Δήμος Αγίου Γεωργίου


Η Ασπροβάλτα θεωρείται από τώρα σχεδόν έτοιμη, ώστε να εγκαινιάσει την καλοκαιρινή περίοδο και να δεχτεί τουρίστες, με μόνη εκκρεμότητα τις δειγματοληψίες νερού, οι οποίες γίνονται παραδοσιακά κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αγίου Γεωργίου, Αγγελο Φραντζή, «στην παραλιακή ζώνη έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες διορθώσεις και ανακατασκευές σε ντουζιέρες, αποδυτήρια, αποχωρητήρια κ.λπ. και έχει ολοκληρωθεί από τα συνεργεία του δήμου ο καθαρισμός των ακτών.
Επίσης, έχει καθοριστεί το πλαίσιο για την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων στις παραλίες, ώστε να αποφευχθεί η ενόχληση των λουομένων, ενώ διαρκής έλεγχος καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνεται τόσο από δημοτικούς υπαλλήλους όσο και από εταιρίες σεκιούριτι που θα προσλάβει ο δήμος. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα αναμένεται να αντιμετωπιστεί με υιοθεσίες ζώων από οικογένειες της Γερμανίας», τόνισε στον «Α» ο κ. Φραντζής.


Δήμος Ρεντίνας

Αντίθετα, στο γειτονικό δήμο Ρεντίνας μπορεί να έχουν ξεκινήσει κάποιες δειγματοληψίες για την ποιότητα των νερών, ωστόσο η παραλιακή ζώνη θα είναι έτοιμη να δεχτεί λουομένους σε περίπου ένα εικοσαήμερο.
Οπως είπε ο δήμαρχος, Αντώνης Στοΐτσας, από την Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης των ακτών και καθαρισμού της άμμου. «Εχουμε ετοιμάσει τα μηχανήματα και τα συνεργεία για τον καθαρισμό των ακτών, ωστόσο περιμένουμε πρώτα να περάσει η περίοδος των βροχών.
Το 95% των δειγματοληψιών έδειξε ότι είναι πολύ καλή η ποιότητα του θαλασσινού νερού. Μόνο ύστερα από βροχές στις εκβολές των χειμάρρων εντοπίζονται κάποιες επιβαρύνσεις, αλλά έπειτα από λίγο το νερό καθαρίζει», είπε ο κ. Στοΐτσας.

http://www.agelioforos.gr/

date Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

3 χωριατάκια to “Έτοιμοι για το καλοκαίρι δηλώνουν οι παραθαλάσσιοι Δήμοι μας”

 1. Ανώνυμος
  28 Απριλίου 2010 - 10:33 μ.μ.

  KALLIKRATIS DIMOS BOLBIS EDRA STAVROS, PROIN DIMOI ARETHOYSAS, AGIOY GEORGIOY, RENTINAS, MADYTOY, APOLLONIAS, KALLINDION. K.K FRANTZIS KAI STOITSAS TELOS......

 1. Ανώνυμος
  29 Απριλίου 2010 - 12:34 π.μ.

  ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΟΕΟ

 1. LAKIS GALIOURIS.
  29 Απριλίου 2010 - 8:09 π.μ.

  Το 95% των δειγματοληψιών έδειξε ότι είναι πολύ καλή η ποιότητα του θαλασσινού νερού. Μόνο ύστερα από βροχές στις εκβολές των χειμάρρων εντοπίζονται #### κάποιες επιβαρύνσεις ####,
  αλλά έπειτα από λίγο το νερό καθαρίζει», είπε ο κ. Στοΐτσας.

  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΝ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΟΝ ??? ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ? ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΕΛΕYΣH" ΤΟΝ "ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ" ?????

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share