Πριν από μερικές ημέρες και μετά από αντίστοιχο σχόλιο στο θέμα "Διαρροή δεξαμενόπλοιου στο Σταυρό", στείλαμε μέρος του σχολίου σαν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δημαρχείου Ρεντίνας.

Καλούσαμε τον Δήμαρχο κ. Στοίτσα να μας απαντήσει σχετικά με το θέμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τριανταφύλλη Απόστολο που ενήμερωσε τον Δήμαρχο για το e-mail μας. Σήμερα λάβαμε απάντητικό e-mail από τον Δήμαρχο κ. Αντώνιο Στοίτσα και το παραθέτουμε παρακάτω.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ρεντίνας για την υπέυθυνη στάση του απέναντι στους πολίτες και για τον χρόνο που αφιέρωσε για να απαντήσει σε όλους μας σχετικά με το θέμα.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ :


http://villagesnews.blogspot.com/2009/10/blog-post_8588.html

www.e-stratoni.gr

Το να μην πάρουμε απάντηση δεν μας στεναχωρεί αλλά το ότι τα προβλήματα δεν λύνοντε αυτό μας ενοχλεί και μας νευριάζει.

Ακόμα κι αν η είδηση ότι μολύνθηκε η θάλασσα στον Σταυρό είναι λανθασμένη, θα έπρεπε η δημαρχεία να κρατήσει υπευθυνη στάση και να βγάλει μια ανακοίνωση στο site που διατηρεί.

Αυτό είναι πιο σημαντικό από τα Ραδιοφωνικά Ανταμώματα στην Βαμβακιά. Έλεος πια!




ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

Δευτέρα, 2 Νοέμβριος 2009, 8:29

Από: "Triantafyllis Apostolos"

Προς: villagesnews@yahoo.gr





απαντηση:

το όλο θέμα κρίθηκε από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές ως άνευ σημασίας για αυτό και δεν έγινε και καμία σχετική ανακοίνωση από τον δήμο ρεντίνας. Η διάσταση που εξέλαβε οφείλεται στην άμεση κινητοποίηση και ενδιαφέρον από την πλευρά του δήμου μας και των αρμόδιων υπηρεσιών. θα χαρούμε πολύ, αν το θελήσετε και εσείς φυσικά, να σας ενημερώσουμε και προσωπικά με μια επίσκεψη σας στο δήμο μας. θα σας περιμένουμε.


ο δημαρχος ρεντινας
στοιτσας αντωνιος

date Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Απάντηση Δημάρχου Ρεντίνας, σχετικά με το θέμα "Διαρροή δεξαμενόπλοιου στο Σταυρό"”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share