Ο κ. Γιάννης Γκλαβίνας πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης μιλώντας στα «Εμβόλιμα νέα» επισήμανε τους λογούς για τους οποίους πρέπει να σταματήσει την λειτουργία του το πεδίο βολής Ασκού – Προφήτου:










«Το πεδίο βολής πρέπει να απομακρυνθεί διότι βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή. Είναι αδιανόητη η ύπαρξη του δεν είναι δυνατόν 30 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη να υπάρχει πεδίο βολής την στιγμή μάλιστα που όλοι η περιοχή προστατεύεται από σειρά νόμων με πρώτη την συνθήκη Ramsar έχουν καταστραφεί τα πάντα έχει καταστραφεί όλοι η βιοποικιλότητα» τόνισε ο κ. Γκλαβίνας.

Τα τελευταία χρόνια ο πρώην Βουλευτής έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης προκειμένου να επιτύχει την απομάκρυνση του πεδίου.

«Θυμάμαι ότι ενημέρωσα σχετικά τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Παπαντωνίου σε μια άσκηση στο πεδίο βολής παρουσία του πρόεδρου της Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι είναι η τελευταία φορά που κάνουμε βολή, πράγματι για δυο περίπου χρόνια δεν έγινε βολή, όμως τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται κανονικά» υπογράμμισε ο κ, Γκλαβίνας.

Ένα επίσης θέμα που ιδιαίτερα ζητά να υλοποιηθεί είναι και η κατασκευή οδικού δρόμου από τον Κόμβο Προφήτη προς Μικροκώμη και Ασκό και από Μικροκώμη Σοχό.

http://emvolimanea.blogspot.com/2009/12/blog-post_07.html


date Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

2 χωριατάκια to “Γ. Γκλαβίνας: «Το πεδίο βολής Ασκού – Προφήτη πρέπει φύγει»”

  1. LAKIS GALIOURIS.
    9 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:53 π.μ.

    Ο κ. Γιάννης Γκλαβίνας πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

    -----------------------------------------------

    OTAN XASOUNE THN KAREKLA KAI THN KOUTALA...

    ANAKALYPTOUNE TO FOS TO ALH8HNON..

    AFTO ISXEIH GIA OLA TA KOMATOSKYLA..!

  1. Ανώνυμος
    9 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:56 π.μ.

    ΠΕΣ ΤΑ ΛΑΚΗΗΗΗΗ
    ΠΕΣ ΤΑΑΑ Ν ΑΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙΙΙΙΙΙ

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share