Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στα αυτοκίνητα και τη ρύπανση που δημιουργούν.

Αντιμετωπζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας, εκθέτοντας την τρωτότητα που αντιμετωπίζεται από τους ποδηλάτες και τους πεζούς στους δρόμους μας, καθώς και στις αρνητικές συνέπειες που όλοι αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της εξάρτησης από το πετρέλαιο και των άλλων μορφών μη ανανεώσιμης ενέργειας.


Η 3η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου, εκκίνηση 20.00. Ο χώρος συγκέντρωσης/προετοιμασίας είναι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 17, με είσοδο από την πύλη Εμπορίου στην οδό Εγνατία, απέναντι από το Πολυτεχνείο, από τις 15.00 το μεσημέρι ώστε να κάνετε Body-Painting, να διακοσμήσετε τα σώματα και τα ποδήλατα σας.

Στο χώρο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε μη ποδηλάτες.

Μετά την ποδηλατοδρομία θα ακολουθήσει STREET PARTY στην συμβολή των οδών ΒΗΛΑΡΑ και ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ μπροστά στα Bar ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ και Art Gallery Bar LA DOZE (περιοχή Βαλαωρίτου-Συγγρού).

date Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

0 χωριατάκια to “3η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share