Οι σίγουρες υποψηφιότητες


1. Αγγελος Φραντζής - δήμαρχος Αγίου Γεωργίου

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», ο δήμαρχος Αγίου Γεωργίου, Αγγελος Φραντζής, που αμφιταλαντευόταν, πήρε την οριστική απόφαση να διεκδικήσει το νέο δήμο Βόλβης (πρώην δήμοι Αγίου Γεωργίου - Ρεντίνας - Απολλωνίας - Μαδύτου - Εγνατίας - Αρέθουσας).


2. Γεώργιος Στοΐτσας - πρώην δήμαρχος Ρεντίνας

Προετοιμασία για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Βόλβης κάνει και ο πρώην δήμαρχος Ρεντίνας, Γιώργος Στοΐτσας, που οργανώνει μαζώξεις με αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς θα είναι υποψήφιος για το δήμο Βόλβης. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα καταθέσει τελικά αίτηση υποψηφίου για στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος.


Οι «αναποφάσιστοι»

1. Δημήτριος Γαλαμάτης


Έντονα ακούγεται το όνομα του πρώην βουλευτή και αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Δημήτρη Γαλαμάτη, για υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης. Τον στηρίζουν μάλιστα και οι δύο γαλάζιοι βουλευτές Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης. Ο πρώτος μάλιστα διερωτήθηκε «Μήπως ο δήμος Καλλινδοίων βγήκε από τον υπό σύσταση δήμο Βόλβης και εντάχθηκε στο δήμο Λαγκαδά, ώστε να δυσκολέψει πρώην βουλευτή της ΝΔ που μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος;», μιλώντας για πράσινα μαγειρέματα στον «Καλλικράτη». Ο βουλευτής στη Β’ περιφέρεια εννοούσε τον πρώην συνάδελφό του Δημήτρη Γαλαμάτη, που έλκει την καταγωγή του από το Ζαγκλιβέρι και τον Σταυρό, και έχει προταθεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον νεοσύστατο δήμο Βόλβης. Ο ίδιος πάντως επί του παρόντος αποφεύγει να τοποθετηθεί.


Πάντως κύκλοι του περιβάλλοντος Γαλαμάτη δηλώνουν πως έχει «ισχυρό ρεύμα», καθώς βγήκε πρώτος σε σταυρούς σε τρεις δήμους της επαρχίας Λαγκαδά (δήμος Αγίου Γεωργίου, Ρεντίνας και Μαδύτου) που περιλαμβάνονται στο διευρυμένο δήμο Βόλβης. Η αλήθεια είναι πάντως πως η ΝΔ βλέπει στο πρόσωπο του πρώην βουλευτή τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο για τον νεοσύστατο δήμο Βόλβης. Ο ίδιος όμως προβληματίζεται, καθώς δεν έχει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ανέλαβε χρέη αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Δημήτρη Γαλαμάτη.


2. Πόπη Καλαϊτζή - έπαρχος Λαγκαδά

Κλειστά κρατά ακόμη τα χαρτιά της η έπαρχος Λαγκαδά Πόπη Καλαϊτζή, αν και φήμες τη θέλουν να διεκδικεί τη δημαρχία του νέου δήμου Βόλβης. Το γεγονός ότι κατάγεται από την Αρέθουσα και ότι η μέχρι τώρα δράση της στο επαρχείο Λαγκαδά ήταν ιδιαίτερα πλούσια, είναι ένα από τα μεγάλα ατού της για τη διεκδίκηση του δήμου Βόλβης.



Πασχάλης Μητρακούδης
www.lagadas.net

date Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

2 χωριατάκια to “Οι υποψήφιοι για το διευρυμένο δήμο Βόλβης - Ποιοι σιγούρεψαν την υποψηφιότητά τους”

  1. Ανώνυμος
    14 Ιουνίου 2010 στις 4:20 μ.μ.

    Λαθος χαρτη βαλατε!

  1. Ανώνυμος
    16 Ιουνίου 2010 στις 4:17 μ.μ.

    Το φως της δημοσιότητας βλέπει εδώ και λίγες ώρες η λίστα ή μέρος της λίστας με ονόματα πολιτικών δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που έχουν λάβει «δώρα» από την «αμαρτωλή» Siemens.

    Μεταξύ των ονομάτων της λίστας που έχει στην κατοχή της η Εξεταστική Επιτροπή, που διερευνά το μέγα πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο, βρίσκονται αυτά των πρωθυπουργών της Ελλάδας από το 1990 και μετά.

    Οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο νυν πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου περιλαμβάνονται στους πολιτικούς που έλαβαν «δώρα» από τη γερμανική εταιρεία.

    Στη λίστα, επίσης, αναγράφονται ονόματα πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτά των Κώστα Σκανδαλίδη, Κώστα Γείτονα, Γιώργου Βουλγαράκη, Γιώργου Αλογοσκούφη, Πέτρου Δούκα και Άκη Τσοχατζόπουλου.

    Στον εν λόγω κατάλογο υπάρχουν, επίσης, τα ονόματα επιχειρηματιών, όπως οι Γιώργος Μπόμπολας, Πέτρος Κόκκαλης, Γιώργος Κορωνιάς, Γιώργος Λούβαρης, Κώστας Μίχαλος και Γιώργος Φλέσσας

    Το μοναδικό όνομα δημοσιογράφου που περιλαμβάνεται στη λίστα είναι του Παύλου Τσίμα.


    Και σ’ ανώτερα…..
    Για προσέξτε ποιοι είναι…. Για κλάματα είμαστε… όχι για γέλια…
    Είναι αυτό που λέμε ότι το ψάρι βρομάει από το ΚΕΦΑΛΙ…..

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share