Το Σαββατοκύριακο κύλησε ήσυχα με αρκετό κόσμο να βρίσκετε στον Στρυμονικό κόλπο. Αν και ο καιρός δεν βοηθάει ακόμα όσο πρέπει ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει, να βγει έξω να πιει τον καφέ του κυνηγώντας τον ήλιο.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ με τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά. Μας έκανε εντύπωση το ότι πολύς κόσμος από Βρασνά, που δεν βλέπουμε συχνά, διασκέδασε στα μαγαζιά του Σταυρού όπως επίσης και αρκετά άτομα από Θεσσαλονίκη.

Για όσους δεν τον μάθανε, να σας ενημερώσουμε ότι οι δύο barmen, από προηγούμενη ανάρτησή μας που δέχτηκε πολλές αντιδράσεις, τα βρήκανε (ή έτσι άφησαν να φανεί) αφού δώσανε δημόσια τα χέρια και συνομίλησαν.
Φωτογραφίες δεν βάζουμε αυτήν την φορά γιατί βαριόμαστε όλον αυτόν τον “καθωσπρεπεισμό” από όλους εσάς που θα προσπαθήσετε να μας “την πείτε” για κάτι που από εσάς μάθαμε.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν μας ενοχλεί που μας βρίζετε γιατί πραγματικά το βρίσκουμε λίγο άρρωστο να έχετε τόσο μένος και να βρίζετε με τόσο μίσος άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε και δεν σας έχουν μιλήσει. Αυτές τις μέρες μιλήσαμε με αρκετούς στην περιοχή, ακούσαμε την γνώμη ακόμα περισσότερων και μας κάνει εντύπωση το πόσο πολύ ζητάτε να βρείτε αποδιοπομπαίο τράγο για ότι συμβαίνει.

Οι περισσότεροι ενοχλήθηκαν με την ύπαρξη των φωτογραφιών των δύο barmen στο blog (δεν μάθαμε να ενοχλήθηκαν οι ίδιοι ωστόσο). Δεν θα το σχολιάσουμε αυτό, σχολιάστηκε αρκετά στην συγκεκριμένη ανάρτηση. Οι υπόλοιποι ενοχλήθηκαν με τα σχόλια όσων υποστήριξαν τα συνθήματα που φώναξαν τα Ο.Υ.Κ, ρίχνοντας το φταίξιμο βέβαια σε εμάς. Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο που εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές σας απόψεις, τα δικά σας πιστεύω και τα δικά σας κουτσομπολίστικα σχόλια. Κάποιοι άλλοι απλά δεν μας πηγαίνουν, χωρίς δικαιολογία, δικαίωμά τους.

Υπήρξαν κάποια σχόλια όμως που μας ενόχλησαν. Όχι σχόλια που ακούσαμε σε κάποια καφετέρια ή σε κάποιο σπίτι αλλά σχόλια που μας έστειλαν σαν σχόλια στο blog. Βλέπεις δεν έχετε τελικά τα κότσια να πείτε ανοιχτά τις απειλές σας όλοι εσείς. Εσείς λοιπόν οι ανορθόγραφοι, χωρίς συντακτικό και με καμία λογική που μας απειλήσατε για ακόμα μια φορά θα θέλαμε να ξέρετε ότι δεν θα σταματήσουμε.

Δεν σας απειλούμε εμείς αλλά σας πληροφορούμε ότι όπως εσείς μας στέλνετε τα
IP μας και μας απειλείτε έτσι κι εμείς έχουμε τα δικά σας αλλά και τα σχόλια που μας στείλατε απειλώντας τις οικογένειές μας, τα άτομα που αγαπάμε και ότι ιερό έχουμε. Πόσο βρώμικοι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι και να σε κατηγορούν εσένα για βρωμιά?

Όλοι εσείς που μαζεύεστε σε
cafe και σπίτια και γράφετε μεγάλα σχόλια αναλύοντας και φιλοσοφώντας εναντίον μας, θα έπρεπε να σκεφτείτε για μια στιγμή και να αναλογιστείτε αν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τα χωριά είμαστε εμείς ή είναι αυτά τα άτομα που με τόση ευκολία απειλούν την ζωή μας και την σωματική ακεραιότητα των δικών μας και ίσως αύριο και την δική σας αν εκφράσετε διαφορετική άποψη.

date Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

19 χωριατάκια to “Παρατηρήσεις και σχόλια...”

