Κρίσημη γενική συνέλευση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ!!!

Αν θέλετε να παραμείνει ο σύνδεσμος ανοιχτός....

Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2009, στις 19:00 να δώσετε όλοι το παρόν, διότι η αυριανή μέρα θα είναι και η τελευταία!!!

date Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

7 χωριατάκια to “Γενική Συνέλευση Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στρυμονικού Κόλπου”

  1. Ανώνυμος
    2 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 π.μ.

    Τελικά τι παίχτηκε με αυτό το θέμα? πήγε κανένας στην συνάντηση? θα παραμείνει ανοιχτός ο σύνδεσμος?
    Όταν λέμε ανοιχτός εννοουμε με σπασμένα τζαμια, πόρτες, παραθυρα κτλ ή κάτι άλλο?

  1. Ανώνυμος
    10 Ιανουαρίου 2010 στις 3:20 π.μ.

    o sundesmos den prokite na klisei ton kolo sou na xtipas!!!!!!!kai se pliroforo oti o sundesmos einai se aristi piotita!!!!

  1. Ανώνυμος
    10 Ιανουαρίου 2010 στις 9:59 μ.μ.

    Μπορεί να έχω καιρό να περάσω από εκεί αλλά από όσο θυμάμαι με το ζόρι στεκόταν εκείνη η παράγκα. Άλλαξε θέση και δεν μας ενημερώσατε μήπως?

  1. Ανώνυμος
    10 Ιανουαρίου 2010 στις 10:00 μ.μ.

    ή μήπως κάνατε τσαντίρι όπως σας ταιριάζει?

  1. Ανώνυμος
    21 Ιανουαρίου 2010 στις 10:03 μ.μ.

    an exeis ARXIDIA min grafis san anwnimos kai 8a se enimeroso gia oti 8eleis...

  1. Ανώνυμος
    13 Ιουλίου 2011 στις 3:14 μ.μ.

    den kleinoume re mounares

  1. Ανώνυμος
    14 Ιανουαρίου 2014 στις 8:52 μ.μ.

    Οδηγίες σε συνταξιούχους Πρέσβεις, συνταξιούχους Πληρεξούσιους Υπουργούς Α’ και συνταξιούχους Πληρεξούσιους Υπουργούς Β΄ να ανοίξουν ένα λογαριασμό email ώστε να μπορούν να αλληλογραφούν με το Σύνδεσμο Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων, Ακαδημίας 1, Αθήνα, Τ.Κ. 10671.

    Kατ’ επανάληψη έχει συζητηθεί στα πλαίσια των Γενικών Συνελεύσεων του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων η ανάγκη οι άνθρωποι αυτοί να καταφέρουν να ανοίξουν ένα δικό τους email για να επικοινωνούν με το Σύνδεσμο Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων, Ακαδημίας 1, Αθήνα, Τ.Κ. 10671,. Αλλά και από την πλευρά του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων, επί τιμή ή όχι επί τιμή, πρέπει να υπάρχει άμεση πληροφόρηση σε διάφορα σημαντικά που συμβαίνουν στους συνταξιούχους του διπλωματικού κλάδου του Υπουργείου Εξωτερικών (διπλές μειώσεις συντάξεων και λόγω εισφοράς αλληλεγγύης και εξ αντανακλάσεως λόγω της μείωσης του μισθού του εν ενεργεία Πρέσβη που ως ειδικό μισθολόγιο επιφέρει μείωση και των συντάξεων των διπλωματών, φορολόγηση ακινήτων στο εξοχικό τους στο Μάτι, για την απόκτηση του οποίου έδωσαν την ψυχή τους στο διάβολο).

    Εδώ για μια σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, ξοδεύονται 280 Ευρώ σε φακελάκια και γραμματόσημα, χώρια η δουλειά που κάνει σαν σκλάβος ο Γραμματέας του Συνδέσμου. Και γιατί, Κύριοι; Για να μην κάνετε τον κόπο να ανοίγετε το email σας;

    Κύριοι συνταξιούχοι Πρέσβεις, συνταξιούχοι Πληρεξούσιοι Υπουργοί Α’ Τάξεως, συνταξιούχοι Υπουργοί Β’ Τάξεως σας παραθέτουμε παρακάτω οδηγίες για το πως θα ανοίξετε ένα email:

    Ξεκινήστε να ανοίξετε email από τη Google, ώστε να πουν «Τι ωραίο email έχετε κύριε Πρέσβη».
    α) Ανοίγετε το https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Ftab%3Dwm&ltmpl=default ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ πάνω στο site αυτό και θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου.

    β) Στο First name να γράψετε το όνομά σας λ.χ. Εμμανουήλ.
    γ) Στο Last name να γράψετε το επώνυμό σας λ.χ. Ταδόπουλος
    δ) Στο Choose your username να γράψετε ένα «ηλεκτρονικό όνομα» στα αγγλικά που να θυμίζει εσάς και να μη χωρίζεται σε λέξη, μόνο ενιαίο. Γράψτε tadopoulos και προσθέστε και κάτι επιβλητικό όπως το epi timi οπότε θα γράψετε tadopoulosepitimi και το email που θα προκύψει θα είναι το tadopoulosepitimi@gmail com Σημειώστε το στην ατζέντα σας.
    ε) Στο Create a password βάλτε ως συνθηματική λέξη κάτι που να το θυμάστε εύκολα όπως syntaxi1 (Σημειώστε και το password στην ατζέντα σας).
    στ) Στο Confirm your password ξαναγράψτε το password sas για να βεβαιωθεί η Google ότι δεν το γράψατε λάθος παραπάνω.
    στ) Μετά συμπληρώστε την ημερομηνία γέννησή σας και αν είστε ΑΡΡΕΝ ή ΘΗΛΥ
    ζ) Στο Mobile Phone, η συμβουλή μου είναι να μη το συμπληρώστε, διαφορετικά θα σας παίρνουν τηλέφωνο εγκληματίες από την Τσετσενία και θα σας χρεώνουν ύποπτες συναλλαγές χωρίς να το παίρνετε χαμπάρι.
    η) Στο Your current email address Έχετε δύο επιλογές Ή να βάλετε το email ενός φίλου σας ή να βάλετε ένα ψεύτικο email. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο η google να σας ζητήσει σε εκείνο το ψεύτικο email να επιβεβαιώσετε το άνοιγμα του καινούριου λογαριασμού, οπότε θα την έχετε πατήσει!
    θ)Πατήστε ENTER και αυτό ήταν! Έχετε τώρα ένα δικό σας email.

    Τυπώστε το τώρα (μην το γράφετε με το χέρι, αυτός που το διαβάζει δεν καταλαβαίνει πολλές φορές αν αρχίζετε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα ή τη διαφορά ανάμεσα στο n και στο u και μπορεί να το γράψει λάθος στο δικό του κατάλογο. Αν μάλιστα το γράψει και εκείνος με στυλό, μπορεί να μπερδευτεί και ο άλλος που θα το διαβάσει για να στείλει το email σε σας, οπότε βράσε ρύζι.

    Πως αισθάνεστε τώρα που αποκτήσατε δική σας διεύθυνση email κύριε Πρέσβη, κύριε Πληρεξούσιε Υπουργέ Α’ Τάξεως, κύριε Πληρεξούσιε Υπουργέ Β’ Τάξεως;

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share