Το καλοκαίρι συζητήσαμε και διαφωνήσαμε αρκετά για αυτό το θέμα που τώρα 2 μήνες μετά το καλοκαίρι θα θέσουμε.

Τότε, το καλοκαίρι, ότι θέμα κι αν βάζαμε υπήρχαν διάφοροι καλοθελητές που μας κατηγορούσατε ότι κάνουμε κακό στον τουρισμό, ότι είμαστε προδότες και ότι δεν αγαπάμε τον τόπο μας. Τώρα λοιπόν που είμαστε στα μέσα Οκτώβρη και δεν υπάρχει πια τουρισμός στον Σταυρό (γιατί άλλωστε όλοι οι Ούγγροι και οι Τσέχοι πρώτα διάβαζαν εμάς και μετά πήγαιναν στην παραλία) θέτουμε το θέμα τον άφαντων πεζοδρομιών.

Θεωρούμε ότι το θέμα είναι περίεργο και περίπλοκο. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν μαγαζιά τα οποία κάνουν κατάληψη του πεζοδρομίου. Θεωρούμε ακόμα ότι ο Σταυρός είναι ένα τουριστικό μέρος και τα μαγαζιά μας αρέσει να είναι χαρούμενα, φωτεινά, με μεγάλη ποικιλία και ελκυστικά για να τραβήξουν τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους καταναλωτές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν κατάχρηση του χώρου που τους ανήκει.

Δεχόμαστε το ότι τα μαγαζιά μπορούν και θα έπρεπε να αγοράσουν χώρο στο πεζοδρόμιο για μπορέσουν να διαφημίσουν και να πουλήσουν το εμπόρευμά τους. Αυτό που δεν μπορούμε να δεχτούμε είναι αυτό που παρουσιάζετε και στις φωτογραφίες. Δηλαδή μαγαζιά τα οποία κάνουν κατάληψη του πεζοδρομίου και με αυτόν τον τρόπο σε οδηγούν μέσα στο μαγαζί αν περπατάς πάνω στο πεζοδρόμιο. Τα μαγαζιά αυτά σε άλλες περιπτώσεις κλείνουν όλο τον χώρο του πεζοδρομίου με τα εμπορεύματα τους αλλά αφήνουν κι έναν μικρό διάδρομο διέλευσης για τους περαστικούς και σε άλλες περιπτώσεις κλείνουν όλο το χώρο του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα με τέντες, και αυτοσχέδιους διαδρόμους να μην μπορείς να προχωρήσεις και να πρέπει να κατέβεις στον δρόμο.


Βάζουμε μερικές φωτογραφίες από το καλοκαίρι. Δεν είναι όλα τα μέρη που συναντιέται το πρόβλημα αλλά δειγματοληπτικά βάζουμε κάποιες που δείχνουν μαγαζιά με είδη ψαρέματος και κολύμβησης, που αποκλείουν εντελώς το πεζοδρόμιο. Το ίδιο κάνουν και μαγαζιά που εμπορεύονται είδη δώρων για τουρίστες. Επίσης σε αυτά τα άφαντα πεζοδρόμια μπορείς να βρεις μαγαζιά με ρούχα, υποδήματα, αλλά και ταβέρνες, μπουγατσατζίδικα και κρεπερί κτλ. Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάποια από αυτά τα μαγαζιά ανήκουν και σε άτομα που ασχολούνται με τα κοινά και την πολιτική!!! Και εδώ χρειάζονται ονόματα μιας και αυτοί είναι δημόσια πρόσωπα και θα έπρεπε πρώτοι αυτοί να προσέχουν και μετά να πηγαίνουν σε δημοτικά συμβούλια και να αποφασίζουν για τον τόπο.




Εμείς πιστεύουμε ότι το πεζοδρόμιο είναι δημόσιος χώρος που δεν μπορεί να καταλειφθεί και αυτό πρέπει να αλλάξει. Αν δίνετε άδεια να καταληφθεί χώρος του πεζοδρομίου αυτός να είναι τόσος ώστε να επιτρέπει την διέλευση του κόσμου ελεύθερα και ανεμπόδιστα. Και φυσικά με το αντίστοιχο αντίτιμο προς όφελος του δήμου.

