Επικοινωνήστε μαζί μας...

...
στείλτε μας mail στο villagesnews@yahoo.gr
...
βρείτε μας στο facebook στο villagesnews strimonikos kolpos
..

Αν έχετε κάτι να πείτε και δεν μπορείτε δημοσίως, περιμένουμε τις καταγγελίες, απορίες, ερωτήσεις σας και θα το αναρτήσουμε εμείς από το blog και το προφίλ μας, για εσάς!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους από το facebook, που μας ενημερώνουν με φωτογραφίες, και events!

Εύχαριστούμε πολύ τους φίλους που μας στέλνουν mail, με διάφορα θέματα και ιδέες τους!

Περιμένουμε κι΄ άλλα μηνύματά σας και θα τ΄αναρτήσουμε εμείς για εσάς...

date Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

4 χωριατάκια to “Επικοινωνήστε μαζί μας...”

  1. ΛΑΚΗΣ ΓΑΛΙΟΥΡHΣ.
    5 Ιουλίου 2010 στις 8:37 π.μ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΙΣΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΜΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΛΑΚΗΣ ΓΑΛΙΟΥΡHΣ.

    http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

    ps. ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ.

  1. lakis galiouris.
    5 Ιουλίου 2010 στις 7:52 μ.μ.

    Την ίδια ακριβώς στιγμή είχαμε πολύ σοβαρό επεισόδιο σε καφέ - εστιατόρια στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ηγουμενίτασας.

    Ανησυχία στις αρχές για "κτύπημα πέρα από το κοινό ποινικό δίκαιο", πιο απλά μήπως έχουμε κίνηση παραστρατιωτικής ομάδας στο "τυφλό" κτύπημα της Αμφιλοχίας με δραστηριοποίηση πυρήνα του UCC ("Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς") εκφράζεται από το μακελειό που στοίχισε τον τραυματισμό τριών ατόμων σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων το βράδυ του Σαββάτου.

    Το είδος του κτυπήματος (μπήκαν αιφνιδιαστικά και άρχισαν να πολυβολούν το πλήθος), η εμφάνισή τους (μαύρες στολές) και τα κίνητρα που δεν είναι ευκρινή έχουν οδηγήσει τις αρχές να πρχωρούν σε έρευνες πέρα απο το κοινό έγκλημα.

    Γύρω στα 200 άτομα –όλοι επιβάτες τριών υπεραστικών λεωφορείων από την Αλβανία- βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξαφνικά εισέβαλαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος τέσσερις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι και άρχισαν να πυροβολούν να κτυπάνε στα "τυφλά" με αυτόματα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ!

    Από τα πυρά τους τραυματίσθηκε στο λαιμό μια 66χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας 28χρονος και ένα παιδί μόλις 15 χρόνων τραυματίσθηκαν ελαφρά στα πόδια.

    Οι ένοπλοι διέφυγαν και από την πίσω πόρτα χωρίς να ζητήσουν χρήματα ή κάτι άλλο και εξαφανίστηκαν μέσα στον πανικό που επικράτησε, τρέχοντας στα σκοτεινά χωράφια γύρω από το κατάστημα που είναι γεμάτα δέντρα! Η ΕΥΠ ήδη ασχολείται με το θέμα.

    Πριν μερικές ημέρες μετά το τριήμερο φεστιβάλ του αλβανικού κόμματος PDU οργανώθηκε πορεία με πούλμαν και αυτοκίνητα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου είχε στηθεί εξέδρα για την εκδήλωση για... θύματα της ελληνικής γενοκτονίας! Ο αρχηγός του κόμματος Σ.Ιντρίζι σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα δήλωσε ότι ορκίζεται στους τάφους των θυμάτων ότι η Τσαμουριά είναι δική μας και πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην Τσαμουριά μας....

    Ακόμη πιο γλαφυρός ήταν ο άλλος βουλευτής του κόμματος. ο Ντασαμίρ Ταχίρι, που δήλωσε στους συγκεντρωμένους: Αδέλφια, σας υπόσχομαι ότι έπειτα από έναν χρόνο εμείς όλοι μαζί θα γιορτάσουμε στην Ηγουμενίτσα όπως οι πρόγονοί μας?.

