To De Cafe classic music bar (Σταυρός) - Α΄ & Β΄ Λυκείου Σταυρού...

Αφήστε τους άλλους να τρώγονται!!!
Εμείς την ημέρα των εκλογών ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!


Start @ 19:00... Be There...












date Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

10 χωριατάκια to “De Cafe classic music bar (Σταυρός) - Α΄ & Β΄ Λυκείου Σταυρού”

  1. Ανώνυμος
    2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:14 π.μ.

    Καλα η αφισα ειναι Προσβολη της Αστικης Δημοκρατιας... Καποιος πρεπει να ενημερωσει τα παιδακια που την βγαλανε τους αγωνες και το αιμα που χυθηκε για να μπορουμε να ψηφιζουμε...
    Οσο μεγαλωνω βλεπω οτι βολευει πολλους οι νεοι να ειναι απολιτικ...

  1. PAIDAKI...
    2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 π.μ.

    ETSI EXOYN MA8EI TA PAIDAKIA, A' KAI B' LYKEIOY EINAI...

  1. Village's News
    2 Οκτωβρίου 2009 στις 2:01 π.μ.

    Αγαπητέ Ανώνυμε 12:14,

    Μας κάνει εντύπωση που δεν πρόσεξες ότι τα «παιδάκια» έγραψαν ότι το party τους ξεκινάει όταν κλείσουν οι κάλπες. Οι νέοι άνθρωποι είναι πολύ πιο πολιτικοποιημένοι από μερικούς μεγαλύτερους που μιλάνε για προσβολές Αστικής Δημοκρατίας. Πολιτικοποιημένοι όχι με τον παλιό κομματικοποιημένο τρόπο αλλά με έναν ρεαλισμό που τρομάζει μάλλον. Πρώτα θα πρέπει να δούμε κατά πόσο το σχολείο στηρίζει την διαδικασία των σχολικών εκλογών και τα 5μελή και 15μελή συμβούλια και μετά να αναφέρουμε και να ειρωνευόμαστε τα «παιδάκια».
    Εμείς πάντως φέτος θα διασκεδάσουμε μαζί τους αφού πρώτα ψηφίσουμε και στις επόμενες εκλογές αν είμαστε όλοι καλά θα ψηφίσουμε μαζί τους και μετά θα διασκεδάσουμε και πάλι μαζί τους.

  1. Ανώνυμος
    2 Οκτωβρίου 2009 στις 7:26 μ.μ.

    Αγαπητε village new`s...

    Επειδη σε αυτες οπως και σε καθε εκλογες περνω σβαρνα τα χωρια, βουνα και τα λαγγαδια για προπαγανδιστικους λογους εχω την αποψη οτι και στο
    χωριο μας η νεολαια δεν εχει ιδεα απο το τι εκφραζουν οι πολιτικες, οι ιδεολογιες δεν εχουν καν αποψη... για να μην ειμαι ολοκληροτικος δεν θα τους βαλω ολους στο ιδιο τσουβαλι και θα πω η πλειοψηφια... δεν ειναι τυχαιο που ακουνε τετοια τραγουδια και χτυπιουνται στα μπαρακια...
    http://www.youtube.com/watch?v=uMjb7TRss-A
    και για να μην ειμαι ανωνυμος χμμμ... να σκεφτω...antioportunist Λοιπον

  1. Villages News
    3 Οκτωβρίου 2009 στις 4:53 μ.μ.

    Αγαπητέ antioportunist,

    σε καλωσορίζουμε και επώνυμα πια στο blog μας. Οι νέοι συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι άτομα τα οποία είναι πολιτικοποιημένα άτομα με την ευρεία έννοια όμως. Ζούνε σε μια κοινωνία στην οποία ο ρεαλισμός και η ωμότητα έχουν καταστρέψει κάθε φιλοσοφία και ιδεολογία. Επιβιώνουν και δεν ψάχνουν αρχηγούς κομμάτων αλλά αρχηγούς ρεαλιστές, ζωντανούς και έτοιμους να πέσουν κάτω και να τσαλακωθούν αν χρειαστεί.
    Οι νεότεροι πάλι μαθαίνουν να επιβιώνουν κι αυτοί σε αυτον τον κόσμο μέσα από το σχολείο και αν χρειαστεί έχουν αποδείξει ότι γίνοντε μια ομάδα αι ένα σώμα και πολεμούν.
    Σε όλα όμως υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