  1. Ανώνυμος
    19 Απριλίου 2010 στις 5:45 μ.μ.

    teleiose re paidia, giati asxoleistai akoma, mexri pote??????

  1. Ανώνυμος
    19 Απριλίου 2010 στις 7:35 μ.μ.

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.........

  1. Ανώνυμος
    19 Απριλίου 2010 στις 8:45 μ.μ.

    ti tha kanoun, tha doulepsoun mazi, pou, stis kiklades i sto versus, xereis kaneis an exoun milisei oi dio tous me kapoio magazi?
    prepei siga-siga na mathenoume kai ta prosopika ton magazion!
    kalokairi erxete, ti erxete, irthe!

  1. Village's News
    19 Απριλίου 2010 στις 9:33 μ.μ.

    Αγαπητέ "Ανώνυμε εχθρέ του gay-village news",

    Ελπίζουμε να καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται να δημοσιευτούν τα σχόλιά σου που έχουν αυτό το ύφος και αυτήν την φρασεολογία. Δεν πιστεύουμε να μας κρατάς κακία?
    Αν και θυμόμαστε πολύ καλά τα θέματα που έχουμε αναρτήσει στο blog μας δεν θυμόμαστε να υπάρχει κάποια ανάρτηση που να αφορά τον συνουσιασμό κάποιων ατόμων και μάλιστα να έχουμε πει και τα ονόματά τους. Δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε ποια ανάρτησή μας σε πείραξε ή αν απλά δεν μας πας γιατί χρίστηκες από μόνο σου σύγχρονος Zoro και υπερασπιστής των συγχωριανών σου.

    Τις δικαιολογίες που λες, “ότι κουτσομπολεύεις αλλά το κάνεις με τους φίλους σου και όχι στο internet” δεν σημαίνουν τίποτα ούτε σε κάνουν καλύτερο από εμάς.
    Αναρωτιόμαστε επίσης αν γνωρίζεις τις λέξεις που χρησιμοποιείς ή απλά ανοίγεις κάποιο λεξικό και διαλέγεις λέξεις στην τύχη. Ανδρείκελο, φερέφωνο, άτεκνος, δοσίλογος? Γιατί είμαστε όλα αυτά? Ξέρεις τι σημαίνουν?

    Αν βγάζαμε τα άπλυτα των άλλων στην φόρα, αγαπητέ εχθρέ, θα είχαμε πολλά θέματα καθημερινά και δεν θα χρειαζόταν να ασχολούμαστε με την ανεπάρκεια των δημοτικών αρχών του τόπου. Εσύ που τα λες στους φίλους σου μας προμηθεύεις πολλά νέα. Θα μπορούσαμε να γράψουμε το καλοκαίρι για ερωτικά σκάνδαλα σε ξενοδοχεία της Ασπροβάλτας με ονόματα, και δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε να γράψουμε για διάφορες κυρίες και τους φίλους τους από διπλανό δήμο με ονόματα, αλλά δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε επίσης να αναφέρουμε το όνομα του συγχωριανού που την έπεφτε στον “νέο” barman του Reina, αλλά δεν το κάναμε. Και άλλα πολλά αλλά δεν το κάναμε. Μήπως λοιπόν μας μπερδεύεις με αυτά που εσύ έχεις πει στους φίλους σου?

    Παρεμπιπτόντως, το Village’s News δεν είναι ένα μόνο άτομο οπότε αν θες σταμάτα τον παραλογισμό σου. Δεν καταλαβαίνουμε ποιος πιστεύεις ότι είναι ο διαχειριστής από τις περιγραφές σου αλλά σίγουρα δεν έχουμε σπυράκια και στραβά δόντια.

  1. Ανώνυμος
    19 Απριλίου 2010 στις 9:36 μ.μ.

    village's (arseniko i thiliko), mipos exeis arketa kilakia, sta magoulakia, stin kilitsa, sta boutakia...

