Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής θα εκταμιεύσει το ποσό των εκατό πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000) που διατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την καταβολή έκτακτης οικονομικής βοήθειας και αποζημίωσης οικοσκευών σε πληγέντες από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2010.

Η Νομαρχία βάσει των καταστάσεων που συντάχθηκαν από τις υπηρεσίες σχετικά με τις ζημίες, ζήτησε από το Υπουργείο επί πλέον χρηματοδότηση ύψους διακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (230.000) προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του Ν. Χαλκιδικής και κυρίως αυτές του Στρατωνίου.

Η πρόθεση της Διοίκησης της Νομαρχίας να ικανοποιηθούν άμεσα και εξ ολοκλήρου οι ανάγκες των κατοίκων και με δεδομένο ότι το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ δεν επαρκεί, αποφάσισε να διαθέσει ένα επιπρόσθετο χρηματικό ποσό της τάξεως των εκατόν εβδομήντα χιλιάδων ευρώ από τον κωδικό πρώτων κοινωνικών βοηθειών της Νομαρχίας που αφορά την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών σε όλη τη Χαλκιδική.

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 ώρα 10:00 στο πρώην κοινοτικό κατάστημα του Στρατωνίου θα βρίσκεται κλιμάκιο της Δ/νσης Κοινωνικών Δράσεων της Νομαρχίας για να καταβάλλει τις αποζημιώσεις στους δικαιούχους.

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/

date Κυριακή 25 Απριλίου 2010

0 χωριατάκια to “Από Δευτέρα η καταβολή οικονομικής βοήθειας στους κατοίκους του Στρατωνίου”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share