  1. Ανώνυμος
    4 Οκτωβρίου 2009 στις 1:43 π.μ.

    Αγαπητε village news

    Ας απαντησω λοιπον ενα προς ενα αυτα που εθεσες... 1)Πολιτικοποιημενα με την ευρεια εννοια αυτο πρεπει να μου το εξηγησεις λιγο περισσοτερο το α)απολιτικ και β)μπαχαλοκατασταση οι 2 κυριες τασεις που επικρατουν στην νεολαια εχουν πολιτικη υποσταση μονο για τον λαζοπουλο που δεν τρεφω καμια εκτιμηση προς το προσωπο του! 2)Ρεαλισμος και Ωμοτητα χμμμ... Μπα μαλλον Υλισμος και φιλαρεσκεια! 3)Φιλοσοφια-ιδεολογια δεν τους κατηγορω (νεολαιους) γιατι το σχολειο και το περιββαλον δεν τους εδωσε την ευκαιρια καν να μαθουν τι εκπροσωπουν που στοχευουν!4) επιβίωση :για ζωντανό οργανισμό) διατήρηση στη ζωή ύστερα από αντιμετώπιση αντίξοων συνθηκών! δεν μου αρεσει σαν λεξη ουτε σαν αποψη!
    5)Αρχηγους... υπαρχουν δεν ξερουν που να ψαξουν γιατι ζουμε στην εποχη του Image και για να εχεις Image πρεπει να εχεις λεφτα και αν εχεις λεφτα δεν κανεις για αρχηγο Ρεαλιστη που θα πεσει να τσαλακωθει για ευννοειτους και προφανεις λογους...6)Γινονται μια ομαδα ενα σωμα πολεμουν...Χωρις προσανατολισμο καταφερνοντας τιποτα ισα ισα χειροτερευουν την κατασταση...ελειψη εμπειριας-καθοδηγησης!
    Εν κατακλειδι θα ηθελα να πω τα εξης: Δεν ειμαι πεσιμηστης απλα υπερβολικα ραελιστης η νεολαια αντι για μια κοινονικη ομαδα που θα ειναι μπροστα και θα μαχεται για το μελλον της κοιταει αμετοχη και αναλονεται σε παιχνιδια του ιδιου του συστηματος χωρις να αντιλαμβανεται το ρολο της...Προταση μου? Να κομματοποιηθουν αναλογα με την ταξικη τους θεση... κουρασα αλλα ειναι Ωραια τα μεγαλα και ρομαντικα λογια αλλα ο ρεαλισμος που αναφερεις λεει αλλα!
    Κειμενο απο: Antioportunist

    Υ.Γ Καλη ψηφο

  1. Ανώνυμος
    4 Οκτωβρίου 2009 στις 3:39 μ.μ.

    Καλησπερα. Διαβασα με προσοχη οσα ειπατε. Αρχικα θα ηθελα να αναφερω οτι ειμαι τις Β' Λυκειου του Σταυρου. Η αφισα δημιουργηθηκαι ετσι απο καπιο λαθος μας. Σιγουρα σκοπος μας δεν ειναι να μειωσουμε ή να δειξουμε οτι απαγορευουμε τα τις πολιτικες παραταξεις. Επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι οι νεοι κατα πλυοψειφια δεν εχουν γνωσεις πανω στην πολιτικη ετσι μαχοντε με λαθος τροπο κ πολλες φορες προς λαθος κατευθηνση.
    Νουρακης Θανασης Β'

  1. Ανώνυμος
    10 Οκτωβρίου 2009 στις 3:30 μ.μ.

