Όταν παίζεις με τον τρίτο του πρωταθλήματος και παίρνεις ισοπαλία μάλλον θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος

Όμως βάση της εικόνας του παιχνιδιού αλλά και της εξέλιξης του αποτελέσματος τα Τριτωνάκια είναι μάλλον απογοητευμένα από το τελικό 2-2.


Καταρχήν το παιχνίδι ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης του Ζαγκλιβερίου. Και ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά, θεωρούμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με τα Τριτωνάκια να έχουν την κατοχή αλλά να μην τα καταφέρνουν στην τελική προσπάθεια.

Και ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα Τριτωνάκια ήταν αυτά που χάσανε δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ο Απόλλωνας προηγήθηκε με έξυπνο πλασέ σε μια ολιγωρία της άμυνας Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από μακρινό σουτ και γκελ της μπάλας που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα τα Τριτωνάκια ισοφάρισαν σε 1-1. Με ανεβασμένη την ψυχολογία 10 λεπτά πριν το τέλος και μετά από ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ήρθε η ανατροπή! 1-2 για τα Τριτωνάκια.
Ο Απόλλων έμοιαζε να τα χει παρατήσει και τα Τριτωνάκια συνέχισαν να πιέζουν για ένα τρίτο γκολ. Και ενώ η μπάλα παιζόταν συνεχώς στην περιοχή του Ζαγκλιβερίου μια αντεπίθεση έφερε το τελικό 2-2 μόλις τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Μια ισοπαλία που δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο, αφενός γιατί ο Απόλλωνας έπαιζε με μια θεωρητικά εύκολη ομάδα και θεωρούσε την νίκη δεδομένη και αφετέρου για βάση της εικόνας του αγώνα τα Τριτωνάκια αξίζανε την νίκη και με το παραπάνω.

http://asimonis.wordpress.com/

date Κυριακή 18 Απριλίου 2010

0 χωριατάκια to “Aπόλλων Ζαγκλιβερίου - Τρίτων Βόλβης 2 - 2”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share