Όπως γνωρίζετε το blog μας δίνει ελευθερία λόγου σε όλους. Θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψη και των δύο πλευρών και φυσικά να μάθουμε αν μπορούμε αν έχει έσοδα ο δήμος από την χρήση του πεζοδρομίου και αν γίνετε κάποιος έλεγχος για την κατάχρησή του ή απλά δέχεται και ο δήμος αυτήν την κατάσταση.

υ.γ. Καλούμε και τον αγαπητό αναγνώστη που υποστηρίζει ότι με παλιές φωτογραφίες προσπαθούμε να σας παραπλανήσουμε και να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, να μας πει την γνώμη του για αυτές τις φώτογραφίες και για αυτά που έχει δει στους δρόμους του Σταυρού. Δεν γίνετε να τα βλέπουμε μόνο εμείς κι αυτός να βλέπει άλλες εικόνες!


date Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

22 χωριατάκια to “Πεζοδρόμια αγνοούνται!”

  1. Ανώνυμος
    15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:52 μ.μ.

    ki aytes palies einai palioparamythatzi
    ela stavro na deis apo konta ki ase ti soy stelnei o kathenas

  1. Ανώνυμος
    16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:20 π.μ.

    Φίλε blogger έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια χάλια. Και όπως μπορούμε να δούμε στα δεξιά της δεύτερης φωτογραφίας, όχι απλώς κάνουν κατάληψη μέχρι και του τελευταίου εκατοστού του πεζοδρομίου αλλά κατεβάζουν σταντ με πράγματα ακόμα και στο δρόμο!!

  1. Village's News
    16 Οκτωβρίου 2009 στις 1:00 π.μ.

    Παραμυθατζής είσαι εσύ κι όχι γιατί λες παραμύθια αλλά γιατί τα ζεις. Είμαστε όλοι στον Σταυρό άθε μέρα, ζούμε εδώ και βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια τον κάθε έναν να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο.

    Εσύ ρε έξυπνε αν ανεβείς στο πεζοδρόμιο κάποθ εκεί ας πουμε που ήταν το παλιό ταχυδρομίο και τώρα έχει ρούχαπόσο θα προχωρήσεις? Εμείς ξέρουμε ότι λίγο πριν το καφενείο θα αναγκαστείς να κατέβεις στον δρόμο. Και μετά το παλιό ζαχαροπλστείο Ντινός θα ξανακατέβεις γιατί βιβλιοπωλεία και είδη δώρων καταλαμβάνουν το πεζοδρόμιο. Θα ανέβεις μετά το βιβιοπωλείο θα προχωρήσεις και 100 μετρα μετά θα ξαναβγείς στον δρόμο γιατί φτηνές πετσέτες, διάφορες κρέπες, παπούτσια, σαγιονάρες, αγαλματάκια κτλ θα κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο μέχρι το τέλος του δρόμου και μετά ξανά το ίδιο με είδη δώρων και έναν ζαχαροπλαστείο με τα ψυγεία του για τοίχος που κλείνει το πεζοδρόμιο. Απο το μυαλό μας τα βγάζουμε ή μήπως εσύ δεν ζεις στον Σταυρό? Θέλει μεγαλύτερα @@ για να ζητήσεις συγνώμη από αυτά που διαθέτεις. Αν διαθέτεις...

  1. Ανώνυμος
    16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 μ.μ.

    τουλαχιστον ας μην γινουν τα ιδια λαθη στην καινουρια παραλια απο τον 'αδωνη' και μετα .... αλλα ακομα κι εκει... ενω υπαρχει χωρος ... οι πεζοδρομοι οι καινουριοι ειναι ηδη σε αθλια κατασταση .....

  1. Ανώνυμος
    16 Οκτωβρίου 2009 στις 2:03 μ.μ.