    Καλησπερα. Επειδη εχει ανοιξει μια μεγαλη συζητηση...το λαθος ειναι δικο μου. Σαφως δεν ηθελα να δειξω οτι απαγορεύουμε τις πολιτικές παρατάξεις αλλά οτι σαν παιδία εμείς λεμε ΝΑΙ στην διασκέδαση. Δεν νομιζω πως ένα παιδί 16 χρονων σκεφτεται φασιστικά. Απλά εγίνε. Και μόλις αντιλήφθηκε, οι αφίσες κολλήθηκαν με αφαιρεμένο το μέρος της εικόνας. Ευχαριστώ. Βασιλική Λιτσακη. Β' Λυκειου

  1. Village's News
    10 Οκτωβρίου 2009 στις 5:18 μ.μ.

    Αγαπητοί Θανάση και Βασιλική,

    Λυπούμαστε που δεν είδαμε πιο νωρίς τα σχόλιά σας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δικαιολογήστε σε κανέναν.
    Όπως φαίνετε ο μόνος που παρεξηγήθηκε είναι ένα άτομο το οποίο όπως ο ίδιος λέει «Επειδη σε αυτες οπως και σε καθε εκλογες περνω σβαρνα τα χωρια, βουνα και τα λαγγαδια για προπαγανδιστικους λογους εχω την αποψη οτι και στο
    χωριο μας η νεολαια δεν εχει ιδεα απο το τι εκφραζουν οι πολιτικες, οι ιδεολογιες δεν εχουν καν αποψη... για να μην ειμαι ολοκληροτικος δεν θα τους βαλω ολους στο ιδιο τσουβαλι και θα πω η πλειοψηφια... δεν ειναι τυχαιο που ακουνε τετοια τραγουδια και χτυπιουνται στα μπαρακια...».
    Δεν γνωρίζει ότι αυτή η νεολαία που δεν γνωρίζει πολιτικές ιδεολογίες, φεύγει το πρωί για μάθημα στο σχολείο, σχολάει και πάει στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών, στο φροντιστήριο για να περάσει τις εξετάσεις και ίσως και στο γυμναστήριο και σε κανένα ωδείο. Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη για αυτό το σκοπό. Ας κάτσει να μετρήσει τις ώρες αν του βγαίνουν και μετά ας συζητήσουμε για πολιτικές ιδεολογίες.
    Αυτά τα άτομα μεγάλωσαν σε πάρκα και δρόμους παίζοντας μετά το σχολείο μέχρι το βράδυ και κατά τα 16 τους πολιτικοποιήθηκαν γιατί έτσι επέβαλε τότε η μόδα. Μεγάλωσαν, πάλεψαν για τα πιστεύω τους και κατάφεραν τώρα σαν μεγάλοι να κάνουν αυτόν τον κόσμο στον οποίο μεγαλώνετε εσείς. Χωρίς ελεύθερο χρόνο και χωρίς παιδικότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δέχεστε την ευθύνη που αυτοί δεν θέλουν να πάρουν.

  1. Ανώνυμος
    10 Οκτωβρίου 2009 στις 8:22 μ.μ.

    Ο ελευθερος μας χρονος ειναι ελαχιστος παρολα αυτα εγω προσωπικα κ πολιτικοποιημενος ειμαι κ ιδεολογια εχω για ενα παιδι της ηλικιας μου. Οταν οι νεολαια καταλαβαινει οτι ολα ειναι μαυρα κ οτι δεν υπαρχει μελλον αφου ετσι προβαλουν τα Μ.Μ.Ε λογικο ειναι να μην ασχολιτε. Τελος παντων το θεμα περασε. Ευχαριστουμε πολυ το villagenews για την υποστιριξη που μας προσφερει. Νουρακης Θανασης Β'

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share