Τραγικός ο επίλογος του θρίλερ της εξαφάνισης του Ηλία Καλαμάρα 29 χρόνων, που είχε χαθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες από την περιοχή Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης. Οι λανθασμένες επιλογές του στις σπουδές και ο ευαίσθητος χαρακτήρας του, τον οδήγησαν στη μελαγχολία και την εξαφάνιση.

Ο Ηλίας βρέθηκε χθες νεκρός σε εξοχική κατοικία στην παραλία της Ασπροβάλτας. Οι ιδιοκτήτες συνήθιζαν να πηγαίνουν μόνο για διακοπές στο σπίτι, το καλοκαίρι και σε περιόδους εορτών. Έτσι έκαναν και χθες αλλά μολις μπήκαν στο σπίτι τους ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Βρέθηκε καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού κρατώντας ένα φλιτζάνι, το οποίο και πήρε η αστυνομία για να διαπιστωθεί αν περιέχει κάτι που επέφερε το μοιραίο. Ταυτοποίηση DNA δεν έγινε ακόμα ωστόσo ο νεκρός αναγνωρίστηκε από τον πατέρα του.

Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό βρίσκεται εκεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως μπήκε μέσα από το παράθυρο της εξοχικής κατοικίας για να προστατευτεί από το κρύο. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου του.

Το θέμα είχε αναρτηθεί στο Village's News μετά από σχετική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

http://villagesnews.blogspot.com/2010/03/blog-post_6088.html


http://fosnikolouli.blogspot.com/


date Τρίτη 6 Απριλίου 2010

1 χωριατάκια to “Τραγικός ο επίλογος στην Ασπροβάλτα”

  1. Λάκης Γαλιουρης.
    6 Απριλίου 2010 στις 5:39 μ.μ.

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
    Κρίμα το παλικάρι.

    Λάκης Γαλιουρης.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share