Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη - Αναγνωστήρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρασνών, η βράβευση των μαθητριών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του δήμου Αγίου Γεωργίου.

Το παρόν στην βράβευση έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Π.Σ. Βρασνών κ. Θεοχάρης Βέργος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του αρχικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την παραχώρηση του κτιρίου στον πολιτιστικό σύλλογο. Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον δάσκαλο ζωγραφικής κ. Θανάση Δουλγερίδη για την επιμονή και υπομονή που υπέδειξε και τις μαθήτριες του Εργαστηρίου Ζωγραφικής για την συμμετοχή και την επιμέλεια τους. Κλείνοντας δήλωσε : "ότι γίνεται στον σύλλογο χρειάζεται σθένος, όρεξη και πάνω απ' όλα αντοχή".

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγεράς Παναγιώτης έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους του Εργαστηρίου Ζωγραφικής και τους παρότρυνε να προχωράνε πάντα τόσο δημιουργικά τη ζωή τους. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε και ο Δήμαρχος Αγίου Γεωργίου κ. Άγγελος Φραντζής, ο οποίος δεν κατάφερε να προσέλθει στην εκδήλωση λόγω ασθένειας.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι ευχές του πάτερ Αντώνιου αλλά και οι διδαχές του :
"Μη φοβού το μικρόν ποίμνιον. Αν έχουμε θέληση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά."

"Είναι στιγμές που τα πολλά λόγια χάνονται...
τα αναμνηστικά όμως θα γεμίζουν το νου με θύμησες συγκινητικές"
δήλωσε με τη σειρά του και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βρασνών κ. Δημήτρης Σαμαράς και σε ρόλο τελετάρχη ξεκίνησε την απονομή των βεβαιώσεων και ενός κλαδιού ελιάς, που αποτελεί το νέο συμβόλο του πολιτιστικού συλλόγου Βρασνών.

Οι μαθήτριες και ο δάσκαλος ευχαρίστησαν τους φορείς και υποσχέθηκαν πως θα διατηρήσουν την προσπάθειά τους σε υψηλά επίπεδα. "Τους αγώνες τους ξεκινάνε πάντα λίγοι. Να προάγουμε το πνεύμα πάνω απ' όλα", ήταν η προτροπή του δασκάλου.


http://www.strymonikos.net/news/news.php?xnewsaction=fullnews&newsarch=122009&newsid=24


date Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Βεβαιώσεις συμμετοχής στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του Δήμου Αγίου Γεωργίου”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share