Η Πρωτομαγιά έρχετε...

Ο κόσμος έρχετε...
ή

Ο κόσμος έρχετε???


Περάσαμε, ξανά περάσαμε...

Την είδαμε, την ξανά είδαμε...

Τρίτη εβδομάδα και καμία αλλαγή!!!



Αν δεν θέλετε να την αλλάξετε, τουλάχιστον ξηλώστε την γιατί είναι ντροπή...

date Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

13 χωριατάκια to “Σταυρός... Έτσι θα περάσουμε καλά???”

  1. Ανώνυμος
    29 Απριλίου 2010 στις 5:26 μ.μ.

    EDO PERNAME KALA! NAI STO STAYRO! THALASSIA SPORT PODILATA BANANA OTAN VREXEI VGAZOUME KANO-KAGIAK MIKRES LIMNOTHALASSES PANTOU OI VOTHROI KSEHILIZOUN I GEITONISA RIHNEI TA NERA EKSO AP TO PLINTIRIO K MOLIS OLA TELIOSOUN... VGENEI K I SKATOMAZOHTRA NA TA BALEI OLA SE MIA SIRA!! ONTOS EDV PERNAME KALA!!!

  1. Ανώνυμος
    29 Απριλίου 2010 στις 5:33 μ.μ.

    oraia i vitrina tou xoriou mas, etsi tha ipodextoume tous touristes pou erxontai ta prota group apo vdomada, etsi tha ipodextoume tous episkeptes tis protomagias to savvato, aisxos

  1. Ανώνυμος
    29 Απριλίου 2010 στις 11:33 μ.μ.

    kai sas theloun kai proteyousa tou neou dhmou?
    hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha

  1. Ανώνυμος
    29 Απριλίου 2010 στις 11:42 μ.μ.

    NTROPH KAI AISXOS!!!!!!!!!

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 12:01 π.μ.

    ολοι εχουν δικιο αλλα πανω απο ολα εμεις ειμαστε αυτοι που φταιμε. εμις κολαμε τις αφισες οπου να ναι ασχετα με το οτι απαγορευετε η αφισοκοληση εδω και κατι χρονια , εμεις γραφουμε τα συνθηματα για να εκφρασουμε αυτα που δεν εχουμε τα κοτσια να τα πουμε προσωπο με προσωπο , εμεις στην τελικη εχουμε κανει ετσι τις πινακιδες, τους τοιχους, τις στασεις λεοφωρειων, τους δρομους οταν φευγουμε φανταροι, και αλλα παρα πολα , γιατι κατηγορουμε παντα το δημο και δεν σκεφτομαστε οτι εμεις πρεπει να κανουμε πρωτοι το σωστο ? δεν ειμαι παντα υπερ του δημου αλλα στην προκειμενη περιπτωση ειμαι υπερ του, ο δημος θα τα καθαρισει και μεχρι το βραδυ παλι ετσι θα τα κανουμε και χειροτερα. μηπως θα πρεπει να βοηθησουμε λιγουλακι και εμεις?

    ελενη χ.

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 12:34 π.μ.

    Δηλαδή το άθλιο πανώ με τους βυζαντινούς χαρακτήρες "καλώς ήρθατε στο Δήμο Αγίου Γεωργίου" λες και πήγαμε στο Αγιο Ορος, κρεμασμένο από το μισογκρεμισμένο πρώην Ορόσημο στην Ασπροβάλτα είναι καλύτερο???
    Οντως είναι χάλια η αφίσα μας και πρέπει να αλλαχτεί αλλά να τα βλέπουμε όλα.
    Οσο για την έδρα του νέου Δήμου, ακόμα γελάω. Δηλαδή λέτε να κρίνεται η έδρα του Δήμου από την αφίσα? Πλάκα κάνετε? Δηλαδή ποιά να ήταν η έδρα? Μήπως η Ασπροβάλτα με τους μισούς κατοίκους και στην άκρη γεωγραφικά του Δήμου?
    Αλλά τέτοιοι πολίτες είμαστε. Η λογική μας λειτουργεί ανάλογα με το συμφέρον μας ή ακόμα χειρότερα με τον εγωισμό μας. Γι αυτό καταντήσαμε σ' αυτά τα χάλια. Δε κοιτάμε το καλό του κοινού συμφέροντος αλλά το καλό του δικού μας μικρόκοσμου.