  1. Village's News
    19 Απριλίου 2010 στις 11:41 μ.μ.

    Αγαπητέ "Ανώνυμε εχθρέ του gay-village news",

    συνεχίζεις την παραφροσύνη σου και μας απειλείς ότι "θα κλωτσάς το δεμένο μας σώμα στην πλατεία του χωριού". Αυτή η Ταλιμπάν συμπεριφορά θέλεις πραγματικά να πιστέψουμε ότι ταιριάζει σε άτομο που κάνει το μεταπτυχιακό του όπως λέει και έχει πάρει παιδεία από τους άξιους καθηγητές στο γυμνάσιο του Σταυρού που αναφέρεις?
    Βέβαια η παιδεία είναι πολύ γενικότερη έννοια από ένα απλό μεταπτυχιακό που λες ότι παρακολουθείς. Σου ευχόμαστε μετά το μεταπτυχιακό σου να βρεις χρόνο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τις εμπειρίες σου και να ελευθερώσεις το μυαλό σου από μικροαστικά στερεότυπα

    Τα σχόλιά σου τα δανείζεσαι από τον Κώστα Πρέκα?

    Φιλιά
    Village's News

  1. Ανώνυμος
    19 Απριλίου 2010 στις 11:48 μ.μ.

    r c village autos einai pou se ekraze gia arketo kairo kai anagkastikes na vgaleis ta sxolia, ti sinexizei akoma, kala aston.

  1. Ανώνυμος
    20 Απριλίου 2010 στις 1:37 π.μ.

    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΤΟΥ VILLAGE, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΒΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ.

  1. Ανώνυμος
    21 Απριλίου 2010 στις 12:49 π.μ.

    einai upervolh tou ti thelw na ginei gia na dwsw entash ston logo(oson afora thn diapompeush tou swnmatos sou),eilikrina an pernouse apo to xeri mou tha to ekana, ta post mou den ta vgazeis oloklhra gt den se pernei profanws, kollhses gia to ti eipa gia na se vrisw k oxi ola ta alla pou eipa pou eimai sigouros oti se katarakwnoun.Nai pistepse to kanw auto to "aplo" metaptuxiako.Oi orizontes mou einai para polu kala dieurimenoi,me megalh diafora apo tous dikous sou pou fainetai na ksemeinan sthn efhveia.To mono pou mas emeine sthn koinwnia einai to arseniko,h uperhfania,h apopsh,to dikaiwma na leme oxi.Apevalle esu ton katinistiko xarakthra sou k thn anwnumia k thn aderfistikh auth sumperifora tou na krineis anthrwpous k katastaseis pisw apo mia istoselida k den prokeitai na asxoleithw mazi sou...oso omws kaneis kai grafeis auta ta mempta,apisteuta kitrinistika sxolia tha me exeis apenanti...kai mhn nomizeis oti asxoloumai apokleistika me sena,exei pollous pou mporw na ta lew se ena 24wro,exei pollous san esena pou san alloi kisingker plhttoun to epoikodomhma ths elladas kai tou ellhnikou xarakthra,den einai kako na agapas thn xwra sou kai na antiparatethesai sthenara apenanti se tupous san esena...an akoma o monos ellhnas pou ksereis einai patridoplhktos san ton preka se lupamai polu,gt tetoia trela mualo antistathikan to 40',to 21',opws mou eixe pei h xouliara o kolokotrwnhs apo ekei pou htan storgikos pateras arxhse na malwnei k na paramelei ta idia tou ta paidia gt to ideato k thn apofansh tou agwna...den peitheis emena,den peitheis pollous,den exei na peis kati me ousia, eisai sto apurovlhto tou internet gt den antexeis to alithino sou proswpo...gt o kosmos se apevalle k twra fwnaskeis apo mia trupa...
    "anwnumos exthros tou gay-village news"
    y.g.:akoma den arnhthikate oti exete enan polu gay sto team,akoma eiste anwnunoi k xwris arxidia,pes mou proswpika poios eisai na sta pw "ak pak" orkizomai na sou aresei auto pou tha sou kanw...

