy leei gia ta erga toy alla otan toy les
gia provlimata se stelnei ston dimarxo (o opoios einai stin kosmara toy) kai to paizei den eida kai den ksero...
akoma kai me ton koyloyri eimastan kalytera ap oti eimaste simera se polla kai sigoyra pio katharoi.
gia to oikonimika poy lene den ksero giati aytoi ta len kai o koyloyris ta lege allios giati na pistepso sto finale aytoys ki oxi ton palio ???
o dimos pnigetai stin vromia kai stin apragia kai to kseroyme oloi to kalo omos einai oti edo den prokirisei kaneis proores ekloges kai tha toys fame stin mapa eos to telos...

ante na doyme stis ekloges mpas kai ginoyme ena me ton frantzi na mas symazepsei giati aytoi kai toy xronoy tha xairontai epeidi mazepsan ta skoypidia perysi
eimai enas dimotis poy oyte na toys vlepei den thelei pleon
geia sas


23 Σεπτέμβριος 2009 3:02 μμ

date Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

16 χωριατάκια to “Ανώνυμος είπε... "Μα δεν έχουμε Δήμαρχο..."”

  1. Babylon5
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:05 μ.μ.

    akoma kai me ton koyloyri eimastan kalytera ap oti eimaste simera se polla kai sigoyra pio katharoi

    Καλά εσένα πρέπει να σε δεί γιατρός μου φαίνεται...δεν εξηγείται αλλιώς αυτός ο λυσσαλέος και άσχετος λόγος εναντίων των σημερινών, και η σπόντα υπέρ των προηγούμενων....

    Καλή η ελευθερία του λόγου, αλλά καμιά φορά πονάνε τα μάτια μας απο αυτά που διαβάζουμε...

  1. Ανώνυμος
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:32 μ.μ.

    o kathenas borei na pisteyei oti thelei. afto den shmainei oti einai alhheia. To gegonos oti den einai pia dhmarhos leei polla. Alla gia to dhmotiko symvoylio den ehei adiko. afantoi oloi, to mono pou touw endiefer einai h thesh

  1. Ανώνυμος
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:20 μ.μ.

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ.

  1. Ευτυχισμενη
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:40 μ.μ.

    Αυτες ειναι αναρτησεις και θεματα για συζητηση αυτα που μας καινε και μας τσουρουφλιζουν.
    Εχει αναρωτηθει κανεις απο εμας τους Δημοτες αυτου του Δημου και συγκεκριμενα των τουριστικων διαμερισματων ΣΤΑΥΡΟΥ-ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΜΗΛΙΕΣ που παει και που βαδιζει αυτος ο τοπος?
    Εχουμε κατασταλαξει στο πως πρεπει να ανπτυχθει?
    Γιατι ναι μεν αναπτυσετε αλλα αναπτυσετε αναρχα και εννοω απο μονος του. Να το κανω πιο κατανοητο. Αναπτυσετε οπως ΚΑΤΣΕΙ.Ετσι αναπτυσετε αυτος ο τοπος. Ο καθενας να κανει οτι του αρεσει ο Δημος μενει αμετοχος και παει λεγοντας. Δεν υπαρχει προγραμμα δεν υπαρχει σχεδιο δεν υπαρχει βουληση δεν υπαρχουν κανονες δεν υπαρχει Τ Ι Π Ο Τ Α.
    Δεν πρεπει καποια στιγμη να κατσουμε ολλοι και να χαραξουμε πορεια στο πως θελλουμε να βαδισουμε?
    Η τελος παντων στο πως ονειρευομαστε αυτον τον τοπο.
    Τον θελουμε ΑΣΤΙΚΟ? ΕΜΠΟΡΙΚΟ? ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ? Απο ολλα και απο λιγο?
    Αλλα πρεπει καποια στιγμη να αποφασισουμε.
    Και νομιζω οτι τωρα η αναγκη αυτη ειναι πιο επιτακτικη απο ποτε.

  1. Ανώνυμος
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:14 μ.μ.

