Το μουντιάλ ξεκινάει και, όπως ξέρουμε,είναι μια καθαρά ανδρική υπόθεση.Ή όχι τελικά;;
Μάλλον όχι , αφού πολλές γυναίκες θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν τη στρογγυλή θεά! Όχι όμως επειδή είναι φαν του ποδοσφαίρου αλλά του ωραίου.
Μια αδυναμία στο ωραίο την έχουμε και γι'αυτό σας παραθέτουμε 6 λόγους να δείτε την εθνική μας να αγωνίζεται.


1.Μιχάλης Σηφάκης 25 ετών:μας έχει απασχολήσει όχι μόνο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και με τη σχέση του με το μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά που έχει περάσει τα σαράντα κύματα. Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει ότι θέλει στο μέλλον να κάνει οικογένεια και παιδιά!!!



2.Γιώργος Σαμαράς 25 ετών:με διεθνή καριέρα από τα 16 του στην ολλανδική Χέρενφειν, απ'όπου έφυγε το 2005 για τη Μάντσεστερ Σίτυ.Σήμερα αγωνίζεται στη Σέλτικς.Τα καλοκαίρια θα τον βρείτε στο εξοχικό του στην Αρναία Χαλκιδικής!



3.Γιούρκας Σειταρίδης 29 ετών: μιλά ρώσικα, πορτογαλέζικα και ισπανικά.Κατάγεται από τον Πόντο και Γιούρκα τον φώναζε ο παππούς του- βαφτίστηκε Γιώργος.Έχει μια ferrari και μια lamborghini και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το kick boxing !!!



4.Kώστας Χαλκιάς 36 ετών: ο ψηλότερος παίκτης της εθνικής και του μουντιάλ. Έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του και τη σύζυγό του Ξένια.Περνά τα καλοκαίρια του στη Πάρο όπου έχει εξοχικό!


5.Σωτήρης Κυργιάκος 31 ετών:ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του για να παίξει τελικά στον Παναθηναικό, στους Ρειντζερς της Σκοτίας, στην Άιντραχτ , στην ΑΕΚ και τελικά στη Λίβερπουλ.Το παρατσούκλι του είναι Highlander!!



6.Σωτήρης Νίνης 19 ετών:o πιο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας 20ετίας.Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του!!!


http://giotagossipgirl.blogspot.com

date Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

0 χωριατάκια to “Ωραίοι ως Έλληνες!”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share