Η εκδρομή είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009.


Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης.

























Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:


Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ραντεβού στις 12:00 στην πλατεία ελευθερίας στο κέντρο των Σερρών, και στις 12:30 αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ θα προσεγγίσουμε το Ρούπελ από την Εθνική Οδό Σιδηροκάστρου – Προμαχώνα, διαδρομή 40 χιλ. περίπου, μετά το Ρούπελ μπορούμε να επισκεφτούμε την πόλη σαντάνσκι της Βουλγαρίας η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, βασική προϋπόθεση πράσινη κάρτα Αστυνομική Ταυτότητα η Διαβατήριο.


Επιστροφή στην πόλη των Σερρών ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το βράδυ διασκέδαση στην πόλη.


Κυριακή 11:00 εκκίνηση από την Πλατεία ελευθερίας για την λίμνη Κερκίνη Σέρρες - προς Σιδηρόκαστρο, στρίβουμε για Βυρώνεια, φθάνουμε στο χωριό Κερκίνη. διαδρομή 30 χιλ. περίπου.


Εκεί μπορούμε να ενημερωθούμε για την λίμνη σε ειδικό χώρο στο ξενοδοχείο ‘ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ’ και εφ’ όσον το επιτρέπει ο καιρός να ξεναγηθούμε στην λίμνη με βάρκες (περ.1 ώρα και 30 λεπτά) , μετά το τέλος της ξενάγησης φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


Τιμή συμμετοχής 40 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μία διανυκτέρευση με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο κατηγορίας Β΄ είσοδοι και ξεναγήσεις σε Μουσεία


Πληροφορίες - Συμμετοχές:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΗΡΗΣ ( Black ) Τηλ. 6936701191


Συμμετοχές έως την Πέμπτη το μεσημέρι.


Παράλληλα

Το διήμερο 7 & 8 Νοεμβρίου, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει στην πίστα των Σερρών το 3ο Track Day του, καθώς και τον δεύτερο του φιλικό αγώνα ταχύτητας.


Πληροφορίες - Συμμετοχές:


ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ. 6944267429

date Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “3ο Track Day & 2ος Φιλικός Αγώνας Ταχύτητας 2009 ΜΟΘ”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share