Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.

Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ' την Εθελοντική Αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν που το δέχεται.


Το να είναι κανείς Εθελοντής Αιμοδότης είναι το σημαντικότερο πράγμα, γιατί αυτή η μονάδα αίματος θα σώσει την ζωή περισσοτέρων από ενός ασθενών.

Σαν μέλη της κοινωνίας είναι ευθύνη μας να είμαστε Εθελοντές Αιμοδότες.
Δυστυχώς στην χώρα μας, η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια ακόμα υπαρκτή κατάσταση που έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην μη ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με την τελείως ανώδυνη γι' αυτούς εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.


Αρκετές φορές, αυτή η μη ευαισθητοποίηση οφείλεται στην αδιαφορία πολλών για το τι αποτελεί πραγματική προσφορά προς τον συνάνθρωπο, πολλές φορές όμως οφείλεται στην άγνοια για το μέγεθος της ανάγκης που υπάρχει να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους το πιο ανεκτίμητο αγαθό που μπορεί να σώσει την ζωή του.

Ας δώσουμε όλοι μας ραντεβού μαζί με τους συγκινείς και φίλους μας την Κυριακή 4 Ιουλίου στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του Άνω Σταυρού.


Αποτελεί μία πράξη Αγάπης…


http://masaetos.blogspot.com/2010/06/4.html

date Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

0 χωριατάκια to “Εθελοντική Αιμοδοσία - Κυριακή 4 Ιουλίου”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share