Ο Δασικός Συνεταιρισμός Σταυρού "Η Ένωση", εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση - πρόσκληση προς όλα τα μέλη του:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ"

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους δασεργάτες ότι με πρωτοβουλία του Δασικού Συνεταιρισμού (Η Ένωση) Σταυρού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε Σωματείο Δασεργατών Μακεδονίας Θράκης & Θεσσαλίας.

Σκοπό
ς του Σωματείου είναι ο συντονισμός σε ενιαία κατεύθυνση των προσπαθειών όλων των μελών του για την καταχώρηση, προάσπιση & προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών & γενικότερα επαγγελματικών συμφερόντων των δασεργατών.

Η προσωρινή διοίκηση του Σωματείου καλεί όλους τους δασεργάτες να γραφτούν στο σωματείο. Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται στο γραφείου του Δασικού Συνεταιρισμού "Η Ένωση". Υπεύθυνος είναο ο γραμματέας του Δασ. Συνεταιρισμού "Η Ένωση" & μέλος της προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Τσουραλάκης Αλέξανδρος του Αναστάσιου.

Η προσωρινή διοίκηση προκυρήσσει γενική συνέλευση και εκλογές την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009 & ώρα 10.00 πμ στην αίθουσα-εστιατόριο Καλυβιώτη. Θα εκλεγεί 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, θα εκλεγεί 5μελές Ελεγκτική Επιτροπή, θα εκλεγούν αντιπρόσωποι για εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης & αντιπροσώπευση στην Γ.Σ.Σ.Ε. μέσω του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Όσοι δασεργάτες θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές η προθεσμία είναι έως την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009 στο γραφείο του Δασικού Συνεταιρισμού "Η Ένωση" ώρα 19.00 μ.μ.



Η εγγραφή μέλους στο σωματείο θα είναι 5 ευρώ.

Στις εκλογές θα ψηφίσουμε με αστυνομική ταυτότητα & βιβλιάριο ασθενείας ΙΚΑ.

Η προσωρινή Διοίκηση"



http://www.strymonikos.net/news/news.php?xnewsaction=fullnews&newsarch=102009&newsid=41



date Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αρχαιρεσίες Σωματείου Δασεργατών Μακεδονίας, Θράκης & Θεσσαλίας”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share