    Αυτό με τα μηχανάκια και κάθε τόσο κι από κανα αμάξι, πεζόδρομο το λέτε εσείς στο χωριό σας?

    Για αυτό τοσο καιρό νομίζουμε ότι έχουμε πεζόδρομο μπροστά από τα μαγαζιά στο χωριό? Τώρα μάλιστα. Άρα οι καταστηματάρχες δεν πιάνουν χώρο από το πεζοδρόμιο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πεζοδρόμιο. Είναι πεζόδρομος. Τώρα νιώθω καλύτερα που τα έμαθα όλα αυτά

  1. Ανώνυμος
    16 Οκτωβρίου 2009 στις 7:58 μ.μ.

    einai tosa polla xronia afth h katastash poy den mou fenetai periergo. alla h alhtheia einai oti pianoun olo to pezodromio.
    toulahiston as elpisoume oti o dhmos to noikiazei akriva to pezodromio. an ohi tha vgalw ki egv to kalokairi salonaki sto pezodromio kai tha to kanv veranta.

  1. Ανώνυμος
    16 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 μ.μ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ?

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΟΥΣΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ, ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ!
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ?
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΠΜΑΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ?
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ?
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ?
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ?

    ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ, ΤΗΝ ΚΟΡΛΙΩ???
    ΑΠΟ ΠΟΥ???

    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, 3 - 4, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΡΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!

  1. Ανώνυμος
    17 Οκτωβρίου 2009 στις 1:31 π.μ.

    den tous eipes olous re megale, giati, alloi tosoi einai!
    exeis kati me tous sigkekrimenous?
    thes na grapso ego tous ipolipous, eukolo!!!!!

  1. Ανώνυμος
    18 Οκτωβρίου 2009 στις 2:28 μ.μ.

    mi kanete kamia malakia kai grapsete ki alla onomata!!!

  1. Ανώνυμος
    18 Οκτωβρίου 2009 στις 4:43 μ.μ.

    αδερφέ πες τα όλα! γιατι ρε να μην πουμε άλλα ονόματα? οτι καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο είναι καλύετρο? πειράζουμε κανέναν? πληρώνουν τιποταόλοι αυτοί? αλλά και να πληρώνουν έχουν δικαίωμα να κλείνουν τον πεζοδρόμιο? η αρετή δεν κλείνει το πεζοδρόμιο λες και είναι δικό της? ο χαραλαμπος? όλα αυτά τα χαζομάγαζα με τις πετσέτες και τα χαζοδώρα με τα αρχαία αγαλματακιά λες και είμαστε στην ακρόπολη? δικό τους είναι ρε το πεζοδρόμιο?
    για σκέφτείται λίγο στην Ασπροβαλτα στην πανω πλευρά που είναι τα μαγαζιά, κλείνει κανείς το πεζοδρόμιο εντελώς?

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    18 Οκτωβρίου 2009 στις 8:13 μ.μ.

    ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ .ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ.ΟΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΟΔΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΩΡΙΟ.ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ-ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ.Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

  1. Ανώνυμος
    18 Οκτωβρίου 2009 στις 8:27 μ.μ.

    Είμασταν οι πρώτοι και τώρα γίναμε οι τελευταίοι!!!

  1. Ανώνυμος
    19 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 μ.μ.

    xwrio montelo to kaname bourdelo... prwta xreiazomaste apoxeteutiko kai meta pezodromo.oxi rave xulwne .to provlhma me ta magazia einai oti h domh tous einai tosh mikrh pou an ta valoun olla mesa den tha uparxei xwros gia na boroun na doulepsoun . anoigma theloun oi anthrwpoi oxi kleisimo. pou na vrethei lush ?? afou prepei na pesei xrhma k den perissevei giati to trwne!

  1. Ανώνυμος
    19 Οκτωβρίου 2009 στις 1:21 μ.μ.

