ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Δημάρχου Ρεντίνας δημιουργήθηκε στο Δημοτικό διαμέρισμα Βόλβης αποκεντρωμένο γραφείο αγροτικής ανάπτυξης το οποίο θα έχει τις κάτωθι αρμοδιότητες :

  • Την ενημέρωση και εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού του δήμου Ρεντίνας σε θέματα Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

  • Τον συντονισμό και την μεθόδευση εργασιών του δήμου που αφορούν σε θέματα γεωργικής ανάπτυξης και αγροτικής οικιακής οικονομίας.
  • Την προώθηση σε τοπικό επίπεδο προγραμμάτων αγροτικής οικιακής οικονομίας, αγροτουρισμού.
  • Την παρακολούθηση της εφαρμογής των μέτρων για τους νέους αγρότες,
  • Την επισήμανση προβλημάτων προστασίας και ελέγχου ρύπανσης και μόλυνσης του φυσικού περιβάλλοντος και τω φυσικών πόρων, στο χώρο αρμοδιότητας του δήμου Ρεντίνας.
  • Την Διαχείριση διαδικασιών που σχετίζονται με αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και με επιδοτήσεις της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης.

Ως υπεύθυνη του γραφείου έχει οριστεί η κ. ΚΑΤΡΑΤΖΗ ΑΡΓΥΡΩ , γεωπόνος τακτική υπάλληλος του δήμου Ρεντίνας ,η οποία θα η οποία βρίσκεται καθημερινά στη Βόλβη από τις 8 έως τις 11:30 το πρωί.

Η επιλογή μας για την δημιουργία του γραφείου Αγροτικής ανάπτυξης συνδέεται με την μόνιμη και αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την αποκεντρωμένη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών και εν προκειμένω των αγροτών.


date Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Δημιουργία Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δ.Δ. Βόλβης”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share