AΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη".Το δημοσίευμα αφορά έργο για τον καθαρισμό και τη διευθέτηση ρεμάτων του δήμου Βερτίσκου και περιλαμβάνεται στην κατηγορία των «μικρών» έργων της Νομαρχίας, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων -για το καθένα- δεν ξεπερνά τις 45.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται το εν λόγω έργο στο δήμο Βερτίσκου ουδέποτε περατώθηκε, πλην όμως, κινήθηκαν οι διαδικασίες πληρωμής του εργολάβου.Ήδη τα «45άρια» της νομαρχίας Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, μετά από δημοσιεύματα του Τύπου και καταγγελίες νομαρχιακών συμβούλων ότι εκτελέστηκαν με απευθείας αναθέσεις περί τα 600 έργα -τέτοιου τύπου- στην έως τώρα θητεία του Παν. Ψωμιάδη, ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κλήθηκαν -μεταξύ άλλων- να δώσουν ανωμοτί κατάθεση οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών (ΔΤΥ) της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.
Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


http://taxalia.blogspot.com

date Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

1 χωριατάκια to “Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα "45άρια"”

  1. Ανώνυμος
    8 Ιουνίου 2010 στις 5:37 μ.μ.

    Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Π. Ψωμιάδης


    Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα ανακοινώσει αύριο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

    Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κάλεσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», για να κάνει τη σχετική ανακοίνωση.

    ....................

    Αφού φάγανε – φάγανε – φάγανε και κάνανε και τον στρατό τους με 1000 ρουσφέτια αριστερά και δεξιά , και μην μου πείτε ότι δεν τα γνωρίζει κανένας, ας κοιτάξουμε δίπλα μας και ας θυμηθούμε ….. έχουμε πολύ καλή μνήμη, και γνωρίζουμε και τα άτομα που έτρεξαν και τρέχουν στο χωριό μας για να μεγαλώνει αυτός ο στρατός, τώρα ήρθε η ώρα να ξαναμαζέψουν τα σταυρουδάκια πόρτα – πόρτα με την λίστα που έχουν από τα διάφορα «φιλοδωρήματα» που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα που ήταν στην κεφαλή…

    Βέβαια οι ίδιο κύριοι είναι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και λένε να αφήσουν οι άλλοι να βγούνε στην πολιτική σκηνή και νέοι άνθρωποι με όρεξη για να δημιουργήσουν και να προφέρουν αλλά έχουν ξεχάσει να αφήσουν χώρο για αυτούς τους νέους που επικαλούνται οι ίδιοι τους….

    Είμαστε για ανέκδοτο και άξιοι της μοίρας μας… αλλά μέχρι στιγμής έχουμε αποδειχτεί πολύ καλοί χειροκροτητές …μπράβο μας!!!

    Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε το αντίθετο…

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share