  1. Village's News
    21 Απριλίου 2010 στις 2:37 π.μ.

    Αγαπητέ “Ανώνυμε εχθρέ του gay-village news”,

    Τα posts σου δεν τα βγάζουμε καθόλου όχι γιατί δεν μας παίρνει αλλά επειδή δεν έχουν τίποτα να προσθέσουν παρά μια μεγάλη λίστα των ελληνικών βρισιών. Τίποτα από αυτά που γράφεις δεν μας καταρρακώνουν. Δεν μας αγγίζουν. Δεν κολλήσαμε σε κάτι απλά αναφέραμε τα πιο απλά τα οποία μπορούσαν να αναφερθούν. Τα υπόλοιπα απλά ήταν άρρωστα και παράλογα.

    Το πιστεύουμε ότι το κάνεις το μεταπτυχιακό. Δεν χρειαζόμαστε πειστήρια για αυτό. Το κακό είναι ότι χρειάζεσαι εσύ πειστήρια για την παιδεία σου. Το μόνο που μας έμεινε στην κοινωνία είναι το αρσενικό, η υπερηφάνεια, η άποψη, το δικαίωμα να λέμε όχι? Υπάρχεις στα αλήθεια?

    Σε ποια ανάρτησή μας κρίναμε ανθρώπους Ανώνυμε? Σε ποια ανάρτηση μας κρίναμε καταστάσεις Ανώνυμε? Δείξε μας που έγινε αυτό. Μας κατηγορείς για μεμπτά και κιτρινίστικα σχόλια. Δώσε μας ένα παράδειγμα. Μας κατηγορείς αλλά δεν μας δίνεις κάποιο παράδειγμα. Που κρίναμε κάποιον συγχωριανό μας Ανώνυμε?

    Ένας από τους δύο λόγους για τους οποίους δημοσιεύσαμε το σχόλιό σου είναι γιατί αύριο, 21 Απριλίου, είναι μέρα γιορτής για εσένα υποθέτουμε, συνεπώς είσαι το καλύτερο παράδειγμα αν όχι το μοναδικό στον Στρυμονικό Κόλπο που αγαπάει την πατρίδα του και θέλει να την προστατέψει από τους κακούς. Κάτι τέτοια δεν έλεγαν και κάτι γελοίοι τύποι το ’67? Μπορείς να ψάχνεις όσο θες για Κίσινγκερ στον κόσμο και να κατηγορείς τους Κίσινγκερ του κόσμου για την ανεπάρκεια της Ελλάδας.

    Ειλικρινά τώρα κάνεις αντιπαραβολή του Πρέκα με τον Κολοκοτρώνη κι εμάς με τον Κίσινγκερ? Αναρωτιόμαστε άραγε πόση πολύ βοήθεια χρειάζεσαι από ειδικούς.


    υ.γ. Ορκίζεσαι ότι θα μας αρέσει αυτό που θα μας κάνεις? Πόσο απελπισμένος είσαι που συνεχίζεις να αναζητάς άλλους ομοφυλόφιλους άντρες ανάμεσα σε ανώνυμους και υπόσχεσαι και όμορφες στιγμές? Έλεος!

  1. LAKIS GALIOURIS.
    21 Απριλίου 2010 στις 9:03 π.μ.

    (((((( Ένας από τους δύο λόγους για τους οποίους δημοσιεύσαμε το σχόλιό σου είναι γιατί αύριο, 21 Απριλίου, είναι μέρα γιορτής για εσένα υποθέτουμε, συνεπώς είσαι το καλύτερο παράδειγμα αν όχι το μοναδικό στον Στρυμονικό Κόλπο που αγαπάει την πατρίδα του και θέλει να την προστατέψει από τους κακούς. Κάτι τέτοια δεν έλεγαν και κάτι γελοίοι τύποι το ’67? ))))))))))))))))

    AGAPHTE FILE VILLAGE NEWS.

    MEXRI TORA SE 8EOROUSA SOVARO KAI EKSYPNO AN8ROPO..
    OMOS APO THN STIGMH POU ARXIZHS NA TAFTHZHS ENAN HLH8EIO KAI XYDEO KARAGIOZH OMOFILOFYLO, ME THN 21-APR-1967, ARXIZO NA ANA8EORO THN APOPSH MOU GIA TO PROSOPO SOU..

