ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 σας καλούμε να συμμετάσχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ρεντίνας την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 και ώρα 20.00 μ.μ. και κατά την οποία θα εξεταστούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1°: "Αποδοχή ποσού 12.900,00 Ευρώ για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας (ΣΑΤΑ/Πολιτική Προστασία 2010) "

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2°: "Έγκριση ή μη γεωλογικής μελέτης καταλληλότητας στο Β στάδιο μελέτης ΓΠΣ Δήμου Ρεντίνας''

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3°: "Αποδοχή και κατανομή 2ης δόσης ΣΑΤΑ Έτους 2010"

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4°: "Καθορισμός τιμής μονάδας για μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα από διορθωτική πράξη εφαρμογής για τις ιδιοκτησίες 021111 στο ΟΤ Γ 187 και 020204 στο Ο.Τ Γ 162 "

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5°: "Καθορισμός τιμής μονάδας για μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα από διορθωτική πράξη εφαρμογής για την ιδιοκτησία 021514 στο ΟΤ Γ 88"

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6°: "Έγκριση σύνταξης ή μη πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής σε βάρος του κ. Σιδέρη Ιωάννη του Κων/νου πρώην μισθωτή δημοτικού αναψυκτηρίου ''

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7°: "Επανέγκριση απευθείας εκποίησης του υπ' αριθμ.61 Δημοτικού οικοπέδου που βρίσκεται στο Ο.Τ Γ 16 του συνοικισμού της Βαμβακιάς Δ.Δ Βόλβης εμβαδού 110,00 τ.μ "

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8°: "Έγκριση παύσης κυκλοφορίας του ΚΗΙ 7810 επιβατικού αυτοκινήτου Δήμου Ρεντίνας ''

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9°: "Ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή του 1ου Λογαριασμού της Μελετήτριας Παναγιώτας Χαλιάξη αναδόχου της μελέτης "Κατασκευή Παιδικού σταθμού στο Δ.Δ Σταυρού"

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10°: "Αίτηση Παναγιώτου Αναστασίας, Παναγιώτου Ελευθερίας, Παναγιώτου Χριστίνας για παραχώρηση τμήματος ρέματος του οποίου η λειτουργία έχει αρθεί"

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11°: "Αίτηση Κιντσάκη Λαμπρινής για την επέκταση δραστηριότητας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου από 10 σε 30 Η/Υ.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 12°: Αιτήσεις Δημοτών

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

date Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

2 χωριατάκια to “Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρεντίνας για την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010”

  1. Ανώνυμος
    7 Ιουνίου 2010 στις 7:31 μ.μ.

    (δεν ειχα που να τ' αναφέρω...)

    πο πο πο...βρωμάνε απο παντου....να τους χαιρόμαστε, ντρέπομαι για ακόμα μια φορά που τους ψήφησα...

    Το Fimotro αποκαλύπτει σήμερα ότι ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου σε εταιρία συμφερόντων του Βίκτωρα Ρέστη. Σύμφωνα με το ΦΕΚ (ΤΑΕ-ΕΠΕ 10966/11-9-2009) και ενώ η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννης Σαβαλάνος, ίδρυσε μαζί με τρεις στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη την...
    κατασκευαστική εταιρία ΓΑΚΑΤ Α.Ε. δηλώνοντας μάλιστα ως έδρα το σπίτι του!!! Το περίεργο είναι ότι λίγους μήνες αργότερα όταν ανέλαβε τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ, στο βιογραφικό του δεν ανέφερε καν την ύπαρξη της εταιρίας αυτής. Να σημειωθεί ότι οι τρεις συνέταιροί του Γιάννη Σαβαλάνου, Σέργιος Μαναράκης (δικηγόρος), Γιώργος Μένεγας (τοπογράφος) και ο υιός του Αντώνης, ίδρυσαν πρόσφατα την ΡΑΒΕΝΙΑ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 2021/2010) και την ΑΒΙΛΙΟΣ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ ΕΠΕ 3019/2010) οι οποίες έχουν ως αντικείμενο την διαχείριση ακινήτων και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ο Αντώνης Μένεγας εργάζεται στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της RF Energy (όπως αναφέρει και Δελτίο Τύπου της εταιρίας στις 30-4-2010), η οποία ανήκει στην οικογένεια του Βίκτωρα Ρέστη.


    Εκείνο που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αφενός μεν γιατί ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, δεν συμπεριέλαβε στο βιογραφικό του (που δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ) την ενασχόλησή του στην συγκεκριμένη εταιρία (εν αντιθέσει με άλλες), αφετέρου δε εάν υπάρχει νομικό και ηθικό ασυμβίβαστο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρία ΓΑΚΑΤ ΑΕ, έχει (ή θα έχει) δοσοληψίες με το κράτος και μάλιστα με το ΥΠΕΚΕ το οποίο τον διόρισε στην Κτηματολόγιο ΑΕ. Αναμένουμε απαντήσεις...

  1. Ανώνυμος
    8 Ιουνίου 2010 στις 9:50 π.μ.

    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

    Το 1925 ο Θεόδωρος Πάγκαλος αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διατηρώντας ταυτόχρονα και την πρωθυπουργία. Μέχρι την ανατροπή του, τον Αύγουστο του 1926, διέλυσε την Εθνοσυνέλευση, κατάργησε την ελευθεροτυπία, ενώ έλαβε και ορισμένα εντυπωσιακά μέτρα, όπως η καταδίκη σε θάνατο καταχραστών του δημοσίου χρήματος και η κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

    Αθήνα, πάρκο Γουδή, 28 Νοεμβρίου 1925: Στην φωτογραφία δίπλα βλέπετε δύο καταχραστές του δημοσίου να θανατώνονται δι’ απαγχονισμού, μετά από καταδίκη για καταχρήσεις.


    http://xryshaygh.files.wordpress.com/2010/06/pagalos.jpg

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share