    δίκιο έχεις ότι δεν γίνετε να τα έχουν όλα μέσα στα μαγαζιά. αλλά ας αφήνουν και χώρο να περάσει κάποιος που θέλει να περπατήσει πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν γίνετε να το κανουν δικό τους. επιτρέπετε να βαζουν τέντες και γλαστρες και ψυγεία και να κλείνουν το πεζοδρόμιο? ο δήμος πόσο πληρώνετε για αυτό? αν πληρώνετε κιόλας γιατί ξέρει μόνο να βάζει μεγάλα δημοτικά τέλη

  1. Ανώνυμος
    19 Οκτωβρίου 2009 στις 3:23 μ.μ.

    Oi epaggelmaties prepi na dulepsun ki afto ine apolita katanoito idika lamvanomenis tis "aiwnias" krisis. To thema omos ine oti ta pezodromia ine - i tha eprepe na ine - to monadiko asfales perasma gia pezus. gnosto oti ta aftokinita einai poli dimofili alla se periptosi pu den to prosexate iparxun akomi kai i pezi. Iparxun kai manes me karotsia kai iparxun kai afti pu logo eidikwn anagkwn prepi na xrisimopiun anapiriko karotsi. As rixun i armodioi mia matia stis "diavasis" tu pezodromiou kai meta apo mia poli sintomi volta tha anakalipsun oti kai aftes pu iparxun ine klismenes apo aftokinita.
    Giati den prokitai mono gia tus magazatores me ta emporevmata tus; ine genikotero to provlima kai me mia frasi einai "ellipsi (odikis) paideias".

  1. Ανώνυμος
    19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 μ.μ.

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΖΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ; ΜΑΛΟΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΘΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ Η΄ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΧΡΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ "ΞΕΝΟ" Η΄ "ΓΑΜΠΡΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΚΑΛΕΣΘΗΤΕΣ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ"ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΨΥΦΟΘΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΝΑΣ "ΞΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

  1. Ανώνυμος
    20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 π.μ.

    Μήπως το πας για υποψήφιος Δήμαρχος "ξένε"???

  1. Ανώνυμος
    20 Οκτωβρίου 2009 στις 12:46 π.μ.

    καλυτερα να μπει ενας ξενος για δημαρχος, παρα απο τους ντοπιους που μας εχουν ξεφτιλισει στην περιοχη!
    τουλαχιστον ο ξενος θα ειναι πιο αντικειμενικος και πιο εργατικος!

  1. LAKIS GALIOURIS.
    20 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 π.μ.

    20 Οκτώβριος 2009 12:46 πμ

    XORIANOS ME KSENH NOOTROPOIA ;; TI 8A ELLEGES;

  1. Ανώνυμος
    20 Οκτωβρίου 2009 στις 3:52 μ.μ.

    oloim exoun dikio kai oloi adiko paidia

  1. Ανώνυμος
    21 Οκτωβρίου 2009 στις 5:15 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ LAKI GALIOURI, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!

  1. Ανώνυμος
    23 Οκτωβρίου 2009 στις 12:24 μ.μ.

    egw lew to kalokairi na kleisoume ola ta magazia..k na xrhsimopoihsoume ton stavro san mouseiako xwro..plaka kanoume twra???mono ta pezodromia mas peirazoun..?de mporw na katanohsw oso k an prospa8w ayth thn arnhtikh dia8esh se oti dhpote kainourgio pou mporei na prow8hsei th touristikh anaptyksh tou xwriou!ma kaneis ekei panw sta grafeia sas de blepei th 8alassa..?eleos?touristiko meros eimaste.mhpws na baloume gaidourakia na kukloforoume opws dekades xronia prin??h kalutera na apagoreysoume thn eleysh stis paralies!allo 8ema meizonos shmasias pou exei parei ektash masanatolikou.apofasiste eseis oi "arxontes"tou xwriou ti 8elete?aksiopoihsh tws dia8esimwn porwn k ekmetalleysh ths gewgrafikhs mas 8eshs h enan abiasto anaxronismo gia na mh mpw palaio li8ismo!eimaste touristikh perioxh k se opoion den aresei kala 8a kanei na sumbinastei alliws na parei to gaidouraki tou k na egkatasta8ei se kapoio xwrio ths oreinhs arkadia....!G.B

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share