    LAKIS GALIOURIS.

    ps. TO PARAPANO EINAI APOKLHSTHKA GIA SENA KAI DEN EPI8YMO THN DHMOSIEFSH TOU.

  1. Village's News
    21 Απριλίου 2010 στις 11:33 π.μ.

    Αγαπητέ Λάκη,

    Σεβόμαστε το γεγονός ότι δεν θες να δημοσιεύσουμε το σχόλιό σου αλλά εμείς δεν έχουμε άλλον τρόπο να σου απαντήσουμε παρά δημοσίως.
    Η εξυπνάδας και η σοβαρότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μία επέτειο την οποία δεν θεωρούμαι, κανένας από την ομάδα μας, ως γιορτή. Δεν κρύψαμε ποτέ την άποψή μας πάνω στο θέμα και δεν θα κρυφτούμε ούτε τώρα.
    Μας ενοχλεί πολύ που υπάρχουν άτομα που θεωρούν την επέτειο αυτήν γιορτή και την δικτατορία και τον φασισμό ως λύση, αλλά δεν μπορούμε παρά να το σεβαστούμε.

    Το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που μας απαγορεύουν ανοιχτά και απροκάλυπτα το δικαίωμά μας να εκφράζουμε την άποψή μας για διάφορα θέματα, που απειλούν την οικογένειά μας και εύχονται την διαπόμπευσή του σώματός μας όπως λένε, εμάς μας θυμίζουν τακτικές τις Απριλιανής ομάδας και για αυτό έγινε και η ταύτιση.

    Ελπίζουμε η άποψή σου για εμάς να μην είχε στηριχθεί αποκλειστικά στο πώς νιώθουμε εμείς για την 21η Απριλίου γιατί ποτέ δεν δηλώσαμε υποστηρικτές των Απριλιανών.

  1. LAKIS GALIOURIS.
    21 Απριλίου 2010 στις 12:51 μ.μ.

    AGAPHTE FILE VILLAGE NEWS.

    TORA PEZHS ME TIS LEKSEIS, KAI KANHS POS DEN KATALAVENHS TI SOU EGRAPSA...
    DEN MPORHS NA TAFTHZHS ENAN VLAKA POU SE APHLH ME XYDAIO TROPO PISO APO THN ANONYMIA TOU. ME THN 21H APRILIOU..... EINA DYSKOLO NA TO KATALAVHS???????

    POIOS LOGIKOS AN8ROPOS DEN 8A PROTIMOUSE THN DHMOKRATIA SAN SYSTHMA DIOIKHSHS APO THN DIKTATORIA ?????????

    APO OSO 8YMAME EGO, DHMOKRATIA DEN EIXE H ELLADA POTE.

    THN DIKTATORIA THN DIADEXTHKE H KOINOBOULEFTHKH OLIGARXEIA..
    KAI SHMERA EKSAKOLOU8H NA RHMAZH TON TOPO MAS KAI TA ONEIRA TOU LAOU MAS.....

    OI SYNGKRHSEIS OPOS KATALAVENHS EINAI ANAPOFEKTES, GIA KA8E LOGIKO AN8ROPO.....

    KAI TELIKA THN DHMOKRATIA DEN THN GNORISA POTE STHN ELLADA. GIATI POTE DEN YPHRKSE SAN SYSTHMA DIAKYBERNHSHS.....

    MPORO NA SYNGKRHNO MONO AFTO POU EZHSA, DIKTATORIA KAI OLIGARXEIA...!

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

    ps. SE PARAKALO NA DHMOSIEFSHS KAI TO GRAMMA MOU PANO STO OPOION APANTHSES ME TO SXOLEIO SOU ( 21 Απριλίου 2010 11:33 π.μ. )

  1. Ανώνυμος
    21 Απριλίου 2010 στις 9:37 μ.μ.

