Παιδιά καλημέρα.
Δεν γράφω συχνά… Δεν στέλνω συχνά mail στο blog…

Μα σήμερα με αφορμή κάποια από αυτά που διάβασα για τον βανδαλισμό στο Λευκό Πύργο ,αηδίασα. Διαβάστε, κι αν κρίνετε πως αξίζει κι αυτή η ρημάδα η φωνή, ανεβάστε το.
Αναφέρομαι λοιπόν σε όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτή την αλητεία σε βάρος του Λευκού Πύργου, θεωρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως μέσα σε έναν αγανακτισμένο όχλο, πρέπει να είναι αναμενόμενοι και οι 2-3 ηλίθιοι και πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να μην πολυασχολούμαστε με τη ζημιά που έγινε στο μνημείο, αλλά να επικεντρωθούμε στο πρόβλημα του Ηρακλή!

Επιτρέψτε μου: Αυτοί που τα γράφουν αυτά είναι χειρότεροι από εκείνους που βάψανε το...
Λευκό Πύργο λες και ήταν τοίχος πυλωτής!
Διότι αν δεχτούμε ότι εκείνοι που λερώσανε το μνημείο ήταν μαστουρωμένοι, πιωμένοι και εν βρασμώ… Η δικαιολογία των ωχαδερφιστών ποια είναι;
Οι νοοτροπίες αυτές φταίνε για το γεγονός πως έχουμε συνηθίσει τα 2-3 καμμένα αυτοκίνητα μετά από κάποια άλλη διαδήλωση (νά` ταν 43 να το κάναμε θέμα ε;).
Οι νοοτροπίες αυτές φταίνε, που αν μετά από μια διαδήλωση κάποιοι σπάσουν 10 βιτρίνες, το θεωρούμε σχεδόν φυσιολογικό και χρειάζεται να πεθάνουν τρεις αθώοι (βλ. Marfin) για να συγκλονιστούμε και να σκεφτούμε την κατάντια μας!
Οι νοοτροπίες αυτές φταίνε για το γεγονός πως έχουμε συνηθίσει να σκοτώνονται κατά 50άδες οι Έλληνες 30 τροχαία δυστυχήματα τα Σ/Κ του καλοκαιριού ή στις εορταστικές εξόδους και χρειάζεται μια τραγωδία Τεμπών, ή Μαλιακού με 20-30 μαθητές θύματα στην καθισιά –που λένε- για να ταραχτούμε… μέχρι να το ξαναξεχάσουμε κι αυτό.

«Εντάξει μωρέ… και τι έγινε; Παιδιά είναι και βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πληγώνεται!»
Να τα βράσω ρε τέτοια παιδιά! Και να βράσω κι εσάς που τα δικαιολογείτε!

Και να βράσω και τον ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ προηγούμενου post, που τον φωτογράφισε τον πιτσιρικά αλλά έσβησε τη φωτό… δήθεν από αηδία. Σαν δεν ντρεπόμαστε… Μη μας πει κανείς και ρουφιάνο ε;;;

Μέρος της ίδιας νοοτροπίας κι εσύ. Που θεωρείς ότι θα είναι ρουφιανιλίκι η συμβολή στην τιμωρία αυτού του γελοίου υποκειμένου που αμαύρωσε την ιστορία της πόλης.

Έλεος!
Όχι άλλο κάρβουνο!
Όχι άλλη καφρίλα!

Χρειάζεται να πέσει κατηγορία ο Ηρακλής για να καταλάβουν οι κάφροι πόσο κάφροι είναι; Ή έστω για να κάνουν κάτι οι υγιείς φίλαθλοι να απομονώσουν τους κάφρους; Ε, τότε να πέσει ρε! Να πέσει χίλιες φορές!

Όχι στη Β΄ εθνική! Στη Γ΄ να πέσει!
Και μαζί του ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όταν αφήνουν την καφρίλα να παίρνει τα ηνία!
Μέχρι να βγει αυτό το καρκίνωμα της καφρίλας από τον ελληνικό αθλητισμό!

Μέχρι να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε άλλες αγωνίες πια:
Πως θα βγει ο μήνας!
Πως θα σπουδάσουμε τα παιδιά μας!
Πως θα ξεπληρώσουμε τα δάνεια!
Πόσα θα μας κόψουν από τους μισθούς!
Πως θα πληρώσουμε τον γιατρό του πατέρα!
Πότε θα έχω ξανά λεφτά να πάμε διακοπές!
Και όχι αν θα πηγαίνει σε γήπεδο Α΄εθνικής ο κάφρος για να τα σπάει!
Άντε ! Καλό Μουντιάλ και erase memory!
Κι αν ψάχνετε την χαμένη αξιοπρέπειά μας… μην πάτε μακριά. Θαμμένη στη ρίζα στου Λευκού Πύργου είναι…
Ένας Γιώργος…


http://taxalia.blogspot.com

date Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

1 χωριατάκια to “Στη ρίζα του Λευκού Πύργου...”

  1. Ανώνυμος
    9 Ιουνίου 2010 στις 12:58 π.μ.

    filaraki emeis san organwmenoi opadoi prospathoume aytous t ligous n t apomonwsoume....prospatheis n rikseis thn mpala stous organwmenous?apo poio psila tous theloun aytous mesa sths poreies eite einai gia omades eite gia allo logo..sto keimeno p grafeis panw kaneis la8i...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share