    Ευχαριστώ

  1. Village's News
    30 Απριλίου 2010 στις 12:41 π.μ.

    Αγαπητή Ελένη,

    υπήρξε κι άλλες φορές που κάναμε αναρτήσεις όπου παρουσιάσαμε τέτοιες καταστροφές και βανδαλισμούς και είχαμε πάρει θέση υπέρ του δήμου. Σίγουρα συμβάλλουμε κι εμείς πολλές φορές στην καταστροφή πινακίδων, στάσεων, τοίχων κτλ.
    Ωστόσο θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να διασφάλιζε και την αντικατάστασή τους. Κυρίως όταν πρόκειται για κάτι που είναι τόσο εμφανές σε όλους, είναι ένα μέσο διαφήμισης του τόπου και βρίσκεται εκεί για να προσελκύσει κόσμο.
    Ο δήμος είναι υπεύθυνος για την αλλαγή του ή για την αντικατάστασή του και σιγουρα η πινακίδα αυτή χρειάζετε αντικατάσταση ή ξήλωμα. Από αύριο θα περάσουν αρκετά αυτοκίνητα από αυτόν τον δρόμο λόγω Πρωτομαγιάς. Βλέπωντας αυτήν την πινακίδα πιστεύεις ότι θα σταματήσει κανείς?

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 12:49 π.μ.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που προέρχονται κυρίως από τους κοινωνικούς εταίρους, τα μέτρα στα οποία φαίνεται να καταλήγουν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την «Τρόικα» είναι:

    1. Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο τομέα
    2. Κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα
    3. Ενδεχόμενη ενσωμάτωση του 13ου και 14ου μισθού, στις μηνιαίες αποδοχές για τον ιδιωτικό τομέα
    4. Αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ κατά 2 ή και 4%. Οι χαμηλότεροι συντελεστές διαμορφώνονται αντίστοιχα, και ο 10% γίνεται 12%, ενώ ο 5% γίνεται 7%
    5. Διπλασιασμός του ποσοστιαίου ορίου των απολύσεων από 2 σε 4%
    6. Νέα αύξηση κατά 10% στις τιμές της βενζίνης, των ποτών και των τσιγάρων
    7. Φορολόγηση κατά 60% της δεύτερης και της τρίτης εργασίας
    8. Μείωση του ορίου των αποζημιώσεων στους 3 μήνες από 24 σήμερα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ελάχιστο και εξοργιστικό αυτό όριο να αυξηθεί, χωρίς όμως να υπερβαίνει τους 10 μήνες
    9. Κατάργηση της διαιτησίας στις εργασιακές διαφορές
    10. Τετραετές «πάγωμα» μισθών και συντάξεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
    11. Άμεση εξίσωση ορίων συνταξιοδότησης αντρών-γυναικών
    12. Μείωση συντάξεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ο μηχανισμός είναι απλός. Όσοι λαμβάνουν άνω των 1.500 ευρώ, εκτός από την κατάργηση των δώρων, θα καταβάλλουν και ΛΑΦΚΑ που θα φτάσει τελικά το 15%

    Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας αναμένονται εντός του Σαββατοκύριακου με πιθανότερη ημέρα την Κυριακή, μετά το έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, που συγκαλεί ο Γιώργος Παπανδρέου

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 12:57 π.μ.

    μπράβο στον Σταυρό και σε όποιον αποφάσησε οτι πρέπει να είναι η έδρα του νέου δήμου στο Σταυρό!
    Είναι το μεγαλύτερο χωριό και σε κατοίκους και σε γεωγραφική έκταση!
    Είναι πολύ καλή η επιλογή.

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 7:26 π.μ.

    Όταν πέρσι το καλοκαίρι είπα σε μια Βελγίδα ότι στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά και σκάνδαλα, με κοίταξε γεμάτη απορία και μου είπε: "Και το ξέρουν όλοι; Και πώς δεν κάνετε τίποτά;" Δεν χωρούσε το μυαλό της ότι μπορεί να μαθαίνουμε για περιπτώσεις κατάχρησης δημόσιου χρήματος και να μην τιμωρούνται οι υπαίτιοι. Και όσο προσπαθούσα να της εξηγήσω πώς είναι η κατάσταση τόσο πιο παράλογα μου φαίνονταν τα λόγια μου.

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 11:55 π.μ.

    LEFTA IPARHOUNE. LEFTA IPARHOUNE. LEFTA IPARHOUNE.

    POS MPORIS NA EMPISTEFTIS ENAN TETOIO FOSTIRA.

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 12:02 μ.μ.

    ειμαστε για κλαματα ολος ο κολπος, γι αυτο φευγουνε ολοι και πανε σε αλλα παραθαλασσια μερη

  1. Ανώνυμος
    30 Απριλίου 2010 στις 12:41 μ.μ.

    VILLAGE THN EIDES THN PROSFORA TOY SYGXORIANOU MAS?

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share