    Ανώνυμος
    21 Απριλίου 2010 5:27 μ.μ

    pali den arnhse oti exete ena gay sto team.......ok to epiasa....oloi oi gay pane na se vgaloun gay kai me to stanio,opws kaneis k esu....palioaderfh.
    loipon pare to lakh kai ta alla paidia k pate na valete kana aggouri ston kwlo sas...fovasai para polu na vgaleis oloklhra ta post mou auto den mou to vgazeis apo to mualo.Loipon fele mhn to kaneis proswpiko gt ama laxi dernw oles tis aderfes tou staurou mexri na deirw thn swsth dld esena...eisai --------------------------------- o gay filos tou giannh kai to kserw prosexe den tha se kanw tpt twra pou prosexeis alla otan den to perimeneis,se sena thelw na kanw kako gt ta zwa mono dernoune gt den katalavainoun apo logia,oute se manades ktlp opws grafeis suxna pukna,esu mou thn spas kai esu tha ta plhrwseis...

  1. Village's News
    21 Απριλίου 2010 στις 9:48 μ.μ.

    Το σχόλιο το δημοσιεύουμε για να φανεί η τρέλα σου. Για να δουν οι συγχωριανοί μας όλοι ότι κάποιος τρελός μένει ανάμεσά μας που μας απειλεί όλους μέσα στο παραλογισμό του.
    Ένας από τους ηλίθιους που μας κατηγορούν για κιτρινισμό και ότι θίγουμε άτομα και καταστάσεις αλλά δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να θίξουν άτομα με το όνομά τους και το επάγγελμά τους. Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις βρισιές σας και τα ονόματα που κατά καιρούς απειλείται και βρίζετε. Είστε επικίνδυνοι και κινήστε σε ποινικά κολάσιμα μονοπάτια. Ελπίζουμε να μην πάθει κάποιος κάτι από την τρέλα αυτού του γελοίου με μεταπτυχιακό.
    Αυτός λοιπόν ο 26 χρονος που κάνει μεταπτυχιακό και είναι από τον Σταυρό γράφει όλα αυτά που διαβάζετε παραπάνω. Αυτός εκθέτει την κυρία Χουλιαρά χρησιμοποιώντας το όνομά της διαρκώς για να μας επιδείξει την καλή εκπαίδευση που πήρε. Είμαστε σίγουροι ότι η κα Χουλιαρά δεν δίδασκε την παραφροσύνη, την μισαλλοδοξία και δεν θα υπερηφανεύετε να λέει ότι σε είχε μαθητή.

    Να τον χαίρεστε οι φίλοι του και οι συγγενείς του.

  1. Ανώνυμος
    22 Απριλίου 2010 στις 8:18 μ.μ.

    ΜΑΝΟΥΣΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟ?

  1. Ανώνυμος
    23 Απριλίου 2010 στις 12:50 π.μ.

    eipate allagi, theloume allagi, perimenoume allagi!!!!!!!!!
    pote tha erthei i allagi, mexri pote tha perimenoume tin allagi?????????

  1. LAKIS GALIOURIS.
    23 Απριλίου 2010 στις 9:26 π.μ.

    http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/835/76/lang,el/

    AFTO TO VIDEO ENDIAFERH OLOUS SAS.

    LAKIS GALIOURIS.

  1. Village's News
    23 Απριλίου 2010 στις 2:44 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε,

    Εσύ που χθες μας έστειλες μήνυμα στήριξης στον 26χρονο “ανώνυμο εχθρό” σε πληροφορούμε ότι όσον αφορά την καθηγήτρια που αναφέρετε στο σχόλιο, ο γελοίος την αναφέρει ξανά και σε μηνύματα που δεν δημοσιεύσαμε.

    Επίσης ο λόγος που διαγράψαμε την γραμμή που λέει ποιόν υποπτεύετε ο γελοίος, είναι γιατί δεν ανήκει στην ομάδα του Village’s News και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος απειλείτε από αυτόν τον τρελό άμεσα. Δεν υπάρχει λόγος να θιχτεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος ή οποιοσδήποτε άλλος συγχωριανός μας.

    Όχι δεν φοβόμαστε κοπέλα μου, ούτε είμαστε ότι να ‘ναι . Ο 26χρονος που κάνει μεταπτυχιακό είναι τρελός και εσύ που τον στηρίζεις στην τρέλα του είσαι συνένοχη.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share