Μετά από 20 χρόνια συνεχούς «παρουσίας»

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η Ανθοέκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πεδίον του Άρεως ύστερα από την εμμονή των ανθοπαραγωγών για τη λειτουργία της και την Γιορτή της Μητέρας (8-9 Μαΐου), κάτι που έβρισκε αντίθετη την αντιδημαρχία Πρασίνου.

Είναι γνωστό ότι ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης Ν. Παπαγιαννόπουλος, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ανθοπαραγωγών Μακεδονίας Θράκης, καθιστώντας γνωστό ότι η Ανθοέκθεση θα λειτουργούσε από σήμερα έως τις 7 Μαΐου, λόγω των ενστάσεων που είχαν εκφράσει οι ανθοπώλες για την εμπορική δραστηριότητα των ανθοπαραγωγών.

Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από το Συνδέσμου Ανθοπαραγωγών, με αποτέλεσμα τη ματαίωση της λειτουργίας της Ανθοέκθεσης σε ένα από τα ωραιότερα και φυλασσόμενα πάρκα της πόλης.

http://greece-salonika.blogspot.com

date Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

1 χωριατάκια to “Ματαιώνεται φέτος η Ανθοέκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης”

  1. Ανώνυμος
    22 Απριλίου 2010 στις 8:59 μ.μ.

    Αλλάζει έδρα η Ανθοέκθεση της Θεσσαλονίκης

    Με την HELEXPO A.E. αποφάσισαν να συνεργαστούν οι ανθοπαραγωγοί της Θεσσαλονίκης μετά την διαφωνία με το δήμο Θεσσαλονίκης για τη διάρκεια της έκθεσης.

    Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ο δήμος έκανε αποδεκτό το αίτημα των ανθοπωλών να μη λειτουργήσει η έκθεση το διήμερο της Γιορτής της Μητέρας (8-9 Μαΐου).

    Οι ανθοπαραγωγοί δεν δέχθηκαν να πέσει η «αυλαία» της έκθεσης στις 7 Μαΐου και έτσι αυτή θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 29 Απριλίου έως τις 16 Μαΐου.

    πηγη:http://www.zougla.gr/

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share