    Να ποιοι υποστηρίζουν τον Γιωργάκη

    Ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει με τον τρόπο που θέλει. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι να γνωρίζει ο πολίτης το παρελθόν του σχολιαστή.
    Ας θυμηθούμε την θέση του κ. Σεφερτζή ως επικοινωνιολόγο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε οδηγηθεί και στις φυλακές Κορυδαλλού για το αδίκημα της απάτης κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, της ηθικής αυτουργίας (σε βαθμό κακουργήματος) και για σωρεία πλημμελημάτων, λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ.
    Ας θυμηθούμε και τον κ. Κωστόπουλο. Τον μεγαλοεκδότη πού ξεκίνησε από την επαρχία, υπήρξε επίλεκτο στέλεχος του σκληρού πασοκικού πυρήνα, ανδρώθηκε την δεκαετία του ’80 και είναι αυτός που υποστήριξε από τα περιοδικά του το lifestyle της Μυκόνου, τον λεκτικό τραμπουκισμό, σκυλούδες, γυμνάστριες, ποδοσφαιροποίηση των πάντων και προκλητικά φιγουρατζίδικα αυτοκίνητα.
    Να πούμε και για τον Π. Καψή, τον διευθυντή των ΝΕΩΝ; Αρκεί κανείς να δει τα εξώφυλλα της εφημερίδας για να καταλάβει την κομματική και στρατευμένη της ταυτότητα.
    Να θυμηθούμε και την εμπλοκή του κ. Τσίμα στο σκάνδαλο MISENS. Ο οποίος έχει και το θράσος να είναι κεντρικός παρουσιαστής σε εκπομπή του MEGA για τις εκλογές. Ήμαρτον
    Λέμε ήμαρτον διότι αυτοί βρήκαν το κ. Παπανδρέου νικητή του debate ενώ έγκυροι δημοσκόποι, όπως ο κ. Παναγόπουλος, Θεοδωρικάκος, Φαναράς είδαν την, έστω και μικρή, υπεροχή του Πρωθυπουργού!
    Ο τηλεθεατής σίγουρα δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα. Καλό είναι να του θυμίζουμε το ποιόν του καθενός για να μπορεί και να φιλτράρει την γνώμη όλων.

  1. Ανώνυμος
    23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 μ.μ.

    Για ποιο λόγο πάει ο Γιωργάκης στις ΗΠΑ;

    Με ποιο τρόπο εξηγείται στην πραγματικότητα η πρωτοφανής επιλογή του κου. Παπανδρέου να αφήσει για τρεις ημέρες την Ελλάδα στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου και να μεταβεί στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς οφείλει να προεδρεύσει της Επιροπής Στίνγκλιτς;

    α.- Ενόψει του ενδεχομένου να εκλεγεί πρωθυπουργός, επιδιώκει να κάνει προπαρασκευαστικές συνεννοήσεις με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες αναφορικά με το νέο σχέδιο του κου. Νίμιτς για το Σκοπιανό, την επανεξέταση της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, την προώθηση του ζητήματος απόδοσης στην πΓΔΜ καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην ΕΕ, την τουρκική αίτηση για ένταξη στην ΕΕ, τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τους αγωγούς κ.α.

    β.- Αποσκοπεί να κάνει επαφές ανωτάτου επιπέδου στις ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει προεκλογικά ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά της πρωθυπουργικής καταλληλότητάς του.

    γ.- Περιφρονώντας τα αισθήματα έντονης επιφύλαξης που έχει διαχρονικά αναπτύξει ο λαός μας έναντι των ΗΠΑ, συμμετέχει εκούσια σε μία εμφανή εκστρατεία σημειολογίας σχετικά με το ποιος καθορίζει και επιβάλει τελικά τις πολιτικές εξελίξεις σε αυτό τον τόπο.

    δ.- Αδιαφορεί για τη συνέχεια της προεκλογικής αντιπαραθεσης, δηλώνονας έτσι απερίφραστα ότι αυτές εδώ τις εκλογές δεν τις έχει κερδίσει στα σίγουρα, αλλά του τις έχουν χαρίσει στα σίγουρα.

    ε.- Όλα τα προηγούμενα μαζί.

    στ.- Τίποτα από τα προηγούμενα, απλά πάει να προεδρεύσει στην Επιτροπή Στίνγκλιτς και αυτό είναι όλο.

  1. Village's News
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:17 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε 9:20,
    Δυστυχώς δεν θα σου κάνουμε την χάρη να αποσύρουμε την ανάρτηση επειδή εσύ δεν μπορείς να συζητήσεις και θεωρείς ότι η γνώμη ενός αναγνώστη μειώνει το επίπεδό μας. Αναρτήσαμε το συγκεκριμένο κείμενο περιμένοντας ότι θα ακουστούν γνώμες. Αλλά βλέπουμε ότι το επίπεδο των ανωνύμων είναι μάλλον χαμηλό. Οι Babylon5 και Ευτυχισμένη καταλαβαίνουν τον λόγο και λένε την άποψή τους .
    Την άποψή σας θέλουμε να ακούσουμε για τα θέματα που θίγει ο συγκεκριμένος που κατά την άποψή του υπάρχει η απουσία της δημαρχίας και του δημοτικού συμβουλίου, ελλιπής καθαριότητα, και η περιγραφή της οικονομικής κατάστασης που δεν τον ικανοποιεί. Το επίπεδό μας αφήστε να απασχολεί εμάς.

  1. Village's News
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:18 π.μ.

    Αφού αναφέρθηκε, θα θέλαμε να μάθουμε για το κάλεσμα του δήμου για τον καθαρισμό των παραλιών από δημότες πριν από μερικές μέρες. Τι ανταπόκριση είχε, αν υπάρχει φωτογραφικό υλικό και κυρίως τι αποτέλεσμα είχε αυτή η κίνηση? Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα χαρούμε πολύ να αναρτήσουμε φωτογραφίες και σχόλια για αυτήν την κίνηση την οποία επικροτούμε και θεωρούμε πολύ σημαντική.