    Οι ακραίοι αυτοί Αλβανοί εθνικιστές παρουσίασαν και συγκεκριμένο κατάλογο απαιτήσεων προς την Ελλάδα: Την αναγνώριση γενοκτονίας εις βάρος των τσάμηδων, αποζημίωση στους συγγενείς των θυμάτων, ανέγερση μνημείων στην Τσαμουριά στη μνήμη των θυμάτων, επιστροφή περιουσιών και δικαίωμα επιστροφής των Τσάμηδων και αναγνώριση? μειονοτικών δικαιωμάτων στους ορθόδοξους τσάμηδες που έχουν απομείνει στα εδάφη τους στην Ελλάδα.

    Τα όσα δηλώνει και απαιτεί το PDU ή το άλλο κόμμα, το PDI και η Οργάνωση Τσαμουριά που θεωρούν ως κομμάτι του αλβανικού εθνικού κορμού, όχι μόνο τη Βόρειο Ηπειρο αλλά και το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής Ηπείρου μέχρι την Πρέβεζα, θα μπορούσαν να θεωρηθούν γραφικά, αν και υπενθυμίζεται ότι ουδέποτε η αλβανική πολιτική ηγεσία, τουλάχιστον από το 1992 και μετά, δεν αποκήρυξε τον αλυτρωτισμό εις βάρος της Ελλάδας με όχημα το τσάμικο.

    Ενα ακόμη στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η δρομολογημένη κατάργηση των θεωρήσεων για τους Αλβανούς πολίτες που ταξιδεύουν στις χώρες Σένγκεν,κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες κινήσεις των ακραίων Αλβανών εθνικιστών σε ελληνικό έδαφος.

  1. Ανώνυμος
    5 Ιουλίου 2010 στις 10:54 μ.μ.

    pou ise vre kolokitha village k den grafeis ta sholia?

  1. lakis galiouris.
    6 Ιουλίου 2010 στις 8:58 π.μ.

    AFTO TO KOMATI MOU EKANE IDIAITERH ENTYPOSH.... GIA OSOUS PROVLHMATIZONTE.

    ----------------------------------------------------------------

    Οι πολιτικοί δεν αξίζουν όυτε καν το φτύσιμο. Απορώ πως τολμά η Ντόρα να φτιάξει κόμμα! Να μας πει τι; Οτι δεν τα πήρε από τη ΖΙΜΕΝΣ; Ο Κουβέλης τόσα χρόνια προσκύναγε την αριστερά των χαβαλέδων. Τι να μας πουν; Αυτοί που ποτέ δεν δούλεψαν. Που ποτέ δεν πλήρωσαν έστω τον καφέ τους σε μια καφετέρια. Πως ανέχεστε να ψηφίζετε άτομα σαν τη Ράπτη, τη Καιλή, τον Τσίπρα, την Κανέλη και όλο τον πολιτικό συφερτό; Περιμένατε αυτοί να σας πάνε μπροστά; Είναι δυνατόν να εκλέγεται βουλευτής ο Λιάπης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Αβραμόπουλος και ο Πάγκαλος; Αυτοί όλοι μαζί δεν έχουν δουλέψει ούτε 1 εργατοώρα. Φταίμε οι Έλληνες γιατί τους ανεχόμασταν και τους ψηφίζαμε σαν ζώα κάθε φορά. Το ωραίο είναι ότι τσακωνόμασταν για πάρτη τους!!! Πόσο ηλίθιοι ήμαστε. Τελευταίους αφήνω τους κομμουνιστές. Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχουν πιο τεμπέληδες από τους αριστερούς. Από την ΚΝΕ διδάσκονται την τέχνη του "επαναστάτη" που δεν δουλεύει γιατί πλουτιζει τα αφεντικά. Μόνο φιλοσοφία και όραμα πουλάνε. Από εργασία...άστο καλύτερα. Γιαυτό είναι κολλημένοι στον πάτο. pikis@hotmail.com 5/7/2010 13:16

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4582834

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share