Τι είχαν προτείνει οι δήμαρχοι μας???

Δήμος Ρεντίνας
Τη συνένωση της Ρεντίνας με το δήμο Αγίου Γεωργίου, καθώς και την προσάρτηση της γειτονικής Ολυμπιάδας προτείνει ο δήμαρχος Ρεντίνας, Αντώνης Στοΐτσας. «Το λογικό είναι να συνενωθεί ο δήμος Ρεντίνας με το δήμο Αγίου Γεωργίου και να προστεθεί και η Ολυμπιάδα, παρόλο που γεωγραφικά ανήκει στη Χαλκιδική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε εμάς και εξυπηρετείται από το Σταυρό», σημείωσε.

Δήμος Αγίου Γεωργίου
Ο δήμαρχος Αγίου Γεωργίου, Αγγελος Φραντζής, προτείνει τη δημιουργία ενός μεγάλου δήμου του Στρυμονικού με τη συμμετοχή των δήμων Αγίου Γεωργίου και Ρεντίνας, αλλά και τα Κερδύλλια του δήμου Αμφίπολης Σερρών και Ολυμπιάδας του δήμου Σταγείρων - Ακάνθου Χαλκιδικής. «Με τη Ρεντίνα γεωγραφικά και χωροταξικά βρισκόμαστε σε μια περιοχή όπως και με τις άλλες περιοχές στο πέταλο του Στρυμονικού», σημείωσε.

Δήμος Μαδύτου
Τη δημιουργία ενός ενιαίου δήμου Βόλβης με τους δήμους που βρίσκονται γύρω από τη λίμνη, προτείνει ο δήμαρχος Μαδύτου, Βλαδίμηρος Οχουνος. «Είναι αναγκαία η διοικητική ανασυγκρότηση με τη δημιουργία μεγαλύτερων δήμων. Στην περιοχή μας πρέπει να γίνουν δύο δήμοι, ο ένας με τους δήμους γύρω από την Κορώνεια και ο δεύτερος με τα χωριά της λεκάνης της Βόλβης. Σ' αυτόν θα περιλαμβάνονται οι δήμοι Μαδύτου και Απολλωνίας, μαζί με τα χωριά της Μικρής και Μεγάλης Βόλβης», τόνισε.

http://www.agelioforos.gr/

date Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

0 χωριατάκια to “Ποιοί δήμοι ήθελαν να συνενωθούν και με ποιούς???”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share