  1. Village's News
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:36 π.μ.

    Αγαπητή Ευτυχισμένη,
    Είναι πάντα χαρά μας να βλέπουμε σχόλιά σου. Συμφωνούμε ότι υπάρχει μια άναρχη και χωρίς σχέδιο ανάπτυξη στον Σταυρό – Άνω Σταυρό και Μηλιές και αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια τώρα. Οι αρχές της περιοχής φαίνονται είτε ανίκανοι να πάρουν αποφάσεις είτε να παίρνουν εκείνες τις αποφάσεις που είναι προς συμφέρον τους.
    Είμαστε μια κοινωνία η οποία αποτελούνταν από ψαράδες, υλοτόμους και τα τελευταία 30 χρόνια και άτομα που ασχολούνται με τον τουρισμό. Μια κοινωνία που απορρίπτει κάθετα κάθε τι αστικό και αποτυγχάνει δυστυχώς και στον εμπορικό τομέα. Το τελευταίο είναι αποτέλεσμα βέβαια και του κόσμου αλλά και της αδυναμίας των αρχών του τόπου να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες.

  1. Ανώνυμος
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:36 μ.μ.

    Aderfe narkwtika pairneis? Ti les? Eimastan kalyterame ton prohgoymeno? Se allo hwrio meneis esy?
    Epeidh twra ehoume kai 3 sintrivania parapano? Ti foro plironoume prosexes pote?

  1. Ανώνυμος
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:55 μ.μ.

    SINEXISTE NA PSIFIZETE ENAN SIGKEKRIMENO AN8ROPO APO TOUS 2 POU 8ELEI MONO TIN KAREKLA.TI NA PO.ANTE KAI TO 2010-2014 EUXOMAI NA PAME POLLA PERISSOTERA XRONIA PISO

    ''ΕΔΩ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ''
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7:12 μ.μ.

    Τελικα εχουμε μπερδεψει καποια πραγματα ολλοι μας.
    Εκανε ο φιλος Ανωνυμος καποιο σχολιο μαζι με καποια κριτικη για το σημερινο Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ. Και ο ανθρωπος εκφραζει την γνωμη του και την αποψη του.
    Και ρωτω? Δεν εχει το δικαιωμα να το κανει?
    Τοτε εμεις οι υπολοιποι γιατι τον κραζουμε και τον κρινουμε?
    Μηπως πρεπει επιτελους να μαθουμε να ακουμε και πραγματα που δεν μας αρεσουν?
    Μηπως πρεπει να μαθουμε οτι τελικα ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν ειναι η ΑΥΘΑΔΕΙΑ στην διαφωνια μας?
    Και σε τελικη αναλυση αυτος που διαφωνει με τον φιλο Ανωνυμο ας του απαντησει με επειχηρηματα ενα προς ενα σε οτι λεει και ας κρινουν μετα και οι αλλοι το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.
    Νομιζω οτι ετσι πρεπει να λειτουργουμε αν θελουμε να λεγομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ γιατι εμεις εχουμε διδαξει τον ΔΙΑΛΟΓΟ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  1. ELLHNAS
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 8:38 μ.μ.

    apo pote o dialogos ginete me koukoules? oi ELLHNES exoun arxidia kai den xriazontai koukoules.Gia ayto pare mia apopsi pou den symfonei mazi sou.Den lro to onoma mou giati eida ti pathane aytoi poy to eipane. Ypokrites.

  1. Ανώνυμος
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:41 μ.μ.

    o dhmos mporei na einai ANUPARKOS.alla prepei na paradextoume oti sta mparakia me tis alodapes mas exoun vgalei asproproswpous
    !!o kurios dhmarxos kai antidhmarxos!vevaia legontas tin thesh pou katexoun sto dhmo gia na dhmiourgisoun entuposeis exoun ginei ta prwta kamakia..arage ta pota ta kovoun timologia kai ta pernoun sto D.sumvouleio?giati prwta den pigainan polu suxna.axioi..na se kati pou exoun xehorisei san dhmotikh arxh!

  1. Ανώνυμος
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 μ.μ.

    pantws re paidia aytos o antidhmarxos o filippas prepei na ton kanoyn ypey8yno dhmosiwn ergwn.
    den exei afhsei meros mprosta apo to spiti toy poy na mhn to exei strwsei asfalto kainoyria.
    Mpravo antidhmarxe ante kai s anwtera na valis kai kanena syntrivani twra.

  1. Ανώνυμος
    24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:42 μ.μ.

    kato ta xeria apo ton filopo ton antidimarxo doylevi mera kai kirios nixta gia to kalo toy dimoy

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share